Elektromagnetische update woensdag 14-7 & donderdag 15-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

23,9 minuten leestijd

Flinke Schumannresonantie in de middag (zwakke punten spelen op). De zonnewind dichtheid liep toch weer verder op naar een bijna zonnestorm eind van de middag en is nog stijgende (KP-4). Maar de verhoogde zonnewind begon al rond 11:00 uur. (symptomen: razen van deeltjes door je heen, hoofdpijn/migraine, intense moeheid.).

Er was een magnetisch veld reactie hierop met verstoring (symptomen: moeizaam en wisselend goed en slecht kunnen aarden, aarding voelt vreemd).

Er was ook een elektronencrash actief vanaf 9:00 uur. (symptomen: lood in je schoenen, pijnlijk onderlichaam, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken.)

Er komt een nieuwe zonnevlek op de rand van de Zon in het zicht en de X-ray lichtfrequentie loopt licht op (hoge A-Klasse).

En een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is zoals voorzien begonnen op deze woensdag, dus de Aarde maakt weer een andere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon (slapende, verdoofde handen en voeten en de aarding voelt vreemd aan. In deze periode die zeker 14 dagen gaat duren leert de ervaring dat het magnetisch veld van de Aarde intenser reageert op verstoringen).

En het grote gat in de corona van de Zon, waar wij nu de bijna zonnestorm van ervaren op Aarde is er nog, maar begint weg te draaien van de direct stand op de Aarde. (symptomen: hoge grove fluittonen/ruis in hoofd en oren.)

En ik wil nog even melden dat er dinsdagavond een bizar grote explosie was op de Zon. Ik kan niet achterhalen waar de explosie op de Zon was, dus welke zonnevlek hiervoor verantwoordelijk was, maar op Aarde veroorzaakte deze explosie maar een kleine B-Klasse X-ray zonnevlam. Maar voor hooggevoelige was dit zeker goed voelbaar met de normale symptomen van een zonnevlam. Ik vermoed dat deze explosie aan de zijkant of achterkant van de Zon was.

Lees de uitgebreide beschrijving met grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen hieronder.

KRIJG ALLE BERICHTEN SNEL EN ALS EERSTE VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.) Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom

Heb het goed…💞
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

UPDATE DONDERDAG 15-7: De zonnewind dichtheid die op woensdag zo intens was, kwam op woensdagavond rond 23:00 uur weer binnen normale waarden. Meestal loopt later pas de zonnewind snelheid op en dat gebeurde ook, maar minimaal en begon rond 7:00 uur met een maximum van 450 km/sec. en dus bijna niet voelbaar als een verhoging. Mogelijke symptomen zijn dus minimaal, alleen de intense moeheid is nog wel aan de orde, omdat dit een opbouw is van dagen die dit veroorzaakt. Op woensdagavond rond 19:00 uur liep dit allemaal op tot een bijna zonnestorm (KP-4 geel). Dit is een reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de verhoogde zonnewind. En dan beginnen de symptomen echt proporties aan te nemen. (symptomen: razen van deeltjes door je heen, hoofdpijn/migraine, intense moeheid.) Deze duurde tot 23:00 uur. Er was wel weer opnieuw vanaf 8:30 een elektronencrash actief. (symptomen: lood in je schoenen, pijnlijk onderlichaam, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken.) Verder is de komende 14 dagen de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon nog steeds verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC) , waardoor je mogelijk symptomen ervaart van slapende of verdoofde voeten en handen en ook de aarding kan vreemd aanvoelen of anders zijn. Verder geen bijzonderheden.

De grafieken die relevant zijn, die zijn hieronder toegevoegd en bijgewerkt.

Heb het goed…💞
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

___________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor woensdag 14-7. De activiteit was wel full spectrum rond het piek moment om 14:00 uur. Dat betekent dat alle frequenties in ons aangesproken worden en in trilling komen, de hoge en de lage frequentie. Het gaat om een Schumannresonantie die actief was tussen 13:00 en 18:00 uur Europese tijd (UT+2). En het zou kunnen dat er nog een kleine activiteit achteraan komt, net zoals dat dinsdag gebeurde. De intensiteit was hoog, maar dus niet extreem hoog (A1= amplitude 58). Omdat er ook een elektronencrash actief was en een bijna zonnestorm (kp-4) kunnen deze niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dus die optel som is dan vaak te veel.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. voor woensdag 14-7. De activiteit was wel full spectrum rond het piek moment om 14:00 uur. Dat betekent dat alle frequenties in ons aangesproken worden en in trilling komen, de hoge en de lage frequentie. Het gaat om een Schumannresonantie die actief was tussen 13:00 en 18:00 uur Europese tijd (UT+2). En het zou kunnen dat er nog een kleine activiteit achteraan komt, net zoals dat dinsdag gebeurde. De intensiteit was hoog, maar dus niet extreem hoog (A1= amplitude 58). Omdat er ook een elektronencrash actief was en een bijna zonnestorm (kp-4) kunnen deze niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dus die optel som is dan vaak te veel.

___________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR satelliet van woensdag 14-7. De zonnewind dichtheid ging vanaf 11:00 uur omhoog en liep op naar hoge pieken van een maximum van 39 p/cm3 (rond 14:30 en 16:00 uur waren de grootste pieken) en dat is flink en goed voelbaar.
Dit is de zonnewind dichtheid tot donderdag 15-7 in de middag. De zonnewind dichtheid is weer afgenomen op woensdag aan het einde van de dag en was rond 23:00 uur weer binnen de normale waarden.
Dit zijn metingen van de zonnewind snelheid van de DSC0VR satelliet van woensdag 14-7. De zonnewind snelheid gaf nauwelijks reactie te zien, maar gaat waarschijnlijk in de avond verder oplopen. Maar gezien de minimale reactie van de afgelopen dagen van de zonnewind snelheid kan dit ook erg meevallen.
Dit is de zonnewind snelheid tot donderdagmiddag 15-7. In de vroeg ochtend rond 7:00 uur liep de zonnewind licht op met een maximum van 450 km/sec. En dat is een kleine verhoging, maar niet echt iets dat veel symptomen veroorzaakt.

Symptomen zonnestorm

Er was geen sprake van een bijna zonnestorm op woensdagmiddag en avond tot 23:00 uur. Impact was op deze woensdag is wel flink.:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De zonnewind liep op en kwam in de middag rond 17:00 uur op het niveau van bijna zonnestorm (kp-level 4 gele balk). Kijk naar de rode stippen voor de tijdstippen (+2 uur voor NL tijd). De verwachting is dat dit in de avond en misschien ook wel de nacht nog zal doorzetten. UPDATE DONDERDAG 15-7: De bijna zonnestorm duurde vanaf 17:00 uur tot 23:00 uur.

__________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde van woensdag 14-7 was er vanaf 9:00 een elektronencrashes actief. (zie rode puntjes. Tijd is Europese tijd (UT+2) dus 2 uur optellen voor de NL tijd.)
Dit zijn de elektronen in de ionensfeer van donderdag 15-7. Er was een elektronencrash actief vanaf 8:30 uur Europese tijd (UT+2). Waarschijnlijk zet deze trend de rest van de dag door.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

__________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van maandag 12-7. De X-ray zonnevlammen waren niet zo hoog (lage B-klasse), maar de explosies op de oost- en westelijke-rand van de Zon wel. De impact was minimaal en de X-ray lichtfrequentie is op deze maandag dan ook gezakt naar de A-Klasse en is niet meer zo hoog. Dit betekent dat de Zon na twee heel actieve weken weer wat tot rust komt.

Er staat een heel groot gat in de corona van de Zon (nr76) gericht staan op de Aarde, maar is wel kleiner geworden. De invloed begint nu sterk af te nemen en zal de komende 1/2 dagen helemaal verdwijnen. (symptomen:grove hoge fluittonen in het hoofd en oren.)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van woensdag 14-7. Er zijn twee redelijk rustige zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar. En er komt een nieuwe zonnevlek in het zicht vanaf de Aarde. De X-ray lichtfrequentie loopt op Aarde weer licht op. Dat is voor hooggevoelige toch zeker wel voelbaar.

Zonnevlammen symptomen

Er zijn geen X-ray zonnevlammen gemeten op deze woensdag. Onderstaande informatie staat hier, zodat je de symptomen kan herkennen als er weer zonnevlammen zijn:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van woensdag 14-7 . De X-ray lichtfrequentie loopt weer wat op naar een hoge A-klasse. De rode pijl laat de stijging zien van de X-ray lichtfrequentie. (mogelijke symptomen zijn heel licht: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.)

En ik wil nog even melden dat er dinsdagavond een bizar grote explosie was op de Zon. Ik kan niet achterhalen waar de explosie op de Zon was, dus welke zonnevlek hiervoor verantwoordelijk was, maar op Aarde veroorzaakte deze explosie maar een kleine B-Klasse (B-2.08) X-ray zonnevlam. Ik vermoed dat deze explosie aan de zijkant of achterkant van de Zon was. Maar voor hooggevoelige was dit zeker goed voelbaar met de normale symptomen van een zonnevlam.
Dit is een weergave van de Zon van een coronagrafics van dinsdag 13-7. We zien een mega grote explosie op de Zon. Deze veroorzaakt op Aarde maar een kleine B-Klasse (B2.08) X-ray zonnevlam, dus niets bijzonders. Ik vermoed dat deze explosie aan de zijkant of achterkant van de Zon was. Maar dit kan voor hooggevoelige wel gevoeld zijn met symptomen zoals van een zonnevlam.

__________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetisch veld gemeten door de satelliet was op woensdag 14-7 redelijk rustig tot dat de bijna zonnestorm impact kreeg . Deze verstoring voor het magnetisch veld begon rond 15:30.. Het lijkt erop dat die Arcjet verstoringen niet meer worden aangegeven in de grafieken.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org Het lijkt erop dat deze raketlanceringen niet meer geregistreerd worden.
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van woensdag 14-7. De grondmetingen laten verstoring zien tot op de lage breedte graden vanaf 12:00 uur al. Op grondniveau waren de verstoringen dus eerder dan gemeten door de satelliet.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

______________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN ZON EN AARDE (HCC)

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf 15:00 uur Europese tijd (UT+2) kwam de magnetische verbinding van de Aarde los van de Zon. Dan beginnen de symptomen al en voelt de aarding vreemd. De verwachting is dat we zeker een dag of 14 deze ongewoon voelende verbinding houden., dus ongeveer tot maandag 26-7.
En vanaf 18:00 uur maakte de Aarde alweer verbinding met de magnetische noordpool van de Zon. Dit met de symptomen zullen zeer waarschijnlijk de komende 14 dagen tot ongeveer 26-7 aanhouden.

Op deze woensdag 14-7 maken we weer een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon weer is veranderd. Hierdoor hebben voor de komende 14 dagen tot ongeveer de 26-7 de andere magnetisch verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon. En dat is opnieuw extra lang. Normaal is deze cyclische omkering een dag of 5 actief. (symptomen: slapende en tintelende handen en voeten. Het voelt alsof er een tegenstrijdige stroom/aarding is. Moeilijker aarden en de Aarde reageert meestal intenser op verstoringen die de atmosfeer van de Aarde binnenkomen.)

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

___________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*
Laatste artikel over de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 10-7. Titel: ‘Gedragen door het AL-Bewustzijn’: https://inzichten.com/gedragen-door-het-al-bewustzijn/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 24 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 13-7
Elektromagnetische update zaterdag 17-7 & zondag 18-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 14-7 & donderdag 15-7

Plaats een reactie