Elektromagnetische update dinsdag 6-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,9 minuten leestijd

Op deze dinsdag zijn er weer veranderingen in de hele elektromagnetische organisatie. Er was een hele grote zonnevlam (CME) aan de zijkant van de Zon in de vroege ochtend en deze CME bereikte de piek van de uitstoot pas later in de ochtend en zal de hele dag nog uitrollen en plasma blijven spuwen. Deze plasma die uit wordt uitgeworpen komt zeer waarschijnlijk niet aan op de Aarde, omdat het niet in onze richting wordt gespuwd. Er was in ieder geval geen reactie in de metingen van de x-ray lichtfrequentie, maar wel van de beschermende magnetosfeer van de Aarde.. De x-ray stroom die rond de Aarde wordt gemeten was de afgelopen weken verhoogd voor de lichtfrequentie, maar gaat nu omlaag naar normale waarden, nu de actieve zonnevlek achter de Zon uit het zicht verdwijnt. Hooggevoelige mensen voelen deze activatie vaak wel als druk en verandering in het zenuwstelsel en mogelijk toch ook lichte ascentiesymptomen die normaal bij zonnevlammen horen, zoals enorme helderheid en verhoogd bewustzijn, niet kunnen slapen, hartfladderen, emotioneel onstabiel of geraakt, kort lontje, slecht kunnen aarden.

Op maandag was er later in de middag toch een stijging van de zonnewind dichtheid voor een paar uur. Dit heeft mogelijk ascentiesymptomen gegeven zoals het voelen (en horen) razen van deeltjes door je heen en ook mogelijk misselijkheid, duizeligheid enz. Op dinsdagochtend kwam er opnieuw een zonnewind binnen en liep de zonnewind dichtheid weer op boven normale waarden en blijft geleidelijk aan door stijgen, liep weer terug in de middag en opnieuw hoog op vanaf 19:00 uur en bleef zo hoog. Ook hier kun je dezelfde ascentiesymptomen ervaren.

Er is ook weer een nieuw klein gat in de corona van de Zon, die weer plasma spuwt. Hooggevoelige mensen kunnen deze stroom plasma al horen als deze van de Zon vertrekt. Zij horen dan soms oorverdovend fluittonen/ruis in de oren en het hoofd. Deze spuwt vanaf woensdag plasma direct naar de Aarde voor een paar dagen.

Het magnetische veld had wat verstoring op deze dinsdag en vroeg in de ochtend liep de kp-index op naar bijna zonnestorm niveau. De beschermende magnetosfeer rond de Aarde gaf een reactie op dat wat onze atmosfeer binnenkwam. Ik vermoed onder invloed van een magnetische verstoring en de zonnewind die aankwam in de atmosfeer van de Aarde. Misschien was het toch ook wel een reactie van de grote zonnevlam die aan de zijkant op de oostzijde van de Zon een grote CME uitspuugde. Er was ook wereldwijd lichte seismische activiteit rond diezelfde tijd.

De elektronen zijn op maandagavond uit de elektronenstorm level gekomen en deze elektrische onbalans is nu dus weer even niet aan de orde. Rond 17:00 uur Europese tijd lopen de elektronen in de ionensfeer weer op naar net onder het stormniveau, maar zijn dus flink verhoogd en geven mogelijk weer de hoge elektrische aanwezigheid en verhoogde trilling.

Het hele artikel staat eind van de middag hier op de website met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er was een grote zonnevlam op de oostzijde van de Zon. Zie rode pijl. Deze werd zichtbaar rond 8:00 uur en heeft de hele dag nog plasma gespuwd. Deze screenshot van 9:36 uur laat een verstoring van de satelliet zien (de as waar de kruisjes bij staan.) Dit betekent dat er op dat moment een lading protonen aan kwam bij de satelliet de schuin naast de Zon staat en die deze opnames van de Zon maakt. Dat was dus een flink CME. Op Aarde was er een reactie van de beschermende magnetosfeer tussen 5:00 en 8:00 uur. Dus waarschijnlijk zijn er toch protonen op Aarde aangekomen van de CME (uitstoot plasma).

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen die horen bij zonnevlammen die niet op de Aarde gericht zijn moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn:

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De actieve zonnevlak verdwijnt op deze maandag achter de Zon aan de westzijde. We zien de X-ray stroom toch teruglopen naar een lage A-klasse en dat is een normale waarde van de lichtfrequentie. De constante druk en lichte ascentiesymptomen van de continu verhoogde A-klasse X-ray stroom is dus verdwenen.
De zonnewind steeg gedurende deze dinsdag gestaag. De hoogste piek was rond 15:00 uur (ongeveer 22 p/cm3) daarna zakte de zonnewind weer en liep aan het einde aan het begin van de avond rond 19:00 weer op naar opnieuw 22 p/cm3 en bleef daar. Dat laatste is best een flinke verhoogde zonnewind en kan best wel wat ascentiesymptomen geven.

Symptomen verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

De kp-index liep op maandagavond toch nog wat op tussen 20:00 en 23:00 uur naar kp level 4 (gele balk) en opnieuw op dinsdag tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd. We zien deze zelfde verstoringen in het magnetisch veld, dus de impact van de verstoring heeft zeker ook een magnetische factor en de grote zonnevlam op de oostzijkant van de Zon kan hier aan ten grondslag liggen. Kp-index level4 (gele balk) is een bijna zonnestorm en dat kan ook ascentiesymptomen geven. (bij kp-index level 5 is er een zonnestorm)
De elektronen storm dook op maandagavond rond 23:30 uur Europese tijd uit zijn verhoogde stormlevel. Dus de verhoogde elektrische energie was toen niet meer aan de orde. Vanaf ongeveer 17:00 liepen de elektronen weer op in hun aantal in de ionensfeer en blijft hangen net onder het niveau van een elektronenstorm. Dat is toch flink hoog kan dus opnieuw weer ascentiesymptomen geven die bij deze verhoogde elektrische staat horen en frequentie verhoging geeft. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm. Dan nemen de hoogfrequente elektrische waarden toe en begint apparatuur mogelijk last te krijgen van storingen. Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan.

Symptomen elektronenstorm

Op deze dinsdag zijn de elektronen later op de dag weer verhoogd naar bijna een elektronenstorm. Maar dus net niet helemaal, de onderstaande symptomen zijn dus mild.:

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Er waren geen x-ray pieken zichtbaar op deze dinsdag. Wel andere indicatoren rond 6:00 uur Europese tijd, maar het is dus niet te zeggen of er pieken zijn geweest en als ze er wel waren hoe hoog.
Dit is de weergave van het magnetisch veld gemeten op grondniveau. We zien bij de polen lichte normale magnetische verstoringen (100). De lichtblauwe vlekken zijn magnetische verstoringen die over de Aarde heen trokken. Dit is een normale weergave van een licht geactiveerd of verstoord magnetisch veld. Bij ernstige verstoringen zijn de magnetische velden die nu lichtblauw zijn geel gekleurd. Andere metingen laten zien dat het magnetisch veld echt nog wel verstoord is. En deze lichtblauwe stromen die continu wisselen van plaats zijn daarvan ook indicatoren en geven dus extra onrust voor ons in onze aardeverbinding.
Het magnetisch veld is weer verstoord zien we op deze meting van de GOES 16 satelliet. Het begon rond 17:00 uur op maandagavond. De lijn is opnieuw weer hobbelig en dus is de magnetische kracht is verre van rustig en stabiel. De ernstige verstoringen waren er vanaf 5:00 tot ongeveer 7:30 en opnieuw vanaf 16:30 uur Europese tijd (UT+2). De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 5-10 rond tussen 12:00 Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa waren best flink verstoord en lopen synchroon met de kp-index. De onderste groene lijn zien we niet zo vaak zo verstoord als de laatste week, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Voor nu dus nog wel verstoord, maar een stuk minder. De grootste verstoring was op maandagavond 5-10 tussen 20:00 en 23:00 uur en opnieuw tussen 5:00 en 7:00 uur op dinsdag.
Er was wereldwijd lichte seismische verstoring met de kern van de verstoringen tussen 7:00 en 9:00 uur Europese tijd (UT+2). Dit is dus net even iets later dan de verstoringen van het magnetisch veld en de magnetosfeer.
Deze afbeelding laat de magnetische verbinding zien tussen de Aarde en de Zon. We hebben woensdag 30-9 weer de switch gemaakt naar de normale magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit gaf op deze woensdag extra magnetische onrust tijdens de switch, maar daarna zijn we weer op de normale manier verbonden met de Zon en kan magnetisch de rust weer terug keren. Het magnetische veld is nog steeds onrustig, maar niet meer zo extreem. Ik vermoed dat er toch extra activiteit is ivm met een magnetische polesfhift. Je kunt meer lezen over de onrust van het magnetische veld en de mogelijke poolshift in het artikel van de elektromagnetische updates van woensdag 23-9. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we voorlopig op de normale manier magnetisch verbonden blijven met de Zon.
Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Je ziet een gat waar nr 83 in geschreven staat met de rode pijl. Het gaat om een klein gat dat ineens afgelopen vrijdag zichtbaar werd en direct al pal op de Aarde gericht stond. Inmiddels begint dit gat uit het zicht te draaien. Maar inmiddels is er weer een nieuw gat opgedoken die nog niet pal op de Aarde gericht staat, maar het spuwen van de plasma is wel hoorbaar. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend.

Gat in de corona van de Zon: de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 OM 19:45. LET OP!!! ZATERDAG IPV VRIJDAG. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 5-10
Elektromagnetische update woensdag 7-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 6-10

Plaats een reactie