Elektromagnetische update dinsdag 3-8

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,1 minuten leestijd

Kort verslag: Flinke Schumannresonantie activiteit, plotselinge zonnestorm, gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht, elektronencrash, wereldwijde seismische activiteit, verstoord magnetisch veld. Lees meer…

Er was op deze dinsdag flinke Schumannresonantie activiteit vanaf 10:00 uur gedeeltelijk actief met nul reactie in de metingen van de intensiteit. Pas vanaf 14:00 werd de intensiteit heel erg hoog, met de hoogste full spectrum piek rond 15:00 uur (A1=amplitude 78) en ook was de activiteit vanaf 14:00 uur dat moment full spectrum. Om 16:00 uur was de SR activiteit weer voorbij. Omdat er ook een elektronencrash actief was en een zonnestorm (kp-4/5) in de nacht, kunnen deze SR activiteiten nog veel intenser gevoeld worden dan normaal met deze hoge intensiteit. Dus extra heftig voor de zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dus die optel som is dan vaak te vee

De plotselinge zonnestorm van gisteravond en afgelopen nacht was overigens net zo plotseling weer verdwenen als dat deze ontstond. De verhoogde zonnewind werd op maandagavond plotseling een heuse zonnestorm. Dit betekent een fikse reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Vanaf 17:00 uur kp-4 is een bijna zonnestorm, maar vanaf 20:00 uur was de zonnestorm daar met een kp-index level 5 (rode balk). Vanaf 23:00 uur zakte het allemaal weer af naar een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk) en dit duurde tot ongeveer 5:00 uur. (Mogelijke symptomen: je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze los getrild worden.)

De Zon is erg rustig op dit moment. We lijken de metingen van de X-ray lichtfrequentie weer licht te stijgen, maar nog niets was noemenswaardig is. Er is maar 1 bijna niet actieve zonnevlek op de Zon en 3 hele kleine gaten in de corona van de Zon en nog een nieuwe 3de groter gat. Deze staan nu op de Aarde gericht en zijn goed voelbaar met lichte symptomen. Er is nog een groter nieuw gat ontstaan en die staat vanaf woensdag tot vrijdag op de Aarde gericht. Tot zaterdag/zondag kun je de symptomen van de gaten in de corona van de Zon mogelijk ervaren. (symptomen: hoge grove fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

Er was een elektronencrash actief tussen 7:00 en 13:00 uur. (symptomen: lood in de schoenen hebben, pijnlijk onderlichaam en in de psyche alles zwaarder en zwarter zien dat het is. Je gaat even heel diep.)

Er waren 2 momenten van wereldwijde seismische activiteit. De eerste tussen 1:00 en 3:00 uur en de tweede periode tussen 6:00 en 8:00 uur. Dit is een teken dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde een flinke verstoring had van de zonnewind die binnenkwam. Ook was het magnetisch veld vanaf ongeveer 20:00 uur maandagavond 2-8 zowel op grondniveau in Noord-Europa als gemeten door de satelliet ernstig verstoord tijdens aanloop naar de zonnestorm, tijdens en is dinsdagavond nog steeds verstoord.

De magnetisch verbinding tussen de Zon en de Aarde is weer ‘normaal’. Dit betekent dat de Aarde nu weer verbonden is met de negatief geladen zuidpool van de Aarde sinds 5:00 uur. Dus tijdens de zonnestorm was deze magnetisch verbinding er niet en daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt gehad dat je de kosmische invloeden die binnenkomen niet goed genoeg kan afvoeren. De magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde is nog steeds erg instabiel en dat betekent dat de symptomen nog aan de orde zijn en de aarding vreemd aanvoelt, alsof je maar moeilijk kan aarden. Iemand omschreef het als een dobberend gevoel. (Symptomen: slapende of tintelende voeten en handen, aarding voelt niet stabiel en een soort van drijvend en ook wisselend goed en minder goed.)

Zie details met grafieken en uitgebreide beschrijving van de symptomen hieronder.

KRIJG ALLE BERICHTEN SNEL & DIRECT ALS EERSTE VIA TELEGRAM BINNEN : Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com Nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.) Link naar de Telegram kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Vanaf 19 juli 2021 tot 23 augustus is mijn praktijk gesloten i.v.m. de zomerstop. DE WEBINARS GAAN GEWOON DOOR IEDERE NIEUWE EN VOLLE MAAN. En zo ook de artikelen voor de nieuwe en volle Maan en elektromagnetische updates, die gaan wel gewoon door. De elektromagnetische updates worden altijd alleen geplaatst als er iets te melden valt wat echt impact heeft. GEEN NIEUWS IS DUS GOED NIEUWS.

Bestellingen gedaan in de webshop worden tijdens de zomerstop 1x per week op donderdag verzonden.

_________________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. De verhoogde zonnewind werd op maandagavond plotseling een heuse zonnestorm. Dit betekent een fikse reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. De hoogste piek was rond 23:30 met 35 p/cm3 en dat is flink en zeker voelbaar met symptomen. Rond 2:00 uur was het hele intense over en rond 3:00 uur ging de zonnewind dichtheid weer naar normale waarden.

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De verhoogde zonnewind werd op maandagavond plotseling een heuse zonnestorm. Dit betekent een fikse reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Vanaf 17:00 uur kp-4 is een bijna zonnestorm, maar vanaf 20:00 uur was de zonnestorm daar met een kp-index level 5 (rode balk). Vanaf 23:00 uur zakte het allemaal weer af naar een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk) en dit duurde tot ongeveer 5:00 uur.

__________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van dinsdag 3-8. De Zon is erg rustig op dit moment. We lijken de metingen van de X-ray lichtfrequentie weer licht te stijgen, maar nog niets was noemenswaardig is. Er is maar 1 bijna niet actieve zonnevlek op de Zon en 3 hele kleine gaten in de corona van de Zon en nog een nieuwe 3de groter gat. Deze staan nu op de Aarde gericht en zijn goed voelbaar met lichte symptomen. Er is nog een groter nieuw gat ontstaan en die staat vanaf woensdag tot vrijdag op de Aarde gericht. Tot zaterdag/zondag kun je de symptomen van de gaten in de corona van de Zon mogelijk ervaren. (symptomen: hoge grove fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

______________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde van dinsdag 3-8 was er tussen 7:00 en 13:00 uur een elektronencrash actief (zie rode puntjes.) Tijd is Europese tijd (UT+2) dus 2 uur optellen voor de NL tijd.)

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

_____________________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor dinsdag 3-8. Er was op deze dinsdag flinke Schumannresonantie activiteit vanaf 10:00 uur gedeeltelijk actief met nul reactie in de metingen van de intensiteit. Pas vanaf 14:00 werd de intensiteit heel erg hoog, met de hoogste full spectrum piek rond 15:00 uur (A1=amplitude 78) en ook was de activiteit vanaf 14:00 uur dat moment full spectrum. Om 16:00 uur was de SR activiteit weer voorbij.

Full spectrum betekent dat alle frequenties in ons aangesproken worden en in trilling komen, de hoge en de lage frequentie. Omdat er ook een elektronencrash actief was en een zonnestorm (kp-4/5) in de nacht, kunnen deze SR activiteiten nog veel intenser gevoeld worden dan normaal met deze hoge intensiteit. Dus extra heftig voor de zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dus die optel som is dan vaak te veel.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude van dinsdag 3-8. De hoge intensiteit was actief vanaf 14:00 tot 16:00 uur, met de hoogste piek rond 15:00 uur namelijk met 78 amplitude.

___________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetisch veld gemeten door de satelliet was vanaf ongeveer 20:00 uur zeer onrustig en is dat dinsdagavond nog steeds.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van dinsdag 3-8. De grondmetingen laten verstoring zien tot op de lage breedte graden tot ongeveer 6:00 uur. Ook de lagere breedtegraden waren licht verstoord.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

__________________________________________________________

Er waren 2 momenten van wereldwijde seismische activiteit. De eerste tussen 1:00 en 3:00 uur en de tweede periode tussen 6:00 en 8:00 uur. Dit is een teken dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde een flinke verstoring had van de zonnewind die binnenkwam. De Aarde staat tijdens deze seismische activiteit letterlijk te trillen. Deze verstoringen kunnen een diep onrustig gevoel geven.

____________________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN ZON EN AARDE (HCC)

Dit is een weergave van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en de Aarde. We zien ook dat de magnetische verbinding (HCC) tussen de Aarde en de polen van de Zon verstoord zijn. Dit is al instabiel vanaf het vorige weekend. Er was zoals al voorzien opnieuw een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) van de ongewone positieve magnetische verbinding met de noordpool van de Zon (groene stralen), naar de ‘normale’ magnetische verbinding van de Aarde met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). We zijn los van de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen) vanaf 17:00 uur op maandag 2-8 en weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon met de negatief geladen zuidpool vanaf 5:00. Dus tijdens de zonnestorm was deze magnetisch verbinding er niet en daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je de kosmische invloeden die binnenkomen niet goed genoeg kan afvoeren. De magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde is nog steeds erg instabiel en dat betekent dat de symptomen nog aan de orde zijn en de aarding vreemd aanvoelt, alsof je maar moeilijk kan aarden. Iemand omschreef het als een dobberend gevoel.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

___________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*

Het laatste artikel over de volle Maan in Waterman van 24-7: Titel: ‘Geloven en leven in de nieuwe wereld’. https://inzichten.com/geloven-en-leven-in-de-nieuwe-wereld/

*
Artikel over de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 10-7. Titel: ‘Gedragen door het AL-Bewustzijn’: https://inzichten.com/gedragen-door-het-al-bewustzijn/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zondag 8 augustus 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-8-augustus-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 31 augustus om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-dinsdag-31-augustus-2021-wortel-amethist/

Er zijn nog een paar plaatsjes vrij voor de kristalmiddag van woensdag 25 augustus 2021 tussen 12:00 en 18:00 uur. Tijdens deze dag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of Kopp een ticket: https://inzichten.com/events/kristaldagmiddag-op-woensdag-25-augustus-2021/
*
Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 19 september van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-sept-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 2-8
Elektromagnetische update woensdag 4-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 3-8

Plaats een reactie