Elektromagnetische update maandag 5-9 & VOORUITZICHTEN & SPECIAL OVER SYMPTOMEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,6 minuten leestijd

Hieronder lees je een korte beschrijving over de huidige situatie met wat extra informatie over de typische symptomen voor dit moment en ook ervaringen, tips en inzicht wat je kan doen om je situatie te verbeteren als je veel last hebt van de verstoringen. Lees verder naar beneden in dit artikel informatie over de actuele situatie met uitleg onder de grafieken en kort eronder de mogelijke symptomen beschreven.

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

Samenvatting van de actuele situatie op maandag 5-9: De zonnestorm bleef actief tot maandagochtend. De verwachting is dat we nog wel wat milde verstoring krijgen, maar op de grens van storm (kp-4 gele balken). Dus we hebben het ergste gehad. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT 30% M-klasse, maar de zonnevlek die de grote zonnevlammen produceert verdwijnt vandaag geleidelijk naar de achterkant van de Zon, uit het zicht. En de andere zonnevlekken zijn niet heel krachtig gepolariseerd. Dus ik denk dat het weer wat meer tot rust gaat komen op de Zon.

Ook het gat in de corona van de Zon staat nog maar gedeeltelijk op de aarde gericht. Dat is in de loop van de dinsdag ook echt klaar met dit plasma spuwen. De Zon produceert nog wel B- en C-Klasse zonnevlammen, waarvan een in de nacht ook best hoog was (C-6.5). Het vreemde was dat deze in de lijst van zonnevlammen aangegeven wordt, maar dat de grafiek rond die tijd (6:30 uur) juist een cyclische dip laat zien en geen piek van een zonnevlam. De situatie was in de nacht samen met de zonnestorm toch een energetisch pittige situatie, vooral voor hooggevoelige mensen en voor mensen met een beschadigd zenuwstelsel. Ik zet wat informatie hieronder wat je allemaal kan doen om je zenuwstelsel te helpen genezen.

Er was ook Schumannresonantie activiteit met een gemiddelde intensiteit. Ook is de aarde sinds donderdag 29-9 in een ongewone maar cyclische magnetische verbinding met de Zon (HCC). Hierover meer in het artikel hieronder. Je leest ook de vooruitzichten voor de komende dagen, want er is weer zonnestorm verwacht in de nachten.

SYMPTOMEN, HERKEN HET PROCES EN WAT KAN JE DOEN?

Spierpijn, moe en pijn in de nek. Wat is het proces erachter? Veel mensen deelde dat ze wakker werden met heftige spierpijn en heel erg moe zijn en dat zijn symptomen die bij hoge zonnestormen horen. Ook geven veel mensen aan pittige pijn in hun nek te ervaren. De pijn in je nek alsof het een klem is, dat kom ik vaak in consulten of in de webinars tegen en heeft meestal te maken met de klem van het energetische moeten. Verantwoordelijkheden die te zwaar drukken op je schouders en iets dat op de nek zit. Dat is ontstaan toen we als mens een slavenras werden, met gemanipuleerd DNA. We zijn toen als het ware in ons nekvel gegrepen en verantwoordelijk gemaakt voor taken die eigenlijk niet passen. Het zijn dus hele oude programmeringen in je DNA en energiesysteem die nu worden losgetrild. In mijn laatste artikelen en YouTube video leg ik uit wat het overlevingsmechanisme is voor het komende half jaar tot ongeveer maart 2023. Het gaat om dwang en drang die nu weer bezig is om toe te nemen en tegelijkertijd worden ook deze oude patronen wakker en zijn we die aan het helen. Als er een krachtige zonnestorm is of andere krachtige elektromagnetische verstoringen zijn, worden de actuele thema’s extra aangeraakt en losgetrild, zodat ze aangekeken, getransformeerd en losgelaten kunnen worden. Mensen die al langer last hebben van de nek en schouders, daar speelt dit thema als levens opdracht of als thema van een periode in je leven. Het is dan goed om te kijken waar deze patronen in je leven spelen. Ik los de spierpijn, moeheid enzovoort op door met mijn lievelings mineraal de speciaal geopende grote Hematiet te gaan mediteren/zitten, met de aandacht in mijn lichaam en dan komt alles snel weer in evenwicht, omdat de Godsvonk en dus mijn centrering weer op orde komt en mega snel alles wordt afgevoerd wat is losgekomen in mij door de zonnestorm of andere verstoringen. Voor mij is dit mineraal echt onmisbaar in deze tijd van grote veranderingen en snelt vrijkomen en loslaten van alles wat niet past bij het leven vanuit een hogere trilling.

Wat kan je doen om extreme overbelasting door de verstoringen te helpen verminderen? De meeste mensen ervaren wel iets van ongemak van de elektromagnetische verstoringen, maar sommige mensen hebben extreme reacties en kunnen niet meer functioneren. Een andere reden dat je meer ‘last’ hebt dan andere van de elektromagnetische verstoringen kan komen omdat er nu innerlijke processen spelen die aangeraakt worden (de actuele processen van het moment ook in het collectief, zie mijn astrologie artikelen). Dan is het evenwicht om iets te kunnen opvangen ook altijd minder goed. Onderaan dit artikel (onder de verstoringen) staat een alinea ‘Waarom deze updates? (en ascentiesymptomen)?’ waarin beschreven staat wat je nog meer kan doen om jezelf in evenwicht te brengen, zoals wandelen in de natuur en nog meer. Hieronder deel ik mijn eigen ervaring met een overbelast zenuwstelsel. Misschien kan het je inzicht geven.

Ook zijn er mensen die helemaal niet reageren op de verstoringen. Dat heeft dan te maken met de dichtheid van de materie van het lichaam. Iets wat minder verdicht is komt veel sneller in beweging en reactie en bij mensen die helemaal niet reageren, daar is de dichtheid van de materie van de cellen hoog. Het zit als het ware vast. Maar het nadeel van te vastzitten in de materie is dat als er super heftige zonnevlammen komen dat het dan ook gelijk goed mis gaat.

Meestal heeft de overbelasting voor de elektromagnetische verstoringen te maken met een beschadigd of verzwakt zenuwstelsel, waardoor je de elektrische-magnetische balans in jezelf niet in evenwicht kan houden en ook niet goed kan herstellen. En ik weet waar ik het over heb, want ik heb dit door een vette burnout zelf meegemaakt (25 jaar geleden). We moesten zelfs de stroom in de slaapkamer uitzetten, omdat ik die niet kon verdragen. Ik kon toen ook energetische niets verwerken en moest zelfs al mijn mineralen (kristallen) weghalen uit huis en opslaan. Iedere prikkel was te veel. Dus het beste kan je je richten op het herstel van je zenuwstelsel en het ontzuren van jezelf. Herstel van het zenuwstelsel gaat heel erg langzaam, maar het kan wel verbeteren. Ik had zelf heel veel baat bij baden met natriumbicarbonaat en zeezout 50-50% (een aantal scheppen in een bad) en dan de huid af en toe boenen, zodat de verzuring die uit het lichaam trekt wordt verwijderd. Want door de verzuring had ik ook vooral brandende benen, maar de rest van het lichaam was dat ook zo. Door deze baden kwam dat tot rust.

Later ben ik Ghost Pipe op het spoor gekomen. (Ghost Pipe Tincture (Wildcrafted Indian Pipe). Ik was diep getroffen door de schoonheid van de (plasma) witte verschijning. Dit is een paars paddenstoel extract die zeer intense zenuwbeschadigingen zoals bij een B6 stapeling kan helpen oplossen volgens de ervaringen van verschillende mensen. (B6 Stapeling in het lichaam kan extreme zenuwpijnen en degeneratie veroorzaken.) Maar doe je eigen onderzoek en draag daarin je eigen verantwoordelijkheid. Ik deel alleen mijn ervaring, kijk maar of je er iets mee kan. Hoe paarser de tinctuur, hoe hoger de concentratie. Ik nam zelf 2 druppeltjes voor dat ik ging slapen en dat was al voldoende. Een andere heler van het zenuwstelsel is de Siergember die Jan Mouws biologisch teelt: https://www.mouws.nl/product/natura-siergember-sap/ Lees er meer over op zijn website.

Ook de speciaal geopende Hematiet uit mijn webshop kan je enorm helpen om energetisch afval af te voeren en het elektrische en magnetische in je cellen te herstellen. We zien wonderlijke resultaten hiervan. Ik kan in afstemming de meest optimale Hematiet voor je uitzoeken. Dit is wel nodig, omdat het zenuwstelsel niet te veel kan hebben. Ik heb ook nog Hematiet met een andere mineraalsoort erin, die energetische zachter is. Dat kan ook een optie zijn om uit te proberen voor jou. Ik kan voelen in mijn lichaam wat er met de ander gebeurd wanneer ik in afstemming een mineraal vasthoudt. In ieder geval heel veel sterkte voor hen die zoveel ‘last’ hebben van de verstoringen.

Deze alinea heb ik later toegevoegd, want wat ik vergeten was te vermelden is dat de mineralen Draken waar ik mee werk ook een herstellend vermogen hebben voor het zenuwstelsel. De draken zoals mijn Wezensessentie ze opent helpen in het onderbewuste de verbinding tussen donker en licht, goed en fout te balanceren, waardoor er rust komt in het onderbewuste en dan kan er veel makkelijker onderbewuste afscheiding worden losgelaten en geheeld. Een andere werking die de speciaal geopende mineralen Draken hebben is voor het zenuwstelsel. Als mens zijn wij gevormd uit meerder galactische rassen en een daarvan is Reptiliaans. Het reptiliaanse in ons lichaam zijn het zenuwstelsel, de hersenen waarvan voor de hersenstam en de kleine hersenen zorgen voor overleving. En ook alles wat bij het zenuwstelsel hoort, zoals ogen, de basis (chakra) onderaan de ruggegraat, nervus vagus enz. dat is ook verbonden met het reptiliaanse. Het reptiliaanse is een drager van het hoogste licht in de vorm en Wezen en al vroeg na de start van de Schepping is het reptiliaanse gaan ontsporen in afscheiding. Dus dit is een enorme bron van overleving in ons lichaam en met name het zenuwstelsel. De door mijn Wezensessentie geopende mineralen Draken brengen evenwicht en de oorspronkelijke basis terug in alles wat reptiliaans is in ons en dus in het zenuwstelsel. De mineralen draken heb ik te koop in mijn praktijk, van 2 inch kleine draakjes tot grote 5 inch draken. De bedoeling is dat deze in de webshop gaan komen ergens begin 2023.

Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: Lees het nieuwe Maan artikel voor komende zaterdag 27-8: https://inzichten.com/van-nee-naar-ja/

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

********************************

❤️

❤️

1. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (crash)

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er is sinds zondag 4-9 rond 13:00 uur weer een elektronenstorm actief. Vanaf middernacht maandag 5-9 is de situatie wisselend en beweegt het niveau van de elektronen zich in en uit stormlevel.

(symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor NL tijd.

❤️

2. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Boulder V.S. Deze grafiek geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België. Deze grafiek geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnestorm is vanaf zaterdagavond ongeveer rond 23:00 uur actief. De zonnestorm bleef actief tot maandagochtend 8:00 uur en ging toen naar het grens niveau van een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk). De verwachting is dat we nog wel wat milde verstoring krijgen, maar op de grens van storm (kp-4 gele balken) (zie grafiek vooruitzicht hieronder). Dus we hebben het ergste gehad. Als er grote veranderingen zijn zal ik het hier in het artikel bijwerken.

(Symptomen zijn heftig: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en Kp-6 al heftig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geen met een puntje oranje, dus mild tot gemiddeld van intensiteit. (Tel 2 uur op voor onze tijd.) De zonnewind snelheid liep vanaf zaterdagavond 3-9 23:00 uur verder op en kwam zondag 4-9 in de nacht op een pittig niveau van ongeveer 675 km/sec. Inmiddels is het niveau langzaam aan het zakken en is op maandag 5-9 tussen de 665 en 550 km/sec. Dat is een gemiddelde verhoging van de zonnewind, niet extreem.

VOORUITZICHT ZONNESTORM (GEMIDDELD)

Afb: Dit is een vooruitzicht van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Tel 2 uur op bij de tijd voor de NL tijd. Er is voor de komende dagen een milde bijna zonnestorm voorzien (kp-4 gele balken). Dus een milde situatie.

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (GEMIDDELD MET KANS OP GROTE ZONNEVLAMMEN)

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode kruisjes zijn de grote gaten in de corona van de Zon. Nr. 20 staat nog voor een deel op de aarde gericht( tot ongeveer dinsdagmiddag) en spuwen dus plasma onze kant op. Zie voor zonnevlammen de lijst verder naar beneden. De rode pijlen zijn de zonnevlammen die potentie hebben grote M-klasse zonnevlammen te produceren. De rode pijl met het kruisje rechts zonnevlam die de hogere zonnevlammen heeft produceerde. Deze verdwijnt in de loop van deze maandag 5-9 naar de zijkant van de Zon en dinsdag naar de achterkant buiten bereik van de aarde. Dus dat is dan een zorg minder. De andere zonnevlam (rode pijl links) is veel minder heftig gepolariseerd, dus ik verwacht dat er toch meer rust zal komen de komende week op de Zon.

We zijn uit een zonneminimum aan het klimmen en op weg naar een zonnemaximum. Dit betekent niet dat het allemaal nog heftiger gaat worden, omdat de beschermende magnetosfeer van de aarde ook toeneemt in kracht. Als we dicht bij het zonnemaximum komen over een paar jaar, dan zijn er vaker X-klasse zonnevlammen en die zijn dan echt wel heftig voelbaar. Voor nu zitten we op een moeilijk punt, omdat de beschermende magnetosfeer van de aarde nog niet goed krachtig is, maar de activiteit van de Zon wel toeneemt. Maar het wordt beter.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Er is nog steeds 30% kans op GROTE ZONNEVLAMMEN, in dit geval M-Klasse zonnevlammen. Het zijn nu voornamelijk C-Klasse zonnevlammen. Dit wordt milder na deze maandag 5-9.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. Er waren vooral C-Klasse zonnevlammen, zie grafiek hieronder. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.)

Er was volgens de lijst van zonnevlammen een hogere C-klasse zonnevlam rond 6:30 een C-6.5 en dat is best flink. Deze is niet te zien op de grafiek, omdat er al een paar dagen een cyclische verstoring is van de metingen van de X-ray zonnevlammen, steeds rond 6:30 uur. Dit is waarschijnlijk een hemellichaam of andere satelliet die het signaal kort blokkeert.

(Symptomen zonnevlammen kort: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is zijn de zonnevlammen van maandag 5-9-2022 tot 13:00 uur. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd. De zonnevlammen voor de middag komen er straks bij.

❤️

4. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (GEMIDDELD)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Er was tussen 4:00 en 8:00 uur een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een gemiddelde intensiteiteit van ongeveer 32 amplitude. De SR die daarna kwam was verwaarloosbaar in intensiteit.

(Symptomen lees als intens): opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De Schumannresonantie (SR) is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er wel met de zonnestorm (kp-5) en verhoogde zonnewind snelheid (rond 675-550 km/sec), hogere C-Klasse zonnevlammen (en mogelijk ook nog M-Klasse). Deze verstoring van de SR is goed voelbaar doordat er veel andere intensiteit is. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties werden mogelijk in beweging gebracht. )

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Er was tussen 4:00 en 8:00 uur een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een gemiddelde intensiteiteit van ongeveer 32 amplitude. De SR die daarna kwam was verwaarloosbaar in intensiteit.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon. Vanaf donderdag 29-8 is de aarde magnetisch weer verbonden op een ongewone manier met de noordpool van de Zon (groene stralen). Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 week.

Vanaf donderdag 29-8 gaan we weer door een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Dit betekent dat de aarde weer in de abnormale magnetische verbinding is met de Zon. (symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) Het gaat om een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van zaterdag 10 september 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-10-september-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 4-9 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update dinsdag 6-9 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 5-9 & VOORUITZICHTEN & SPECIAL OVER SYMPTOMEN

Plaats een reactie