Elektromagnetische update do 12-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,1 minuten leestijd

Kort overzicht: Hogere zonnevlammen in M-klasse, elektronencrash, zeer milde Schumannresonantie en in de avond of nacht een magnetische verandering in de verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). Verwachtingen: De GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT gaat nog langer door. Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

Vanavond (Donderdag) is er weer een speciaal meditatie-webinar om te rust te komen en voor het loslaten van de dualiteit van de 3D Matrix en het vinden van je oorspronkelijke kosmos-aarde verbinding: donderdag 12 januari 2023 om 19:45 uur: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/ Dit is een superzachte meditatie en veel rust en onvoorwaardelijkheid.

Er waren grotere zonnevlammen van de M-klasse zonnevlammen, maar het waren kleine net aan M-klasse of hogere C-Klasse zonnevlammen die op deze donderdag. Wonderlijk genoeg geen van alle op de aarde gericht. Er komt weer een enorme zonnevlek aan, waarschijnlijk vanaf vrijdagavond of zaterdag zichtbaar aan onze kant van de Zon, dus zeer waarschijnlijk gaan de grote zonnevlammen nog een weekje door.

De verhoogde zonnewind die zou komen heeft zich niet echt laten zien volgens de grafiek van de zonnewind die binnen normale waarde was, maar er was wel een reactie van de beschermende magnetosfeer in de nacht tussen 1:00 en 2:00 uur met een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4). Heel erg vreemd is dit. Dan was er nog Schumannresonantie activiteit, van een zeer lage intensiteit (15 amplitude) vanaf 13:00 uur. En de elektronen waren weer een korte periode tussen 7:00 en 10:00 uur in een elektronencrash (zwaarte, negatief voelen, lood in je schoenen).

En voor de komende avond of nacht is de verwachting dat de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon zal shiften van een verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon naar de positief geladen noordpool van de Zon (Heliospheric Currentsheet Crossing HCC). Dit betekent ongeveer een week mogelijke symptomen met slapende/tintelende handen en voeten en moeite met aarden of dat je aarding vreemd aanvoelt. Ook heeft de aarde moeite met het verwerken van zonnewind en dus kunnen zonnewinden heftiger uitwerken tijdens deze periode de komende week. We hebben geluk, want er staan geen zonnestormen op het programma voor de komende week, pas donderdag de 19de weer.

Kijk voor een overzicht van de mogelijke symptomen in het artikel hieronder onder de grafieken.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/volwassen-autonoom-zijn/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Ik wil je graag een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ikzelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met velen mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot kort gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

De verhoogde zonnewind die zou komen heeft zich niet echt laten zien volgens de grafiek van de zonnewind die binnen normale waarde was, maar er was wel een reactie van de beschermende magnetosfeer in de nacht tussen 1:00 en 2:00 uur met een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4). Heel erg vreemd is dit. (zie symptomen zonnestorm verder naar beneden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is groen dus is er een normale intensiteit. De zonnewind snelheid en dichtheid zijn beide wel erg onrustig met pieken en dat voelt dat wel wat onrustig.

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is groen dus is er een normale intensiteit. De zonnewind snelheid en dichtheid zijn beide wel erg onrustig met pieken en dat voelt dat wel wat onrustig.

(Symptomen zonnewind is in de hele dag actief : MILD: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij kp-7. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de komende week en dat er pas weer verstoring zal zijn rond donderdag 19 januari.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. De verwachting is rust met de zonnewind voor de komende dagen.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van donderdag 12-1 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes). Er zijn 2 gaten in de corona van de Zon NIET op de aarde gericht. Er waren opnieuw meerdere hoge zonnevlammen, van de net aan M-klasse. De potentiële zonnevlam grootte is M- 55% en X-klasse 20% zonnevlammen verwachting. Dit gaat nog wel even door, omdat er een paar heel actieve grote complexe zonnevlammen op de Zon zichtbaar zijn en ook op de aarde gericht staan, en ook weer nieuw zichtbaar worden aan onze zijde van de Zon.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: NIET AAN DE ORDE (gat staat niet meer op de aarde gericht. Je kan het wel horen, maar minimaal.) De plasma zal niet aankomen op aarde, maar wordt wel gehoord met fluittonen. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor donderdag 12-1. Waar de rode pijlen bij staan laat zien welke zonnevlekken de grote zonnevlammen produceren. Er staan ook nog een paar zonnevlekken op de aarde gericht, waarvan een met hoge potentie voor het produceren van een grote zonnevlam: de AR3182 , maar deze produceren op dit moment alleen hogere C-klasse zonnevlammen. Het is niet te hopen dat deze zonnevlek grotere zonnevlammen gaat produceren terwijl deze op de aarde gericht staat, want dan krijgen we aan de dagkant van de aarde grote blackouts, ook in Europa.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor donderdag 12-1. Er waren een aantal hogere zonnevlammen, M-Klasse. Zie lijst hieronder).

Afb: Dit is de nieuwe zonnevlek op de rand van de Zon, de AR3184. Deze produceerde op woensdagavond 11-1 rond 22:00 uur een C-8.07 hoge zonnevlammen op de rand van de Zon.

(Symptomen zonnevlammen mild tot gemiddeld: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van donderdag 12-1. Er was nog een M-klasse zonnevlam rond 15:50 M-1.03 (ik zal de lijst later updaten.)Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op donderdag 12-1, met een 55% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 20% kans op grote X-klasse zonnevlammen. En dus een grote kans op een GROTE X-KLASSE ZONNEVLAMMEN en dus is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. De rode pijl laat zien dat er nog weer een krachtige zonnevlek bij komt vrijdagavond of zaterdag waarschijnlijk zichtbaar aan onze kant van de Zon. Er zijn nu een heel aantal grote complexe zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar, dus de komende week zorgt dat voor extra grote zonnevlammen. De verwachting is dat deze zonnevlekken de komende week meer grote X-klasse zonnevlammen zal gaan produceren. Deze zonnevlekken hebben de potentie om 55% M-klasse en 20% X-klasse zonnevlammen te produceren. Dus de intensiteit is iets gezakt. Met de nieuwe zonnevlek kan dit weer oplopen. De komende week is het weer pittig.

Afb: Dit is de zonnevlek die nu nog niet zichtbaar is aan onze kant van de Zon, maar vrijdagavond of zaterdag naar onze kant van de Zon zal draaien. Dit is een pittige grote zonnevlek. Dus de komende week gaat het nog wel door met grotere zonnevlammen.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er was in de ochtend een elektronencrash tussen 7:00 en 10:00 uur. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat het de komende dagen ongeveer hetzelfde zal zijn en dus met de mogelijkheid voor korte periode met elektronencrash. Kijk voor de symptomen hieronder.

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

4. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (mild)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur.

Er was een zeer milde gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) op donderdag 12-1 vanaf 13:00 uur en de intensiteit was erg laag rond de 15 amplitude.

(Symptomen zeer mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, milde bijna zonnestorm, elektronencrash en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur. Vanaf 13:00 uur was er activiteit met een milde intensiteit rond de 15 amplitude.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De verwachting is dat vanaf donderdagavond of -nacht 12-1-2023 er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is dan weer in een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 12 januari 2023: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/ & vrijdag 27 januari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-vr-27jan23/

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op zaterdag 7 januari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-7-januari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update wo 11-1 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update za 14-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 12-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie