Elektromagnetische update zondag 26-6 & VOORUITZICHTEN & EXTRA UPDATE

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,2 minuten leestijd

De verstoringen zijn: zonnestorm, kleine C-klasse zonnevlammen (C-1.3 echt laag dus geen verslag in dit artikel), hoge X-ray pieken en full spectrum Schumannresonantie activiteit. Dus het was weer pittig afgelopen nacht. Lees meer hieronder met vooruitzichten en ook over de mogelijke symptomen.

Voor de innerlijke processen die nu spelen kan je het artikel lezen over de nieuwe Maan van a.s. woensdag 29-6: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

UPDATE ZONDAGAVOND 26-6 DOOR EXTREME VERSTORING: Onverwacht liep de zonnewind op zondagmiddag op naar extreme hoogte. De reactie van de beschermende magnetosfeer viel mee (kp-4 gele balken = bijna zonnestorm). Ook was er een extreem hoge Schumannresonantie activiteit. Zie geüpdate grafieken hieronder.

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️
Zonnestorm

Afb: Dit is de weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balk is bijna zonnestorm, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

Geschreven zondagochtend:De verhoogde zonnewind (zonnestorm) begon rond mild rond 21:00 uur, maar zette echt door rond 0:30 (rond 500 km/sec). En liep vanochtend op naar ongeveer 560 km/sec. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde begon met een milde reactie tussen 20:00 en 23:00 uur. De zonnestorm was tussen 23:00 en 5:00 uur. (Kp-5 rode balken.)
(Lees symptomen als pittig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

UPDATE ZONDAGAVOND 26-6: Onverwacht liep de zonnewind toch weer op en deze was echt pittig. Er was maar een milde reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde, met gele balken en dat is het niveau van bijna zonnestorm. Maar de zonnestorm was heftiger voelbaar dan normaal, ook omdat er een extreme zonnewind dichtheid was van 75 p/cm3 en een pittig hoge Schumannresonantie activiteit. Er kwam nog een heftige bijna zonnestorm (kp-4) tussen 11:00 en 17:00 uur. Gemeten in Potsdam Duitsland (tot 750 km/sec).
De zonnewind dichtheid liep op rond 13:00 uur tot ongeveer 75 p/cm³ en dat is echt extreem hoog. De zonnewind snelheid liep vanaf 14:00 uur op tot een piek van 750 km/sec. In de avond is dit nog steeds rond 650 km/sec. En ook dat is pittig hoog.

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De oranje/rode kleur geeft aan dat het pittig intens is. Door de lange duur van de zonnewind verstoring wordt het wel een uitputtingsslag en kan je heel erg intens moe zijn. Hoe roder de kleur wordt, hoe intenser de verstoringen. (Tijd grafiek is U.T. tel 2 uur op om onze tijd te berekenen. )

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De rode kleur geeft aan dat het super intens is. De verstoring rond 13:00 uur was extreem hoog.

VOORUITZICHTEN VOOR DE KOMENDE WEEK ZONNEWIND:

De vooruitzichten zijn dat deze zonnestorm van zaterdag 25-6 op zondag 26-6 weer snel zal afnemen naar normale waarden. Maar er is een verwachting dat er opnieuw een milde verhoging van bijna zonnestorm op dinsdagavond 28-6. Dit is een bijna zonnestorm (gele balken kp-4, dus mild.) (Lees symptomen als mild. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

UPDATE ZONDAGAVOND 26-6: De zonnewind liep onverwacht nog extra op zondagmiddag, zie update zondagavond hierboven.
❤️


Schumannresonantie activiteit

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. SR in de middag tussen 13:00 en 16:00 uur was extreem, full spectrum met een zeer hoge intensiteit. (80 amplitude). Zie rode pijl.

Geschreven zondagochtend 26-6: Er was tussen 23:00 en 4:00 uur een full spectrum Schumannresonantie activiteit met een hoge intensiteit. (57 amplitude).De hoogste piek was rond 1:00 uur.

UPDATE ZONDAGAVOND 26-6 EXTREME INTENSITEIT: Er was opnieuw een Schumannresonantie activiteit tussen 13:00 en 16:00 uur een extreme full spectrum Schumannresonantie activiteit met een zeer hoge intensiteit. (80 amplitude).
De hoogste piek was rond 15:00 uur.

(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er wel met de verhoogde zonnewind snelheid/zonnestorm, hoge X-ray pieken en dus zijn er best pittige reacties mogelijk. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum).

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. De SR in de middag tussen 13:00 en 16:00 uur was extreem, full spectrum met een zeer hoge intensiteit. (80 amplitude). Zie rode pijl.


❤️
Hoge X-ray pieken

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijl voor de hoge X-ray pieken en de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (zie rode pijl voor de X-ray pieken in de grafiek. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.)

Geschreven zondagochtend 26-6: Er waren weer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 23:00 uur (tot 90 p/cm³). (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)
❤️
Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

Je hebt misschien nieuwsbrief over de volle SuperMaan van 14 juni 2022 gemist. Dat klopt, want ik heb mijn artikel voor de volle Maan niet kunnen schrijven. Lees verder op de website hoe het met mij gaat en welke veranderingen bezig zijn om te ontvouwen. Link naar de website: https://inzichten.com/van-sneltrein-naar-stoptrein/ (LEES DE UPDATE VAN JUNI 2022 HALVERWEGE DE TEKST… (bij de tweede afbeelding.)

❤️

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van woensdag 29 juni 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-29-juni-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-7jul22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

'Ont-moet je ware Zelf'
Elektromagnetische update maandag 27-6:

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 26-6 & VOORUITZICHTEN & EXTRA UPDATE

Plaats een reactie