Elektromagnetische update vrijdag 9-7 & zaterdag 10-7 & vooruitzicht voor de week

Geschreven door: Manuela van der Knaap

27,5 minuten leestijd

Op vrijdag had ik een volle kristaldag tot ‘s-avonds laat en vanavond weer een meditatie-Webinar vanuit mijn praktijk, dus daarom nu even de update. Kort verslag: C-Klasse X-ray zonnevlammen, groot gat in corona van de Zon op Aarde gericht, lichte verhoging zonnewind dichtheid, Kosmische stralingsalerts, Elektronencrash, wereldwijd milde seismische activiteit en verstoord magnetisch veld. Op vrijdag flink intens kort durende Schumannresonantie activiteit.

Op vrijdag werden er flinke C-Klasse X-ray zonnevlammen gemeten op Aarde. Dat waren weer heel grote zonnevlammen vanaf de zijkant van de Zon. Maar niet zo extreem als vorige week. Daarna werd het rustig. Op zaterdag 10-7 alleen nog kleinere B-Klasse X-ray zonnevlammen. De Zon heeft nu aan onze kant van het zonnestelsel heel weinig actieve zonnevlekken, dus geen extremiteiten. (symptomen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.)

Er is een heel groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, die ons zeker nog een dag of 3/4 zal bestoken met plasma die richting de Aarde komt. (symptomen: Grove ruis/fluittonen in oren en hoofd)

De zonnewind dichtheid begon op vrijdagavond licht op te lopen tot zaterdagochtend. De activiteit was zeer mild (max bijna 23 p/cm3 rond 00:30 uur). De vooruitzichten geven aan dat de zonnewind snelheid toch zal gaan oplopen de komende dagen, ook al is dat oplopen erg langzaam en geleidelijk met de piek op maandag 12-7. (zie update hieronder (website) voor de details.) (Symptomen: Voelen razen van deeltjes door je heen, die iedere cel in trilling brengen. Hierdoor worden vastzittende blokkades los getrild en dit kan ongemakken geven, zoals duizeligheid, slecht zien, hoofdpijn/migraine, kort lontje/slecht humeur enz. Ook kan intense moeheid aan de orde zijn, vooral als de verhoogde zonnewind lang aanhoudt. Dus voor de komende week zeker aan de orde.)

De afgelopen dagen was er af en toe een Kosmisch stralingsalerts (Kp-index level 0). Kijk in de grafieken hieronder voor de details. Op deze zaterdag was er Kosmische stralingsalert tussen 11:00 en 14:00 uur. (symptomen: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Er was op deze zaterdag tussen 7:00 en 12:30 een elektronencrash actief. (symptomen: lood in je schoenen, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken.)

Er was een milde wereldwijde seismische activiteit in de nacht met de kern van de activiteit tussen 2:00 en 6:00 uur. (symptomen: de Aarde trilt en dit geeft onrust en onbalans. Ook is de verbinding met de Aarde minder stabiel en dus wisselend goed (warme voeten) en slecht (koude voeten). Ook was het magnetisch veld van de Aarde vooral in de nacht verstoord. Mogelijke symptomen die je ervaart lijken er op die van de seismische activiteiten.

De Schumannresonantie van vrijdag 9-7 had een flink hoge intensiteit. Het was een zeer korte maar pittige activiteit rond 10:30 Europese tijd (UT+2).(Intensiteit A1= amplitude 71.) Omdat er flinke X-ray zonnevlammen waren op vrijdag 9-7, kunnen niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met symptomen die opspelen met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

De updates met grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen, vind je hieronder. We beginnen met de vooruitzichten voor de komende week (rode letters) en daaronder de grafieken en symptomen beschrijvingen voor deze zaterdag 10-7 en vrijdag 9-7 is er doorheen verwerkt.

Heb het goed…💞
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

Vanaf 19 juli 2021 tot 23 augustus is mijn praktijk gesloten i.v.m. de zomerstop. De webinars, nieuwe en volle Maan artikelen en elektromagnetische updates gaan wel gewoon door. De elektromagnetische updates worden altijd alleen geplaatst als er iets te melden valt wat echt impact heeft. GEEN NIEUWS IS DUS GOED NIEUWS.

_______________________________________________________________________

VOORUITZICHTEN VOOR DE WEEK:

Er was voor zaterdag 10-7 een bijna zonnestorm verwacht (kp-4 geel), maar dat viel dus reuze mee. Er was nauwelijks reactie. De zonnewind gaat wel oplopen, heel geleidelijk volgens de vooruitzichten met de piek dat op maandag 12-7 met een zonnewind snelheid van tussen de 650 en 700 km/sec en dat is echt flink. Deze is afkomstig uit het enorme gat in de corona dat nu op de Aarde gericht staat en daarom zien we ook de geleidelijke opbouw en afname en is de verwachtte impact toch heel hoog. Na maandag 12-7 gaat deze zonnewind weer afnemen, maar net zo geleidelijk als deze is opgebouwd. We houden dus de hele week verhoogde zonnewind. Op donderdag 15-7 is deze nog steeds rond de 550 km/sec volgens de verwachtingen en dat is een impact die echt wel voelbaar is. Maar een bijkomend voordeel is dat door de verhoogde zonnewind de kosmische stralingsalerts afwezig blijven. (symptomen verhoogde zonnewind/zonnestorm: Het voelen razen van deeltjes door je heen, die iedere cel in trilling brengen. Hierdoor worden vastzittende blokkades los getrild en dit kan ongemakken geven, zoals duizeligheid, slecht zien, hoofdpijn/migraine, kort lontje/slecht humeur enz. Ook kan intense moeheid aan de orde zijn, vooral als de verhoogde zonnewind lang aanhoudt. Langdurig aanhoudende zonnewind put je uit en kan intense moeheid geven. Dus voor de komende week zeker aan de orde.)

Dit is een vooruitzicht voor de komende week voor de zonnewind dichtheid en snelheid. Zie de rode pijlen voor de impact van de zonnewind. We houden dus de hele week verhoogde zonnewind met een goed voelbare impact. Langdurig aanhoudende zonnewind put je uit en kan intense moeheid geven. Daardoor blijven de kosmische stralingsalerts afwezig. Kijk voor de uitgebreide symptomen beschrijving in de update hieronder van zaterdag 10-7.
Dit is de weergave van de Kp-index weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. We zien verwachtte impact op zaterdag 10-7, maar dat viel dus erg mee. Er was niet of nauwelijks reactie in de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Wel wat seismische activiteit wereldwijd en reactie van het magnetisch veld. Er wordt opnieuw impact van een bijna zonnestorm (KP-4 gele balken) verwacht op zondag 18-7 en maandag 19-7.
Vooruitzicht voor de elektronen in de ionesfeer voor de komende dagen. De verwachting is dat deze hetzelfde blijven als de afgelopen dagen. Dus dat betekent af en toe een periode met elektronencrashes. (symptomen: lood in je schoenen, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken.) Als de zonnewind oploopt de komende dagen, dan kunnen maandagavond 12-7 of dinsdag 13-7 als de impact het hoogste is de elektronencrashes langer duren, dieper en intenser zijn.

Er wordt rond maandagavond of dinsdag weer een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) verwacht. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon weer gaat veranderen. We hebben dan voor de komende 14 dagen tot ongeveer de 26-7 de andere magnetisch verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon. En dat is opnieuw extra lang. Normaal is deze cyclische omkering een dag of 5 actief. (symptomen: slapende en tintelende handen en voeten. Het voelt alsof er een tegenstrijdige stroom/aarding is. Moeilijker aarden en de Aarde reageert meestal intenser op verstoringen die de atmosfeer van de Aarde binnenkomen.)

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Waarschijnlijk vanaf maandagavond 12-7 /dinsdag 13-7 is deze omkering weer aan de orde (zie rode pijl). De verwachting is dat we zeker een dag of 14 deze ongewoon voelende verbinding houden., dus ongeveer tot maandag 26-7.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

___________________________________________________________________

VERSTORINGEN VAN ZATERDAG 10-7:

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van zaterdag 10-7. De X-ray zonnevlammen waren niet zo hoog (B-klasse), maar de explosies vrijdag op de west-zijdelijke rand van de Zon wel. Dat waren ondanks dat de explosies op de rand van de Zon waren toch nog een impact van hoge C-Klasse X-ray zonnevlammen op Aarde.Maar gelukkig niet zo exteem als vorig weekend, toen hadden we een X-klasse en meerdere M-Klasse X-ray zonnevlammen die afkomstig waren van de rand van de Zon. En dus extreem grote explosies waren dat op de Zon.
Kijk bij de X-ray grafiek hieronder voor de tijden van de X-ray zonnevlammen van vrijdag 9-7 en zaterdag 10-7.

Er staat een heel groot gat in de corona van de Zon (nr 75/76) gericht staan op de Aarde. Twee gaten zijn samen gesmolten tot een groot gat. Deze spuwt de komende 4/5 dagen plasma in de richting van de Aarde. (symptomen:grove hoge fluittonen in het hoofd en oren.) De eerste plasma van dit grote gat is nu in de vorm van verhoogde zonnewind aangekomen op Aarde, loopt geleidelijk aan op en heeft vooral vanaf maandagmiddag/dinsdag impact. Waarschijnlijk erg milde zonnewind verhogingen, omdat er niets wordt aangegeven door de experts. Het gat kan ook ineens verdwijem, wat ook vaak gebeurd, maar niet waarschijnlijk is voor zo’n groot gat in de corona van de Zon.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van donderdag 8-7. De AR2840 aan de rechterkant op de Westzijde van de Zon, gaf de grote C-Klasse X-ray zonnevlammen van vrijdag.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van zaterdag 10-7 .
Dit is een opsomming van de X-ray zonnevlammen van vrijdag 9-7-2021. De oranje cijfers beginnen serieuze activiteit aan te geven waar je echt wel de symptomen van kan ervaren.
Dit is een opsomming van de X-ray zonnevlammen van zaterdag 10-7-2021. De oranje cijfers beginnen serieuze activiteit aan te geven waar je echt wel de symptomen van kan ervaren. Op deze zaterdag alleen groene cijfers van kleine B-Klasse X-ray zonnevlammen.
Dit is een weergave van een coronagrafics van de Zon van vrijdagavond 9-7-2021 om 20:30 op de Zon. Deze begonnen rond 19:30 uur Europese tijd (UT+2). Dit was de laatste flinke zonnevlam die als C-Klasse X-ray gemeten werd op Aarde. Na deze uitbarsting verdween de zonnevlek uit het zicht van de Aarde en verdween dus naar de achterkant van de Zon.
Dit is een weergave van een coronagrafics van de Zon van zaterdag 10-7-2021. Op zaterdag waren de uitbarstingen een stuk kleiner, namelijk B-Klasse.

_________________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR satelliet van zaterdag 10-7. De zonnewind dichtheid ging licht omhoog rond 22:00 uur en dat duurde tot ongeveer 9:30 uur zaterdag 10-7. De hoogste pieken waren rond 00:20 van ongeveer 23 p/cm3. En dat is mild. De zonnewind snelheid gaf nauwelijks reactie te zien, maar gaat de komende dagen langzaam oplopen met de piek rond maandagavond/dinsdag 13-7. Kijk in het vooruitzicht voor in het begin van deze update voor meer informatie.

Symptomen zonnestorm

Er was geen sprake van een zonnestorm, maar deze gaat de komende dagen/week verder geleidelijk oplopen, dus er is meer impact te verwachten:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Er waren een paar korte periode met kosmische stralingsalerts, Kijk naar de rode stippen voor de tijdstippen (+2 uur voor NL tijd).

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

__________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. Vrijdag 10-7 waren er tussen 7:00 en 1:30 elektronencrashes actief. (zie rode puntjes)

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

__________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetisch veld was op zaterdag 10-7 verstoord tussen 4:00 en 8.00 uur. (zie rode pijl). Het lijkt erop dat die Arcjet verstoringen niet meer worden aangegeven in de grafieken.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org Het lijkt erop dat deze raketlanceringen niet meer geregistreerd worden.
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van vrijdag 10-7. De grondmetingen laten lichte verstoring zien tussen 3:00 en 9:00 uur Europese tijd (UT+). Ook op de lage breedte graden was er lichte verstoring.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van wereldwijde seismische activiteiten. De kern van de activiteiten lag tussen 2:00 en 6:00 uur. De Aarde heeft dus geschut rond deze tijd, wat mogelijk onrust kan geven en moeite of wisselende verbinding met de Aarde.

_________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor vrijdag 9-7. De activiteit was wel full spectrum, dat betekent dat alle frequenties in ons aangesproken worden en in trilling komen, de hoge en de lage frequentie. Het gaat om een korte piek Schumannresonantie die actief was rond 10:30 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit was hoog, maar dus niet extreem hoog (A1= amplitude 71). Omdat er ook X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. Er was een full spectrum Schumannresonantie op vrijdag 9-7 actief met een grote full spectrum piek rond 10:30 uur Europese tijd (UT+2) De intensiteit was hoog met A1=amplitude 71. De intensiteit was niet extreem. Omdat er ook X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze gemiddelde SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

___________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*
Dit is de link naar het nieuwste artikel over de volle Supermaan van 24 juni 2021: https://inzichten.com/eenvoud-en-jouw-ware-levensdoel/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 10 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update woensdag 7-7
Elektromagnetische update zondag 11-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 9-7 & zaterdag 10-7 & vooruitzicht voor de week

Plaats een reactie