Elektromagnetische update woensdag 24-3

Geschreven door: Manuela van der Knaap

5,3 minuten leestijd

Zeer hoge X-ray pieken, elektronenstorm, gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht, lichte Schumannresonantie en een verstoord magnetisch veld in de nacht. Lees meer hieronder…

Er waren opnieuw super hoge X-ray pieken in de ochtend rond 10:00 uur van wel 120 p/cm3. En dat is extreem hoog. Dit zijn korte pieken van X-ray licht die ioniseren in de zonnewind dichtheid en daarmee zichtbaar worden.(Symptomen: hoge plotselinge korte lichtfrequenties die niet in een keer verwerkt kunnen worden. Hierdoor ontstaan uitgestelde ascentiesymptomen gedurende de dag(en) er na. Er wordt heel veel plotseling losgetrild en dat kan nog lang natrillen, omdat er ineens heel veel in beweging komt in de cellen en het energielichaam. Kan ook overbelasting geven van het zenuwstelsel, hoofdpijn/migraine, enz. Zelfde symptomen als zonnevlammen. Er was op deze woensdag een duidelijke verfijnde trilling voelbaar in het lichaam, ik vermoed door de combinatie van deze zeer hoge piek, de schumannresonantie en de elektronenstorm. De zeer hoge X-rya pieken brengen zeer hoge kosmische informatie binnen en dat kun je ook voelen als een trillende energie in je cellen en energielichaam. Je kan hierover lezen in mijn laatste twee astrologieartikelen: Artikel over de nieuwe Maan van 13 maart 2021 (artikel is actueel tot de volgende nieuwe Maan in april): https://inzichten.com/19533-2/ & een extra beschrijving van actuele processen en energie: ‘Universeel Al-bewustzijn , oorsprong van alles dat bestaat. https://inzichten.com/universeel-al-bewustzijn-oorsprong-van-alles-dat-bestaat/

Er was ook een elektronenstorm vanaf 8:00 uur Europese tijd en die zal nog wel een paar dagen aanhouden. In de nacht was er dus geen elektronenstorm. De symptomen daarvan zijn dat de elektrische energie weer sterker is en het ook gemakkelijker is om helder inzicht te krijgen en verbinding met de kosmos. Aarding kan wat minder makkelijk zijn. Dus ook deze verstoring is hoogfrequent.

Er is nog steeds een aantal gaten in de corona van de Zon, waarvan een deel op de Aarde gericht staat en voorlopig blijft deze nog een dag of 2/3 plasma richting de Aarde spuwen. Hooggevoelige mensen horen deze plasma aankomen vanaf het moment waarop de zonnewind vertrekt vanaf de Zon met de symptomen van hoge grove fluittonen in oren en hoofd.

De X-ray lichtfrequentie is licht verhoogd (hoge A-Klasse), maar dus nog niet zoveel dat je de impact ook voelt. Er waren een paar super kleine X-ray zonnevlammetjes. Rond 1:00 uur een B1.2 en rond 5:00 uur een B1.5. Dat is niet echt iets wat veel impact heeft op de Aarde.

Er was een lichte en gedeeltelijke Schumannresonantie actief tussen 3:00 en 16:00 uur.Tussen 4:00 en 10:00 uur was er geen data beschikbaar, dus het niet met zekerheid te zeggen wat er toen actief was. Maar omdat de SR al voor het uitvallen van de data actief was en erna ook nog, kunnen we er wel vanuit gaan dat de hele dag SR verstoring is geweest. De SR kan heel verschillend aanvoelen. De ene keer is het effect heftig dan andere momenten. Dat heeft volgens mij te maken met de combinatie van verschillende verstoringen, die je als een optelsom kan optellen en dat is de SR net de dat wat heftig alles nog verder in trilling brengt. Er was een duidelijke hele fijne trilling te voelen op deze woensdag, deze was in de nacht het sterkste. Ik vermoed dat het ook komt door de hele hoge X-ray piek die we ook te verwerken kregen in combinatie met de SR.

Het magnetisch veld was verstoord in de nacht tussen 1:00 en 8:30 uur, maar niet heel erg. Dit is hetzelfde zowel weergegeven door de satelliet als op grondniveau gemeten in Noord-Europa. In de nacht was de verstoring van het magnetisch veld dus het grootste. (Symptomen: aarding kan dan zeer wisselend zijn van warme voeten (goed geaard) naar koude voeten (slecht geaard) en grotere onrust. Ook het geheugen kan verstoord zijn, wanneer het magnetisch veld is verstoord. En natuurlijk als je lekker in je vel zit, goed in je stroom, dan helpen de verstoringen om juist inzichten te krijgen en met meer gemak hoger bewustzijn te ervaren. Wanneer er wel symptomen zijn, dan wordt er van alles los getrild, zodat je groei versnelt.)

Het uitgebreide artikel met de grafieken en uitleg onder de grafieken en symptomen beschrijving wordt vandaag niet geplaatst. Deze zal later deze week pas te zien zijn.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. We zien waar de rode pijl staat hoge X-ray pieken die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werden op woensdag 24-3 rond 10:00 Europese tijd (UT+1) met ongeveer 120 p/cm3 (dat is super hoog) dus voelbaar met flinke symptomen.

x-ray piek symptomen

Lees onder de afbeelding hierboven hoe hoog de pieken waren en rond welke tijd:

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Verder geen extra detail informatie, die wordt later deze week nog geplaatst.

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update dinsdag 23-3
Liefde en de heilige strijd van het hart

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 24-3

Plaats een reactie