Helen van oude sociale wonden

Huidige energieën en retro Mercurius in Waterman

Geschreven door: Manuela van der Knaap

6 minuten leestijd

In dit artikel lees je een korte update over de huidige processen en de aankondiging van een extra webinar a.s. vrijdag 19-2. De thema’s op dit moment zijn misverstanden in communicatie en vriendschappen en andere sociale contacten, helen van diepe wonden voor de groei van zelfvertrouwen en het neerzetten van jezelf. Veiligheid en vertrouwen, manifesteren in de nieuwe energie en je leest ook over de bijbehorende actuele lichamelijke ongemakken. Ik wens je veel leesplezier.

De retrograde Mercurius in Waterman hakt er lekker in. De processen die nu door veel mensen worden ervaren zijn verbonden met vriendschappen en misverstanden rondom communicatie. Daarin krijgt iedereen een spiegel voorgehouden. Retrograde Mercurius is afgelopen op zondag 21 februari 2021, maar deze processen lopen zeker nog tot de volgende volle Maan op 27 februari 2021

Communicatie misverstanden

Als er sociale communicatie problemen zijn, dan zijn er altijd twee partijen die daar aan bijdragen. Heb je onjuiste dingen gezegd of was je te hard in je oordeel of woorden, dan mag je nu met mededogen zien waar je over de ander heen bent gewalst en waar je niet hebt gezien in welke situatie de ontvanger van jouw boodschap zat. Dit kan oude pijn omhoog brengen die ouder is dan dit leven (karmisch). Deze pijn die gevoeld mag worden gaat vaak samen met veel schuld en schaamte. En waarschijnlijk zat je hier al veel langer mee en wordt het nu oplost en opruimt. (Cheiron in Ram sextiel Jupiter, Mercurius (retro) en Saturnus in Waterman)

Helen van diepe wonden

De ontvanger draagt ook een deel van de verantwoordelijkheid. Als harde of niet verbonden woorden je raken, dan zegt dat ook iets over jou. Als het niets raakt in jou, dan is daar meestal wel een haakje of kwetsbaar stukje in jezelf. De een zal misschien teleurgesteld zijn, de ander ronduit boos, verontwaardigd of verdrietig. Er zijn vele manieren om minder leuke boodschappen te ontvangen. Bij iedereen roept het weer iets anders op. Het goede nieuws is, dat waar je geraakt wordt, ook een mogelijkheid geeft om oude diepe wonden te likken, te helen en met liefde voor te zorgen. De kracht die vrijkomt geeft meer zelfvertrouwen en maakt dat je met meer gemak kunt gaan staan voor jezelf. (Cheiron in Ram sextiel Jupiter, Mercurius (retro) en Saturnus in Waterman. Mercurius retro in Waterman vierkant Uranus in Stier en vierkant Priapus in Schorpioen.)

Veiligheid en vertrouwen

De essentie van de huidige discussies gaat over veiligheid en vertrouwen en het bewust worden dat we verschillend zijn. Iets kan voor de één heel veilig kan zijn en voor de ander juist niet. We hebben allemaal een andere achtergrond en situaties waarin onze wonden zijn ontstaan. Daarom hebben we ook allemaal andere angsten. En daarin is deze periode een mogelijkheid om bewust te worden van deze verschillen. Hierdoor kan er mededogen en begrip komen voor de positie van de ander, maar ook voor wat jij nodig hebt in een vriendschap of relatie. Je kunt meer lezen in het artikel van de nieuwe Maan van 11 februari dat op mijn website staat: https://inzichten.com/levende-energetische-uitwisseling/  (Cheiron in Ram sextiel Jupiter, Mercurius (retro) en Saturnus in Waterman. Mercurius retro in Waterman vierkant Uranus in Stier en Priapus in Schorpioen. Dit staat vierkant Saturnus, Mercurius (retro), Jupiter in Waterman. Zuidelijke Maansknoop in Boogschutter oppositie Noordelijke Maansknoop in Tweelingen.)

Veiligstellen

De astrologie laat zien dat er afgelopen week en de week tot de volle Maan best wel wat agressie, maar ook daadkrachtig handelen zichtbaar is om situaties veilig te stellen. Hiermee zorgen mensen voor zichzelf en gaan staan voor wat hen dierbaar is. Ik verwacht ook in het collectief de komende week naar de volle Maan wel wat onrust. (Mars (voorop) conjunct zwarte Maan en Uranus in Stier oppositie Priapus in Schorpioen. Dit staat vierkant Saturnus, Mercurius (retro), Jupiter in Waterman.)

Lichamelijke ongemakken

Veel mensen ervaren stramme spieren, nekklachten en pijnlijke schouders sinds de vorige volle Maan op 28 januari 2021. Dit komt doordat we met het innerlijke proces van het loslaten van verantwoordelijkheden bezig zijn, die je op jouw schouders en nek hebt geladen. Bij de schedelrand is ook karma (oude onopgeloste ervaringen) opgeslagen die nu in hoog tempo wordt losgelaten. Ook gaat in het nieuwe energielichaam de achterkant van het keelchakra open in het gebied wat zo pijnlijk kan zijn. Als dit chakra aan de achterkant is geopend, dan is het niet meer zo nodig om alles naar buiten uit te spreken. Maar is het voldoende om het in jezelf te ervaren. Dit gaat dan met meer gemak dan voorheen. Dit is een grote stap naar het manifesteren van jouw waarheid en het leven van deze manifestatie. De retrograde periode van Mercurius in Waterman duurt tot zondag 21 februari 2021. De processen die bij deze retrograde periode horen zorgen ervoor dat alles op zijn plaats komt, waardoor we na de retrograde periode op een verbeterde manier door kunnen bewegen met het manifesteren van jezelf in de nieuwe energie. (Mars (voorop) conjunct zwarte Maan en Uranus in Stier oppositie Priapus in Schorpioen. Dit staat vierkant Saturnus, Mercurius (retro), Jupiter in Waterman.)

Voor wie graag ondersteuning ontvangt voor deze thema’s en andere heb ik voor vrijdag (morgen) 19-2 een EXTRA Online activatie&meditatie georganiseerd. Je bent van harte welkom…

Heb het goed <3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Er is een EXTRA webinar gepland op vrijdag 19 februari 2021 19:45 als extra ondersteuning voor de huidige processen die voor sommige nogal intens zijn. Er zijn zeer grote veranderingen in ons energielichaam bezig en dit heeft extra aandacht en ondersteuning nodig van het webinarveld. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-19-februari-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)
*

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar voor de volle Maan vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 27 februari 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-27-februari-2021/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)
*
Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )
*
Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 8-2
Levende energetische uitwisseling

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Helen van oude sociale wonden

Plaats een reactie