Elektromagnetische update zaterdag 20-3 & vooruitzicht voor de week

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24,6 minuten leestijd

Op deze zaterdag kwam eindelijk de verwachtte zonnewind binnen en die was pittig. Elektronencrash, kleine X-ray zonnevlammen, groot gat in corona Zon, zeer verstoord magnetisch veld, wereldwijde seismische activiteit. Lees meer…

Sinds de vroege ochtend is er een uitzonderlijke heftige zonnestorm (G2) actief. (kp-index level 6) de verwachting dat deze enorme zonnestorm zal aanhouden t/m maandag de 22ste. Vooral wanneer de zonnestorm meerdere dagen gaat duren worden de symptomen erg heftig. Symptomen zijn: je voelt deeltjes door je heen razen en dat maakt dat je mogelijk steeds meer uitputting gaat ervaren. Oude kwalen of oude blessures spelen weer extra op. Hoofdpijn, migraine, buikpijn, stijfheid, lymfeklieren spelen op, enz. En als je lekker in de stroom zit, dan is er juist verhoogde bewustzijn, veel inzicht en groei. (misschien handig om mee te doen met mijn webinar zondagavond, dan kom je met meer gemak en zachtheid weer in evenwicht.)

In deze video wordt al vast de technische informatie gegeven: https://youtu.be/x1G8u-A-i6E

En de X-ray stroom loopt sinds de zaterdagmiddag ook op. Dus dat betekent dat de X-ray lichtfrequentie oploopt. Het gaat dus om een lichte verhoging. Er was dus een kleine X-ray zonnevlam in de middag (B-Klasse.) Er kwam op deze zaterdag een nieuwe zonnevlek in zicht van de Aarde en zondag weer een en maandag 22-3 ook weer een oude bekende zonnevlam. Dus er komt meer activiteit aan van de Zon. Dus ik vermoed dat de X-ray lichtfrequentie wel verder zal stijgen. Dit betekent dat je eenvoudiger hoog bewuste ervaringen kan hebben en helderheid. Het zenuwstelsel wat overbelast zijn en in combinatie met de zonnestorm kunnen de symptomen van de zonnevlammen heftiger zijn, zoals intollerantie voor voedsel o.a. Het kan ook zijn dat alle zonnevlekken weinig activiteit tonen, maar daar lees je dan later deze week over.

Er is nog steeds een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht staat en voorlopig blijft deze nog een dag of 2/3 plasma richting de Aarde spuwen. Hooggevoelige mensen horen deze plasma aankomen vanaf het moment waarop de zonnewind vertrekt vanaf de Zon met de symptomen van hoge grove fluittonen in oren en hoofd. Door de huidige zonnestorm zijn deze symptomen sowieso heel intens.

Er was ook een elektronencrash, de symptomen daarvan zijn dat je het gevoel kan hebben dat je lood in je schoenen hebt, het onderlichaam kan tijdens een elektronencrash pijnlijk zijn en ook kun je zwaar op de hand zijn en overal als een berg tegenop zien, anders dan normaal.

Het magnetisch veld was door de zonnestorm enorm verstoord, zowel weergegeven door de satelliet als op grondniveau gemeten in Noord-Europa. (Symptomen: aarding kan dan zeer wisselend zijn van warme voeten (goed geaard) naar koude voeten (slecht geaard) en grotere onrust. Ook het geheugen kan verstoord zijn, wanneer het magnetisch veld is verstoord. In de loop van de middag werd het allemaal wat normaler. En natuurlijk als je lekker in je vel zit, goed in je stroom, dan helpen de verstoringen om juist inzichten te krijgen en met meer gemak hoger bewustzijn te ervaren. Wanneer er wel symptomen zijn, dan wordt er van alles los getrild, zodat je groei versnelt.)

Er was wereldwijd tijdens de zonnestorm flinke seismische activiteit. Dus de zonnestorm had echt een flinke impact op de Aarde en haar elektromagnetische veld. (symptomen: onrust en moeizaam kunnen aarden.)

Mijn artikel met grafieken met uitleg eronder en de symptomen staat hieronder beschreven. De vooruitzichten voor de komende week zijn dit keer verwerkt in het artikel en staan onder de betreffende verstoring geschreven, zodat je kunt zien hoe lang de huidige verstoringen nog doorgaan.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid van zaterdag 20-3. Op vrijdagavond 19-3 rond 22:30 kwam eindelijk de verwachtte zonnewind binnen en deze bleek intenser dan voorzien. Vanaf 23:30 ging het echt naar heftige waarden en dit duurde tot 6:00 uur Europese tijd (UT+1). De hoogste piek was rond 5:00 uur van ongeveer 62 p/cm3. En dat is normaal alleen waarde die gehaald wordt door X-ray pieken en dus extreem hoog voor zonnewind dichtheid. Na 5:00 uur was het wat minder intens maar nog steeds licht verhoogd tot de middag 12:00 uur.

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de zonnewind snelheid van zaterdag 20-3. De zonnewind snelheid loopt meestal later pas op in onze atmosfeer en dus pas vanaf 5:30 kwam deze boven de normale waarden. Na 11:00 uur werd het echt serieus en kwam de zonnewind snelheid boven de 500 km/sec en dan ga je de verhoging wel voelen met ascentiesymptomen. Vanaf dat moment loopt de zonnewind snelheid steeds verder op en vanaf de middag 12:00 uur komt deze rond de 600 km/sec, pittig dus. Het hoogste punt is rond 13:30 uur van 658 km/sec. De zonnewind snelheid blijft waarschijnlijk tot maandag 22-3 nog verhoogd. Meestal zakt het de laatste dag wel naar wat meer normale waarden.
Dit is de weergave van de Kp-index gedaan in Potsdam Duitsland. De kp-index is een weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op zonnewind en andere kosmische verstoringen. De beschermende magnetosfeer had het moeilijk en bij ons in Europa was de zonnestorm vanaf 7:00 uur tot 10:00 uur Europese tijd een kp-index level 6 (rode balk) en dat is flink verhoogd en dat voel je wel. De daling zette al in vanaf 10:00 en tot 13:00 was er nog wel een zonnestorm kp-index level 5 (rode balk). Elders op de wereld was er daarna nog wel een bijna zonnestorm (kp-4) maar bij ons in Europa (Duitsland meting) zakte deze al naar normale waarde (kp-3 groene balk). Dus het heftigste is achter de rug.
Dit is de weergave van de Kp-index de algemene voor de wereld. De kp-index is een weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op zonnewind en andere kosmische verstoringen. Voor de rest van de wereld was er na 13:00 uur nog een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk). In Europa (meting Duitsland) was de zonnestorm toen al voorbij.
Dit is de weergave van de vooruitzichten voor de Kp-index de algemene voor de wereld. De kp-index is een weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op zonnewind en andere kosmische verstoringen. De verwachting is dat deze nog t/m maandag 22-3 zal aanhouden. Er is voor volgende week zondag 28-3 een zonnestorm voorzien van kp-index level 5 (rode balken).
Dit is de weergave van de Zon op zaterdag 20-3. Er is een heel groot gat in de corona van de Zon die nu op de Aarde gericht staat. Dus weer flinke symptomen met fluittonen. De zonnevlek links AR2810 is vanaf donderdag 18-3 actiever geworden. En er was op zaterdag in de middag rond 15:30 een kleine een zonnevlam, Het is geen directe zonnevlam, dus een X-ray zonnevlam. (symptomen: Overbelast zenuwstelsel, hartfladderen, hoofdpijn en migraine, emotioneel uit evenwicht enz. lees meer in het hele artikel hieronder.)
Dit is een filmpje van een kleine uitbarsting van een nieuwe zonnevlek (links). De X-ray stroom gemeten in de atmosfeer van de Aarde loopt op vanaf 14:00 uur en lijkt te blijven door stijgen. (dit is nog een andere kleine uitbarsting en waarschijnlijk ontstaat daar een nieuwe zonnevlam.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de weergave van de X-ray stroom. Er was een kleine B-Klasse X-ray zonnestorm rond 15:30 uur Europese tijd (UT+1). Waarschijnlijk afkomstig van de nieuwe zonnevlek. De X-ray lichtfrequentie neemt heel licht toe, waarschijnlijk door de nieuwe zonnevlek die nu in het zicht van de Aarde begint te draaien. Er komt op zondag nog een nieuwe zonnevlek bij die dan in het zicht draait van de Aarde. Dus ik vermoed dat de X-ray lichtfrequentie wel verder zal stijgen. Dit betekent dat je eenvoudiger hoog bewuste ervaringen kan hebben en helderheid. Ik zet de symptomen hieronder, zodat je ze kan herkennen voor toekomstige X-ray zonnevlammen, want deze zonnevlek draait de komende 2/3 dagen steeds meer in de richting van de Aarde.
Er was een kleine B-Klasse X-ray zonnevlam, waarschijnlijk afkomstig van een nieuwe zonnevlek.

Zonnevlammen symptomen

De X-ray lichtfrequentie stijgt licht en er was een kleine B-Klasse X-ray zonnevlam, dus lees onderstaande symptomen als mild. Omdat er ook een zonnestorm actief is, kunnen de gecombineerde symptomen heftig aanvoelen en uitvergroot worden:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de zijkant van de Zon en die laat zien dat er nog twee nieuwe zonnevlekken in het zicht van de Aarde zullen draaien. De eerste op zaterdag 20-3 en op zondag 21-3 nog eentje. En op maandag 22-3 keert een zonnevlek 2806 voor de tweede keer terug in het zicht van de Aarde, maar waarschijnlijk zal deze niet veel activiteit laten zien. Dus dan zal de X-ray lichtfrequentie wel oplopen. (makkelijker verhoogd inzicht en helderheid.)

Het hele grote gat in de corona van de Zon verbonden met de zuidpool van de Zon staat nu op de Aarde gericht. Dus de verhoogde zonnewind houdt nog minstens 5 dagen aan, maar zal geleidelijk zakken. Volgens de experts is de impact na maandag 22-3 voorbij. en er is een net een nieuwe gat in de corona van de Zon in het zicht van de Aarde gedraaid. Deze kan over een dag of 3/4 zonnewind richting de Aarde sturen, maar vaak verdwijnen ze ook voordat het zover is.
Dit is de laatste grafiek van het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16. Het magnetische veld was op zaterdag 20-3 tussen 6:00 en 13:30 uur Europese tijd (UT+1) enorm verstoord (zie rode pijlen).
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag tussen 0:30 en 1:10 uur Europese tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa voor zaterdag 20-3. De verstoring is voor Noord-Europa flink verstoord tijdens de zonnestorm. Het begon al rond 23:30 met een lichte verstoring, maar werd heel erg verstoord tussen 7:00 en 13:00 uur Europese tijd(UT+1). Er lijkt steeds een cyclus te zijn van een paar weken rust voor de lagere breedtegraden en opgevolgd door een periode met een paar weken zeer verstoord magnetische veld voor de lagere breedtegraden in Noord-Europa (zie onderaan de bovenstaande grafiek). We lijken nu weer naar de cyclus te gaan die minder verstoord is. Alleen door de grote zonnestorm zijn deze verstoringen nu groot, maar zal weer snel naar een normale rustig magnetisch veld gaan voor Noord-Europa.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van seismische activiteiten die wereldwijd zijn gemeten. Er was wereldwijd tijdens de zonnestorm flinke seismische activiteit. Dus de zonnestorm had echt een flinke impact op de Aarde en haar elektromagnetische veld. (symptomen: onrust en moeizaam kunnen aarden.) Deze activiteit was ongeveer tussen 3:00 en 15:00 uur op zaterdag 19-3.
Dit is een weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De afgelopen dagen was er steeds elektronenstorm. op donderdag 18-3 een korte periode net niet tussen woensdagavond 17-3 rond 20:00 uur en donderdag 18-3 rond 14:00 uur. Op vrijdag 19-3 was er door de zonnewind die binnenkwam een daling van de elektronen in de ionensfeer, maar gelukkig geen elektronencrash. Er opnieuw was er vanaf ongeveer 16:00 uur weer elektronenstorm. (zie rode pijlen).

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon is al een paar weken sinds lange tijd heel erg stabiel verbonden met de zuidpool van de Zon. Dat is de normale magnetische verbinding met de Zon. Vanaf dit moment op 6-3 is de verstorende Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) weer voorbij. Dus dat is goed nieuws. Even niet zo sterk de verstoring van slapende handen en voeten. Het lijkt erop dat het evenwicht in de cyclus van 3 weken verbonden met de zuidpool van de Zon en 1 week of minder met de noordpool van de Zon na een lange tijd eindelijk weer is hersteld. De verwachting is dat pas over een week of 3 de magnetisch verbinding met de Zon gaat switchen en we weer onderstaande symptomen kunnen ervaren.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onderstaande symptomen zijn nu niet aan de orde, omdat de Aarde de normale magnetische verbinding maakt met de Zon:

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Onderstaande symptomen zijn nog niet aan de orde:

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

_____________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het volle Maan artikel over de volle Maan van 27 februari 2021: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door-het-geheel/

Artikel over de nieuwe Maan(d) van 11 februari 2021: https://inzichten.com/levende-energetische-uitwisseling/

Artikel over de energieën en processen rond 19 februari en over Mercurius retrograde: https://inzichten.com/helen-van-oude-sociale-wonden/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 29 maart 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-29-maart-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)
*
EXTRA webinar ivm de intense energieën van het moment: op zondag 21 maart 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-21-maart-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )
*
Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update donderdag 18-3 & vrijdag 19-3
Elektromagnetische update zondag 21-3

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 20-3 & vooruitzicht voor de week

Plaats een reactie