Elektromagnetische update zaterdag 19-6 & vooruitzicht v.d. week & ma 21-6

Geschreven door: Manuela van der Knaap

34,5 minuten leestijd

Kort verslag: Elektronenstorm, Schumannresonantie activiteit, kosmische stralingsalert, zonnewind snelheid in de nacht licht verhoogd, zonnevlek en gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht maar zonnevlek is niet actief en we zijn weer magnetische verbonden met de andere (noord)pool van de Zon (HCC). Lees meer hieronder…

De Schumannresonantie was actief op deze zaterdag tussen 8:00 en 15:00 uur Europese tijd (UT+2). De SR is mogelijk voelbaar met ascentiesymptomen op jouw zwakke punten. Bijvoorbeeld oude blessures kunnen weer opspelen. De SR is vooral heel intens als er ook nog andere verstoringen zijn. Omdat er verder ook nog een elektronenstorm en een verhoogde zonnewind actief was, was het de optelsom die maakt dat de SR best goed voelbaar. Ook was een gedeeltelijke activiteit. Dat dat betekent dat vooral de lagere frequenties in ons in trilling komen. Dit is wel goed voelbaar met mogelijke symptomen. De piek was om 14:00 uur (A1=52 amplitude) en dat is een piek die tegen de hoge activiteit aan komt.

Er nog steeds een elektronenstorm actief. Dit kan nog wel een paar dagen zo door gaan. (symptomen: elektrische is krachtiger, dus makkelijker helder inzicht en verbinding met andere dimensies, maar moeilijker aarden. De symptomen lijken een beetje op die van zonnevlammen, namelijk het zenuwstelsel kan overbelast raken.)

De zonnewind was in de nacht nog wat aan het oplopen (530-550 km/sec), maar van 10:30 viel de zonnewind snelheid terug naar meer normale waarden (470-455 km/sec.) De verhoging in de nacht was een lichte, maar wel voelbaar met mogelijk ook symptomen die je hiervan hebt ervaren, zoals het razen van deeltjes door je heen en nu de verhoogde zonnewind al een paar dagen actief is, kan het zijn dat je uitputting ervaart, omdat er zoveel los geschut wordt wat allemaal weer verwerkt moet worden en losgelaten. Als je lekker in je vel zit, dan kan het zijn dat je juist in een heerlijke flow zit van verhoogde bewustzijn en inzicht. (Lees meer over de symptomen in het artikel hieronder.)

Doordat de zonnewind is gezakt in de ochtend is de kans op kosmische stralingsalerts weer terug en in Duitsland lieten de metingen weer een kosmische stralingsalert zien in de grafieken vanaf 14:00 uur. En dat is vanaf nu dus de komende week weer aan de orde. (symptomen: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Er is een flinke zonnevlek op de Aarde gericht, maar deze in niet hele erg actief. Maar er is dus wel mogelijk de komende twee dagen een verhoogd risico op zonnevlammen, maar dat is niet waarschijnlijk, omdat deze zonnevlek de hele week al rustig is.

De noordpool van de Zon heeft een groot langgerekt gat in de corona van de Zon en die staat nu pal op de Aarde gericht. Dat betekent dat hooggevoelige mensen de plasma al horen die onderweg is naar de Aarde met fluittonen en ruis in de oren en het hoofd. Omdat er geen verhoogde zonnewind verwacht wordt de komende dagen, is de kracht van deze stroom die nu richting de Aarde stroomt klein.

Sinds deze donderdag 17-6 rond 15:00 uur is de Aarde verbonden met de positief geladen magnetische noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing HCC (normaal is deze verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon.) Op deze donderdag 17-6 tussen 12:00 en 15:00 uur Europese tijd (UT+2) maakte de Aarde de switch van de negatief geladen zuidpool naar de positief geladen noordpool. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon lijkt het erop dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde veel meer verstoring geeft, omdat ze de verstoringen minder goed kan verwerken. Dit is slechts mijn persoonlijke waarneming van de afgelopen jaren. Dus zonnewind en zonnevlammen geven in deze periode grotere verstoringen in de beschermende magnetosfeer van de Aarde is mijn conclusie. Deze verstoring (HCC) geeft mogelijk symptomen van slapende of tintelende, verdoofd gevoel in voeten en handen. Ook kan het geheugen mogelijk minder goed functioneren. De verwachting is dat we zeker een dag of 6/7 deze ongewoon voelende verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon zullen houden, dus ongeveer tot donderdag 24-6.

Verder dus geen verstoringen. We beginnen hieronder met de vooruitzichten voor de week. Daaronder staan de verstoringen voor zaterdag 19-6 met grafieken en daaronder de mogelijke symptomen.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE MAANDAG 21-6: Er is nog steeds een elektronenstorm actief. Tussen 4:00 en 10:30 uur eventjes niet. Omdat deze verstoring al een flink aantal dagen achter elkaar bezig is, kan het zenuwstelsel een beetje overbelast voelen. En ook apparaten kunnen last ondervinden en kapot gaan als ze al oud zijn of krakkemikkig. Het voelt als hoogfrequente energie als er een elektronenstorm actief is. Er is ook een klein gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht die plasma naar de Aarde spuwt en dat is voor veel mensen hoorbaar met fluittonen/ruis in oren en hoofd. De komende twee dagen neemt dit weer af.

Dan zijn er nog een aantal veranderingen in de vooruitzichten. Er wordt een verhoogde zonnewind verwacht in de atmosfeer van de Aarde vanaf donderdag 24-6 rond de volle Supermaan vanaf de middag tot einde van de vrijdag 25-6. Vooral zonnewind dichtheid is licht verhoogd, dus dat betekent ook lichte symptomen, zoals het razen van deeltjes door je heen, moe zijn, duizeligheid, misselijkheid enz. (Lees meer over de symptomen in het artikel hieronder.) Maar het is een milde activiteit. Ook een kleine verandering in de Kp-index voor bijna zonnestorm rond 4-7, maar dat is pas over 2 weken en kan dus nog veranderen.

Alle grafieken worden hieronder bijgewerkt.
*
HET NIEUWE ARTIKEL VOOR DE VOLLE SUPERMAAN VAN DONDERDAG 24-6

HET ARTIKEL OVER RINGVORMIGE ZONSVERDUISTERING VAN WOENSDAG 10-6 MET VIDEOBOODSCHAP (en Maansverduistering) STAAT OP DE WEBSITE. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

EINDE UPDATE MAANDAG 21-6.

_____________________________________________________________

VOORUITZICHT VOOR DE WEEK:

Het ziet er best wel mild uit voor de komende week. Kort verslag: kosmische stralingsalerts, elektronenstorm. De Schumannresonantie is niet te voorzien, mogelijk X-ray zonnevlammen en andere magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Lees meer hieronder…

De zonnewind neemt af en vanaf zondag 20-6 is deze weer op een normaal niveau en is er dus weer kans op kosmische stralingsalerts. Dat begon al op zaterdagmiddag. Dus we kunnen periode van kosmische stralingsalerts verwachten de komende week. Er worden geen nieuwe verhoogde zonnewind of zonnestorm verwacht de komende week. De hoogste kp-index is op zaterdag 26 juni met een lichte verhoging van k-3 (groene balk) en dat is nauwelijks een verhoging te noemen. (symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Het vooruitzicht laat zien dat we de komende dagen, zeker tot maandagavond elektronenstorm zullen houden. Daarna kan deze af naar de normale waarde gaan of net nog in stormlevel blijven. (symptomen: elektrische is krachtiger, dus makkelijker helder inzicht en verbinding met andere dimensies, maar moeilijker aarden. De symptomen lijken een beetje op die van zonnevlammen, namelijk het zenuwstelsel kan overbelast raken.)

Er komen 3 nieuwe zonnevlekken rond maandagavond of dinsdag in het zicht van de Aarde. Dit zijn drie oude zonnevlekken die we dus vorige week al hebben gezien en ervaren op Aarde. Het is onbekend of deze nog erg actief zullen zijn wanneer ze in het zicht komen van de Aarde. Maar gezien de vooruitzichten lijkt het erop dat ze hun kracht hebben verloren en dat het rustig zal blijven met de zonnevlammen. Maar dit kan altijd weer plotseling veranderen.

En de Aarde is nog steeds de hele week magnetisch verbonden met de noordpool van de Zon tot waarschijnlijk donderdag 24-6 (Heliospheric Currentsheet Crossing HCC) en dit geeft mogelijk symptomen als slapend verdoofd gevoel in handen en onderbenen/voeten en de aarding is vreemd voelt en minder makkelijk om een goede aarding te hebben. Ook zijn de reacties van het magnetische veld van de Aarde op kosmische verstoringen groter.

Hieronder zie je de grafieken en de uitgebreide mogelijke symptomen die bij de verstoringen horen voor de komende week en daaronder ook de mogelijke symptomen, zodat je ze zelf kan herkennen. De Schumannresonantie is vooraf niet te voorzien.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Dit is het vooruitzicht voor de komende tijd van de Kp-index. De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Voor de komende week ziet het er erg rustig uit. Alleen maar groene balken. Alleen op zaterdag 26-6 een kleine verhoging naar kp-index level 3. Maar dat is verwaarloosbaar. Het vooruitzicht laat zien dat er wel een lichte zonnewind zal zijn en dus geen Kp-index level 0 en dus geen kosmische stralingsalerts. Daar heb ik een ander inzicht over, omdat de zonnewind vanaf zaterdagmiddag alweer naar hele lage waarde is gegaan en dan beginnen de periode met kosmische stralingsalerts alweer. (vanaf 14:00 uur kosmische stralingsalert.)
Dit is het vooruitzicht voor de komende tijd van de Kp-index. De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. DIT IS EEN UPDATE GEPLAATST OP MAANDAG 21-6. De verandering is een bijna zonnestorm die wordt verwacht op zondag 4-7 kp-index level 4 (gele balk) en dus een bijna zonnestorm. Maar omdat dit pas over 2 weken is, kan dit ook nog veranderen.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is een weergave van de zonnewind voor de komende week. Deze laat zien dat de zonnewind vanaf zondagavond 20-6 weer beneden de 400 km/sec gaat komen en dus zijn er vanaf dat moment mogelijk weer kosmisch stralingsalerts actief. Het ziet er erg rustig uit voor de komende week. Dit kan natuurlijk plotseling weer veranderen als er een nieuw actieve zonnevlek komt of een nieuw krachtig gat in de corona van de Zon. Dus hou de updates in de gaten.
Dit is een weergave van de zonnewind voor de komende week. DIT IS EEN UPDATE GEPLAATST OP MAANDAG 21-6. Er wordt een verhoogde zonnewind verwacht in de atmosfeer van de Aarde vanaf donderdag 24-6 in de middag tot einde van de vrijdag 25-6 rondom de volle Supermaan. (waar de gele streep staat.) Vooral zonnewind dichtheid is licht verhoogd, dus dat betekent ook lichte symptomen, zoals het razen van deeltjes door je heen, moe zijn, duizeligheid, misselijkheid enz. (Lees meer over de symptomen in het artikel hieronder.) Maar het is een milde activiteit.

Symptomen zonnestorm

Er wordt geen zonnestorm verwacht, maar een lichte verhoging van de zonnewind voor donderdag 24-4 rond de volle Supermaan. Lees onderstaande symptomen dus als mild:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zijkant van de Zon. Je ziet links van beide afbeeldingen dat er 3 nummers staan. Dit zijn oude zonnevlekken die weer terugkeren. Deze worden vanaf maandagavond/dinsdag weer in de richting van de Aarde verwacht in het zicht. Maar of zij hun kracht hebben behouden is maar de vraag. Als we de vooruitzichten zien, waarschijnlijk niet.
Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De verwachting is dat deze nog tot maandagavond verhoogde in zonnestorm level zullen zijn. Daarna dus weer binnen de normale waarde of nog net in stormlevel.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf donderdag 17-6 rond 12:00 uur liet de Aarde de verbinding los met de negatief geladen noordpool van de Zon en pas rond 15:00 uur werd de nieuwe verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon gemaakt. De verwachting is dat we zeker een dag of 6/7 deze ongewoon voelende verbinding houden., dus ongeveer tot donderdag 24-6.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

EINDE VOORUITZICHT VOOR DE WEEK

_____________________________________________________________

VERSLAG VOOR DE VERSTORINGEN VAN ZATERDAG 19-6:

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor zaterdag 19-6. De activiteit begon vanaf 8:00 uur Europese tijd (UT+2) en duurde tot ongeveer 1:00 uur. De hoogste piek was rond 14 :00 uur A1=52 amplitude (ongeveer) Deze pieken zijn niet super hoog, maar beginnen net in de hogere regionen te komen en zijn dus wel goed voelbaar.

De SR is mogelijk voelbaar met ascentiesymptomen op jouw zwakke punten. Bijvoorbeeld oude blessures kunnen weer opspelen. De SR is vooral heel intens als er ook nog andere verstoringen zijn. Omdat er verder nog elektronenstorm was en verhoogde zonnewind, dat was bij elkaar de optelsom die maakt dat de SR best goed voelbaar.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude voor zaterdag 19-6. De activiteit begon vanaf 8:00 uur Europese tijd (UT+2) en duurde tot ongeveer 15:00 uur. De hoogste piek was rond 14 :00 uur A1=52 amplitude (ongeveer) Deze pieken zijn niet super hoog, maar beginnen net in de hogere regionen te komen en zijn dus wel goed voelbaar.

_____________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronen in de ionensfeer vermeerderde in aantal vanaf woensdag 16-6 ongeveer 13:00 Europese tijd (UT+2). Op deze zaterdag zijn de elektronen nog steeds in stormlevel. Er was op vrijdag 18-6 rond 5:30 een korte periode een onderbreking van de elektronenstorm. Dat de elektronen in stormlevel zijn, dat betekent dan de elektronencrashes even niet meer aan de orde zijn. Zie rode pijl. Tijd is Europese tijd (UT+2) (Dus 2 uur erbij optellen voor NL en België). De verwachting is dat dit nog wel even blijft.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elektronen-21-6-1024x504.jpg
Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. DIT IS EEN UPDATE GEPLAATST OP MAANDAG 21-6. De elektronen zijn nog steeds verhoogd. Even kort was dat niet het geval tussen 4:00 en 10:30 uur op maandag 21-6. Maar omdat dit zo weinig was, is dat nauwelijks te merken.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

_______________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind snelheid van de DSC0VR Satelliet van zaterdag 19-6. De zonnewind was in de nacht nog wat aan het oplopen (530-550 km/sec), maar van 10:30 viel de zonnewind snelheid terug naar meer normale waarden (470-455 km/sec.) De verhoging in de nacht was een lichte, maar wel voelbaar met mogelijk ook symptomen die je hiervan hebt ervaren,

Symptomen zonnestorm

Er was geen officiële zonnestorm, maar een zonnewind snelheid van rond de 550 km/sec zoals in de nacht actief was, dat is best goed voelbaar, maar iets milder dan een heuse zonnestorm:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

Er was geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. De zonnewind begint alweer te dalen en daardoor was er al vanaf 14:00 Europese tijd (UT+2) een kosmische stralingsalert actief. (zie rode stip) De kosmische stralingsalerts blijven vanaf nu de komende week aan de orde.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van zaterdag 19-6. Er is een gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dit is een langgerekt gat verbonden met het gat bij de noordpool van de Zon. Lees de mogelijke symptomen hieronder.
Er is zonnevlek die nu op de Aarde gericht staat (zie rode pijl) en maar die is niet erg actief. Maar er is voor de komende dagen wel een extra kans op zonnevlammen, omdat de minste activiteit al plasma onze kant opstuurt.Een gat in de corona van de Zon kan ook plotseling weer verdwijnen, net als zonnevlekken. Het is niet waarschijnlijk dat deze zonnevlek snel zal verdwijnen.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van zaterdag 19-6. We zien dat er een flinke zonnevlek op de Aarde gericht staat AR2833.

Zonnevlammen symptomen

Er staat een zonnevlek op de Aarde gericht en dus is er voor de komende twee/drie dagen een verhoogd risico op zonnevlammen. De onderstaande informatie zet ik hier neer, zodat je deze kan herkennen als die aan de orde is.:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

________________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN DE ZON EN AARDE:

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf donderdag 17-6 rond 12:00 uur liet de Aarde de verbinding los met de negatief geladen noordpool van de Zon en pas rond 15:00 uur werd de nieuwe verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon gemaakt. De verwachting is dat we zeker een dag of 6/7 deze ongewoon voelende verbinding houden., dus ongeveer tot donderdag 24-6.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Dit is de link naar het nieuwe artikel over de totale Super Maansverduistering van woensdag 26 mei 2021: https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/

Kijk naar de videoboodschap met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://www.youtube.com/watch?v=IVeA5eSW8zU

Het nieuwe artikel over de nieuwe Maan van dinsdag 11-5: https://inzichten.com/heb-het-lef-en-ontluik/

Dit is de link naar het artikel over de volle SuperMaan van dinsdag 27-4: https://inzichten.com/openen-van-de-ware-kosmische-hart-identiteit/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op donderdag 24 juni 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-24-juni-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Alle activiteit in mijn praktijk zijn weer hervat. Er zijn extra workshopdagen ingepland voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’. Er is nog ruimte voor twee personen om deel te nemen op zaterdag 17-7. Je kan meer lezen over deze workshop op mijn website: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-17-juli-2021/

Extra kristaldag
Er is ook nog een extra kristaldag ingepland in juli. De laatste voor de zomerstop is op deze vrijdag 9 juli van 10:00 tot 17:30 uur. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Jouw innerlijke proces wordt helder tijdens het consult en de juiste mineralen die je daarin kunnen ondersteunen en begeleiden. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Kijk voor meer informatie op de website: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-vrijdag-9-juli-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 17-6
Eenvoud en jouw ware levensdoel

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 19-6 & vooruitzicht v.d. week & ma 21-6

Plaats een reactie