Elektromagnetisch update donderdag 6-10 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,4 minuten leestijd

Verstoringen: milde (bijna) zonnestorm, lage C-Klasse zonnevlammen, maar nog steeds een zeer grote kans op grote zonnevlammen. Elektronenstorm en hoge X-ray pieken in de nacht. En een wisseling van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). Lees de informatie onder de grafieken met daaronder de mogelijke symptomen…

Het is met de zonnestorm en de hoge zonnevlammen gelukkig nog mild op het moment, maar voor de zonnevlammen kan dat ieder moment veranderen, omdat er een grote zeer complexe zonnevlek zichtbaar is. Deze komt in de loop van de dag ook nog gedeeltelijk op de aarde gericht en de komende 3 tot 4 dagen is het heel spannend met zo’n grote zonnevlam op de aarde gericht met 25% kans op hoge X-klasse zonnevlammen. De zonnewind is voor vandaag mild (rond 500 km/sec). Er wordt vrijdagavond 7-10 pas weer een milde verhoging verwacht, al hoewel de kans groot is dat deze zonnestorm de aarde volledig gaat missen. Onder de grafieken staat de gedetailleerde informatie en de symptomen daar weer onder.

Als je tot rust wilt komen? Er is vanavond een heel fijn meditatie webinar met het Eenheidsbewustzijn. In dit veld kan je heerlijk tot rust komen, spanning loslaten en eenheid in jezelf ervaren (ieder op het eigen niveau). We starten om 19:45. . Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-6okt22/

Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: Lees het nieuwe Maan artikel van zondag 25-9: https://inzichten.com/de-val-het-diamanten-plasmalicht/

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

In het artikel van maandag 5-9 kan je lezen over de huidige situatie met wat extra informatie over de typische symptomen voor dit moment en ook ervaringen, tips en inzicht wat je kan doen om je situatie te verbeteren als je veel last hebt van de verstoringen. Lees verder naar beneden in dit artikel informatie over de actuele situatie met uitleg onder de grafieken en kort eronder de mogelijke symptomen beschreven. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-5-9-vooruitzichten/

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

******************************************

❤️

1. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (hoog) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Vanaf woensdag 5-10 16:30 is er weer elektronenstorm. De elektronen gaan steeds in en uit de stormlevel, maar zijn wel continu rond elektronenstorm niveau.

(symptomen elektronenstorm pittig (vanaf dinsdag 4-10 00:00 uur): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen voor de komende dagen. De verwachting is dat we vanaf donderdag 6-10. De verwachting is dat de elektronen de komende dagen op het niveau van elektronenstorm blijven.

❤️

2. X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

Rond 5:15 uur waren er hoge X-ray pieken rond de 85 p/cm3. Tussen 4:00 en 8:00 uur waren en continu X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid, maar deze waren erg laag, maximaal rond de 30 p/cm3.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild) & VOORUITZICHTEN WEEK

Afb: Dit is een weergave van de Zon van donderdag 6-10. De rode kruisjes zijn de grote gaten in de corona van de Zon. Nr. 29 & 31 staan op de aarde gericht en spuwen plasma de kant op van de aarde, die over een dag of 3 aankomt op aarde met mogelijke verhoging van de zonnewind of zonnestorm als het een krachtige stroom is.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb. hierboven: Er zijn twee grote en complexe actieve zonnevlekken (zie rode pijlen). De kans dat deze magnetisch complexe zonnevlek hoge zonnevlammen gaat produceren is groot. Deze zonnevlekken zullen de komende 3 tot 4 dagen op de aarde gericht staan en als er dan zonnevlammen zijn, dan is dit extra groot en heftig met zonnestormen die dan richting de aarde komende en volgende week aankomen hier. Dus is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT voor de komende 3 tot 4 dagen. De rode pijlen links laten 2 nieuwe flink actieve zonnevlekken zien die in over een dag of 2 zichtbaar zullen zijn aan onze kant van de Zon. Dus waarschijnlijk gaat de activiteit van de Zon nog even door. Maar dat hoort ook bij een klim naar een zonnemaximum die in 2024 op haar piek zal zijn.

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van donderdag 6-10. Zie uitleg bij afbeelding van de Zon hierboven.

Afb: Dit is de geschatte dreiging van zonnevlammen voor de donderdag 6-10. Er is een grote kans van 55% op grote M-klasse zonnevlammen en 25% kans op de hoge X-klasse zonnevlammen. En dat gaat toenemen de komende 3 tot 4 dagen wanneer de grote complexe zonnevlek op de aarde gericht staat. Vooral de protonen laat de impact zien voor ons mensen op aarde. Deze is verhoogd, maar niet erg hoog op 20%. Er wel EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. Er waren vooral lage C-Klasse zonnevlammen. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.) De lijst van zonnevlammen zie je hieronder (niet helemaal compleet, want deze is nog niet geüpdatet. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en de hoge X-Klasse zonnevlammen best groot met 25%. De lichtfrequentie is nu continu flink hoog (C-klasse). Dit hoort bij het toenemen van de hoeveelheid zonnevlammen op weg naar een zonnemaximum over een paar jaren.

De zonnevlammen zijn mild, maar dat kan ieder moment veranderen, omdat er een grote zeer complexe zonnevlek zichtbaar is de AR3112. Deze komt in de loop van de dag ook nog gedeeltelijk op de aarde gericht en de komende 3 tot 4 dagen is het heel spannend met zo’n grote zonnevlam op de aarde gericht met 25% kans op hoge X-klasse zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen potentieel pittig: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is een deel van de lijst van zonnevlammen van donderdag 6-10. Er waren alleen lage C-Klasse zonnevlammen. Dit is een deel van lijst van zonnevlammen, die is nog niet geüpdatet. Als dat later vandaag nog gebeurd dan pas ik deze lijst aan. (Tel 2 uur op bij de tijd voor onze Europese tijd).

Afb: Dit is een overzicht voor de komende week. Dus dat betekent voor de komende week zeer hoge kans op M-Klasse zonnevlammen 80% en zelfs 35% kans op X-Klasse zonnevlammen. Dus potentieel kan het heftig zijn. Ik verwacht ook nog op vrijdag en in het weekend, omdat de grote complexe zonnevlek AR3112 de komende 4 tot 5 dagen op de aarde gericht komt te staan.

Afb: Dit is een vooruitzicht van welke zonnevlekken er nog in aantocht zijn. Waar de rode blokjes omheen staan links, dat zijn de nieuwe zonnevlekken die rond zaterdag zichtbaar gaan worden aan onze kant van het zonnestelsel.

❤️

4. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per 3 uur. Deze grafiek geeft de reactie per 3 uur weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. De grafiek hieronder is ook van Potsdam Duitsland, maar die geeft de verstoringen weer per half uur en dus het meest nauwkeurig.

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

We hadden vooral in de nacht en ochtend milde (bijna) zonnestorm rond 3:30 uur en opnieuw tussen 8:30 en 10:30 uur.

Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje voor donderdag 6-10, dus gemiddeld tot mild van intensiteit. De zonnewind is om en nabij de 500 km/sec. (Tel 2 uur op voor onze tijd.)

VERWACHTING MILDE BIJNA ZONNESTORM

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind op donderdag 6-10 getoond. Voor de donderdag is het volgens de vooruitzichten mild en zal er pas weer milde verstoring zijn rond vrijdagavond 7-10 17:00 uur. Maar er wordt ook al aangegeven dat deze zonnestorm de aarde mogelijk helemaal gaat missen.

(Symptomen zonnestorm: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de zonnestormen voor de komende week. De kleur geeft de heftigheid aan van de verstoringen. Dit betekent dat het zeer waarschijnlijk tot eind van de week verstoord is. Hou er rekening mee dat het ook nog mee kan vallen. De situatie is op het moment erg moeilijk in te schatten.

Afb: Dit is een vooruitzicht van de zonnewind. Volgens deze grafiek zal het allemaal zeer mild zijn met de zonnewind de komende dagen.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf maandag 26-9 is er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is nu weer in magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

Afb: Dit is de weergave van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon. Deze laat zien dat we nu in de abnormale magnetische verbinding zijn met de positief geladen noordpool van de Zon. Waarschijnlijk switcht deze magnetische verbinding donderdagavond of vrijdag naar de normale verbinding en dan ebben de symptomen weer weg. We blijven dan waarschijnlijk weer 3 weken in deze normale magnetische verbinding tussen de Zon en aarde. Maar deze afbeelding laat ook een grote innerlijke magnetische activiteit zien in de Zon, waardoor boven in de bol ook groene stralen te zien zijn. Dit betekent meestal dat er een flinke zonnevlam aan het opbouwen is.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Het volgende speciale webinar is ingepland op donderdag 6 oktober 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-6okt22/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van maandag 10 oktober 2022 . In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse processen van deze volle Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-10-oktober-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update maandag 3-10 & dinsdag 4-10 & VOORUITZICHTEN WEEK
'Heling van het conflict tussen Eenheid en ego'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update donderdag 6-10 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie