Elektromagnetische update vr 29-10 & za 30-10 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

32,7 minuten leestijd

De extreme X-Klasse zonnevlam van donderdag werd of vrijdag niet herhaalt. Het bleef bij een M-Klasse zonnevlam in de nacht. Verdere verstoringen op deze vrijdag waren: Elektronencrash (zwaarte), intense kosmische stralingsalerts (heftig hartfladderen), hoge X-ray pieken (zeer hoge lichtfrequentie) en een licht verstoord magnetisch velden we maakte weer een shift (HCC) van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Dan liep aan het einde van de dag de zonnewind al op. De vooruitzichten hadden dit pas voorzien voor zaterdag, maar het is dus al begonnen. De vooruitzichten laten enorme verstoringen zien voor vannacht, zaterdag en zondag, die dus verwacht worden met zelfs een kp-7 (dat hebben we al heel lang niet meer gehad) en zonnewind dichtheid tot 60 p/cm3 en zonnewind snelheid tot 700 km/sec. Dus dat is allemaal heel erg extreem. Lees meer in het artikel hieronder. (Er staat een update voor zaterdag 30-10 een paar alinea’s hieronder.) Een paar alinea’s hieronder staan de laatste updates van zaterdag 30-10 en zondag 31-10.

Informatie over de bijbehorende processen kan je lezen in dit artikel: https://inzichten.com/vleugels-van-verbonden-inspiratie/ En het artikel voor de nieuwe Maan in Schorpioen van donderdag 4nov2021 https://inzichten.com/het-kruispunt-voor-het-massabewustzijn/ De energie bouwt zich op en dit is niet voor niets, want we gaan door een grote transformatie als collectief. Deze hoge lichtfrequenties helpen om een licht te werpen en het versnelt ontwaken en oplossen van de diepe transformaties die nu nodig zijn. Hierbij kunnen wat ongemakken ontstaan als bijwerking van de hoge X-ray zonnevlammen. De symptomen zijn: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. De verwachting is dat er een pittige week aankomt beginnend met zonnestormen op zaterdag 30 oktober 2021 en zeker nog tot volgend weekend een HIGH ALERT voor grote zonnevlammen. Maar dit hoogfrequente licht en de elektromagnetische verstoringen is er om jou en de onbewuste massa te helpen om op te schonen en te ontwaken, dus geef jezelf de ruimte om alles wat lostrilt ook los te laten. (Een speciaal geopende ruwe Hematiet uit mijn webshop is dan misschien een hele welkome hulp om versnelt en met meer gemak alles los te laten wat in vrijkomt.)

Je kan de korte elektromagnetische updates volgen op mijn Telegram-kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws. Vanaf nu zal ik korte update plaatsen op het Telegram kanaal zo snel als mogelijk nadat er verstoringen zijn en als er grotere verstoring is, ook op deze website een artikel schrijven, meestal aan het einde van de dag. Omdat alle werkzaamheden iedere dag gewoon doorgaan, is het niet mogelijk om altijd direct alles te signaleren of de gelegenheid om dit ook te melden. Dus de instant meldingen (als deze intens zijn) op mijn Telegram kanaal zijn er snel als mogelijk.

Hieronder vind je de verstoringen met afbeeldingen, grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de symptomen. Het hele artikel staat hieronder op de website.

Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd en daaronder uitgebreid de standaard informatie over de bijbehorende symptomen.

UPDATE zaterdagmiddag 30-10: De zonnewind die op vrijdagavond binnenkwam bleef klein en nam na 22:00 uur weer af (zie nieuwe grafiek bij de zonnewind dichtheid hieronder). Rond 13:00 uur begon er opnieuw een zonnewind dichtheid te stijgen en dit is waarschijnlijk wel de opbouw van de zonnestorm, zoals deze voorzien is. Mijn intuïtie zegt mij dat de grote impact pas vanavond/vannacht of misschien zelfs zondag zal zijn. De Zon lijkt tot rust te zijn gekomen en de X-ray zonnevlammen zijn genormaliseerd naar C en B-klasse, dus kleine zonnevlammen. Dus ik denk dat we het ergste achter de rug hebben. De grafieken hieronder zijn bijgewerkt voor de zonnevlammen.

UPDATE ZONDAGAVOND 31-10: de grote impact is nog niet gekomen, wel wat kleinere verhoogde zonnewinden. De onrust van de beschermende magnetosfeer van de Aarde (De gele balk kp-4)van zaterdagavond tussen 23:00 en 2:00 uur Europese tijd, werd niet veroorzaakt door de impact van een zonnevlam (Deze was in Potsdam Duitsland Kp-4 en gemeten door de satelliet Kp-5 rode balk.) Voor ons in West-Europa is natuurlijk de meting van Potsdam Duitsland aan de orde. Zondag 31-10 tussen 14:00 en 17:00 uur was er opnieuw in Potsdam een Kp-4 reactie van de beschermende magnetosfeer. Dat is een kleine reactie. Het ziet er naar uit dat de grote impact van de X-klasse zonnevlam moet nog komen. De experts hebben de impact inmiddels bijgesteld naar een wat minder grote zonnestorm, misschien zelfs alleen maar een bijna zonnestorm (Kp-4). Ik meld het hier weer wanneer er weer activiteit is. Kijk voor de symptomen onder de betreffende afbeelding hieronder bij de ‘symptomen zonnestorm’.

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com

________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is afbeelding van de Zon van donderdag 28-10. Er waren heel veel uitbarstingen van de grote zonnevlam die op de Aarde gericht staat. (zie rode pijl bij de zwarte veeg). Je ziet hier een grote uitbarsting die de X-klasse zonnevlam veroorzaakte op Aarde. VRIJDAG 29-10 was het minder intens, de grootste zonnevlam van een M-Klasse zonnevlam. (symptomen: X-ray zonnevlammen: helderheid, hoogfrequent licht komt binnen, overbelast zenuwstelsel zoals hitte en prikken in de cellen en ook angst gevoelens, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid, slecht humeur, ruzies, enz.) Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.

X-ray zonnevlammen symptomen

Er waren grote X-ray zonnevlammen. De grootste waren M-Klasse X-ray zonnevlammen voor deze vrijdag, dus lees de symptomen als pittig:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.

Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 29-10. De Zon is al weer een paar dagen heel erg actief met een flink aantal actieve zonnevlekken. De rode pijlen met het kruisjes zijn de zonnevlekken die verantwoordelijk is voor de meeste en hoogste zonnevlammen van deze dag. Deze grote actieve zonnevlek staat nu pal op de Aarde gericht en als deze zonnevlekken zo actief blijven, dan houden we zeker tot zondagavond een HIGH ALERT voor grotere zonnevlammen.

Het gat bij de noordpool van de Zon is extra groot en dat laat een onbalans zien op de Zon op dit moment, omdat het gat in het zuiden van de Zon helemaal verdwenen is aan onze kant van het zonnestelsel. Zeer waarschijnlijk komt dit door de grote hoeveelheid zonnevlekken aan de zuidkant op de Zon op dit moment. (symptomen gaten in corona Zon: hoge fluittonen/ruis in hoofd en oren, je hoort de zonnewind als het ware aankomen.)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van vrijdag 29-10. Er is op dit moment een groot aantal actieve zonnevlekken op de Zon. De AR2887 is de zonnevlekken die nu de grootste en meeste X-ray zonnevlammen veroorzaakt en deze staat nu pal op de Aarde gericht en produceerde ook een X-klasse X-ray zonnevlam op donderdag 28-10 rond 17:30 uur Europese tijd (UT+2). Op vrijdag nam de activiteit wat af, alleen maar een hoge M-Klasse zonnevlam in de nacht en overdag veel rustiger.
Dit is de weergave van de metingen van de X-ray zonne-activiteit op Aarde voor vrijdag 29-10 & zaterdag 30-10. De Zon is weer wakker en flink actief met veel actieve zonnevlekken. De metingen op de Aarde waren een aantal M-Klasse X-ray zonnevlammen en op donderdag 28-10 zelfs 1 X-Klasse zonnevlam, een X.1 rond 17:30 uur Europese tijd. Deze zonnevlek staat vanaf woensdag op de Aarde gericht en als deze zonnevlekken zo actief blijven, dan houden we zeker tot zondagavond een HIGH ALERT voor grotere zonnevlammen. Het nam op vrijdag overdag af met de zonnevlammen, die werden minder hoog en intens. (Mogelijke symptomen van de X-ray zonnevlammen. Lees als mild: alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.) Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten. UPDATE ZATERDAG 30-10: De grootste zonnevlammen lijken achter de rug te zijn. Er zijn op deze zaterdag nog wat C- en B-Klasse zonnevlammen actief.( de grafieken zijn vernieuwd ook voor zaterdag 30-10.)
Dit is een weergave van alle X-ray zonnevlammen van deze vrijdag 29-10. Tel 2 uur op voor de Europese tijd (UT+2).
Dit is een weergave van alle X-ray zonnevlammen van deze zaterdag 30-10. Tel 2 uur op voor de Europese tijd (UT+2).

________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Er was bijna continu een kosmische stralingsalert actief en dat betekent dat deze flink pittig werd, want de kracht hiervan bouwt op. Hoe langer de kosmische stralingsalert duurt hoe pittiger de symptomen. Zie rode puntjes, tel 2 uur op bij de tijden die in de grafiek staan voor de Europese tijd (UT+2).

Kosmische straling symptomen

Pittige symptomen omdat bijna de hele dag de kosmische stralingsalert aan de orde was en dus kon opbouwen:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.


Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is de zonnewind dichtheid van vrijdag 29-10 & zaterdag 30-10. Voor de tijden tel 2 uur op bij de tijd voor de Europese tijd (UT+2). Hoe roder de weergave, hoe groter de impact. De weergave van de zonnewind was niet oranje of rood, dus zou het mee moeten vallen. Er is een milde verhoging van de zonnewind actief sinds 17:00 uur Europese tijd (UT+2). Hoogste piek tot nu toe was vanaf 20:00 uur rond de 20 p/cm3 en dat is een milde verhoging. (symptomen voor een zonnestorm. Lees al mild: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden.) UPDATE ZATERDAG 30-10: De zonnewind die op vrijdagavond binnenkwam bleef klein en nam na 22:00 uur weer af (zie nieuwe grafiek bij de zonnewind dichtheid hieronder). Rond 13:00 uur begon er opnieuw een zonnewind dichtheid te stijgen en dit is waarschijnlijk wel de opbouw van de zonnestorm, zoals deze voorzien is. Mijn intuïtie zegt mij dat de grote impact pas vanavond/vannacht of misschien zelfs zondag zal zijn. (de grafiek hierboven is vernieuwd.)
Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

De onrust van de beschermende magnetosfeer van de Aarde (De gele balk kp-4)van zaterdagavond tussen 23:00 en 2:00 uur Europese tijd, werd niet veroorzaakt door de impact van een zonnevlam (Deze was in Potsdam Duitsland Kp-4 en gemeten door de satelliet Kp-5 rode balk.) Voor ons in West-Europa is natuurlijk de meting van Potsdam Duitsland aan de orde. Zondag 31-10 tussen 14:00 en 17:00 uur Europese tijd (UT+2) was er opnieuw in Potsdam een Kp-4 reactie van de beschermende magnetosfeer. Dat is een kleine reactie. Het ziet er naar uit dat de grote impact van de X-klasse zonnevlam moet nog komen. De experts hebben de impact inmiddels bijgesteld naar een wat minder grote zonnestorm, misschien zelfs alleen maar een bijna zonnestorm (Kp-4). (Symptomen voor een zonnestorm. Het is geen zonnestorm, maar komt later vanavond en in de nacht aan de orde. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden.)

Symptomen zonnestorm

Er is een verhoogde zonnewind vrijdagavond, maar het is een milde, dus lees onderstaande symptomen als mild voor vrijdag. Zaterdag en zondag 31-10 was er een (bijna) zonnestorm (kp-4 gele balk). Dat is nog geen officiële zonnestorm, dus lees de symptomen als mild:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd, angstig en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

_______________________________________________

VOORUITZICHTEN ZONNESTORM KOMEND WEEKEND?

Dit zijn de vooruitzichten voor de zonnewind. Omdat de zonnevlammen hun plasma hebben afgevuurd op de Aarde komt deze waarschijnlijk aan in de vorm van een (bijna) zonnestorm. Dit begint rond zaterdag, maar omdat er meerdere grote M-Klasse en ook een X-klasse zonnevlam was, krijgen we waarschijnlijk zondag en later ook nog een portie. Maar vrijdag rond 17:00 begon de zonnewind al op te lopen, dus het kan heel goed dat het allemaal veel eerder komt dan zaterdagmiddag. UPDATE ZONDAGAVOND 31-10: De experts hebben de impact inmiddels bijgesteld naar een wat minder grote zonnestorm, misschien zelfs alleen maar een bijna zonnestorm (Kp-4). (Symptomen voor een zonnestorm. Het is geen zonnestorm, maar komt later vanavond en in de nacht aan de orde. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden.)
Dit is een vooruitzicht van de Kp-index en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de zonnewind. De verwachting voor zaterdag ziet er intens uit een Kp-7 tussen 11:00 en 14:00 uur zaterdag 30-10 en dat is een heftige zonnestorm, vanaf Kp-5 wordt het pas een echte zonnestorm. Ik verwacht dat ook zondag en later door de grotere zonnevlammen dit aan de orde zal zijn, met kp-4 of 5, dus echte zonnestorm. UPDATE ZONDAGAVOND 31-10: De experts hebben de impact inmiddels bijgesteld naar een wat minder grote zonnestorm, misschien zelfs alleen maar een bijna zonnestorm (Kp-4). (Symptomen voor een zonnestorm. Het is geen zonnestorm, maar komt later vanavond en in de nacht aan de orde. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden.)

Symptomen zonnestorm

Deze beschrijving staat hier, omdat er vanaf zaterdag zonnestorm verwacht wordt. Ik verwacht dat ook zondag en later dit aan de orde zal zijn, met minimaal kp-5, dus echte zonnestorm:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, angstig, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

___________________________________________________________________

X-ray pieken

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet van 3 dagen. Voor vrijdag 29-10: Waar de rode pijlen staan werden lage X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Rond 12:00 uur ongeveer 35 p/cm3 & rond 13:30 ongeveer 30 p/cm3 Europese tijd (UT+2)(dat is erg laag.) Maar rond 20:00 uur waren er zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van ongeveer 100 p/cm3 en dat is heel erg hoog met heftige symptomen. en er waren nog iets lagere pieken rond 20:30 van ongeveer 60 p/cm3.

X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit korte momenten van hoog/geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. Maar omdat het om een lage X-ray piek gaat, zal het met uitgestelde symptomen wel meevallen. (symptomen X-ray zonnevlammen: (X-ray pieken hetzelfde) overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn (alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.)

X-ray pieken symptomen

Er waren lage en hoge X-ray pieken tot 100 p/cm3 en dat zijn zeer hoge pieken:

X-ray pieken kunnen we waarnemen doordat deze zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid en vaak ook no gin de temperatuur en zonnewind snelheid. Maar meestal alleen in de zonnewind dichtheid. De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

_____________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. Ik blijf voorlopig de rode lijn van de GOES 16 meenemen, de nieuwe satelliet weergave moet ik nog leren kennen en kan ik nog niet duiden. Vrijdag 29-10 was het magnetisch veld gemeten door de satelliet nauwelijks verstoord. Dus symptomen niet echt aan de orde. (symptomen: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was een raketlancering op vrijdag 29-10 tussen 1:45 en 2:20 tussen 9:40 en 11:10 uur Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa vrijdag 29-10. De grondmetingen laten lichte verstoring helemaal tot op de lage breedte graden. (mogelijke symptomen: Moeilijker aarden, de verbinding met de Aarde kan wisselend goed (warme voeten) en dan weer slecht zijn (koude voeten).

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

__________________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN ZON EN AARDE (HCC)

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Donderdag 28-10 rond 13:00 uur Europese tijd (UT+2) maakte de Aarde de magnetische switch weer, dus met de magnetische verbinding met de Zon. Dit betekent dat de Aarde weer magnetisch verbonden met de magnetische positief geladen noordpool van de Zon en de symptomen die hier bij horen zijn begonnen en ook kan de aarding vreemd aanvoelen. De verwachting is dat de Aarde daarna ongeveer 3 weken (tot ongeveer 17 november) op deze manier magnetisch verbonden blijft met de Zon en dus houden we tot die tijd de bijbehorende symptomen. (symptomen: Slapende en/of tintelend gevoel in handen en voeten. De aarding kan heel vreemd aanvoelen, alsof er een soort tegenstrijdigheid, duw en trek gevoel.) De symptomen begonnen al toen de Aarde de magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon losliet rond 7:00 uur.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

___________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het laatste artikel over de volle Maan in Ram van 20 oktober 2021: https://inzichten.com/vleugels-van-verbonden-inspiratie/

Dit is een artikel over de nieuwe Maan in Weegschaal van woensdag 6 oktober 2021. https://inzichten.com/heling-van-polarisatie-afscheiding/

Dit artikel geeft overzicht over de wisseling van tijdperken en inzicht in deze periode van transitie met inzicht in de tijdsduur. Titel: ‘Wilsbesluit en herstel van verbindingen’. https://inzichten.com/wilsbesluit-en-herstel-van-verbindingen/

Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

*****

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op vrijdag 5 november 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-5-november-2021/LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de nieuwe Maan pas laat op de avond is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op donderdag 11 november 2021 om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-donderdag-11-november-2021-wortel-amethist/

Er is nog 1 plekje beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 7 november 2021 van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-nov-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 28-10
'Het kruispunt voor het massabewustzijn'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vr 29-10 & za 30-10 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie