Elektromagnetische update vr 17-2 & za 18-2 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

26 minuten leestijd

JOEPIIII, eindelijk een dag zonder M-klasse zonnevlammen meer, verder ook mild. Kort overzicht: C-klasse zonnevlammen, hoge X-ray pieken, mild verhoogde zonnewind, mild verstoord magnetisch veld en een andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Er wordt een fikse zonnestorm verwacht komende nacht en extra uitleg over de intensiteit van de innerlijke processen. Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

EXTRA UPDATE VRIJDAGAVOND 17-2: Hou je vast, een mega grote X-klasse zonnevlam X-2.28 om 21:00 uur. Dit is de hoogste zonnevlam in deze nieuwe zonnecyclus nr 25. (+1 E.tijd.)(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

EXTRA UPDATE ZATERDAGAVOND 18-2: De verwachtte grote zonnestorm is uitgebleven en ook op zaterdag overdag is de zonnestorm niet gekomen. Zeer waarschijnlijk heeft de lading plasma de aarde gemist en blijft het rustig. Er is nog een kleine kans dat er plotseling ineens een hoge zonnestorm actief wordt. Inmiddels is zaterdagavond de zonnewind weer binnen normale waarden. Het niveau van het X-ray licht is na de grote uitbarsting van de super grote zonnevlam van vrijdagavond hoger gebleven en dus is deze zonnevlek loaded en kan meer grote zonnevlammen produceren. Er is dus weer opnieuw EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT: 40% M-klasse en 15% kans op X-klasse zonnevlammen.

ALLE GRAFIEKEN EN INFORMATIE IS ZATERDAG 18-2 GEÜPDATET IN HET ARTIKEL HIERONDER.

Afb: Dit is de grote zonnevlam van vrijdagavond 17-2 die vanaf de rand van de Zon kwam.

❤️

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij.

DIEPTE VAN DE HUIDIGE PROCESSEN EN INTENSITEIT: De verhoogde zonnewind zet verder door, maar was mild vandaag (rond 500 km/sec.). Voor de komende avond en nacht wordt een zeer hoge zonnestorm verwacht (kp-6.667). Zaterdag op zondagnacht is er een verwachting van een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4) en dat is weer mild. We hebben een week achter de rug van hoge X-ray lichtfrequenties door aanhoudende bombardementen met M- en een enkele X-klasse zonnevlammen en dat eist echt zijn tol. En nu de zonnestorm (voelen van deeltjes die door je heen razen) er nog bij komt, ervaren veel mensen een intense moeheid.

Woensdag was er een diepe elektronencrash en donderdag een korte mildere. Een elektronencrash brengt je in contact met zware processen en lage trillingen in jezelf. Dus dat kan momenten op leveren waarop je het helemaal niet meer ziet zitten en alles veel zwaarder en zwarter ziet dat het is. Ook kan het door de elektronencrashes lichamelijk loodzwaar voelen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

ANDERE VERSTORINGEN VRIJDAG 17-2 : De Zon is tot rust gekomen, we hadden op deze vrijdag voor het eerst deze week geen M-klasse zonnevlammen en je kan ook zien dat de helft van de Zon geen zonnevlekken heeft en dat het dus rustiger wordt de komende dagen. Er komen wel weer een paar nieuwe actieve zonnevlekken, maar de grote zonnevlammen alert is achter de rug. Er is nog 20% kans op M-Klasse en 1% kans op X-klasse zonnevlammen. We hebben enorm veel licht binnengekregen in 3 golven van licht. Er staat nu een grote instabiele zonnevlek op de aarde gericht en die kan ook grotere zonnevlammen produceren de komende dagen. Hopen dat zal meevallen.

Dit is echt weer zo’n periode met diepe innerlijke licht activaties, net als in december en ook in januari hadden we zo’n periode. Het is heel pittig, maar dient een doel om ons te verrijken en er komen ook goddelijke coderingen mee met de Zon voor het opbouwen van de nieuwe energielichamen en fysieke lichaam. Mijn meditatie webinars helpen je extra om de frequenties te integreren en in evenwicht te brengen. Maandag is er weer een. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-20-februari-2023/

Het magnetisch veld was de afgelopen dagen zeer heftig verstoord, maar op deze vrijdag viel het mee. Maar tijdens de zonnestorm zal het weer opnieuw flink verstoord zijn. Dit komt door de verhoogde zonnewind in combinatie met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Voor mensen met een aardingslaken is het beter om deze dus even uit te pluggen tot de verhoogde zonnewind voorbij is. Mijn persoonlijke ervaring is dat met deze omstandigheden de onrust en verstoring van de aarde via het aardingskoord binnenkomen bij jezelf tijdens de slaap. Maar doe je eigen onderzoek hiernaar. En er is vanaf 8:00 uur een elektronencrash actief en dat is ook een reactie op de zonnewind verhoging en de zonnestorm.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Mijn laatste YouTube video over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

ACTUELE INFO ZONNEWIND/STORM: De verhoogde zonnewind zet verder door, maar was mild vandaag (rond 500 km/sec.). Voor de komende avond en nacht wordt een zeer hoge zonnestorm verwacht (kp-6.667). Zaterdag op zondagnacht is er een verwachting van een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4) en dat is weer mild. We hebben een week achter de rug van hoge X-ray lichtfrequenties door aanhoudende bombardementen met M- en een enkele X-klasse zonnevlammen en dat eist echt zijn tol. En nu de zonnestorm (voelen van deeltjes die door je heen razen) er nog bij komt, ervaren veel mensen een intense moeheid. Zie grafieken verder naar beneden voor de vooruitzichten van zonnewind/storm. Ik ben de updates rond 20:00 uur op de website aan het zetten en de verwachtte start van de zonnestorm rond 19:00 uur is nog niet actief. Dus waarschijnlijk is deze wat later actief.

(Symptomen zonnewind : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus er is een gemiddelde intensiteit. Waarschijnlijk neemt de zonnewind snelheid nog toe, waarschijnlijk naar 600 km/sec of misschien wel hoger tijdens de komende nacht.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NU NIET AAN DE ORDE- ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK. (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. Die is voor vrijdag op zaterdagnacht pittig hoog met een kp-6 volgens de verwachtingen. De zonnestorm zal volgens de vooruitzichten in de avond beginnen met zonnestorm (kp-5).

Afb: Deze CME zonnevlam uitbarsting is de veroorzaker van de te verwachtte hoge zonnestorm in de nacht van vrijdag 17-2 op zaterdag 18-2. Met zonnewind/storm kan de situatie altijd plotseling veranderen, wanneer er zonnevlammen op de aarde gericht staan en plasma spuwen naar de aarde. En dat is dus de situatie voor de komende dagen.

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze zijn nog niet aangepast voor de zonnestorm van de komende dagen. Met zonnewind kan de situatie altijd plotseling veranderen, wanneer er zonnevlammen op de aarde gericht staan en plasma spuwen naar de aarde.

Afb: Ook deze vooruitzichten laten het binnenkomen van een zonnestorm zien, maar deze is milder dan die van de staaf diagrammen van Kp-index hierboven. De zonnewind snelheid zou volgens deze vooruitzicht nauwelijks boven de normale waarde uitkomen. Maar is vermoed dat dit niet helemaal klopt en we echt wel grotere zonnestorm kunnen verwachten.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Deze is pittig voor de komende dagen (tot kp-6 dat is zeer hoge zonnestorm).

❤️

2. X-RAY PIEKEN (intens)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

VRIJDAGAVOND 17-2: Er waren hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 4:00 uur met ongeveer 60 p/cm3 in de nacht tussen 9:30 en 10:00 uur. Tussen 23:00 en 00:30 was de ACE satelliet offline. In die tijd waren er zeer waarschijnlijk ook nog hoge X-ray pieken. Maar dat is niet te achterhalen.

ZATERDAGAVOND 18-2: Er waren hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond de 60 p/cm3 en rond 10:00 uur ongeveer 75 p/cm3.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (GEMIDDELD) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van vrijdag 17-2 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes) (Er staan dus een paar gaten in de corona op de aarde gericht.) De rode pijlen geven de zonnevlekken aan die de grote zonnevlammen (C-klasse) op dit moment produceren. De meeste zonnevlammen zijn geproduceerd door de zonnevlek die op de rand van de Zon staat met de rode pijl. De zonnevlek met de rode pijl in het midden is pittig groot en ook magnetisch complex en is in staat om grotere zonnevlammen te produceren direct richting de aarde met dan 3 dagen later weer zonnestorm. Maar de Zon is rustig, dus het lijkt erop dat de grote golf M-klasse zonnevlammen en de grote zonnevlammen alert voorbij zijn.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: Gaten staan deels of helemaal op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor vrijdag 17-2. Er staan een grote zonnevlek AR3226 (rood kruisje) op de aarde gericht en dus er is nog steeds een kans op hoge zonnevlammen. De meeste zonnevlammen kwamen vanaf de rand van de Zon de AR3229.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor vrijdag 17-2. De zonnevlekken komen tot rust we hadden alleen nog maar kleinere C-klasse zonnevlammen.

UPDATE VRIJDAGAVOND: Hou je vast, een mega grote X-klasse zonnevlam X-2.28 om 21:00 uur. Dit is de hoogste zonnevlam in deze nieuwe zonnecyclus nr 25.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor zaterdag 18-2.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op vrijdag 17-2. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op vrijdag 17-2 met een 20% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 1% kans op grote X-klasse zonnevlammen. De X-ray zonnevlammen zijn uit de hoge rode %, dus alles neemt wat af komt in wat normalere activiteiten. Er is GEEN een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT meer, maar dat veranderde ineens op vrijdagavond met de extreem grote zonnevlam. (Er komen ook weer nieuwe zonnevlekken op de aarde gericht te staan.)

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op zaterdag 18-2 met een 50% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 15% kans op grote X-klasse zonnevlammen. Dit komt omdat de zonnevlek AR3229 op vrijdagavond ineens actief werd met een extreem grote explosie. Sinds dien is de GROTE ZONNEVLAM ALERT WEER ACTIEF.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Er komen weer een nieuwe zonnevlekken vanaf de achterkant van de Zon in het zicht vanaf de aarde. De verwachting is dat het meer op een normale manier doorgaat met C-Klasse zonnevlammen en misschien af en toe een M-klasse. maar de bombardementen van hoge M- en X-klasse zonnevlammen zijn voorbij.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (INTENS) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er waren op woensdag en donderdag elektronencrashes door de verhoogde zonnewind. Op vrijdag waren de elektronen niet verhoogd of verlaagd.

(Symptomen voor een elektronencrash: WEL AAN DE ORDE op woensdag 15-2 & donderdag 16-2. Vrijdag 17-2 NIET. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten laten zien dat de elektronen rond neutraliteit blijven de komende dagen. Dus niet verhoogd of verlaagd. Maar de vooruitzichten kloppen de laatste weken niet zo goed. Dus ik ben benieuwd wat het zal gaan worden.

(symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (MILD VERSTOORD)

Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde. Die was woensdag 15-2 en donderdag 16-2 enorm verstoord. Op vrijdag wat milder verstoord ongeveer tussen 4:00 en 8:00 uur. De verstoring komt door de verhoogde zonnewind/storm in combinatie met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Voor mensen met een aardingslaken is het beter om deze dus even uit te pluggen tot de verhoogde zonnewind voorbij is. Voor de komende nacht tot ongeveer zondag zal dit waarschijnlijk doorzetten, mild en af en toe heftiger.

Het magnetisch veld is zaterdag 18-2 de hele normaal.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Vanaf vrijdag 10-2 is er weer een HCC en dan is de aarde dan weer een week in de andere magnetische verbinding zijn met de Zon. en beginnen de milde symptomen dus weer. De aarde kan in die periode ook minder goed zonnestormen verwerken en dus dan is de kans op zonnestormen groter voor een week. (Milde symptomen : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren.) Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen VANAF VRIJDAG 10-2: De symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op maandag 20 februari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-20-februari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 maart 2023: donderdag 2 maart 2023: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-2-maart-2023/

❤️

Deel deze post op social media

'De kleuren van jouw innerlijke regenboog'
Elektromagnetische update za 25-2 & zo 26-2 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vr 17-2 & za 18-2 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie