Elektromagnetische update do 29-12 & vr 30-12 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,6 minuten leestijd

Kort overzicht: Best een actieve pittige situatie. Elektronenstorm, zonnestorm, hoge M-Klasse zonnevlammen en een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, gaten corona Zon aarde gericht en een omkering magnetische verbinding aarde met de Zon (HCC). Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

Het is weer onrustig met de hele dag bijna zonnestorm en periode met zonnestorm (kp-5). De zonnewind snelheid loopt vrijdagmiddag 30-12 weer verder op naar een maximum van 606 km/sec en dat is pittig voelbaar. Ook staan er 2 actieve zonnevlekken op de aarde gericht en is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, met 50% kans op M-Klasse en 10 % kans op X-klasse zonnevlammen. Verder is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer veranderd en zijn we nu weer in een ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (HCC). In die situatie kan de aarde zonnestormen weer makkelijker opvangen. Afgelopen week met de ‘abnormale’ magnetische verbinding kon de aarde de zonnewind minder goed verwerken en dan zijn er ook meestal heftigere reacties op verstoringen. (symptomen afgelopen week: slapende en tintelende handen en voeten en minder makkelijk kunnen aarden en afvoeren energetisch.)

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Ik wil je graag hele fijne feestdagen wensen en een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ikzelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met velen mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld tot pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Afb: Dit is de Hp-30 van de afgelopen 10 dagen tot en met 30-12.

Er was de hele dag bijna zonnestorm (kp-4) vanaf donderdagavond 29-12 vanaf 22:30 tot 10:00 uur op vrijdag 30 -12. Er was tussen 00:30 en 2:00 uur zonnestorm (kp-5,5 bijna kp-6). Tussen 12:00 en 14:00 uur weer kp-4 bijna zonnestorm en tussen 14:00 en 15:00 uur weer zonnestorm (kp-5) en tussen 15:00 en 17:30 weer kp-4 dus tegen zonnestorm aan. De verwachting is dat de wisselende situatie tegen zonnestorm aan en af en toe wel hele zonnestorm (kp-5) ook zaterdag nog zo zal blijven.

(Symptomen zonnewind is in de hele dag actief : GEMIDDELD TOT PITTIG: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje, dus mild van intensiteit. Rond 15:00 uur liep de zonnewind weer verder op naar het maximum van 606 km/sec rond 18:00 uur. (zie symptomen hierboven.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de korte termijn vooruitzichten. Deze verwachting laat zien dat de komende avond en nacht de situatie hetzelfde blijft als op deze vrijdag 30-12 tegen zonnestorm aan en waarschijnlijk ook af en toe kp-5 zonnestorm.

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij kp-7. Deze vooruitzichten laten zien dat zowel 30 als zaterdag 31-12 de situatie hetzelfde zal blijven tegen zonnestorm aan en af en toe ook kp-5 verwacht ik zelf. Maar de zonnewind is weer extra opgelopen, dus ik verwacht ook nog zonnestorm de komende avond, nacht en misschien ook nog zaterdag over dag.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. Vrijdag 30-12 zonnestorm en zaterdag 31-12 tegen zonnestorm aan, is de verwachting. Maar de zonnewind is weer extra opgelopen, dus ik verwacht ook nog zonnestorm de komende avond, nacht en misschien ook nog zaterdag over dag.

❤️
❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (pittig) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. De situatie is nog steeds rondom elektronenstorm. Vanaf 14:30 uur zijn we weer vol in de elektronenstorm situatie. De verwachting is dat dit de komende dagen hetzelfde zal blijven. Zie vooruitzichten voor de komende dagen hieronder.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat de situatie hetzelfde zal blijven voor de komende dagen en dus elektronenstorm. Dus de symptomen hieronder zijn niet aan de orde.

(symptomen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van dinsdag 12-12 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er is een groot gat in de corona van de Zon die al een paar dagen aan de rand van de Zon actief was en daar is nu een puntje van op de aarde gericht. Dus de komende 4 dagen staat dit gat op de aarde gericht.

Er zijn veel kleine zonnevlekken, maar alleen maar kleine C-Klasse zonnevlammen geproduceerd door zonnevlekken die op de rand van de Zon staan.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: ER STAAT EEN GROOT GAT IN DE CORONA VAN DE ZON GEDEELTELIJK OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor vrijdag 30-12. Waar de rode pijlen bij staan laat zien welke zonnevlekken de grotere zonnevlammen produceren. Deze staan op de aarde gericht en dus geven uitbarstingen ook plasma explosies die naar de aarde komen in de vorm van zonnestormen. Deze komen 3 dagen na de uitbarsting aan op de aarde.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor vrijdag 30-12. Er zijn vanaf donderdag 29-12 weer af en toe M-klasse zonnevlammen. Zie de lijsten met zonnevlammen hieronder. Er staan 2 actieve zonnevlammen op de aarde gericht AR3176 en AR3179.

(Symptomen zonnevlammen mild tot pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van donderdag 29-12. De rode M-Klasse zonnevlammen zijn hoge zonnevlammen, zeker die rond 19:30. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van vrijdag 30-12. De rode M-Klasse zonnevlammen zijn hoge zonnevlammen. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op vrijdag 30-12, met een 50% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 10% kans op hele grote X-klasse zonnevlammen. Je ziet ook het vooruitzicht voor zaterdag 31-12, dan is er ook nog een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT met 45% kans op M-Klasse en 10% kans op X-klasse zonnevlammen.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Er komen wel weer nieuwe zonnevlekken in zicht (zie rode pijl), maar niet super heftig wat we nu kunnen zien. Met een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (50% M-Klasse en 10% X-klasse).

❤️

4. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Donderdagavond 29-12 rond 21:00 uur is de cyclische omkering naar de normale magnetische verbinding van de aarde met de Zon weer begonnen (HCC= Heliospheric Currentsheet Crossing). En daardoor komt de aarde vanavond weer in de normale magnetische verbinding met de Zon. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

Tijdens zo’n periode van ongewone magnetische verbinding met de Zon (HCC), van de afgelopen 1,5 week en die we op deze donderdagavond 29-12 weer verlaten, kan de aarde minder goed zonnestormen verwerken en reageert meestal ook heftiger met verstoringen van de beschermende magnetosfeer op de zonnestormen.

(Symptomen zijn nu weer voorbij voor de komende weken: dit zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op zaterdag 7 januari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-7-januari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 12 januari 2023: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/ & vrijdag 27 januari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-vr-27jan23/

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vr 23-12 & VOORUITZICHTEN
'Volwassen autonoom ZIJN'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 29-12 & vr 30-12 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie