Elektromagnetisch update dinsdag 20-9 & VOORUITZICHTEN & SPECIAL

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,9 minuten leestijd

Er waren een paar grotere zonnevlammen, waarvan 1 (net aan) M-Klasse zonnevlam (M-1.1) en nog een hoge C-Klasse (bijna M-Klasse= C-7.75), beide zonnevlammen waren op de aarde gericht en dat betekent dat er ook plasma gelost werd richting de aarde en we over 2 dagen weer een lichte verhoging krijgen van de zonnewind (Kp-4 gele balk). Verder is er een nieuwe zonnevlek bijgekomen maandag 19-9 die flink actief is, maar waarschijnlijk alleen kleinere zonnevlammen zal produceren (20% C-Klasse 5% M-Klasse). Maar deze zonnevlek groeit heel hard en dus is het toch mogelijk dat deze zonnevlek kan zorgen voor wat vuurwerk de komende week met M-Klasse zonnevlammen. Maar voorlopig dus alleen kleinere C-Klasse zonnvlammen. Verder staat er een groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht.

IN DIT ARTIKEL VIND JE INFORMATIE OVER WAAROM ER IN HET VOOR EN NAJAAR MEER VERSTORINGEN ZIJN EN WAAROM ZE ALTIJD HEFTIGER ZIJN. De zonnewind snelheid is nog verhoogd, maar niet extreem (rond 550-500 km/sec.). En de Schumannresonatie activiteit is zeer mild en dus verwaarloosbaar. Verder zijn er geen andere verstoringen. Verder lees je onderaan dit artikel waarom er rond de equinoxen NU DUS altijd meer en grotere verstoringen zijn. De zonnewind voelt vaak heftige dan normaal. Er is nu ook een scheur in de beschermende magnetosfeer van de aarde en dus voelt de zonnewind, ook al is die niet zo hoog toch intens.

Lees meer over de volledige situatie van het elektromagnetische spectrum onder de grafieken met uitleg, in het artikel hieronder:

Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: Lees het volle Maan artikel van zaterdag 10-9: https://inzichten.com/transformatie-naar-magische-heling/

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

In het artikel van maandag 5-9 kan je lezen over de huidige situatie met wat extra informatie over de typische symptomen voor dit moment en ook ervaringen, tips en inzicht wat je kan doen om je situatie te verbeteren als je veel last hebt van de verstoringen. Lees verder naar beneden in dit artikel informatie over de actuele situatie met uitleg onder de grafieken en kort eronder de mogelijke symptomen beschreven. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-5-9-vooruitzichten/

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

******************************************

❤️

1. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (HOOG)

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er waren GEEN elektronenstorm of -crash actief. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor NL tijd.

(symptomen NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

VOORUITZICHT ELEKTRONEN:

Afb: Dit is een grafiek die de vooruitzichten laat zien voor de elektronen. De verwachting is dat deze mild zullen stijgen, maar dat betekent dat we de komende dagen geen elektronenstorm of elektronencrash hoeven te verwachten.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (GEMIDDELD)

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode kruisjes zijn de grote gaten in de corona van de Zon. Nr. 25 is een groot gat en staat op de aarde gericht en zal de komende 3 dagen steeds plasma richting de aarde spuwen. Nr. 26 staat nog op de rand van de Zon. De GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT is weer actueel voor deze week. Vooral de zonnevlek helemaal links met de rode pijl daarvan worden de komende week vooral C-Klasse zonnevlammen verwacht en 5% kans op grotere M-klasse zonnevlammen, maar de zonnevlam groeit heel snel. De andere zonnevlek (rode pijl in het midden) staat pal op de aarde gericht en deze produceert hogere C-Klasse en (net aan) M-Klasse zonnevlammen. Dus het valt allemaal nog mee.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon. Hier kan je zien welke zonnevlekken actief zijn. De zonnevlekken waar een rode pijl bij staat zijn complexe grote zonnevlekken die de grotere zonnevlammen produceren. Nr AR3102 staat nu op de aarde gericht en produceert vooral C-Klasse en lage M-Klasse zonnevlammen. En er is maandag een nieuwe zonnevlek in het zicht gekomen die de komende week hogere C-Klasse en ook M-Klasse zonnevlammen kan produceren. Er is toch nog een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT voor de komende 7 dagen (tussen de 30% en 5% kans en waarschijnlijk groeiend).

Afb: Dit is de geschatte dreiging van zonnevlammen voor deze dinsdag 20-9. Er is weer kans op grote M-klasse zonnevlammen. En dus weer EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. Het zijn nu voornamelijk B- en C-Klasse zonnevlammen met waarschijnlijk steeds groter wordende kans op M-Klasse zonnevlammen.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. Er waren een paar wat hogere C-Klasse (C-7.75 is bijna M-Klasse) rond 17:00 uur en 1 net aan een M-Klasse zonnevlammen (M-1.1) rond 13:20 uur. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.) De lijst van zonnevlammen die ik normaal er ook bij zet was opnieuw incompleet vandaag, dus ik heb de lijst die wel beschikbaar was geplaatst. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. De lichtfrequentie is nu continu flink hoog (lage C-klasse). Dit hoort bij het toenemen van de hoeveelheid zonnevlammen op weg naar een zonnemaximum over een paar jaren.

(Symptomen zonnevlammen: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is een deel van de lijst van zonnevlammen van deze dinsdag 20-9. Deze wordt vaak pas bijgewerkt eind van de dag of helemaal niet. Dus ik kan alleen deze lijst tonen. Er waren een paar grotere zonnevlammen.

❤️

3. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (GEMIDDELD TOT MILD & VOORUITZICHTEN

Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje licht oranje, dus gemiddeld tot mild van intensiteit. Er was geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-index was groene balken). (Tel 2 uur op voor onze tijd.) De verwachting is dat woensdag in de loop van de dag de zonnewind weer naar normale waarde gaat. Er wordt later in de week opnieuw een (bijna) zonnestorm verwacht. Lees de verwachting hieronder.

Er was maandag een kleine scheur in de beschermende magnetosfeer door de hoek van de as van de aarde op dit moment kon er eenvoudig een scheur ontstaan. Door deze scheur komen de deeltjes die de Zon uitspuwt dieper binnen in onze atmosfeer. Daardoor voelt een milde zonnewind dan veel intenser. TIJDENS EEN SCHEUR IN DE BESCHERMENDE MAGNETOSFEER lijken de verstoringen van verhoogde zonnewind of zonnestorm meer op de verstoringen die we ook ervaren als er zeer hoge zonnevlammen zijn. Symptomen zonnevlammen: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Maar ook histamine aanvallen, zoals allergieën, intolerantie voor voedsel of andere reacties. Tijdens een histamine aanvallen krijg je bijvoorbeeld een heet hoofd en rode konen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er bij scheuren in de beschermende magnetosfeer ook vaker grotere Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.

(Symptomen is gemiddeld. Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTINGEN ZONNEWIND/ZONNESTORM

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachting is dat er donderdagavond vanaf 20:00 uur weer een milde bijna zonnestorm zal zijn (kp-4 gele balken). Dit is dus tegen het niveau van een zonnestorm aan. Het is ook mogelijk dat het erg meevalt en er weinig zichtbaar en merkbaar zal zijn van deze verstoringen.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (TE VERWAARLOZEN)

afb: Dit is de Schumannresonantie activiteit gemeten in Minsk Rusland. Trek 5 uur af van de tijd in de grafiek voor onze tijd. De Schumannresonantie was gedeeltelijk en mild geactiveerd met een zeer lage intensiteit rond de 15 amplitude en dus verwaarloosbaar.

❤️

4. IEDER JAAR EXTRA HEFTIGE VERSTORINGEN ROND DE EQUINOXEN (EXTRA NIEUWS ITEM)

Afb: van https://spaceweather.com/

Ieder jaar rond de equinoxen is er extra veel en grotere verstoring van zonnestormen. Dit komt omdat de hoek van de aardas ten opzichte van de Zon dan zo is, dat er makkelijker scheuren in de beschermende magnetosfeer van de aarde kunnen komen. Als deze scheuren er zijn, dan kunnen de plasma deeltjes die de Zon afvuurt tijdens een zonnestorm of uit een gat in de corona van de Zon veel makkelijker door deze bescherming heen breken. Daarom zien we steeds rond de Equinoxen in maart en eind september plotselinge grote zonnestormen. In 2022 is dat op vrijdag 23 september rond 17:30 uur en in het voorjaar op 20 maart 2023 rond 22:35 uur. Tijdens zo’n scheur in de magnetosfeer komen de fysieke deeltje veel dieper dan normaal in onze atmosfeer en voelen de zonnestormen veel heftiger. Ook is de kans op Aurora’s op lagere breedtegraden bijvoorbeeld in Nederland en België veel groter. Aurora’s zijn prachtige pastel tinten licht die verschijnen wanneer de plasma deeltjes in onze atmosfeer dansen. Zie de prachtige Aurora in de afbeelding hierboven. Normaal is dit alleen zichtbaar rond de polen van de aarde en daarom wordt het vaak ook poollicht genoemd.

Symptomen zonnestorm: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.

TIJDENS EEN SCHEUR IN DE BESCHERMENDE MAGNETOSFEER lijken de verstoringen meer op de verstoringen die we ook ervaren als er zeer hoge zonnevlammen zijn. Symptomen zonnevlammen: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Maar ook histamine aanvallen, zoals allergieën, intolerantie voor voedsel of andere reacties. Tijdens een histamine aanvallen krijg je bijvoorbeeld een heet hoofd en rode konen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er bij scheuren in de beschermende magnetosfeer ook vaker grotere Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van maandag 26 september 2022 . LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de Nieuwe Maan pas laat is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse processen van deze nieuwe Maan (en dus voor de komende maand)Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-26-september-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Het volgende speciale webinar is ingepland op donderdag 6 oktober 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-6okt22/

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update donderdag 15-9 & VOORUITZICHTEN
'De val & het Diamanten plasmalicht'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update dinsdag 20-9 & VOORUITZICHTEN & SPECIAL

Plaats een reactie