Elektromagnetische update maandag 7-6 & dinsdag 8-6

Geschreven door: Manuela van der Knaap

29,4 minuten leestijd

Het hele spectrum is elektromagnetisch weer actief. Dus dat is best intens. Niet alles is heel er hoog geactiveerd. Dat is vooral zo bij de X-ray pieken, en de zonnewind dichtheid. De rest is gemiddeld geactiveerd en dus niet extreem. Activiteit kort verslag: Enorm verhoogde zonnewind dichtheid (zonnestorm?), elektronencrash, hoge X-ray pieken, zonnevlam en X-ray lichtfrequentie stijgt naar B-Klasse, gaten in corona van de Zon op de Aarde gericht, kosmische stralingsalerts, Schumannresonantie activiteit, verstoord magnetisch veld en voor dinsdag een (bijna) zonnestorm verwacht. Lees meer…

Op zondagavond begonnen de zonnevlammen rond 21:00 uur en de daardoor waren er allemaal kleine X-ray B-Klasse zonnevlammetjes die op Aarde gemeten werden. De uitbarsting was best flink, dus voor hooggevoelige zeker wel voelbaar. Op Aarde kwam er dus niet zoveel van deze plasma aan en dus steeg alleen de X-ray lichtfrequentie naar een niveau van een lage B-Klasse en dat betekent dat er dan constant meer licht is voor ons om te verwerken, dus dat voel je wel. Het kan betekenen dat als je lekker in je stroom zit, dat je juist nog makkelijker inzichten krijgt of verbinding met hogere dimensies. Zit je niet lekker in je vel dat activeert dat licht je zware kanten en wordt zo’n activatie een strugel mogelijk met symptomen vooral als je zenuwstelsel verzwakt is. (Mogelijke symptomen: overbelast zenuwstelsel (last van ogen, trillen en zenuwachtigheid), onrustig zijn, hoofdpijn/migraine enz.)

Er waren zeer hoge X-ray pieken zowel op zondag 6-6 als maandag 7-6. Het begon rond 22:00 uur op zondagavond met X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind van rond de 100 p/cm3 en dat is hartstikke hoog. In de nacht nog een keer in de nacht van 7-6 pieken rond 4:00 uur van ongeveer 70 p/cm3. Dit was waarschijnlijk een voorbode van de hoge zonnewind dichtheid die onderweg, want die kwam rond 6:00 uur binnen op 7-6, maar piekte vanaf 8:00 uur. Meer hierover in de alinea hieronder. Zeer hoge X-ray pieken kunnen een soort van vast slaan in je energielichaam en dus uitgestelde ascentiesyptomen geven op moment dat je in rust bent. Dus de enorme berg licht is dan te veel om in het moment te verwerken. Dat maakt ook dat je mogelijk met enorme spanning in je lichaam wakker wordt. (Mogelijke symptomen zijn ongeveer hetzelfde als van X-ray zonnevlammen: overbelasting zenuwstelsel, misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren en tanden is ook mogelijk.)

Een verhoogde zonnewind kwam binnen in de atmosfeer van de Aarde die opliep vanaf 6:00 uur. Er waren vanaf 18:15 hoge pieken: 18:15 piek van 32 p/cm3, rond 9:45 piek van rond de 34 p/cm3 en de laatste was rond 11:00 uur met de hoogste piek van 35,41 p/cm3. Na 12:00 uur zakte de zonnewind dichtheid naar meer normale waarde van onder de 20 p/cm3, dus toen was het ergste voorbij. De zonnewind snelheid en de beschermende magnetosfeer van de Aarde reageerde nauwelijks. Dus er was geen officiële zonnestorm, maar aangezien zonnewind dichtheid de meeste impact heeft, was deze verstoring toch zeker wel voelbaar met mogelijke symptomen. (Mogelijke symptomen: onrust, misselijkheid, voelen razen van deeltjes door je heen/of alle cellen trillen, hoofdpijn/migraine, oude blessures die opspelen, enz. )

De verwachtingen voor morgen zijn bijgesteld en de experts verwachten een (bijna) zonnestorm op dinsdag 8-6 van kp-index level 4 (code geel).

Gek genoeg waren er ook periode met kosmische stralingsalerts op zondag 6-6 tussen 11:00 en 17:00 uur en op maandag 7-7 tussen 2:00 en 5:00 uur. Dat was dus vlak voordat de verhoogde zonnewind binnenkwam. (Mogelijke symptomen: (symptomen: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Er was een lichte Elektronencrash actief tussen 3:30 en 5:30 uur en opnieuw vanaf 7:30 verder de hele dag. (symptomen: lood in de schoenen, zwaar in de psyche, pijnlijk onderlichaam.)

De Schumannresonantie was op zondag 6-6 flink pittig geactiveerd rond 11:00 met een piek en tussen 14:00 en 18:00 uur. De intensiteit was flink (A1=amplitude 60). Op maandag was de intensiteit lager (A1=amplitdude 45) en was actief tussen 8:00 en 12:00 uur. De SR is mogelijk voelbaar met ascentiesymptomen op jouw zwakke punten. Bijvoorbeeld oude blessures kunnen weer opspelen. De SR is vooral heel intens als er ook nog andere verstoringen zijn. Omdat er verder heel veel geactiveerd was, was de optelsom die maakt dat de SR best goed voelbaar.

De update wordt nu geschreven en de grafieken zijn vanavond zichtbaar rond 19:30 uur. Ik voeg steeds wat informatie toe, dus als je de pagina ververst, dan krijg je de laatst toegevoegde informatie te zien.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

______________________________________________________________

UPDATE DINSDAG 8-6: De zonnewind kwam al eind van maandagavond en vroeg in de nacht op bijna zonnestorm niveau van 23:00 tot 2:00 uur E.T. (kp-index level 4 code geel). De zonnewind snelheid was in de nacht ook best wel hoog voor een tijdje (550 km/sec.) tussen 2:45 en 5:15, daarna nog wel iets verhoogd, maar niet veel. (Mogelijke symptomen: onrust, misselijkheid, voelen razen van deeltjes door je heen/of alle cellen trillen, hoofdpijn/migraine, oude blessures die opspelen, enz. )

Verder waren er ook nog X-ray zonnevlammen. De hele dag B-klasse en ook op B-Klasse niveau verhoogde X-ray lichtfrequentie net zoals maandag. Maar er waren ook een paar C-Klasse X-ray zonnevlammen om 12:45 en 19:45 en 21:00 uur Europese tijd (UT+2). Ik zet een video van de zonnevlam die rond 19:45 uitbarstte hieronder bij de ‘activiteiten van de Zon.’ Een mooi spektakel om te zien. (Mogelijke symptomen: overbelast zenuwstelsel (last van ogen, trillen en zenuwachtigheid), onrustig zijn, hoofdpijn/migraine enz.)

En er was opnieuw vandaag een gedeeltelijke Schumannresonantie met een intensiteit die richting hoog ging, maar dus niet extreem. Omdat de SR vooral intens aanvoelt als er meerdere verstoringen zijn, was dat vandaag wel aan de orde. De SR is mogelijk voelbaar met ascentiesymptomen op jouw zwakke punten. Bijvoorbeeld oude blessures kunnen weer opspelen.

Er waren periode met elektronencrashes. De eerste elektronencrash russen 8:00 en 12:00 uur was wel heel diep. De rest van de dag waren het milde elektronencrashes. (symptomen: lood in de schoenen, zwaar in de psyche, pijnlijk onderlichaam.)

Ik zet de grafieken met metingen onder de grafieken van maandag 7-6 hieronder. Daar staan ook de symptomen uitgebreid beschreven.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

__________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor maandag 7-6. De activiteit was niet full spectrum. De Schumannresonantie was op zondag 6-6 flink pittig geactiveerd rond 11:00 met een piek en tussen 14:00 en 18:00 uur. De intensiteit was flink (A1=amplitude 60). Op maandag 7-6 was de intensiteit lager (A1=amplitdude 45) en was actief tussen 8:00 en 12:00 uur. De SR is mogelijk voelbaar met ascentiesymptomen op jouw zwakke punten. Bijvoorbeeld oude blessures kunnen weer opspelen. De SR is vooral heel intens als er ook nog andere verstoringen zijn. Omdat er verder heel veel geactiveerd was, was de optelsom die maakt dat de SR best goed voelbaar.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude voor maandag 7-6. De Schumannresonantie was op zondag 6-6 flink pittig geactiveerd rond 11:00 met een piek en tussen 14:00 en 18:00 uur. Met de hoogste piek rond 16:00 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit was flink (A1=amplitude 60). Op maandag was de intensiteit lager (A1=amplitdude 45) en was actief tussen 8:00 en 12:00 uur, met de hoogste piek rond 10:45 E.T.

De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet.
Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor dinsdag 8-6. De activiteit was niet full spectrum met een intensiteit die richting hoog ging, maar niet extreem was, tussen 8:00 en 16:00 uur Europese tijd (UT+2).
Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude voor dinsdag 8-6. De activiteit was tussen 8:00 en 16:00 uur met de hoogste intensiteit tussen 9:00 en 11:00 uur Europese tijd (UT+2)

__________________________________________________________

X-RAY PIEKEN

Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Waar de rode pijl staat waren zeer hoge X-ray pieken. Er waren zeer hoge X-ray pieken zowel op zondag 6-6 als maandag 7-6. Het begon rond 22:00 uur op zondagavond met X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind van rond de 100 p/cm3 en dat is hartstikke hoog. In de nacht nog een keer in de nacht van 7-6 pieken rond 4:00 uur van ongeveer 70 p/cm3. Dit was waarschijnlijk een voorbode van de hoge zonnewind dichtheid die onderweg, want die kwam rond 6:00 uur binnen op 7-6, maar piekte vanaf 8:00 uur.

x-ray piek symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

_____________________________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR Satelliet van maandag 7-6. Een verhoogde zonnewind kwam binnen in de atmosfeer van de Aarde die opliep vanaf 6:00 uur Europese tijd (UT+2). Er waren vanaf 18:15 hoge pieken: 18:15 piek van 32 p/cm3, rond 9:45 piek van rond de 34 p/cm3 en de laatste was rond 11:00 uur met de hoogste piek van 35,41 p/cm3. Na 12:00 uur zakte de zonnewind dichtheid naar meer normale waarde van onder de 20 p/cm3, dus toen was het ergste voorbij. De zonnewind snelheid en de beschermende magnetosfeer van de Aarde reageerde nauwelijks. Dus er was geen officiële zonnestorm, maar aangezien zonnewind dichtheid de meeste impact heeft, was deze verstoring toch zeker wel voelbaar met mogelijke symptomen. (Mogelijke symptomen: onrust, misselijkheid, voelen razen van deeltjes door je heen/of alle cellen trillen, hoofdpijn/migraine, oude blessures die opspelen, enz. )
Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR Satelliet maandag 7-6. De zonnewind snelheid stijgt ook vanaf ongeveer 6:00 uur Europese tijd (UT+2), maar blijft onder normale waarde (onder de 400 km/sec.). De verwachting is volgens de experts dat dit hoger gaat oplopen (zie vooruitzicht bij een van de grafieken hieronder.)
Dit zijn metingen van de zonnewind snelheid van de DSC0VR Satelliet van dinsdag 8-6. In de nacht was de zonnewind best hoog (550 km/sec.) met de hoogste piek russen 2:45 en 5:15 uur Europese tijd (UT+2). Aan het einde van de dag was er nog maar een licht verhoogde zonnewind over van rond de 450 km/sec. en dat is niet echt iets was goed voelbaar is.
Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR Satelliet van dinsdag 8-6. De zonnewind dichtheid ging maandag 7-6 na 19:00 uur naar normale waarde.

Symptomen zonnestorm

Officieel was er geen zonnestorm, maar omdat de zonnewind dichtheid zo hoog was (35 p/cm3), was deze wel voelbaar met dezelfde symptomen. En voor maandagavond en dinsdag is de verwachting bijna zonnestorm:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De verhoogde zonnewind had weinig effect op de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Deze bleef groen . Er waren kortere periode met kosmische straling. Zie rode puntjes boven de balken. Omrekenen naar NL tijd is +2 uur.

Kosmische straling symptomen

Er waren korte periode van kosmische stralingsalerts. Vanaf 5:00 uur maandag 7-6 is dit even niet meer aan de orde. Zeer waarschijnlijk ook niet voor dinsdag 8-6:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is een vooruitzicht van de Kp-index voor de komende tijd. Deze is gewijzigd voor 8 juni naar een gele balk Kp-index level 4. Dit betekent dat er toch een reactie van de beschermende magnetosfeer verwacht wordt en dat waarschijnlijk in de avond, nacht of op dinsdag de zonnewind snelheid gaat oplopen. En dat zijn de beschreven symptomen van de zonnestorm ook aan de orde.
Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd) van dinsdag 8-6.. De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Zoals ik al had aangegeven in de update van maandag zou de zonnewind gaan oplopen naar bijna zonnestorm (kp-index level 4 geel). Dit gebeurde al eerder, namelijk russen 23:00 en 2:00 uur. Zie rode pijl. Het was geen hele zonnestorm, maar wel intens voelbaar.

_____________________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van maandag 7-6. Er zijn een aantal gaten in de corona van de Zon (rode puntjes nr 65 en lang gerekt gat bij de zuidpool.), waarvan nr 65 alweer wegdraait van de Aarde en vanaf woensdag weinig mogelijke symptomen zal geven. Het andere lang gerekte gat zal ook afnemen in kracht en is vanaf dinsdagavond/woensdag ook niet meer sterk verbonden met de Aarde. De komende dagen zal deze zonnewind blijven spuwen richting de Aarde, maar met een lage intensiteit en snelheid. Mogelijke symptomen hiervan (grove ruis/fluiten in hoofd en oren) dit is tot dinsdag aan de orde.

Er zijn is een aantal zonnevlekken actief op de Zon (zie rode pijlen). Op zondag 6-6 begon de Zon weer actief te worden rond 21:00 uur met een uitbarsting (zie rood/blauwe afbeelding zonnevlam hieronder). Vanaf dat moment loopt de X-ray lichtfrequentie verder op naar een lage B-Klasse. Dit betekent constante verhoging van het licht dat we moeten verwerken. De zonnevlam AR2829 staat op de Aarde gericht en dit geeft de komende dagen een verhoogd risico geven op grotere zonnevlammen, mede ook doordat de zonnevlek ook actief is. Deze zonnevlek best groot en kan als deze actief wordt ook krachtige zonnevlammen geven.Een gat in de corona van de Zon kan ook plotseling weer verdwijnen, net als zonnevlekken. Het is niet waarschijnlijk dat deze zonnevlek snel zal verdwijnen.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is een coronagrafics met een weergave van een zonnevlam die begon rond 21:00 uur Europese tijd op zondag 6-6.
Dit is de magnetische weergave van de Zon van maandag 7-6. Er zijn een aantal zonnevlekken actief. De AR2829 is best flink en staat pal op de Aarde gericht en is ook licht actief. Zonnevlekken AR2829 en AR2830 produceren beide kleine zonnevlammen.
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van maandag 7-6. Vanaf ongeveer 21:00 uur 6-6 begonnen de zonnevlammen actief te worden. zie rode pijl.
Dit is de weergave van de wat B-Klasse X-ray zonnevlammen van maandag 7-6.
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van dinsdag 8-6. De X-ray lichtfrequentie bleef verhoogd, continu op B-Klasse niveau en er waren kleine B-klasse zonnevlammen de hele dag, maar ook een paar kleine X-ray C-Klasse zonnevlammen.
Dit is een weergave van alle B en C-klasse zonnevlammen van dinsdag 8-6. De oranje tekst geeft aan waar het intenser werd.
Dit is een video die de uitbarsting laat zien van de zonnevlam die op Aarde een kleine C-klasse zonnevlam liet zien rond 19:45 op dinsdag 8-6

Zonnevlammen symptomen

De huidige X-ray zonnevlammen zijn niet heel erg hoog, dus lees onderstaande symptomen ook als mild:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

___________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronen in de ionensfeer waren een kortere periode gecrasht. Zie rode puntjes. Tijd is Europese tijd (UT+2) (Dus 2 uur erbij optellen voor NL en Belgie). Het was geen heel diepe elektronencrash, dus mild voelbaar.
Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronen in de ionensfeer waren een kortere periode gecrasht. Zie rode puntjes. Tijd is Europese tijd (UT+2) (Dus 2 uur erbij optellen voor NL en België). De eerste elektronencrash russen 8:00 en 12:00 uur was wel heel diep. De rest van de dag waren het milde elektronencrashes.

Elektronencrash symptomen

Er waren korte perioden met elektronencrashes:

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

______________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Er was een flinke verstoring van het magnetisch veld vanaf ongeveer 7:00 uur Europese tijd.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van maandag 7-6. Ook deze grondmetingen laten een verstoord magnetisch veld zien. Maar wel tot ook in de lagere breedtegraden. Het sterkste vanaf 9:00 uur.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

_____________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Dit is de link naar het nieuwe artikel over de totale Super Maansverduistering van woensdag 26 mei 2021: https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/

Het nieuwe artikel over de nieuwe Maan van dinsdag 11-5: https://inzichten.com/heb-het-lef-en-ontluik/

Dit is de link naar het artikel over de volle SuperMaan van dinsdag 27-4: https://inzichten.com/openen-van-de-ware-kosmische-hart-identiteit/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de RINGVORMIGE ZONSVERDUISTERING VAN DONDERDAG 10 JUNI 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ringvormige-zonsverduistering-10-juni-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

EXTRA WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 8-6 om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geintegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-dinsdag-8-juni-2021-wortel-amethist/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

#1 De essentie van de Zonsverduistering van 10 juni 2021
Elektromagnetische update dinsdag 15-6

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 7-6 & dinsdag 8-6

Plaats een reactie