Elektromagnetische update za 14-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,2 minuten leestijd

Kort overzicht: Nog 1 M-klasse zonnevlammen, dus kracht neemt af, gemiddelde Schumannresonantie, zeer hoge X-ray pieken, korte periode met kosmische stralingsalerts, zonnestorm en verhoogde zonnewind en een de andere magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). Verwachtingen: De GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT gaat nog langer door, wel milder. Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

De zonnevlammen beginnen minder hoog te worden. Er was op deze zaterdag maar 1 M-klasse zonnevlam en verder alleen C-klasse. Wel is het X-raylicht continu op het niveau van een hoge C-klasse. Dus we krijgen veel X-ray licht te verwerken.

Er was verhoogde zonnewind tussen 480 en 550 km/sec. Dat is een gemiddelde verhoging. De reactie van de beschermende magnetosfeer was tussen 19:30 en 2:30 tegen zonnestorm aan (kp-4) en tussen 5:30 en 7:00 uur een heuse zonnestorm (kp-5). De vooruitzichten hadden deze zonnestorm niet aangegeven en ook voor de komende dagen staat er volgens de experts niets op het programma van verhoogde zonnewind of zonnestorm. Ik vermoed dat het komende nacht en misschien zelfs zondag ook nog verhoogd zal zijn, maar dat is niet zeker. Dan was er nog Schumannresonantie activiteit, van een gemiddelde intensiteit (44 amplitude) tussen 8:00 en 11:00 uur.

En voor de komende week is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon anders dan normaal. De Zon is nu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (Heliospheric Currentsheet Crossing HCC). Dit betekent ongeveer een week mogelijke symptomen met slapende/tintelende handen en voeten en moeite met aarden of dat je aarding vreemd aanvoelt. Ook heeft de aarde moeite met het verwerken van zonnewind en dus kunnen zonnewinden heftiger uitwerken tijdens deze periode de komende week. Dus dat is ook waarom de zonnestorm en verhoogde zonnewind snelheid nu veel heftiger voelen dan normaal. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde had ik veel hoger verwacht voor deze zaterdag, maar die viel dus mee, met maar een korte periode zonnestorm.

Kijk voor een overzicht van de mogelijke symptomen in het artikel hieronder onder de grafieken.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/volwassen-autonoom-zijn/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Ik wil je graag een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ikzelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met velen mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Er was een verhoogde zonnewind tussen 480 en 550 km/sec. Dat is een gemiddelde verhoging. De reactie van de beschermende magnetosfeer was tussen 19:30 en 2:30 tegen zonnestorm aan (kp-4) en tussen 5:30 en 7:00 uur een heuse zonnestorm (kp-5). De vooruitzichten hadden deze zonnestorm niet aangegeven en ook voor de komende dagen staat er volgens de experts niets op het programma van verhoogde zonnewind of zonnestorm. Ik vermoed dat het komende nacht en misschien zelfs zondag ook nog verhoogd zal zijn, maar dat is niet zeker. (zie symptomen zonnestorm verder naar beneden.)

Er waren korte periode met kosmische stralingsalerts. Tussen 13:30 en 14:00 uur & tussen 15:00 en 16:00 uur & tussen 16:30 en 17:00 uur. Daarna was het weer voorbij met de kosmische stralingsalerts.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: KORT AAN DE ORDE (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus is er een licht verhoogde tot gemiddelde intensiteit. De zonnewind snelheid en dichtheid zijn beide wel erg onrustig met pieken en dat voelt dat wel wat onrustig.

(Symptomen zonnewind is in de hele dag actief : gemiddeld: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de komende week en dat er pas weer verstoring zal zijn rond donderdag 19 januari. De situatie is nu zo, dat bij de vooruitzichten de experts de zonnestorm van vrijdagavond en afgelopen nacht niet hadden aangegeven en ook voor de komende dagen staat er volgens de experts niets op het programma van verhoogde zonnewind of zonnestorm. Ik vermoed dat het komende nacht en misschien zelfs zondag ook nog verhoogd zal zijn, maar dat is niet zeker.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. De verwachting is rust met de zonnewind voor de komende dagen. Zie hierboven over de zonnestorm van afgelopen nacht en de verwachtingen.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van zaterdag 14-1 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes). Er zijn 2 gaten in de corona van de Zon gedeeltelijk op de aarde gericht. Er waren opnieuw meerdere hoge zonnevlammen, van de net aan M-klasse. De potentiële zonnevlam grootte is M-klasse 50% en X-klasse 10% zonnevlammen, dat is de verwachting. De grootste kracht is er wel uit, maar het gaat nog wel door met M-Klasse zonnevlammen en een zeer hoge constante X-raylicht situatie.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: Gaten staan gedeeltelijk op de aarde gericht. De plasma zal niet aankomen op aarde, maar wordt wel gehoord met fluittonen. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor zaterdag 14-1. Waar de rode pijlen bij staan laat zien welke zonnevlekken de zonnevlammen produceren. Er staan ook nog een paar zonnevlekken op de aarde gericht, waarvan een met hoge potentie voor het produceren van een grote zonnevlam: de AR3184 , maar deze produceren op dit moment alleen hogere C-klasse zonnevlammen. Het is niet te hopen dat deze zonnevlek grotere zonnevlammen gaat produceren terwijl deze op de aarde gericht staat, want dan krijgen we aan de dagkant van de aarde grote blackouts, ook in Europa.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor zaterdag 14-1. Er was eigenlijk maar 1 hogere zonnevlam van de M-klasse. Het X-raylicht was wel constant hoog door de grote hoeveelheid constante C-klasse zonnevlammen. Dit geeft dezelfde symptomen als zonnevlammen, dus is er de hele dag de druk van hogere C-klasse zonnevlammen en dat is best heftig. Zie lijst hieronder).

(Symptomen zonnevlammen gemiddeld tot intens: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van zaterdag 14-1. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op vrijdag 14-1, met een 50% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 10% kans op grote X-klasse zonnevlammen. En dus nog steeds een grote kans op grote zonnevlammen en dus is er nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Het rode vierkantje laat zien dat er nog weer een krachtige zonnevlek bij komt die op zondag waarschijnlijk zichtbaar wordt aan onze kant van de Zon. Er zijn nu een heel aantal grote complexe zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar, dus de komende week zorgt dat voor extra grote zonnevlammen. De verwachting is dat deze zonnevlekken de komende week meer grote X-klasse zonnevlammen zal gaan produceren. Deze zonnevlekken hebben de potentie om 50% M-klasse en 10% X-klasse zonnevlammen te produceren. Dus de intensiteit is iets gezakt. Met de nieuwe zonnevlek kan dit weer oplopen. De komende week is het weer pittig, maar iets minder intens.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (neutraal) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

ER IS NIETS BIJZONDERS TE MELDEN VOOR DE ELEKTRONEN. DEZE WAREN NIET VERSTOORD.

(Symptomen voor een elektronencrash: NIET AAN DE ORDE. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat het de komende dagen ongeveer hetzelfde zal zijn en dus met de mogelijkheid voor korte periode met elektronencrash. Kijk voor de symptomen hieronder.

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

4. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (gemiddeld)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur.

Er was een gemiddelde, maar gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) op zaterdag 14-1 tussen 8:00 uur en 11:00 uur met een gemiddelde intensiteit rond de 44 amplitude.

(Symptomen zeer mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, zonnestorm, kosmische stralingsalerts, en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur. Vanaf 13:00 uur was er activiteit met een milde intensiteit rond de 15 amplitude.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf vrijdag 14-1 rond middernacht 00:00 uur was er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is weer in een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week tot ongeveer 24-1. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 12 januari 2023: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/ & vrijdag 27 januari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-vr-27jan23/

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op zaterdag 7 januari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-7-januari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update do 12-1 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetische update zo 15-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update za 14-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie