Elektromagnetische update di 18-5 & wo 19-5 & do 20-5 & vr 21-5

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,5 minuten leestijd

De afgelopen dagen was het elektromagnetisch gezien rustig. (Zie update donderdag/vrijdag zonnestorm). Alleen de Schumannresonantie was op maandagavond 17-5/ dinsdagnacht 18-5 en woensdag 19-5 best flink verstoord. Op donderdag 20-5 in de nacht en ochtend nog niet. We hebben nu al meer dan een week dagelijks SR activiteit, die steeds opliep in intensiteit. Vanaf woensdag is de intensiteit van de SR weer aan het afnemen. (symptomen: Versterkt andere verstoringen en algeheel dat wat niet mee kan stromen wordt extra voelbaar. SR zet druk op het energielichaam en indirect op het fysieke lichaam. De SR is vooral intens als er ook veel andere verstoringen zijn. Dan werkt dit als een soort optelsom. Omdat er verder geen grote verstoringen zijn, voelt de SR niet als heel intens.)

De zonnewind dichtheid liep licht op vanaf woensdagavond 23:00 uur Europese tijd (UT+2), maar de zonnewind snelheid volgde niet, wat een duidelijk signaal is dat het wel meevalt met de intensiteit van deze golf zonnewind die afkomstig is uit een gat in de corona van de Zon die afgelopen weekend (en maandag) op de Aarde gericht stond. Ook was er geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde (kp-index) wat dit ook bevestigd. (symptomen: duizeligheid, hoofdpijn, kort lontje, razen van deeltjes door je heen, heel erg moe zijn).

Er was een kleine reactie in het magnetisch veld van de Aarde vanaf woensdagmiddag 16:00 uur werd dat wat onrustiger. (mogelijke symptomen: meer moeite met aarden, wisselende warme en koude voeten.)

Verder was er op dinsdag 18-5 een kleine C-klasse zonnevlam (C-1) rond 4:00 uur (mogelijke symptomen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren is ook mogelijk.)

En ook op dinsdag 18-5 was er een hele lichte zonnewind die binnenkwam (max. 20p/cm3) en die gaf in de nacht een korte periode met bijna zonnestorm (kp-4 code geel), maar dat was dan ook alles. (symptomen: duizeligheid, hoofdpijn, kort lontje, razen van deeltjes door je heen, heel erg moe zijn).

De grafieken met uitleg eronder en de uitgebreide beschrijving van de symptomen staan hieronder.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE VRIJDAG 21-5

UPDATE VRIJDAG 21-5: De zonnewind snelheid was op donderdag al verhoogd (tussen 500 en 550 km/sec) en loopt verder op naar een niveau wat echt wel voelbaar is. Op donderdag vanaf 11:00 uur werden de verstoring toch groter en gaf de beschermende magnetosfeer van de Aarde bijna zonnestorm aan en tussen 14:00 en 17:00 zelfs zonnestorm(kp-5 rood). De grootste verstoring duurde tot 2:00 uur vrijdag 21-5. (550-580 km/sec)(symptomen: duizeligheid, hoofdpijn, kort lontje, razen van deeltjes door je heen, heel erg moe zijn.). Het magnetisch veld is ook sterk uit evenwicht tijdens een zonnestorm, dus het is heel goed mogelijk dat je moeilijker of steeds wisselend goed en niet goed kan aarden.

Ook zijn er de hele dag al kleine zonnevlammetjes van de B-klasse. Dus niet extreem, maar dit verhoogd wel de lichtfrequentie en het zenuwstelsel kan weer sneller van slag zijn en verstoord zijn.

De elektronen lopen op vrijdag weer op vanaf 9:30 uur, naar bijna stormlevel. Dit betekent dat de elektrische energie weer sterker aanwezig is. Kan intens zijn voor je zenuwstelsel, hoofdpijn. Als je goed in je vel zit, dan kan je de hoge lichtfrequenties gebruiken en in je voordeel ervaren als een heerlijke stroom waar je op kunt serven. Zit je niet zo goed in je vel, dan kan het hoge elektrische licht alles extra lostrillen wat niet mee kan en daardoor ga je de ongemakken dan sterker ervaren.

Omdat ik het artikel voor de Maan- en zonsverduistering aan het schrijven ben, heb ik geen tijd om een uitgebreid artikel te schrijven. Dus ik hoop dat je voldoende hebt aan het korte verslag. Je kan de symptomen van de verstoringen in het artikel hieronder lezen.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

___________________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) De activiteit was niet full spectrum. De intensiteit was best flink op maandagavond 16-5 met de hoogste piek rond 22:00. De activiteit duurde van 21:00 tot 23:00 uur. Op woensdag 19-5 was de verstoring al minder. De activiteit was op woensdag van 7:00 tot 14:00 uur.Kijk in de grafiek hieronder voor de intensiteit.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. De intensiteit was best flink op maandagavond 16-5 met de hoogste piek rond 22:00 met dus een flinke intensiteit: A1=67. De activiteit duurde van 21:00 tot 23:00 uur. Op woensdag 19-5 was de verstoring al minder, namelijk A1= amplitude 55. De activiteit was op woensdag van 7:00 tot 14:00 uur.
De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet.

_________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Er was een kleine reactie in het magnetisch veld van de Aarde vanaf woensdagmiddag 19-5 rond 16:00 uur werd dat wat onrustiger.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van donderdag 20-5. De verstoring in Noord-Europa was minder lang en mild. Begon rond 22:00 uur en duurde tot ongeveer 6:00 uur Europese tijd (UT+2). Daarna werd het magnetisch veld weer rustig.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

___________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZONNEWIND EN REACTIES

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid van donderdag 20-5. Die laat zonnewind dichtheid zien die licht verhoogd is. Dit begon rond 7:00 en liep op naar ongeveer 14/15 p/cm3 en dat is niet heel hoog. Dus het is onwaarschijnlijk dat je ascentiesymptomen ervaart. Er waren verder weinig andere reactie, het beschermende magnetoveld rond de Aarde gaf geen of weinig reactie (kp-index level 3), maar het magnetisch veld van de Aarde was wel licht verstoord. Er was ook geen reactie in de zonnewind snelheid, dus dat is ook een signaal dat deze zonnewind weinig impact heeft.
Later op donderdag liep de zonnewind toch verder op naar niveaus die goed voelbaar zijn als verstoringen.

Symptomen zonnestorm

Vanaf donderdag 11:00 uur begon de zonnewind meer op te lopen en kwam er rond 14:00 uur tot 17:00 uur ook een echte zonnestorm. De activiteit bleef tot 2:00 uur vrijdag actief:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

Er was weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de verhoogde zonnewind dichtheid die op donderdag binnenkwam. (groene balken)
Er was op dinsdag 18-5 wel een korte reactie met een kp-index level 4 (gele balk), een bijna zonnestorm dus tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd (UT+2). kosmische stralingsalerts zijn mogelijk de komende dagen af en toe actief. Lees de symptomen hieronder.
Op donderdag vanaf 11:00 uur werden de verstoring toch groter en gaf de beschermende magnetosfeer van de Aarde bijna zonnestorm aan en tussen 14:00 en 17:00 zelfs zonnestorm(kp-5 rood). en tussen 17:00 en 2:00 uur liep het weer iets terug naar bijna zonnestorm (gele balken).

Kosmische straling symptomen

Vanaf zondag 20:00 is er een kosmische stralings alert actief. En dit kan de komende week regelmatig aan de orde zijn, omdat er een zwakke zonnewind zal zijn:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

________________________________________________________________

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Er is weinig activiteit op de Zon. Op dinsdag 18-5 was er een kleine C-klasse zonnevlam (C-1) rond 4:00 uur en op woensdag 19–5 nog wat kleine B-Klasse X-ray zonnevlammetjes. (mogelijke symptomen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren is ook mogelijk.)
Er zijn de hele vrijdag 21-5 kleine zonnevlammentjes van de B-Klasse van zonnevlake AR2824 die donderdag in het zicht kwam van de Aarde. Het is best een flinke zonnevlek.
Dit is een overzicht van de kleine B-klasse X-ray zonnevlammetjes van vrijdag 21-5

Zonnevlammen symptomen

Er waren alleen kleinere B-Klasse X-ray zonnevlammen. Dus lees onderstaande beschrijving vanuit dat perspectief als mild:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

_____________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het nieuwe artikel over de nieuwe Maan van dinsdag 11-5: https://inzichten.com/heb-het-lef-en-ontluik/

Dit is de link naar het artikel over de volle SuperMaan van dinsdag 27-4: https://inzichten.com/openen-van-de-ware-kosmische-hart-identiteit/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de nieuwe Maan van maandag 12 april 2021: https://inzichten.com/wonderen-van-ons-bewustzijn/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de volle Maan van zondag 28 maart 2021: https://inzichten.com/liefde-en-de-heilige-strijd-van-het-hart/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de totale Maansverduistering van op WOENSDAG 26 mei 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-totale-maansverduistering-supermaan-26-mei-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 14-5
Elektromagnetische update zaterdag 22-5 & zondag 23-5

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update di 18-5 & wo 19-5 & do 20-5 & vr 21-5

Plaats een reactie