Elektromagnetische update do 10-2 & vr 11-2 & vooruitzichten weekend

Geschreven door: Manuela van der Knaap

28,4 minuten leestijd

Kort: Zonnestorm, elektronenstorm, B- en C-Klasse X-ray zonnevlammen sommige op de Aarde gericht, X-ray pieken, gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht en een zeer verstoord magnetische veld. Lees de vooruitzichten voor het komend weekend met opnieuw een zonnestorm en ook wordt er uitgebreid uitgelegd waarom het de laatste weken zo heftig is en de ontwikkelingen daarin. Lees meer hieronder

HIER LEES JE NOG WAT INFORMATIE OVER DE REDEN VAN DE GROTE HOEVEELHEDEN VERSTORINGEN VAN DE AFGELOPEN WEKEN: De Zon is sinds een paar weken flink actief en het lijkt nu wel duidelijk dat de Zon uit zijn slaap is ontwaakt en dus eerder dan verwacht uit haar zonneminimum is gekomen. Dat zou eigenlijk dit jaar en de jaren daarna geleidelijk gaan gebeuren, met de start in dit jaar. Wat dat betreft kan dit wel in het rijtje van grote verstoring in het zonnestelsel worden toegevoegd (stormen op Jupiter, polen van Saturnus, enz.). Op Aarde zijn grote verstoringen van de jetstreams op Aarde (lees de informatie hieronder die ik over de Jetstreams had gepost op mijn telegramkanaal tijdens de grote storm van afgelopen weekend).

Dus er is meer aan de hand. Wat is de oorzaak van al deze verstoringen? Daar zijn de meningen over verdeeld. Als het een verstoring is die ook in het zonnestelsel speelt, dan kan het geen Co2 zijn door de mens veroorzaakt. Dat geeft wel extra verstoringen, maar als er 1 vulkaanuitbarsting is, dan is er al meer Co2 in de atmosfeer van de Aarde gebracht dan we in meerdere jaren als mens in de atmosfeer brengen. Dus geeft stof tot nadenken.

Maar goed, terug naar de Zon en de verhoging van de activiteit. Dit betekent dus dat we de komende tijd veel van deze verstoringen te verduren krijgen. De Zon is dus bezig met een overgang van een zonneminimum naar een zonnemaximum. Tijdens een zonnemaximum voelen we de verstoringen eigenlijk vooral met symptomen als ze echt extreem zijn, zoals met een X-klasse zonnevlam. Hoe meer zonnewind en CME’s er zijn hoe sterker de beschermende magnetosfeer van de Aarde wordt. Nu in de overgang van rust naar activiteit is deze nog niet sterk genoeg en komen alle verstoringen extra sterk binnen in de atmosfeer van de Aarde en ervaren wij dus sterker de mogelijke symptomen. En natuurlijk heeft je eigen afweer en kracht van je energielichaam (elektrisch en magnetisch) daar een belangrijke rol in. Dus ‘fasten your seatbelts’, het is bijna wel zeker dat dit zal doorzetten met steeds meer activiteit.

Informatie over de Jetstreams die ik had gepost op mijn Telegramkanaal vorige week: Dit is een heel ander bericht dan je van mij gewend bent. De grote jetstreams van de Aarde zijn enorm verstoord. Dit veroorzaakt extreme weersomstandigheden, zoals we nu ervaren in Nederland met de fikse storm (rond 5 en 6 februari 2022). De ene afbeelding daar zie je Europa met een cirkel bij NL. Er ligt een blokkade in de jetstreams voor West-Europa nu, die het extreme weer veroorzaakt. Ook is er aan de andere kant van de Aarde in de stille oceaan een omgekeerde jetstream actief, die de normaal losse jetstream stroom van het noordelijk en het zuidelijk halfrond verbindt. Door deze verbinding van jetstreams verminderen de verschillen tussen de seizoenen en ook de verschillen in temperatuur tussen de noordelijk, evenaar en zuidelijk halfrond. Maar wat is daar de oorzaak van? Daar zijn de meningen sterk over verdeeld. Ons wordt verteld dat manmade Co2 daar de oorzaak van is. Maar is dat wel zo? Ook op andere planeten veranderd er veel. Wordt vervolgd.

Innerlijke proces: Omdat we op dit moment een grote transformatie doormaken op lichamelijk niveau zijn de verstoringen beste wel intens. Veel mensen zijn intens moe en dat wat de verstoringen lostrillen is soms als optelsom verlammend. Geef jezelf extra rust, zodat het diepe transformatieproces kan doorbreken. Soms wordt je door ziekte stil gezet, zodat die rust wel genomen MOET worden. Als je lekker in je vel zit dan kan je ook op een stroom van synchroniciteit zitten en veel bijzondere ervaringen hebben. We krijgen momenteel heel hoge frequenties te verwerken, maar we zijn bezig om onze magische vleugels terug te krijgen. Lees meer over het huidige proces van transformatie in mijn laatste artikel over de nieuwe Maan, die de processen voor de komende maand beschrijft: https://inzichten.com/bevrijding-van-het-ego-door-liefde/ (Het nieuwe artikel voor de volle Maan staat zondag 13-2 of maandag 14-2 op de website.)

Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd met een korte beschrijving van de symptomen en daaronder de standaard uitgebreide informatie over de bijbehorende symptomen. Het artikel wordt nu nog geschreven en staat rond 16:00 uur op de website. Je kan terwijl het geschreven wordt de pagina vernieuwen om het laatst toegevoegde te kunnen zien.

Heb het goed…💞
© Manuela van https: inzichten.com

________________________________________________________________

Je kan de korte elektromagnetische updates volgen op mijn Telegram-kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws. Vanaf nu zal ik korte update plaatsen op het Telegram kanaal zo snel als mogelijk nadat er verstoringen zijn en als er grotere verstoring is, ook op deze website een artikel schrijven, meestal aan het einde van de dag. Omdat alle werkzaamheden iedere dag gewoon doorgaan, is het niet mogelijk om altijd direct alles te signaleren of de gelegenheid om dit ook te melden. Dus de instant meldingen (als deze intens zijn) op mijn Telegram kanaal zijn er snel als mogelijk.

______________________________________________________________

VOORUITZICHT VOOR HET WEEKEND:

Afb: Dit is een weergave van vooruitzichten voor de Kp-index. De Kp-index laat de reactie zien van de beschermende magnetosfeer op verstoringen uit de kosmos, zoals zonnewind en directe CME zonnevlammen. Volgens dit vooruitzicht krijgen we vanavond weer een verstoring met een bijna zonnestormen (kp-4 gele balk). En zo zien we de komende dagen regelmatig milde verstoringen en op zondagavond 13-2 weer een flinke zonnestorm. Die waarschijnlijk ook maandag nog actief zal zijn.

Afb: Dit is een weergave van vooruitzichten voor de Kp-index voor de lange termijn. De Kp-index laat de reactie zien van de beschermende magnetosfeer op verstoringen uit de kosmos, zoals zonnewind en directe CME zonnevlammen. Volgens dit vooruitzicht voor vandaag ook nog zonnestorm (kp-5) en opnieuw vanaf zondag 13-2 en maandag 14-2. Meestal zijn de vooruitzichten van de Kp-index (hierboven) te hoog ingeschat. En vanaf zondag 13-2 is er ook een zonnestorm die verwacht wordt. (Symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit zijn de vooruitzichten voor de zonnewind voor de komende week. De grafiek met de balken (kp-index) geeft aan dat er zonnestormen zullen zijn de komende dagen, maar deze vooruitzichten laten de hoogte van de zonnewind zien en hoe de de Aarde bereikt. Dit vooruitzicht laat zien dat de verstoring van vrijdag 11-2 voorbij zal zijn en dat er op zondag 13-2 opnieuw een flink hoge zonnewind zal zijn, vermoedelijk zonnestorm. Dus dit keer zijn de meerdere vooruitzichten het met elkaar eens. (Symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Er is nog steeds een elektronenstorm actief op vrijdag 11-2. De vooruitzichten laten zien, dat dit vanaf morgen niet meer zo zal zijn. Tijdens een elektronenstorm dan is de elektrische energie ook hoog en dus ook de frequentie van de huidige energie. Zeer hoge geven zelfs mogelijke BLACK OUTS (dat is een stroomstoring, het kapot gaan oude apparaat).(mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs (stroomuitval), brown-outs (milde stroomuitval), enz.

______________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Afb: Dit is de weergave van de Kp-index en laat zien hoe de beschermende magnetosfeer van de Aarde reageert op de verstoringen uit de ruimte. Op donderdag zien we de zonnestorm (kp-5 rode balken). Er kwam een crack in de beschermende magnetosfeer van de Aarde, waardoor de reactie van de Aarde zo groot was op de lage zonnewind activiteit. Maar de symptomen daarvan zijn heel intens. Die zonnestorm gaat over in een bijna zonnestorm in de nacht tot 4:00 uur (kp-4 gele balken). En opnieuw in de ochtend tussen 10:00 en 13:00 uur Europese tijd. De informatie van 12-15 UTC is nog niet binnen zoals je ziet in de grafiek. Deze is erg laat vandaag. (Symptomen voor een zonnestorm kort beschreven: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid van vrijdag 11-2. De zonnewind dichtheid liep hoog op in de ochtend tussen 10:30 en 11:30 uur Europese tijd (UT+1).(Symptomen voor een zonnestorm kort beschreven: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Symptomen zonnestorm uitgebreid beschreven

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd, angstig en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

____________________________________________________________

ELEKTRONEN REACTIE

Afb: Er is nog steeds een elektronenstorm actief. Het niveau gaat in en uit elektronenstorm level. Vanaf 12:00 uur Europese tijd (UT+1) gaat het weer naar zonnestorm level. Tijdens een elektronenstorm dan is de elektrische energie ook hoog en dus ook de frequentie van de huidige energie. Zeer hoge geven zelfs mogelijke BLACK OUTS (dat is een stroomstoring, het kapot gaan oude apparaat). (mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs, brown-outs, enz.)

Symptomen elektronenstorm uitgebreide beschrijving

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

__________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Afb: Dit een weergave van de coronagrafics van de Zon. Er was vrijdag 11-2 in de vroege ochtend een hele grote zonnevlam op de West flank van de Zon (rechts binnen de rode puntjes). Deze was dus niet op de Aarde gericht, maar produceerde een prachtige grote CME. (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als mild: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen.)

Afb: Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 11-2. De Zon heeft best wel aardig wat zonnevlekken, maar deze staan bijna allemaal op de rand van de Zon en verdwijnen de komende dagen uit het zicht van de Aarde. Er staat er nog een op de Aarde gericht. Dit is een hele grote zonnevlek met een grote polarisatie en kan potentieel grote zonnevlammen produceren. Er waren (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als mild: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen.) De groter M-klasse en hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs op de plek die op dat moment naar de Zon gericht staat. Maar dat is nu niet aan de orde.

Afb: Er is 1 groot gat in de corona van de Zon, die nu op de Aarde gericht staan en dat geeft nog een dag of 4 symptomen, maar ze kunnen ook ineens verdwijnen. (zie rode stippen in de afbeelding van de Zon hierboven.) (symptomen kort voor de gaten in corona Zon in het kort: hoge fluittonen/ruis in hoofd en oren, je hoort de zonnewind als het ware aankomen.)

X-ray zonnevlammen symptomen uitgebreid:

Lees als mild:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.

Gat in de corona van de Zon symptomen uitgebreid:

Er staan een groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, nog 3/4 dagen symptomen, maar ze kunnen ook verdwijnen:

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van vrijdag 11-2. De Zon heeft best wel aardig wat zonnevlekken, maar die staan op de rand van de Zon en verdwijnen uit het zicht de komende dagen. Er worden allen B- en C-Klasse X-ray zonnevlammetjes geproduceert. Bij de rode pijl is de grootste zonnevlek die nu op de Aarde gericht staat. (Mogelijke symptomen kort beschreven voor de X-ray zonnevlammen. Lees als mild: alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Er waren een paar B- en C-Klasse X-ray zonnevlammen op deze vrijdag 11-2. Zie lijst hieronder van X-ray zonnevlammen. Er was in de nacht een hele grote CME explosie op de oostrand van de Zon, maar dus niet op de Aarde gericht, dus officieel ervaren daar geen symptomen van, maar hooggevoelige mensen voelen deze grote verstoringen wel. (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als gemiddeld: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. M-klasse en hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs op de plek die op dat moment naar de Zon gericht staat.)

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen voor vrijdag 11-2. Tel 1 uur op bij de tijd voor Europese tijd (UT+1).

___________________________________________________________________

X-ray pieken

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Er waren milde X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van de ACE satelliet metingen. Dit was rond 1:00 uur Europese tijd (UT+1) ongeveer 50 p/cm3 hoog en rond 4:00 uur met ongeveer 45 p/cm3 en de derde activiteit (3de rode pijl) was de verhoogde zonnewind dichtheid zelf, die rond 9:00 uur rond de 30 p/cm3 en een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) activeerde. (symptomen X-ray zonnevlammen kort beschreven: (X-ray pieken hetzelfde) overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn (alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.)

X-ray pieken symptomen

Er waren milde X-ray pieken, lees dus als mild:

X-ray pieken kunnen we waarnemen doordat deze zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid en vaak ook no gin de temperatuur en zonnewind snelheid. Maar meestal alleen in de zonnewind dichtheid. De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

_________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Afb: Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. De verstoringen van het magnetische veld zijn vanaf donderdagg 10-2 heel erg verstoord. Vanaf donderdagavond toen de scheur in de beschermende magnetosfeer van de Aarde kwam werd het heel ernstig met de verstoringen van het magnetische veld, ook nog in de nacht en kwam in de loop van de ochtend meer tot rust. (Mogelijke symptomen kort: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was een raketlancering op vrijdag 11-2 tussen 4:00 en 4:45 uur Europese tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Afb: Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van vrijdag 11-2: Vanaf donderdagmiddag waren de verstoringen heel pittig en tot in de lage breedte graden zeer verstoord. Dit ebde langzaam weg naar meer normale waarden. (mogelijke symptomen kort beschreven: Moeilijker aarden, de verbinding met de Aarde kan wisselend goed (warme voeten) en dan weer slecht zijn (koude voeten).

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen uitgebreid

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

_________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

**************************************

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een nieuwe Maan van woensdag 16 februari 2022 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-16-februari-2022/ Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op woensdag 9 maart 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-9mrt22/

Tijdens de kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact de juiste mineralen te selecteren voor dat moment. Tijdens het consult gaan we samen ervaren wat de geselecteerde mineralen voor je doen. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Ook is het heerlijk om aanwezig te zijn in de helende energie van mijn kristalnetwerk met duizenden mineralen. Er zijn nog een paar plekjes op zaterdag 12 februari 2022: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-12-februari-2022/  en op woensdagmiddag 23 februari 2022: https://inzichten.com/events/kristalmiddag-op-woensdag-23-februari-2022/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 8-2 & vooruitzichten deze week
'Welke essentie breng jij in de vorm?

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 10-2 & vr 11-2 & vooruitzichten weekend

Plaats een reactie