Elektromagnetische update zaterdag 22-5 & zondag 23-5

Geschreven door: Manuela van der Knaap

27,7 minuten leestijd

Kort overzicht: M-Klasse X-ray zonnevlammen, elektronenstorm, licht verhoogde zonnewind, hoge X-ray pieken, wereldwijde grote seismische activiteit en de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is weer actief. Lees meer…

HET ARTIKEL OVER DE TOTALE SUPER MAANSVERDUISTERING VAN WOENSDAG 26 MEI 2021 STAAT NU OP DE WEBSITE.

Op deze zaterdag 22-5 was er een zeer actieve zonnevlek die nog niet op de Aarde gericht staat, maar wel grote M-Klasse X-ray zonnevlammen produceert. Dit is een flink X-ray zonnevlek. De Zon wordt weer actiever en dat is heel vaak zo als er een Maansverduistering aankomt met grote impact omdat het ook een SuperMaan is. De Zon voelt voor mij als een soort doorgeefluik van kosmische invloeden. Dus als de processen intens zijn is de Zon dat ook met haar zonnevlekken. (Mogelijke symptomen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren en tanden is ook mogelijk.)

Sinds vrijdagochtend zijn de elektronen weer erg hoog, bijna op elektronenstorm level. Zaterdag rond 18:00 uur werd het elektronenstorm niveau bereikt. (Mogelijke symptomen: Hoogfrequente energie, helderheid, moeilijker om te aarden, zenuwstelsel kan hier last van ondervinden. Meer en makkelijker in contact komen met het hoger Zelf/ multi-dimensionale fijne ervaringen.)

De verhoogde zonnewind van de afgelopen dagen is inmiddels erg mild geworden. (470 naar 430 km/sec.) Deze is nu nog licht verhoogd. (Mogelijk symptomen: duizeligheid, hoofdpijn, kort lontje, razen van deeltjes door je heen, heel erg moe zijn.)

Er waren hoge X-ray pieken actief die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 1:30 Europese tijd van rond de 75 p/cm3. (Mogelijke symptomen zijn ongeveer hetzelfde als van X-ray zonnevlammen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren en tanden is ook mogelijk.) (Deze grafieken worden later geplaatst en staan rond 21:15 hier in het artikel)

Sinds vrijdagmiddag is de Aarde verbonden met de positief geladen magnetische noordpool van de Zon. HCC (normaal is deze verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon.) Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon lijkt het erop dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde veel meer verstoring geeft, omdat ze de verstoringen minder goed kan verwerken. Dit is slechts mijn persoonlijke waarneming van de afgelopen jaren. Dus zonnewind en zonnevlammen geven in deze periode grotere verstoringen in de beschermende magnetosfeer van de Aarde is mijn conclusie. Deze verstoring (HCC) geeft mogelijk symptomen van slapende of tintelende, verdoofd gevoel in voeten en handen. Ook kan het geheugen mogelijk minder goed functioneren. Deze andere magnetische verbinding met de Zon, blijft nog wel een dag of 4/5 zo, dus tot ongeveer donderdag.

Er waren ook grote seismische activiteiten wereldwijd op vrijdagavond tot 3:00 uur in de nacht Europese tijd. (Mogelijke symptomen: onrust, moeilijker kunnen aarden.) (Deze grafieken worden later geplaatst en staan rond 21:15 hier in het artikel)

Bekijk hieronder de details in de grafieken met uitleg eronder. Daaronder staat ook een uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE ZONDAGOCHTEND 23-5: Grote X-ray zonnevlammen, flinke Schumannresonantie en X-ray pieken in de nacht.

Gelukkig zijn de zonnevlammen een stuk verminderd in kracht op zaterdagavond. De laatste M-Klasse zonnevlam was rond 23:30 uur, maar dus nog wel actief en de komende twee dagen draait deze actieve krachtige zonnevlek in de richting van de Aarde en dan is de kans op grotere zonnevlammen nog steeds aanwezig. UPDATE ZONDAGMIDDAG: rond 13:00 uur was er opnieuw een M-Klasse X-ray zonnevlam actief. (Mogelijke symptomen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren en tanden is ook mogelijk.)

En er was een Schumannresonantie activatie tussen 11:00 en 14:00 uur Europese tijd met de piek rond 12:00 uur. De intensiteit was hoog namelijk A1=amplitude 61. De SR wordt vooral verstorend als er veel andere verstoringen zijn. En omdat er grote M-Klasse zonnevlammen zijn was deze heel goed voelbaar met allerlei symptomen.

Er waren hoge X-ray pieken actief die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 3:00 Europese tijd van rond de 90 p/cm3. (Mogelijke symptomen zijn ongeveer hetzelfde als van X-ray zonnevlammen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren en tanden is ook mogelijk.) (Zie beschrijving hieronder.)

Hieronder staan de grafieken met uitleg erbij en de uitgebreide beschrijving van de symptomen eronder. Nog verder naar beneden staat de beschrijving van zaterdag 22-5.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

Weergave van de X-ray zonnevlammen die zaterdag flink hoog waren, namelijk M-Klasse. Na 23:30 Europese tijd begon het weg te zakken. Direct hieronder vind je een lijst met alle X-ray zonnevlammen van deze zondag 23-5. Lees meer en over de symptomen in de beschrijving van zaterdag 22-5 hieronder.
Dit is een lijst met alle X-ray zonnevlammen van deze zondag 23-5. De tijden zijn UTC, dus tel 2 uur op bij de tijden hierboven. Het is nog steeds de AR2824 zonnevlek, net als zaterdag die zonnevlammen spuwt. De oranje C klasse zonnevlammen en de rode M-klasse zonnevlammen zijn zeer goed voelbaar met symptomen.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) De activiteit was niet full spectrum. De activiteit duurde van 11:00 tot 14:00 uur.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. De intensiteit was best flink op deze zondag 23-5 met de hoogste piek rond 12:00 met dus een flinke intensiteit: A1=61 amplitude. De activiteit duurde van 11:00 tot 14:00 uur.
De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet.

X-RAY PIEKEN

Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Waar de rode pijl staat waren hoge X-ray pieken in de nacht rond 3:00 van ongeveer 90 p/cm die zichtbaar werden in de metingen van de zonnewind dichtheid. Dit zijn flinke pieken die wel voelbaar zijn.

x-ray piek symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

__________________________________________________________

__________________________________________________________

BESCHRIJVING VERSTORINGEN ZATERDAG 23-5:

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van zaterdag 22-5. Er zijn een aantal gaten in de corona van de Zon (rode puntjes), waarvan er een paar ook op de Aarde gericht staan. Mogelijke symptomen hiervan (grove ruis/fluiten in hoofd en oren)

Er zijn is een grote zonnevlek actief de AR2824. Deze komt de komende twee dagen steeds directer op de Aarde gericht. Dus de zonnevlammen zullen waarschijnlijk nog wel toenemen in kracht. Maar het kan ook zo weer rustiger worden. Een gat in de corona van de Zon kan ook plotseling weer verdwijnen, net als zonnevlekken. Het is niet waarschijnlijk dat deze zonnevlek snel zal verdwijnen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon. Op deze zaterdag 22-5 zijn er een grote zonnevlammen actief afkomstig van de AR2824.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Rond 21:00 uur op vrijdagavond werden de X-ray zonnevlammen ineens een stuk groter en kwamen tot de C4.8. En dat is goed voelbaar en flink. Zie de lijst hieronder voor de momenten waarop de X-ray zonnevlammen actief waren.
Dit is een overzicht van de kleine B-klasse X-ray zonnevlammetjes van zaterdag 22-5
Dit zijn de zonnevlammen van deze zaterdag 22-5 van de zonnevlek AR2824. De grote uitbarsting is in de richting van de Aarde.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

_____________________________________________________________

ELEKTRONEN VERSTORINGEN

Vanaf vrijdagochtend rond 12:00 uur Europese tijd (UT+2) liepen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde weer op in aantallen en zaterdag 22-5 rond 18:00 uur werd het elektronenstorm niveau weer bereikt. Waarschijnlijk gaat dit weer wat meer zakken. (zie golfbeweging van vrijdag, dat is de normale opbouw.)
Dit is een weergave van de elektronen van zondag 23-5. Deze zijn nog steeds in de buurt van een elektronenstorm level. Dus onveranderd.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

______________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZONNEWIND EN REACTIES

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid van zaterdag 22-5. De zonnewind is geleidelijk aan weer terug gezakt naar meer normale waarde en was op deze zaterdag tussen de 470 en 430 km/sec. En dat is een zeer lichte verhoging, die nauwelijks nog symptomen veroorzaakt.

Symptomen zonnestorm

Er is een zeer lichte verhoging actief, die nauwelijks nog symptomen veroorzaakt. Dus lees onderstaande informatie als mild:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

Er was weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de nog licht verhoogde zonnewind snelheid (groene balken).
Er is nu de zonnewind weer naar normale waarde terug gaat weer kans op. kosmische stralingsalerts die zijn mogelijk de komende dagen af en toe actief. Lees de symptomen hieronder.

Kosmische straling symptomen

Er zijn nu nog geen kosmische stralingsalerts actief, maar er is wel een verhoogde kans de komende dagen:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

_____________________________________________________________

X-RAY PIEKEN

Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Waar de rode pijl staat waren hoge X-ray pieken in de nacht rond 1:30 van ongeveer 75 p/cm die zichtbaar werden in de metingen van de zonnewind dichtheid.

x-ray piek symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

__________________________________________________________________

SEISMISCHE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van seismische activiteit gemeten op verschillende plekken op de Aarde. Er was op vrijdagavond een grote verstoring op Aarde. De Aarde trilde langdurig. Hoe laat dit is begonnen kan ik niet meer terug zoeken, maar het was actief op vrijdagavond en ging zeker door tot 3:00 uur Europese tijd (UT+2) in de nacht. Dit zijn dus wereldwijd trillingen van de Aarde en overal zijn er dan aardbevingen. Het is heel goed mogelijk dat deze seismische activiteit is begonnen vanaf het moment waarom vrijdagavond rond 18:00 uur de eerste grotere X-ray zonnevlammen gemeten werden op Aarde. Er was overigens weinig onrust in het magnetisch veld van de Aarde, wat op zichzelf wel heel bijzonder is als er veel seismische activiteit is.

Beschermende magnetosfeer onder druk

Soms staat de beschermende magnetosfeer van de Aarde flink onder druk. De deeltjes die dan van de zonnewind of zonnevlammen binnenkomen waren zo geladen, dat zij konden binnen dringen in de Aardse atmosfeer. Er komen dan als het ware scheurtjes in de beschermende magnetosfeer van de Aarde. De Aarde begint dan intern te laden. Ook de staart van de beschermende magnetosfeer laat dan spanningen zien en kan onderdruk komen en terug klappen op Aarde met enorme zonnewind snelheden en krachten. Vaak zien we dan ook seismische activiteit als dit bezig is. De magnetosfeer van de Aarde is dan heel erg onrustig en zonnewind komt dieper binnen in onze atmosfeer. Dit betekent dat wij mensen kunnen merken dat het magnetische veld onrustig is en de zonnewind, ook al is deze van een lage snelheid en dichtheid is veel beter voelbaar.

Dit is een weergave van de dichts bij zijnde seismische activiteit die ik kon vinden, namelijk in Spanje.

_____________________________________________________________

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf vrijdag 21-5 14:00 uur Europese tijd (UT+1) zijn weer verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. (groene stralen), met de nodige ascentie symptomen (gevoelloze voeten en handen).
Op vrijdag hadden we de wisseling van magnetische verbinding van de Aarde met de Zon van negatief geladen zuidpool van de Zon, naar de positief geladen noordpool van de Zon. Tijdens zo’n wisseling kan het magnetisch veld van de Aarde extra verstoord zijn en ervaren we mogelijk deze symptomen. Deze activiteit (HCC) is actief tot ongeveer donderdag.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

_____________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het nieuwe artikel over de nieuwe Maan van dinsdag 11-5: https://inzichten.com/heb-het-lef-en-ontluik/

Dit is de link naar het artikel over de volle SuperMaan van dinsdag 27-4: https://inzichten.com/openen-van-de-ware-kosmische-hart-identiteit/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de nieuwe Maan van maandag 12 april 2021: https://inzichten.com/wonderen-van-ons-bewustzijn/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de volle Maan van zondag 28 maart 2021: https://inzichten.com/liefde-en-de-heilige-strijd-van-het-hart/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de totale Maansverduistering van op WOENSDAG 26 mei 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-totale-maansverduistering-supermaan-26-mei-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update di 18-5 & wo 19-5 & do 20-5 & vr 21-5
Leef je essentie, heb het LEF en ontluik...

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 22-5 & zondag 23-5

Plaats een reactie