‘Vrijheid en plezier’

Nieuwe Maan in Ram 1 april 2022

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,6 minuten leestijd

Dit is de korte beschrijving van de nieuwe Maan in Ram van vrijdag 1 april 2022 en dit zijn ook de processen voor de komende maand. Lees in dit artikel hoe de spanning wordt opgebouwd van collectieve grote veranderingen die op stapel staan. Lees hoe jij persoonlijk een positieve bijdrage kan leveren hiervoor en als je vastzit in de spanning hoe je hier uit kan bewegen. En hoe de nieuwe opbouw van groepsenergie van het nieuwe tijdperk van Waterman een belangrijke rol speelt in het geheel. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf in de rechterbovenhoek.

Wordt vervolgt…

Deze nieuwe Maan beschrijft de processen voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan. De belangrijkste processen die beschreven staan in het volle Maan artikel zijn ook actief rondom deze nieuwe Maan. De thema’s zijn groeien in vertrouwen met je persoonlijkheid (gezond  ego), het lichaam en je bestaan. Het (her)lezen van dit volle Maan artikel van 18 maart 2022 raad ik je zeker aan. https://inzichten.com/groeien-in-vertrouwen-en-respect/

Vastzitten?

Wat zich krachtig laat zien met deze nieuwe Maan is het pijnlijke en diep gewonde bestaan in deze wereld, dat leven in dit collectief met zich meebrengt. Door alle externe eisen, drukte en financiële hindernissen is leven in harmonie een hele grote opgave. Er kan een diep gevoel zijn dat je vastzit en niet goed weet hoe je verder moet en wat de volgende stap zou moeten zijn. Ook kan er een diep gevoel zijn dat jij en jouw bijdrage er niet toe doen in deze wereld. Het gaat vooral om het niet weten wat je op een praktische manier kan doen op dit moment. Je hangt dan als het ware tussen het oude en het nieuwe in en dat is zeker ook het geval op collectief niveau. Want voor de wakkeren onder ons lijkt het erop alsof er compleet over ons heen gewalst wordt door de bestuurders met hun nieuwe plannen en we onze unieke bewegingsvrijheid aan het verliezen zijn. (Cheiron conjunct Zon, Maan, Mercurius in Ram in 12de huis.)

Omgaan met spanning en falen

Iedereen gaat anders om met deze spanning en het gevoel van falen. De een zal als een kip zonder kop van alles gaan doen, om zo maar in beweging te blijven. Maar ondanks de vele activiteit is er dan niet veel resultaat. Anderen vallen juist in een gat, omdat ze niet goed weten wat de juiste stap is. In die stilstand kan er diepe wanhoop gevoeld worden, zoals de kaart van de ‘Gehangene’ van de Tarot. Voelen en accepteren wat er voelbaar wordt, is een cruciale stap in het oplossen van de situatie. (Cheiron conjunct Zon, Maan, Mercurius in Ram in 12de huis.)

Jouw plek in het geheel

Ook kan je kosmische verbinding met de Bron tijdelijk niet zo goed functioneren als normaal. Dan is er mogelijk een gevoel van falen zijn, van niet kunnen leveren wat er nodig is om de hogere octaaf, de essentie van het universele leven, van het ware leven, te kunnen ervaren. Als je rondom deze nieuwe Maan de universele frequenties en ook het grotere plaatje niet goed kan binnenlaten, dan is er ook een ontkoppeling van je aarding en kan je het gevoel hebben in het luchtledige te hangen. Dan komt er ook niets uit je handen. Wat je weer terug kan brengen in het hier en nu, is aanwezig zijn in jezelf en het gevoel dat je niet helemaal aanwezig kan zijn juist te doorvoelen en helemaal toe te laten. Wees open naar wat er is, zodat alles wat er is er ook mag zijn, wat er ook langskomt in jouw bewustzijn. Dan, geleidelijk aan, zal de aanwezigheid terugkomen. De energieën die dit veroorzaken vragen je om jouw plek en activiteiten in het geheel te bekijken en te voelen of hier nog blokkades zijn die je verhinderen om te kunnen handelen en bijdragen. (Cheiron conjunct Zon, Maan, Mercurius in Ram in 12de huis. Heer Cheiron, Zon… enz. is Mars in Waterman die staat conjunct met Saturnus en Venus in het 11de huis.)

Afbeelding door Milena Blomqvist http://www.spiritinmatter.nl/

Eigen baas

De onprettige en gewonde situatie kan ook gevoeld worden op collectief niveau. Zij die wakker zijn weten wat er op het programma staat en wat er nu opgetuigd wordt door hen die het bestuur (ogenschijnlijk) nog in handen hebben. Terwijl de oorlog tussen Oekraïne en Rusland zijn tol eist, de propagandamachine op volle toeren draait en het virus plotseling is verdwenen uit de aandacht van de oude media, ontstaan er in Brussel bij de EU en bij de WHO (World Health Organisation) nieuwe verdragen, die het volle licht van de schijnwerpers niet kunnen verdragen. Alle lidstaten van Europa gaan hun autonomie opgeven door in juni 2022 een nieuw verdrag te tekenen met de WHO en de EU. Met deze verdragen verliezen wij onze slagkracht en uniciteit als natie en als persoon. Blijven we eigen baas? Dat wordt nu beslist. De huidige media-afleiding is evident. Tegelijkertijd weten we ook wat er ons boven het hoofd hangt, met een financieel systeem dat op instorten staat. Er zijn vele nieuwe plannen voor een nieuw wereldwijd digitaal systeem. Maar wat gaat het worden? Kunnen wij nog handelen vanuit onze eigen beweging in het nieuwe dat aan het ontstaan is? Deze nieuwe Maan horoscoop laat zien dat de situatie rond deze nieuwe Maan tot de volgende nieuwe Maan, ernstig op de spits wordt gedreven. En de motor is egoïsme. De opgebouwde spanning veroorzaakt druk op het bestuurlijke vlak en in de maatschappij en tegelijkertijd op het floreren van eenheid op Aarde in ware harmonie met de Aarde. (T-vierkant Cheiron, conjunct Zon, Maan, Mercurius in Ram 12de huis vierkant zwarte Zon conjunct IC in Kreeft en vierkant Diamant en MC in Steenbok. De Heer van Cheiron, Zon, Maan Mercurius in het 12de huis in Ram is Mars, deze staat in Waterman die staat conjunct met Saturnus en Venus in het 11de huis.)

V for Valentine; over het wachten op de klap: https://www.youtube.com/watch?v=IUXEIvm0eXI

Vrijheid en plezier

De horoscoop laat zien dat we de heftige aanstaande situaties kunnen beteugelen door in vrijheid samen te komen in groepen. Je kan in het artikel van de volle Maan lezen over de veranderingen in groepsstructuren van het nieuwe Watermantijdperk die we nu laten ontstaan. ( https://inzichten.com/groeien-in-vertrouwen-en-respect/ ) Want het ervaren van vrijheid in jezelf en in een groep gelijkgestemden is enorm helend en geeft de nieuwe energie vormkracht. Velen maken gebruik van de huidige pauze in de Corona-situatie en laten alles even vieren. En dat is ook de juiste houding. Het samenkomen mag een nog vrijere context krijgen en gedragen door plezier en met liefde en verbinding als wapen. Als dit echt helemaal in vrijheid in iedere cel gevoeld kan worden, zetten we een enorme kracht neer van authenticiteit. De mannelijke daadkracht en de vrouwelijke ontvangende kracht zijn hier in evenwicht en verbonden in jezelf. Hoe dit zal gaan ontvouwen laat zich nog niet zien, maar de kracht van vrijheid is onmetelijk groots. Deze ontwikkeling kan een enorme vernieuwing in gang zetten en die begint bij iedereen in zichzelf, door je eigen stroom te volgen en spontaan je pad te volgen en spontaan, met plezier, in vrijheid en gelijkwaardigheid samen te komen. (T-vierkant Cheiron, conjunct Zon, Maan, Mercurius in Ram 12de huis vierkant zwarte Zon conjunct IC in Kreeft en vierkant Diamant en MC in Steenbok. De Heer van Cheiron, Zon, Maan Mercurius in het 12de huis in Ram is Mars, deze staat in Waterman die staat conjunct met Saturnus en Venus in het 11de huis.)

Het gaat niet om de woorden of uitgebreide verklaringen en speeches, het gaat erom dat je geniet van wat je hebt en wie je bent. Alles wat je ooit nodig hebt gehad, dat heb je al in je. Je hoeft het alleen maar te omarmen, te leven en te delen:

Depeche Mode; ‘Enjoy the Silence’: https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY

Heb het goed… <3

©Manuela van https://inzichten.com

**

**

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s.)  Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Artikel over de nieuwe Maan in Waterman van 1 februari 2022: https://inzichten.com/bevrijding-van-het-ego-door-liefde/

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

***********

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een nieuwe Maan van vrijdag 1 april 2022 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-1-april-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) Als je een ticket hebt gekocht voor een vorige nieuwe, volle Maan of Wortel Amethist webinar dat plotseling niet door ging, dan kan je dit ticket omzetten naar een ticket voor dit webinar. Stuur dan een mail naar Karin via inzichtencom@gmail.com zet erbij welk webinar-ticket je wil omzetten.

De praktijk is nog gesloten. We gaan de komende weken stap voor stap wat werkzaamheden opstarten. Je kan lezen welke transformatie zich voltrekt in dit bericht: https://inzichten.com/van-sneltrein-naar-stoptrein/ Financieel is dit voor mij een grote ramp die zich nu voltrekt, maar wel noodzakelijk is. Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

'Groeien in vertrouwen en respect'
Elektromagnetische update woensdag 30-3 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Vrijheid en plezier’

Plaats een reactie