Elektromagnetische update do 19-1 & vr 20-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,4 minuten leestijd

Kort overzicht: Het is sinds vorige week zaterdagavond weer flink pittig met de verstoringen. Voor deze vrijdag veel verschillende verstoringen. We zien als het waren hoge en lage extremen naast elkaar. C-klasse zonnevlammen aarde gericht, gaten corona aarde gericht, hoge X-ray pieken, verhoogde zonnewind, periode met kosmische stralingsalert, korte elektronencrash, het magnetisch veld is verstoord en een de andere magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). Met uitleg wat er elektromagnetisch vanbinnen met je gebeurd, waarom merkt de een wel iets van de verstoringen en de ander niet. En lees waarom de Zon zo actief is en hoe dit verder ontwikkeld. Verwachtingen: De GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT gaat volgens de experts nog 1,5 week door. Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

De zonnevlammen waren weer heftig afgelopen week, maar de hoogte en frequentie van de zonnevlammen begint af te nemen. Op donderdag de 19de waren er 3x M-Klasse zonnevlammen vanaf de rand van de Zon. Maar op vrijdag hebben we in het begin van de middag geen M-Klasse zonnevlammen meer gezien. Er is op deze vrijdag meer dreiging van zonnevlekken die op de aarde gericht staan. Die produceerde een hoge C-klasse C-6.56 rond 2:30 uur op de aarde gericht. Dus dat is heftiger en er is nu ook plasma onderweg naar de aarde, die op maandag of dinsdag verhoogde zonnewind zal brengen of zelfs zonnestorm. Volgens de experts gaat de GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT nog wel 1,5 week door. Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Er was nog wel verhoogde zonnewind in de nacht van 19 op 20-1 tot 10:30 en daarna is alles weer normaal voor de zonnewind. Er was ook geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde. Maar dus wel een korte kosmische stralingsalert tussen 6:00 en 9:00 uur.

En voor de komende week is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon anders dan normaal. De Zon is nu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (Heliospheric Currentsheet Crossing HCC). Dit betekent ongeveer een week mogelijke symptomen met slapende/tintelende handen en voeten en moeite met aarden of dat je aarding vreemd aanvoelt. Ook heeft de aarde moeite met het verwerken van zonnewind en dus kunnen zonnewinden heftiger uitwerken tijdens deze periode de komende week. Dus dat is ook waarom de zonnestorm en verhoogde zonnewind snelheid nu veel heftiger voelen dan normaal. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde had ik veel hoger verwacht, maar die viel dus mee, met maar een korte periode zonnestorm.

Zeer waarschijnlijk door de HCC was het magnetische veld van de aarde enorm verstoord, afgelopen week en nu nog een beetje, maar mild. Dit begon rond 2:00 uur en is zondagmiddag nog steeds zo, maar mild. Dit kan verwarring geven voor ons mensen en een moeizame aarding of een zeer wisselende goede en slechte aarding. Als je op een aardingslaken slaapt, is het beter om deze uit te pluggen, omdat de onrust als een soort van klappen binnenkomen via de aardingsdraad en voelbaar zijn in het lichaam.

Kijk voor een overzicht van de mogelijke symptomen in het artikel hieronder onder de grafieken.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/volwassen-autonoom-zijn/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Ik wil je graag een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ikzelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met velen mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde was mild op de verhoogde zonnewind en gaf zelf tussen 6:00 en 9:00 uur een kosmische stralingsalert. Dit vind ik overigens heel erg vreemd, omdat er ook een verhoogde zonnewind snelheid was rond die tijd van ongeveer 500 km/sec. Dat is een soort tegengesteldheid die normaal niet kan. Er is waarschijnlijk iets aan de hand waar ik nog geen weet van heb.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is de Hp-30, het 10 dagen overzicht gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Er was op maandag 16 januari zelfs een korte periode met kp-6, dat is een pittige zonnestorm.

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus is er een licht verhoogde tot gemiddelde intensiteit. De zonnewind snelheid en dichtheid zijn beide wel erg onrustig met pieken en dat voelt dat wel wat onrustig.

(Symptomen zonnewind : mild tot gemiddeld: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een overzicht voor de verwachtingen van afgelopen week.

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de komende week en dat er pas weer verstoring zal zijn rond donderdag 26 januari. Er was op vrijdag 20-1 een hogere C-klasse zonnevlam op de aarde gericht. De plasma is nu onderweg naar de aarde en zal rond maandag of dinsdag hier op aarde aankomen in de vorm van verhoogde zonnewind of een zonnestorm.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. Er worden de komende dagen geen zonnestormen (kp-5) of tegen zonnestorm (kp-4) verwacht.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van vrijddag 20-1 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rood kruisje). Er zijn 3 gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Er waren niet veel hoge zonnevlammen op deze vrijdag, maar er is nog wel een GROTE ZONNEVLAM ALERT met potentiële zonnevlam grootte van M-klasse 60% en X-klasse 15% zonnevlammen. Dus de kracht is even minder, maar volgens de experts zal het de komende 1,5 week nog doorgaan met hoge zonnevlammen.

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

(Symptomen gat in de corona van de Zon: Gaten staan op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor vrijdag 20-1. Waar de rode pijl links is de zonnevlek AR3196 die donderdag 19-1 de groter M-klasse zonnevlammen produceerde.

Er zijn veel zonnevlammen en 3 staan op de aarde gericht. Een daarvan produceerde op vrijdag de C-Klasse zonnevlammen op de aarde gericht. Die plasma is nu onderweg naar de aarde en zal maandag of dinsdag verhoogde zonnewind of zonnestorm brengen. Deze zonnevlek AR3190 (aarde gericht) is in staat om ook groter zonnevlammen produceren, 15% kans op een M-klasse en 5 % kans op een X-klasse. Het is niet te hopen dat deze zonnevlek grotere zonnevlammen gaat produceren terwijl deze op de aarde gericht staat, want dan krijgen we aan de dagkant van de aarde grote blackouts, ook in Europa.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor vrijdag 20-1. Er waren op donderdag 19-1 drie M-klasse zonnevlammen (zie lijst). Op vrijdag alleen C-Klasse zonnevlammen, maar deze waren wel op de aarde gericht. Het X-raylicht was wel meestal hoog door de grote hoeveelheid constante C-klasse zonnevlammen. Dit geeft dezelfde symptomen als zonnevlammen, dus is er de hele dag de druk van C-klasse zonnevlammen en dat is best heftig. (Zie lijst hieronder).

Video: Er was een dubbele explosie op de Zon. Eerst meer op de rand en dat triggerde ook de AR3190 de hele grote zonnevlek die ook op de aarde gericht staat. Dit betekent dat het meerendeel van de plasma misschien langs de aarde zal gaan en alleen een milde zonnestorm of verhoogde zonnewind zal veroorzaken op maandag 23-1 of dinsdag 24-1.

(Symptomen zonnevlammen gemiddeld tot intens: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Deze afbeelding laat de hoogste M-Klasse zonnevlam zien van donderdag 19-1. M-1.7 rond 11:00/11:30 uur.

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van donderdag 19-1. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van vrijdag 20-1. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op vrijdag 20-1, met een 60% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 10% kans op grote X-klasse zonnevlammen. En dus nog steeds een grote kans op grote zonnevlammen en dus is er nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. De rode pijl laat zien dat er toch weer een krachtige zonnevlek bij komt die op zaterdagavond of zondag waarschijnlijk zichtbaar wordt aan onze kant van de Zon. Er zijn nu een heel aantal grote complexe zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar, dus de komende week zorgt dat zeer waarschijnlijk toch weer voor extra grote zonnevlammen. De experts geven aan de we nog zeker 1,5 week hoge zonnevlammen kunnen verwachten. De komende week is het weer pittig.

❤️

3. X-RAY PIEKEN (intens)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Op donderdag 19-1 waren er EXTREEM hoge X-ray pieken, rond 7:00 uur ong. 200 p/cm3 & rond 9:30 ong. 175 p/cm3. Dat zijn zeer hoge X-ray pieken. De ACE satelliet was veel offline met storing tussen 23:00 en 11:00 uur op donderdag 19-1. Op vrijdag 20-1 waren er hoge X-ray pieken rond 9:30 van ong. 100 p/cm3. De ACE satelliet was weer offline met storing tussen 23:00 n 9:00 uur en opnieuw vanaf 13:00 uur. Wanneer de satelliet offline is kunnen er ook hoge X-ray pieken zijn. Op donderdag en vrijdag zeker, omdat de zichtbare pieken steeds tegen de offline periode aan liggen. Dus hou er rekening mee dat die periode ook potentieel mogelijk hoge X-ray pieken hadden. Maar dat is dus niet te achterhalen.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (neutraal) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er was een korte milde periode met elektronencrash tussen 10:30 en 13:00 uur.

(Symptomen voor een elektronencrash: MILD AAN DE ORDE TUSSEN 10:30 EN 13:00 UUR. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat het de komende dagen vanaf zondag 22-1 de elektronen weer gaan oplopen met mogelijk weer een elektronenstorm. Kijk voor de symptomen hieronder.

(symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE NU, MISSCHIEN VANAF 22-1: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (flink verstoord)

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. Ik blijf voorlopig de rode lijn van de GOES 16 meenemen, de nieuwe satelliet weergave moet ik nog leren kennen en kan ik nog niet duiden. Vanaf zondag 15-1 is het magnetisch veld flink verstoord. Periode was het flink verstoord zoals woensdag 18-1. Op donderdag en vrijdag is de verstoring veel milder. (symptomen: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

6. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf vrijdag 14-1 rond middernacht 00:00 uur was er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is weer in een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week tot ongeveer 24-1. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op zondag 21 januari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de Nieuwe Maan pas laat is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-22-januari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op vrijdag 27 januari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-vr-27jan23/

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

'Jouw unieke bijdrage in het leven'
Elektromagnetische update za 21-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 19-1 & vr 20-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie