Elektromagnetische update vrijdag 15-4 & update vrijdagavond

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,9 minuten leestijd

De verwachtte zonnestorm gaf donderdag 14-4 ongeveer rond 5:00 uur een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde. Vanaf 11:00 uur werd het pas echt serieus (kp-5 rode balk). En om 17:00 uur kwam er nog een tandje extra bij (kp-6). De zeer hoge zonnewind dichtheid die was verwacht in de nacht bleef uit. Rond 15:00 uur kwam de zonnewind snelheid pas goed op gang (540 km/sec.) En dat is ook zeer goed voelbaar met symptomen.

Afb: Dit is een weergave van vooruitzichten voor de Kp-index. De Kp-index laat de reactie zien van de beschermende magnetosfeer op verstoringen uit de kosmos, zoals zonnewind en directe CME zonnevlammen. (Lees symptomen van deze zonnestorm voor als heftig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

Afb: Dit is de weergave van de gemeten verhoogde zonnewind snelheid.

De zonnestorm ging donderdag op vrijdagnacht pittig verder en gaf opnieuw een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde met een kp-5 tussen 2:00 en 5:00 uur. De zonnewind snelheid was niet extreem hoog (rond 500 km/sec.) Maar ook zeer goed voelbaar met symptomen. Tegelijkertijd was er ook een langdurige flinke X-ray zonnevlam, daardoor is de totale reactie heftiger.(Lees symptomen van deze zonnestorm als heftig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

Afb: Dit is de weergave van de gemeten X-ray zonnevlammen.

Vrijdagnacht vanaf 1:30 begon de opbouw van een enorm lange grote uitbarsting van X-ray licht op de Zon. (zie rode pijl). Het hoogte punt werd bereikt rond 5:00 uur met een C-4.51 X-ray score. Dat is niet extreem, maar toch flink hoog en in combinatie met de zonnestorm echt wel heftig. De uitbarsting van de zonnevlam was op de oostelijke rand (links op de afbeelding) van de Zon en dus niet op de aarde gericht.
(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als gemiddeld tot intens. : Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Dit is de weergave van de X-ray zonnevlam. Zie rode pijl.

Afb: Dit is de weergave van de Zon tijdens de langdurige C-Klasse X-ray zonnevlam, links op de foto.

VOOR VRIJDAG 15-4 OVERDAG: Het lijkt erop dat de reactie van de beschermende magnetosfeer nu voorbij is. Er is nog wel een verhoogde zonnewind snelheid van ongeveer 500 km/sec. Dat is een verhoging die je wel voelt, maar die niet extreem is. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

Afb: Dit is de weergave van de gemeten elektronen in de ionensfeer rond de aarde.

De elektronen kwamen donderdag 14-4 vanaf 14:00 uur op elektronenstorm niveau tot 6:00 uur ongeveer. Dat veranderde in het begin van de zonnestorm naar een elektronencrash. (symptomen elektronencrash: pijnlijk onderlichaam en zwaar in de emoties en alles te zwaar bekijken. Dus sneller een lage trilling krijgen. Alles is zwaar.) (mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen op 14-4 tot 6:00 uur 15-4 : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs, enz.)

De elektronen waren op donderdag 14-4 in de ochtend tussen 8:00 en 11:00 uur in een lichte elektronencrash. (zie rode puntjes. (symptomen elektronencrash: pijnlijk onderlichaam en alles zwaarder bekijken dan het is.

***************************************************************

EXTRA UPDATE VRIJDAGAVOND 15-4: Terwijl ik druk was met het plaatsen van alle informatie en mijn nieuwe volle Maan artikel deed de kosmos er nog een schepje bovenop. Vanaf 11:30 begon er opnieuw een opbouw van een enorm lange grote uitbarsting van X-ray licht op de Zon. Het hoogte punt werd bereikt rond 13:30 en 16:00 uur met een hoge M2.2 X-ray score. Dat is flink extreem en in combinatie met de zonnestorm echt wel heftig. De uitbarsting van de zonnevlam veroorzaakte verschillende grote black-outs (stroomuitval) elders op de wereld.
(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees symptomen als intens. : Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Zie rode pijlen.

En ook de verhoogde zonnewind snelheid ging vanmiddag weer omhoog naar ongeveer 580 km/sec. en dat is best hoog. En dat is ook zeer goed voelbaar met symptomen. Tegelijkertijd was er ook een langdurige flinke X-ray zonnevlam. Daardoor is de totale reactie heftiger. En ook omdat het nu al een paar dagen zo heftig is, voelen de symptomen extra heftig.
(Lees symptomen van deze verhoogde zonnewind als heftig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

DE VOORUITZICHTEN ZIJN DAT ER NOG WEL MEER GROTERE ZONNEVLAMMEN GAAN KOMEN, OMDAT DE ZONNEVLEK DIE OP VRIJDAG DEZE ZONNEVLAMMEN PRODUCEERDE NET PAS ACHTER DE ZON VANDAAN KWAM EN DUS NOG VAN ZICH ZAL LATEN VOELEN, DAT IS DE VERWACHTING VOOR DE KOMENDE 5 DAGEN.(Maar de uitbarstingen hoeven niet weer zo onwijs groot te zijn, we gaan het zien wat het wordt.)

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

**

**

**

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s) Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van zondag 17 april 2022 om 19:45. LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE VOLLE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de Volle Maan pas laat helemaal vol is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-1-april-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) Als je een ticket hebt gekocht voor een vorige nieuwe, volle Maan of Wortel Amethist webinar dat plotseling niet door ging, dan kan je dit ticket omzetten naar een ticket voor dit webinar. Stuur dan een mail naar Karin via inzichtencom@gmail.com zet erbij welk webinar-ticket je wil omzetten.

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 april 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-ma-9mei22/

De praktijk is nog gesloten. We gaan de komende week stap voor stap wat werkzaamheden opstarten. Je kan lezen welke transformatie zich voltrekt in dit bericht: https://inzichten.com/van-sneltrein-naar-stoptrein/ Financieel is dit voor mij een grote ramp die zich nu voltrekt, maar wel noodzakelijk is. Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 30-3 & vooruitzichten
Helder bewustzijn in dualiteit

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 15-4 & update vrijdagavond

Plaats een reactie