Elektromagnetisch update maandag 3-10 & dinsdag 4-10 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

20,9 minuten leestijd

Verstoringen: zonnestorm, hoge M-Klasse zonnevlammen en de andere magnetische verbinding van de aarde met de Zon (HCC), verder heftige zonnestorm verwacht en ook zeer hoge kans op M- en X-klasse zonnevlammen. Dus maak de riemen maar vast, het lijkt erop dat het een pittige week wordt voor het elektromagnetische. EN WE HEBBEN VOORAL EEN PITTIGE NACHT VOOR DE BOEG. Voor mij is dit een voorbode die de onrust laat zien die er nu in het collectief onderbewust is en dat we dicht bij een keerpunt zijn. Je leest daarover mee in het astrologische artikel van mij (link hieronder). Lees de informatie onder de grafieken met daaronder de mogelijke symptomen…

IK WERK DE GRAFIEKEN STEEDS BIJ, OOK OP DINSDAGOCHTEND. De M-Klasse zonnevlammen vielen mee in de nacht, de zonnestorm was mild, niet extreem. Pas rond 15:00 uur was er weer een M-Klasse zonnevlam. Maar er was in de nacht wel een flinke piek van iets, dus daar ga ik naar opzoek in andere grafieken en plaats vanavond de informatie als ik iets kan vinden. Er was dinsdag 4-10 in de ochtend ook een elektronencrash. Ook zijn de week overzichten aangepast. Voor de zonnevlammen is deze veel heftiger geworden met 80% kans op M-klasse zonnevlammen en 35% kans op de zeer hoge X-Klasse zonnevlammen. Dus een pittige week voor de boeg, maar een die grote bevrijding en doorbraken kan geven met zoveel X-raylicht.

UPDATE DINSDAGAVOND 4-10: Ik heb voor dinsdag in de ochtend een plotselinge verhoging gevonden met zonnestorm door een andere grafiek van de metingen te bekijken, die per uur de verstoringen weergeeft ipv per 3 uur (zie nieuwe grafiek bij de zonnewind weergave hieronder.) Er waren wel milde X-ray pieken in de nacht (zie grafiek bij X-ray pieken met uitleg eronder.) Verder valt het gelukkig allemaal erg mee. Doordat de zonnewind in botsende ladingen door het zonnestelsel heen gaat, omdat het zoveel verschillende ladingen waren, is het heel erg moeilijk te voorzien welke stromen zonnestorm de aarde wel of niet zullen raken. De verwachting is dat er in de avond en nacht opnieuw een zonnestorm zal zijn en ook is de kans op M-Klasse zonnevlammen nog steeds 75% op dit moment en hoge X-klasse zonnevlammen 35%. Dus best wel potentieel pittig. Dat betekent dat het ook kan meevallen. De grafieken zijn weer geupdate en er staat ‘update dinsdagavond 4-10:’ bij waar nieuwe informatie bij staat. Laat even weten of dit nog te doen is om zo het artikel te bekijken, dat weet ik dat voor de toekomst of dit wel niet werkt. (EINDE UPDATE DINSDAGAVOND 4-10).

Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: Lees het nieuwe Maan artikel van zondag 25-9: https://inzichten.com/de-val-het-diamanten-plasmalicht/

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

In het artikel van maandag 5-9 kan je lezen over de huidige situatie met wat extra informatie over de typische symptomen voor dit moment en ook ervaringen, tips en inzicht wat je kan doen om je situatie te verbeteren als je veel last hebt van de verstoringen. Lees verder naar beneden in dit artikel informatie over de actuele situatie met uitleg onder de grafieken en kort eronder de mogelijke symptomen beschreven. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-5-9-vooruitzichten/

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

******************************************

❤️

1. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (ma geen) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er was voor de elektronen niet veel bijzonders te melden. Er wordt vanaf het moment waarop de heftige zonnestorm verwacht wordt op dinsdag 4-10 in de nacht, weer elektronenstorm in de lijn van de verwachting. Zie grafiek hieronder van de vooruitzichten. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor NL tijd. UPDATE MAANDAGAVOND: Je ziet al maandagavond 3-10 dat de elektronen richting elektronenstorm gaan. UPDATE DINSDAGOCHTEND: Er was een elektronencrash tussen 7:00 en 9:00 uur.

(symptomen elektronenstorm pittig (vanaf dinsdag 4-10 00:00 uur): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode. De diepte in je kan ook openen, doordat je extra mee in contact bent, om zo alleen, of samen met de ander tot inzichten verbinding te komen.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen voor de komende dagen. De verwachting is dat we vanaf dinsdag 4-10 vanaf het moment waarop de zonnestorm binnenkomt, ook weer een elektronenstorm kunnen verwachten.

❤️

2. X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

Rond 4:00 uur was er hoge X-ray pieken. Maar op dat moment was ook de hoge zonnewind dichtheid piek 65 p/cm3 bezig. Dus dat speelt ook mee. De puntjes geven een verstoring aan van de zonnewind dichtheid rond de 90 p/cm3 en zo hoog kwam de piek van de zonnewind niet, dus ik vermoed dat er toch echt ook hoge X-ray lichtpieken meekwamen met de verstoring van de zonnewind. Er was zeer waarschijnlijk ook rond 6:00 uur een hoge X-ray piek, er zijn meerdere signalen dat dit zo was, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen, omdat de metingen offline waren tussen 4:00 en 9:00 uur.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb UPDATE DINSDAGAVOND 4-10: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

We zien milde X-ray pieken rond 8:30 uur. In de zonnewind dichtheid dit is maar 30 p/cm3 en dat is niet echt iets wat voelbaar is. In de zonnewind snelheid is er ook een verhoging naar ongeveer 650 km/sec. Dat is ook niet extreem, maar kan wel voelbaar zijn doordat de stroom deeltjes wat sterker door je heen raasde rond die tijd.

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (HEFTIG) & VOORUITZICHTEN WEEK

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode kruisjes zijn de grote gaten in de corona van de Zon. Nr. 27 & 28 staan inmiddels niet meer op de aarde gericht en de kleinere nieuwe gaten staan nog niet op de aarde gericht.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Er zijn twee grote en complexe actieve zonnevlekken (zie rode pijlen links en rechts). De rode pijl links laat een de zonnevlek zien (AR3112) en dit is een terugkerende zonnevlek en deze is nog steeds erg actief is, complex en potentieel hoge zonnevlammen kan produceren. De andere zonnevlek rechts AR3110 is plotseling opgekomen afgelopen weekend en is erg actief en magnetische complex en produceert hoge zonnevlammen. Op zondag zelfs een net aan X-klasse zonnevlam Dus voor de komende week is er een HELE GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. (zie lijst zonnevlammen vooruitzicht 3de en 4de afbeeldingen hieronder.)

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van maandag 3-10. Zie uitleg bij afbeelding van de Zon hierboven.

Afb: Dit is de geschatte dreiging van zonnevlammen voor deze maandag 3-10. Er is een zeer grote kans van 80% op grote M-klasse zonnevlammen en zelfs 40% kans op de hoge X-klasse zonnevlammen. Vooral de protonen op 40% laat zien dat de impact groot is voor ons. Er is dus weer EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. Er waren vooral hoge M-Klasse zonnevlammen en zondagavond laat ook nog een net aan X-klasse zonnevlam. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.) De lijst van zonnevlammen zie je hieronder. Er is dus nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en dit keer is de kans op de hoge X-Klasse zonnevlammen heel erg groot. De lichtfrequentie is nu continu flink hoog (C-klasse). Dit hoort bij het toenemen van de hoeveelheid zonnevlammen op weg naar een zonnemaximum over een paar jaren.

UPDATE DINSDAGOCHTEND 4-10: We zien na de grote en lange M-Klasse zonnevlam de zonnevlammen rustig worden. En rond 15:10 weer een M-1.61.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is een overzicht voor de komende week. DE GRAFIEK IS AANGEPAST OP DINSDAGOCHTEND 4-10. De situatie voor de komende week is namelijk heftiger geworden, volgens de experts. Dus dat betekent voor de komende week zeer hoge kans op M-Klasse zonnevlammen 80% en zelfs 35% kans op X-Klasse zonnevlammen.

Afb: Dit is een deel van de lijst van zonnevlammen van zondag 2-10. Er waren hoge M-Klasse en ook 1 net aan X-klasse zonnevlam (Tel 2 uur op bij de tijd voor onze Europese tijd).

Afb: Dit is een deel van de lijst van zonnevlammen van maandag 3-10. Deze wordt vaak pas bijgewerkt eind van de dag of helemaal niet. Dus vaak kan ik alleen een halve lijst tonen, nu tot 19:30 UTC. Er waren grote zonnevlammen (M-klasse) op deze dag en een constante hoge lichtfrequentie, maar dat zal waarschijnlijk wel zo blijven vanaf nu, omdat we nu echt uit het zonneminimum zijn gekropen.

Afb: UPDATE DINSDAGAVOND 4-10 Dit is een lijst van de zonnevlammen van dinsdag 4-10. Er waren minder zonnevlammen en rond 15:00 uur maar 1 net aan M-Klasse zonnevlam, dus dat viel erg mee. Er is nog steeds een 75% kans op M-klasse zonnevlammen, dus wat niet is kan nog komen.

❤️

4. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (GEMIDDELD TOT HEFTIG) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Boulder V.S. Deze grafiek geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm (Kp-5). Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

We hadden vooral in de nacht een zonnestorm. Dit begon rond 23:00 uur tot ongeveer 2:00 uur en liep daarna af. Er was om 4:00 uur een toename van de dichtheid van de zonnewind en deze was heel erg heftig. En rond die tijd (2:30 uur) was er ook een hoge M-Klasse zonnevlam. Dus een heftige nacht was het weer. En dus nog een heftige nacht en dag voor de boeg. Voor mij laat dit zien wat er op dit moment in het collectief onderbewuste gaande is. De spanning loopt aardig hoog op en staat op klappen.

UPDATE DINSDAGOCHTEND 4-10: Het is in de nacht meegevallen met alleen bijna zonnestorm, maar er waren ook pieken, want die heb ik duidelijk zelf gevoeld. Dus die ga ik nog opzoeken en zal het vanavond plaatsen.

UPDATE DINSDAGAVOND 4-10: ik heb een grafiek gedownload van een andere weergave die ook in Potsdam Duitsland is gemaakt en de verstoringen van de beschermende magnetosfeer per uur weergeeft. hier zien we hogere waarden en dat er dus wel degelijk een zonnestormlevel werd gehaald. Dus ik ga deze weergave in het vervolg gebruiken, omdat deze veel accurater is.

Afb: Dit is een andere meting van de verstoringen van de beschermende magnetosfeer en deze geeft ieder uur de verstoringen weer. Hier zien we dat tussen 8:00 en 9:00 uur de verstoring op het niveau van zonnestorm zat (Kp-5) en tussen 11:00 en 13:00 uur ook. Dit werd niet zichtbaar in de grafiek van de kp-index die per balk 3 uur weergeeft. (De tijd is zoals altijd UTC, tel dus 2 uur op bij de tijd in de grafiek voor onze tijd.)

******************************** (EINDE UPDATE DINSDAGAVOND 4-10)

Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje voor maandag 3-10 overdag, dus gemiddeld tot mild van intensiteit. De vooruitzichten waren veel heftiger, maar vielen gelukkig mee. We hebben de hele maandag een milde verhoging van de zonnewind snelheid rond de 500 km/sec en rond 12:45 uur liep het nog wat verder op naar om en nabij de 600 km/sec. (Tel 2 uur op voor onze tijd.)

UPDATE DINSDAGOCHTEND 4-10: De zonnewind snelheid is continu hoog rond de 560 km/sec. UPDATE DINSDAGAVOND 4-10: En is dat dinsdagavond nog steeds. Er wordt opnieuw zonnestorm verwacht in de avond, maar de praktijk kan meevallen.

(Symptomen zijn mild tot gemiddeld. Rond 4:00 uur in een piek heftig: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is de grafiek voor de zonnewind dichtheid. Je kan zien dat rond 4:00 uur de zonnewind dichtheid mega hoog opliep naar 65 p/cm3. En dat betekent dat er heel veel protonen werden gemeten en dat deze verstoring heftig was.

VERWACHTING HEFTIGE ZONNESTORMEN

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind op maandag 3-10 getoond. De verwachtte zonnestormen van afgelopen weekend bleken niet heel heftig te zijn. Er is volgens dit vooruitzicht voor maandagavond vanaf ongeveer 20:00 uur een milde start met een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk) en rond 23:00 uur gaat het echt los en de verwachting is dat de storm lang zal duren tot het einde van de dag. Ik ben erg benieuwd of dit nu wel echt zo zal zijn, maar omdat meerdere vooruitzichten (zie grafieken hieronder)hetzelfde aangeven, kunnen we er wel vanuit gaan dat dit klopt. Men verwacht zelfs een extra hoge zonnestorm (kp-6). Ik verwacht dat de heftige zonnestorm dus wel klopt, maar die kan ook later of eerder aankomen hier op aarde.

UPDATE DINSDAGAVOND 4-10 GRAFIEK VOORUITZICHTEN:

Afb: UPDATE DINSDAGAVOND 4-10: Dit is een vooruitzicht voor zonnestorm voor de komende dagen. Deze is bijgewerkt op dinsdag en de verwachting is dat er weer zonnestorm zal komen in de avond en nacht. Omdat het botsende zonnewind ladingen zijn, is het erg moeilijk te voorzien wat er onderweg naar de aarde gebeurd met deze ladingen en kan de realiteit afwijken van de vooruitzichten. (EINDE UPDATE)

(Symptomen zonnestorm: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de zonnestormen voor de komende week. DE GRAFIEK IS AANGEPAST OP DINSDAGOCHTEND 4-10. De percentages zijn iets veranderd. De kleur geeft de heftigheid aan van de verstoringen. Dit betekent dat het zeer waarschijnlijk tot eind van de week verstoord is. Hou er rekening mee dat het ook nog mee kan vallen. De situatie is op het moment erg moeilijk in te schatten.

Afb: Dit is een vooruitzicht van de zonnewind. Volgens deze grafiek komt er nog een laatste heftige zonnestorm, die zal beginnen op maandagavond rond 23:00. De hele dinsdag zal de zonnewind snelheid nog verhoogd zijn, als dit vooruitzicht klopt.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf maandag 26-9 is er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is nu weer in magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Het volgende speciale webinar is ingepland op donderdag 6 oktober 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-6okt22/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van maandag 10 oktober 2022 . In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse processen van deze volle Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-10-oktober-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update zaterdag 1-10 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetisch update donderdag 6-10 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update maandag 3-10 & dinsdag 4-10 & VOORUITZICHTEN WEEK

Één gedachte

 1. Elisabeth nicolaers dinsdag 4 oktober 2022 om 21:11- Beantwoorden

  hallo Manuela, dankjewel om al weer zoveel info te geven!
  De aanpassingen van dinsdagavond zijn heel duidelijk!
  Hopelijk is dit voor jou ook makkelijker.
  véél dank.
  Elisabeth Genk

Plaats een reactie