Elektromagnetische update woensdag 20-1 & Update donderdag 21-1

Geschreven door: Manuela van der Knaap

23,7 minuten leestijd

De zonnevlek die achter de Zon vandaan kwam op dinsdag was toch wat actiever dan verwacht (zie mijn vooruitblik voor deze week in het artikel van zaterdag 16-1). Sinds dinsdagavond kwam de totaal blanco Zon weer tot leven, als is het nog minimaal. Er was een (netaan) C-Klasse X-ray zonnevlam (C1.41)toen de activiteit begon op dinsdagavond en daarna waren het allemaal B-Klasse X-ray zonnevlammen. Op woensdagmiddag kwam er toch nog een X-ray zonnevlam net in de C-Klasse. De ascentiesymptomen van de X-ray zonnevlammen zorgen er mogelijk voor dat ascentiesymptomen voelbaar kunnen zijn (nu nog vrij licht), zoals niet kunnen slapen omdat je te helder bent, emotioneel uit evenwicht, overbelast zenuwstelsel en acute allergisch reacties en huiduitslag. (zie voor meer symptomen afbeelding met regenboogkleuren onderaan dit bericht en in het artikel onder de afbeelding met de X-ray grafiek.) Als je goed in je stroom zit, dan kun je de frequentie verhogingen en het licht goed verwerken. Dan kun je ook juist veel inzicht krijgen en verhoogd bewustzijn. Dus als dat zo is voor jou, geniet ervan…

De zonnewind dichtheid is erg onrustig de hele dag en gaat steeds op en neer binnen en buiten de normale waarden. Dit geeft op de beschermende magnetosfeer beweging, druk en onrust en die onrust voel jezelf misschien ook. Er was een X-ray piek in de nacht (die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid.) Deze was niet heel extreem (ongeveer 40p/cm3), maar toch kan zo’n korte plotselinge verhoging van de X-ray lichtfrequentie een soort schok geven (activatie) in je energieveld die ook weer verwerkt moet worden.

De gaten in de corona van de Zon staan nu niet meer direct gericht op de Aarde. Dus de grove fluittonen in het hoofd en oren worden is nog wel aan de orde. Er is een ander gat in de corona van de Zon bijgekomen, die staat donderdag vol op de Aarde gericht. Dus de fluittonen nemen weer toe. Lees in het artikel wat de oorzaak mogelijk is van die fluittonen en wat je er aan kunt doen.

De elektronen waren gecrasht vanaf de vroege ochtend (zwaar onderlichaam en zware gevoelens vallen dus mee), dus de energiefrequentie kan nog wel wat zwaar aanvoelen.)

Het magnetisch veld was op grond niveau in Noord-Europa voor de lagere breedte graden zeer verstoord, vooral in de middag. De metingen van de satelliet laten ook verstoring zien van het magnetisch veld, maar niet zo ernstig als in Noord-Europa. Er is in de grafiek weer duidelijk waar te nemen dat er een magnetische verstoring vanuit Europa komt. Lees meer in het hele artikel hieronder op de website. Als het magnetisch veld erg uit evenwicht is, dan is het soms moeilijker om te aarden. Je kunt dan afwisselend warm en dan weer koude voeten hebben, goed en daarna weer slecht geaard zijn. Ook het geheugen is zeer wisselend als het magnetisch veld zo uit evenwicht is.

De energieën van dit moment: De energie voelt heel leeg en vreemd aan. Alsof we in een vacuüm zijn beland tussen het nieuwe en het oude. Ook tijdens mijn laatste webinar was de energie van de leegte enorm voelbaar. De wilskracht kon niet worden ingezet en zelfs overgave naar de overgave zelf was nodig om in de diepere ontspanning te komen. Astrologisch is de de stand van Mars die nu verbonden is met de energie van de Bron en Uranus (zwarte Maan in Stier conjunct Mars en Uranus.) Dit betekent dat de wilskracht en onze (mannelijke) daadkracht niet meer voor de lagere frequenties beschikbaar zijn. Voor ieder persoonlijk kan het dan voelen alsof je wel nieuw zaken wilt aanpakken, maar dat het maar moeizaam of ongewoon tot stand komt. Als je gewoon in de stroom meegaat en je niet druk maakt, dan zal het je verbazen hoe effectief je bent. Het is gewoon een andere manier van het inzetten van de daadkracht en wilskracht. Op collectief niveau betekent dit dus voor veel mensen dat ze in een gat vallen. En ook vanuit de schaduwkrachten kan de wilskracht niet worden gepusht en ingezet worden. Dus geeft bij veel mensen mogelijk paniek. Misschien ook heel concreet, omdat ze door de lockdown uit hun normale doen zijn.

Je kunt hieronder in het artikel de grafieken vinden met uitleg erbij en ook de ascentiesymptomen staan beschreven.

Heb het goed 💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE DONDERDAGAVOND 21-1:

De zonnevlek gaat onverminderd door met kleine B-Klasse X-ray zonnevlammen te produceren. Dat is vergelijkbaar met woensdag, maar misschien ietsjes milder. Er was een grote zonnevlam aan de west-zijde van de Zon rond middernacht. Deze bouwde in de avond al op en had zijn maximale ontlading rond 1:00 uur Europese tijd. Dit was dus aan de zijkant van de Zon en dus helemaal niet op de Aarde gericht. Hooggevoelige mensen voelen zo’n ontlading wel met lichte ascentiesymptomen die normaal bij X-ray zonnevlammen horen, zoals plotselinge griepverschijnselen, hoofdpijn/migraine, emotionele onevenwichtigheid, hartfladderen. enz.

Er was wereldwijd flinke seismische activiteit tussen 12:00 en 17:00 uur. De Aarde trilde dus en dat kun je mogelijk gemerkt hebben met extra onrust in jezelf.

Er was een enorm grote X-ray piek in de nacht rond 4:00 uur(die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid.) Deze was extreem (ongeveer 200 p/cm3). Zo’n korte plotselinge verhoging van de X-ray lichtfrequentie een soort schok geven (activatie) in je energieveld die ook weer verwerkt moet worden. Het kan zijn dat je wakker werd van deze flinke lichtpiek en niet meer kon slapen. Maar vaak komt de spanning pas na verloop van tijd vrij, als je rust neemt. Dan komen de ascentiesymptomen op dat moment. (EINDE UPDATE) ZIE DE AFBEELDINGEN EN DE VIDEO VAN DE ZONNEVLAM VAN DE NACHT HIERONDER.

Heb het goed 💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE DONDERDAG 21-1: Dit is een weergave van de X-ray stroom gemeten door de satelliet GOES 16. De zonnevlek gaat onverminderd door met het produceren van X-ray zonnevlammen. Ze zijn niet groot, maar van de B-Klasse. Lees de ascentiesymptomen in het artikel hieronder van woensdag 20-1.
UPDATE DONDERDAG 21-1: Dit is een weergave van de flinke zonnevlam die op de westzijde aan de zijkant van de Zon plaatst had op deze donderdag. Rond 1:00 uur Europese tijd (UT+1) was de uitbarsting op zijn maximum.
UPDATE DONDERDAG 21-1: Dit is een weergave van de seismische activiteit van woensdag en donderdag 21-1. We zien wereldwijd flinke seismische activiteit.
UPDATE DONDERDAG 21-1: Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. We zien rond 4:00 uur in de nacht een aantal flinke X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met een niveau van ongeveer 200 p/cm. en dat is een flinke impact. Zo’n korte plotselinge verhoging van de X-ray lichtfrequentie een soort schok geven (activatie) in je energieveld die ook weer verwerkt moet worden. Het kan zijn dat je wakker werd van deze flinke lichtpiek en niet meer kon slapen. Maar vaak komt de spanning pas na verloop van tijd vrij, als je rust neemt. Dan komen de ascentiesymptomen op dat moment. Lees de symptomen in het artikel hieronder van woensdag 21-1 bij de X-ray pieken.

HIERONDER LEES JE HET OORSPRONKELIJKE ARTIKEL VAN WOENSDAG 20-1:

Dit is een weergave van de X-ray flux gemeten door de GOES 16 satelliet. Er is een nieuwe zonnevlek onze kant van het zonnestelsel komen verblijden met wat zonneactiviteit. Die begon rond 19:00 uur Europese tijd (UT+1) met een kleine C-klasse (C1,09) X-ray zonnevlam. Dit zijn geen extreme X-ray lichtfrequentie verhogingen, maar na het totaal stilvallen van de Zon van afgelopen week is wat meer licht welkom. Dit zijn de X-ray zonnevlammen: om 19:00 uur C1.09 & 20:30 B2.67 & 21:40 B4.17 & 23:40 B1.21 en op woensdag 20-1: 2:10 B7.05 & tussen 7:10 en 8:15 een B1.81 & 11:10 een B.7.02 & 13:50 een C1.41 & 18:30 een B3.18. Waarschijnlijk zal deze zonnevlek AR2797 als deze meer in de richting van de Aarde draait nog wel X-ray zonnevlammen produceren die mogelijk ook wel groter zijn dan deze B en C-klasse.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de magnetische weergave van de nieuwe zonnevlek AR2797 die dinsdag achter de Zon vandaan kwam. Deze heeft 4 actieve kernen en is actiever dan verwacht werd.
Dit is een andere weergave van de zonnevlek AR2797 die dinsdag zichtbaar werd achter de Zon vandaag. Het zijn nog gescheiden zonnevlammen.
Dit is een weergave van de zonnewind van de ACE satelliet. Er werd een kleine X-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid rond 2:30 uur Europese tijd (UT+1) van ongeveer 40 p/cm3. Dat is niet een extreme piek, maar wel voelbaar door de plotselinge korte verhoging van de lichtfrequentie.

x-ray piek symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid. Die ziet er erg onrustig uit. Dit geeft klappen op de beschermende magnetosfeer en dat is voor ons energielichaam mogelijk voelbaar als onrustig. Ook was sinds dinsdagavond de zonnewind dichtheid op en af verhoogd. Niet extreem, maar toch wel voelbaar als deze verhoogd is, dan voel je grove deeltjes door je heen razen.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Daar was niet veel mee aan de hand. De kp-index kwam niet boven de Kp3. Dus de symptomen van verhoogde zonnewind (zie grafiek hierboven) was heel mild.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit s een weergave van de Zon van woensdag 20-1: De zonnevlek die vanaf dinsdag aan onze kant van het zonnestelsel zichtbaar werd de AR2797 is toch actiever dan verwacht en brengt de Zon weer tot leven met B-klasse zonnevlammen (en een enkele C-Klasse zonnevlam (zie rode pijl). Er is een nieuw gat in de corona van de Zon (rode stippen). Deze komt donderdag op de Aarde gericht te staan en spuwt dan direct plasma in onze richting. De grove fluittonen zijn het hardste wanneer de gaten op de Aarde gericht staan. Hooggevoelige mensen horen deze al aankomen vanaf het moment dat deze vertrekken van de Zon.
Dit is de magnetische weergave van de Zon. Deze weergave toont de nieuwe actieve zonnevlek 2797 met zijn 4 actieve kernen.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Energetisch hebben die fluittonen waarschijnlijk te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Deze weergave toont de 4 actieve kernen van de zonnevlek AR2797
Dit is de laatste grafiek van het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16. Deze laat lichte onrust zien, maar vanaf 14:00 uur is de verstoring groter. Op grondniveau in Noord-Europa is de gemeten verstoring voor de lagere breedte graden was weer belachelijk verstoord. Zie grafiek hieronder.
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 18-1 tussen 6:00 en 7:10 uur Europese tijd (UT+1) en nog een keer op woensdag van 5:00 tot 6:00 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze woenssdag na 7:00 uur Europese tijd (UT+1) voor de lagere breedtegraden weer belachelijk groot. (zie rode pijlen).

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is de weergave van de elektronen in de ionesfeer van de Aarde. Vanaf 7:20 uur Europese tijd (UT+1) zien we dat de elektronen gecrasht zijn. Voor hooggevoelige mensen is in deze periode de lage hoeveelheid elektronen voelbaar als zwaarte in de psyche en vooral het onderlichaam kan pijnlijk zijn en voelen alsof je lood in je schoenen hebt.

Elektronencrash

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De Aarde magnetische verbinding met de polen van de Zon is al een paar weken erg instabiel en wisselt steeds van magnetische verbinding met de polen van de Zon. (HCC) De heel situatie is dus nog steeds niet echt een stabiel en we zien dan ook een grillige situatie. De verwachting is dat deze instabiele situatie nog wel een tijdje zo blijft. We zijn nu weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (rode stralen). De onstabiele situatie geeft dezelfde symptomen zoals wanneer de Aarde de ongewone magnetische verbinding maakt met de noordpool van de Zon (groene stralen). Dus ondanks de normale magnetisch verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon, kun je mogelijk toch een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Artikel over de nieuwe Maan van woensdag 13 januari 2021: ‘Bewuste en slimme revolutie’.

*Het jaarartikel voor 2021 (van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020). ‘Welkom in het Watermantijdperk’

*En deel 2 van het jaarartikel 2021: ‘Doorgang van oud naar nieuw’

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (innerlijke processen voor het komende half jaar)

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DONDERDAG 28 JANUARI 2021 om 19:45 MET VOLLE MAAN. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-januari-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 16-1 & UPDATE MAANDAG 18-1
Energieën en processen van dit moment begin februari

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 20-1 & Update donderdag 21-1

Één gedachte

  1. helene Korver donderdag 21 januari 2021 om 13:30- Beantwoorden

    aha wilskracht doet t niet, ik voel me inderdaad heel diep en leeg. ben echt niet blij… dus maar weer in de overgave oefenen.

Plaats een reactie