Elektromagnetische update woensdag 7-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,5 minuten leestijd

Op deze woensdag liep de zonnewind dichtheid flink op en dit kun je mogelijk ervaren als een stroom deeltjes die door je heen raast. Tweede helft van de middag zakte de zonnewind weer naar normale waarden. De zonnewind snelheid was heel erg laag nog onder de normale waarden rond de 325 km/sec. Maar begint in de avond ook op te lopen maar nog steeds binnen normale waarden (400 km/sec.) Ik vermoed dat de zonnewind snelheid langzaam verder zal oplopen naar het niveau van een zonnestorm op donderdag 8-10. So buggle up!!! Het is ook mogelijk dat het zal meevallen en er geen zonnestorm komt.

De elektronen kwamen opnieuw in stormniveau in de tweede helft van de middag en namen het stokje dus over van de zonnewind verstoringen. Tijdens een elektronenstorm is de elektrische kant van het spectrum verhoogd en daar kan het zenuwstelsel moeite mee hebben en ook kan het moeite geven met aarden. Dit kan ook gevoelens van angst geven die niet aantoonbaar verbonden is met een gebeurtenis, maar plotseling komt opzetten. Ook kan apparatuur verstoord zijn en zelfs kapot gaan.

De x-ray pieken waren op deze woensdag wel weer zichtbaar in de zonnewind dichtheid en er was een super hoger piek in de nacht van 200 p/cm3 en dat is heel erg hoog. Dit kan maken dat je onrustig slaapt of plotseling wakker wordt of met veel spanning in je lichaam wakker wordt. Zo’n hoge piek zijn zeer hoge Gammafrequenties, die het lichaam als trillingsverhoging (licht) moet verwerken. Bij hele hoge pieken is het ook mogelijk dat de frequenties niet verwerkt kunnen worden en dat geleidelijk aan gedurende de dag de spanningen met ascentiesymptomen vrijkomen. Vaak op momenten waarop je rust neemt.

Er was een flinke zonnevlam (CME) aan de achterkant van de Zon die de hele dag plasma spuwde. Ondanks dat dit aan de achterkant van de Zon is, ervaren hooggevoelige mensen toch vaak de frequentieverhogingen van deze zonnevlammen met hoofdpijnen, zenuwachtigheid en anders ascentiesymptomen. Als je lekker in je vel zit dan kun je juist surfen op de golven van de frequentieverhoging en dan wordt het bewustzijn verruimt en krijg je inzichten en ervaringen van bliss. Dat is zo voor alle ascentiesymptomen. Kun je ze verwerken dat zijn ze een zegen. Zit je niet zo lekker in je vel dan trillen ze dat wat je blokkeert los.

Er was een korte hele kleine Schumannresonantie (gedeeltelijk) met een zeer lage intensiteit. Dus dit zet niet zoveel in beweging, maar ik wil het toch benoemen.

Het magnetisch veld was weer enorm verstoord. Vooral in Noord-Europa was het enorm. Dit maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Dan wordt je het ene moment de aarde ingetrokken en heb je het bloedheet (met name de voeten) en het volgende moment worden de voeten ijsklompen en kun je juist niet aarden of heb je het ook super koud en ben je rillerig.

Vanavond rond 20:00 staan het hele artikel online hieronder, met uitleg onder de afbeeldingen en uitleg over de symptomen.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE DONDERDAGOCHTEND: De zonnewind snelheid bleef gelukkig op normale waarden in de nacht (400 km/sec.). En de elektronen zijn weer uit stormlevel en dus weer normaal. Heb het goed…

De zonnewind dichtheid was de heel woensdag verhoogd tot een maximum van 30 p/cm3 en dat is heel hoog voor zonnewind dichtheid. Na 15:30 daalde de zonnewind dichtheid naar normale waarden. Vooral zonnewind dichtheid heeft meestal de meeste impact voor de beschermende magnetosfeer van de Aarde en kan flinke ascentiesymptomen geven.

Symptomen verhoogde zonnewind

De verwachting is dat de zonnewind snelheid in de nacht of ochtend op donderdag zal door stijgen naar een heuse zonnestorm (boven 600 km/sec.) Als dat het geval is, dan is de onderstaande uitleg van de zonnestorm (2de helft van de alinea van toepassing:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

De beschermende magnetosfeer liet geen extra verhogingen zien en bleef heerlijk stabiel op kp-index level 1 en 2, genoeg om kosmische stralingsalerts buiten te houden. De zonnewind snelheid was heel erg laag nog onder de normale waarden rond de 325 km/sec. Maar begint in de avond ook op te lopen maar nog steeds binnen normale waarden (400 km/sec.) Ik vermoed dat de zonnewind snelheid langzaam verder zal oplopen naar het niveau van een zonnestorm op donderdag 8-10. Het is ook mogelijk dat het zal meevallen en er geen zonnestorm komt.

Ik heb deze grafiek gedeeld, omdat we nu bij de metingen in Alaska zien dat er daar ter plaatsen een kp-index 0 actief was een groot deel van de dag. Dit laat zien dat het magnetisch veld en de beschermende magnetosfeer zeer onregelmatig is daar bij de noordpool en dus soms ook extreem weinig activiteit kan laten zien ipv tijdens de zonnestorm kp-level 7/8 (mega grote zonnestorm levels.)
De elektronen kwamen weer opnieuw op storm niveau vanaf 16:30 uur Europese tijd (UT+2). Dit geeft weer ascentiesymptomen en frequentie verhoging. Dan nemen de hoogfrequente elektrische waarden toe en begint apparatuur mogelijk last te krijgen van storingen. Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Er was aan de achterkant van de Zon een flinke zonnevlam (CME) actief. Dus niet op de Aarde gericht. Ondanks dat dit aan de achterkant van de Zon is, ervaren hooggevoelige mensen toch vaak de frequentieverhogingen van deze zonnevlammen met hoofdpijnen, zenuwachtigheid en anders ascentiesymptomen. Als je lekker in je vel zit dan kun je juist surfen op de golven van de frequentieverhoging en dan wordt het bewustzijn verruimt en krijg je inzichten en ervaringen van bliss. Dat is zo voor alle ascentiesymptomen. Kun je ze verwerken dat zijn ze een zegen. Zit je niet zo lekker in je vel dan trillen ze dat wat je blokkeert los.

Ascentiesymptomen zonnevlammen

Er zijn geen zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn, alleen aan de achterkant van de Zon. Dit kan voor hooggevoelige mensen wel ascentiesymptomen geven die lijken op die van de zonnevlammen, maar deze zijn milder. Lees de volgende informatie met dit als achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Op deze woensdag werden er wel X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Rond 4:00 uur Europese tijd (UT+2) was er hele hoge piek van 200 p/cm3. Dus dat een super intense piek met zeer hoge Gammafrequenties die we te verwerken krijgen.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Dit is de weergave van het magnetisch veld gemeten op grondniveau. We zien bij de polen lichte oranje dat zijn normale magnetische verstoringen (100). De lichtblauwe vlekken zijn magnetische verstoringen die over de Aarde heen trokken. Wat extra verstoringen zijn, dat zijn de gele vlekken die niet omlijnt zijn, dat zijn wat intensere magnetische verstoringen. Deze zie je ook tot in Europa en dat zien we dan ook terug in de metingen van het magnetisch veld van Noord-Europa. Het magnetisch veld echt flink verstoord op deze woensdag. En deze lichtblauwe stromen die continu wisselen van plaats zijn daarvan ook indicatoren en geven dus extra onrust voor ons in onze aardeverbinding.
Het magnetisch veld is nog steeds verstoord zien we op deze meting van de GOES 16 satelliet. De lijn is opnieuw hobbelig, dus de magnetische kracht is nog verre van rustig en stabiel. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag 7-10 tussen 11:30 en 12:30 Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn ernstig verstoord. Tijdens de enorme zonnestorm van eind september wat het zelfs niet zo ernstig verstoord als op deze woensdag. De onderste groene lijn zien we niet zo vaak zo verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Voor nu dus nog wel verstoord, maar een stuk minder. De grootste verstoring was van 11:00 uur en is in de avond nog actief.
Deze afbeelding laat de magnetische verbinding zien tussen de Aarde en de Zon. We hebben woensdag 30-9 weer de switch gemaakt naar de normale magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit gaf op deze woensdag extra magnetische onrust tijdens de switch, maar daarna zijn we weer op de normale manier verbonden met de Zon en kan magnetisch de rust weer terug keren. Het magnetische veld is nog steeds onrustig, maar niet meer zo extreem. Ik vermoed dat er toch extra activiteit is ivm met een magnetische polesfhift. Je kunt meer lezen over de onrust van het magnetische veld en de mogelijke poolshift in het artikel van de elektromagnetische updates van woensdag 23-9. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we voorlopig op de normale manier magnetisch verbonden blijven met de Zon.
Dit is de grafiek van de Schumannresonantie (SR). We zien een gedeeltelijke piek in de SR rond 9:00 uur Europese tijd (UT+2). De ascentiesymptomen hiervan zijn te verwaarlozen.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een grafiek die de intensiteit van de Schumannresonantie laat zien. Deze piek rond 9:00 uur Europese tijd (UT+2) was laat van intensiteit namelijk; 24 amplitude. De ascentiesymptomen hiervan zijn te verwaarlozen.
Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Je ziet een gat in de corona van de Zon aan de rechter kant die niet meer op de Aarde gericht staat. Maar zal nog wel een paar dagen voelbaar blijven voor hooggevoelige mensen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend.

Gat in de corona van de Zon: de symptomen

Lees deze symptomen als mild, omdat het gat in de corona van de Zon niet meer direct op de Aarde gericht staat:

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 OM 19:45. LET OP!!! ZATERDAG IPV VRIJDAG. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 6-10
Elektromagnetische update donderdag 8-10

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 7-10

Plaats een reactie