Elektromagnetische update donderdag 29-6 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

29,2 minuten leestijd

Verstoringen: Gisteren woensdag 28-6 was ik druk en laat klaar met de kristaldag in mijn praktijk. Maar er was tussen 9:00 en 13:00 uur een super hoger Schumannresonantie (86 ampli.) en vanochtend tussen 9:00 en 11:00 uur (50 ampli.). Verder waren er nog meer verstoringen maar die waren allemaal niet extreem. Er was nog milde bijna zonnestorm, verhoogde zonnewind, C-klasse zonnevlammen en 1 M-Klasse zonnevlam waarschijnlijk aarde gericht, elektronenstorm en nog steeds de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Het is ook erg pittig door de totale verbouwing die er bezig is van het energielichaam. Dus het is handig om het volgende artikel te lezen over welke processen er spelen op dit moment in jezelf en in de wereld. https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/
❤️
Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

Alles integreren, het nieuwe energielichaam van binnenuit opbouwen en tot rust komen in het meditatie webinar van maandag 3 juli rond de volle Maan:
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-3-juli-2023/

Artikel over de nieuwe Maan: Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Tweelingen van zondag 18 juni 2023. Dit is een zeer krachtig keerpunt en diepe transformatie van het energielichaam, je bestaan, heling van het fysieke lichaam en persoonlijkheid. Lees in dit artikel wat de bonussen zijn die we aangereikt krijgen deze maand. Ook in de wereld zien we dezelfde transformatie van de basis van het bestaan, systemen, structuren, bestuur en wankelende leiders. Ik wens je veel leesplezier…
Link naar het artikel op de website: https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij. (punt 1 t/m 6) ONDERAAN DIT ARTIKEL VIND JE INFORMATIE WAT JE ZELF KAN DOEN OM DE OVERBELASTING VAN SYMPTOMEN TE VERMINDEREN.

Als er geen berichten bij de Elektromagnetische updates staan, dan staan er alleen op Telegram en Facebook berichten geplaatst. Daar kan je dus bijna dagelijks de berichten volgen. Er is ook nog goed nieuws, er gaat nu eindelijk een speciale pagina gebouwd worden waar je ieder moment van de dag de actuele verstoringen en symptomen kan inzien. Waarschijnlijk is dit na de zomer op de website te bekijken. Ik heb er hartstikke veel zin in.

OVERZICHT ACTUELE SITUATIE KORT:

Er staat een actieve zonnevlek op de aarde gericht, de AR3354. Deze produceert vooral C-Klasse zonnevlammen, maar rond 16:00 uur plotseling toch een M-klasse zonnevlam M-3.85. Omdat er geen CME bij betrokken is, alleen X-ray licht, is er geen heftige protonenverhoging of -storm actief geworden. (Symptomen: overbelast zenuwstelsel, onrust enz.) Er is nog steeds EEN GROTE ZONNEVLAM ALERT MET 40% kans op M-klasse en 10% kans op X-klasse zonnevlammen. Dus in potentie kan het beste nog heftig zijn zo op de aarde gericht. Er zijn nog steeds enorm veel zonnevlekken op de Zon. En er staat een klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd).

De zonnewind is nog steeds verhoogd (500 km/sec), maar dus niet extreem. Van officiele wegen wordt er geen verhoogde bijna zonnestorm verwacht, maar ik denk dat er wel zal zijn, omdat de zonnewind snelheid nog te hoog is rond 500 km/sec. Dus ik denk dat je voor de komende dagen af en toe milde bijna zonnestorm kan verwachten (kp-4- / kp-3.776) en zo was het ook op deze donderdag 29-6. Maar dat is dus allemaal mild en afkomstig van de gaten in de corona die de afgelopen week plasma richting aarde hebben gespuwd.

De Schumannresonantie was woensdag 28-6 tussen 9:00 en 13:00 uur pittig hoge Schumannresonantie (86 amplitude) en vanochtend op donderdag 29-6 tussen 9:00 en 11:00 uur (50 amplitude). Woensdag was een zeer hoge intensiteit en donderdag een gemiddelde intensiteit, niet super hoog. Samen met de elektronenstorm en de M-klasse zonnevlam voelt de SR verstoringen dan ook best heftig aan.

Er is sinds zaterdag 17-6 een elektronenstorm actief. Op donderdag 29-6 gingen de elektronen vanaf 5:00 uur uit elektronenstorm en om 13:30 uur er weer in. De verwachting is dat dit komende dagen wat milder zal gaan worden, net niet in elektronenstorm. (symptomen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

Ook is vanaf zondag de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon anders dan normaal. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Deze is van de normale negatief geladen magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon naar een positief geladen noordpool van de Zon gegaan. De milde symptomen hiervan zijn: Slapende of tintelende handen en voeten. Ook kan de aarde intenser reageren op verstoringen, omdat die minder goed verwerkt kan worden is de (persoonlijke) ervaring.

En wanneer je veel onrust en ongemak ervaart in jezelf? (lees meer in de volgende alinea.):

Omdat het elektromagnetisch rustig is, betekent dit nog niet dat het van binnen in ons ook rustig is. Er is enorm veel aan het transformeren en in beweging. Je kan daar meer over lezen in mijn artikelen van de nieuwe en volle Maan. De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs die oude trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Dat kan in mijn meditatie webinars: https://inzichten.com/agenda/

EXTRA INFORMATIE OVER DE FUNCTIE VAN DE VERSTORINGEN:

EXTRA AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik het doel van de elektromagnetische updates meer zichtbaar mag gaan maken. DEZE VERSTORINGEN BRENGEN JE GROEI EN BEWUSTZIJN. Dus hierbij nog even een belangrijke kanttekening van mij (Manuela): Ook als je ‘last’ hebt van de verstoringen van de Zon, weet dat dit een organische manier is van het universum en de Bron om je te helpen blokkades op te lossen in jezelf en je klaar te maken om mee te gaan in de frequentie verhogingen die deze tijd ons brengt in het nieuwe tijdperk van Waterman. Alles wordt met de verstoringen als het ware in de psyche en het lichaam losgetrild. Ook komen er steeds kosmische informatie van de grote Centrale Zon en andere dimensies mee met de frequenties die de Zon spuwt en dus doorgeeft. Hiermee wordt je energielichaam geupgrade.

Wanneer je beseft dat de symptomen die je ervaart signalen zijn dat er hard gewerkt wordt bij jou van binnen en dat je lichaam dus van je vraagt om een stapje terug te doen en te luisteren naar jezelf en wat je nodig hebt om alles in jou weer op 1 lijn te krijgen. En daarmee bedoel ik, dat soms onze geest en wilskracht veel meer willen of moeten dan goed voor je is. Door rust in te bouwen, de natuur in te gaan of bijvoorbeeld met mijn meditatie-webinars mee te doen, komt alles weer samen in het NU in jou. En daarom doe ik de meditatie-webinars op de manier zoals ik ze doe, om alles van binnenuit weer in evenwicht te brengen en te integreren. Veel meer heb je niet nodig. Het is als het ware uitpakken van wat er al is, herinneren. Maar ook los je met de verstoringen op een organische manier veel op in jezelf en krijg je een push in je bewustzijn waarmee je inzicht krijgt in je patronen die je vasthouden in het oude. Daardoor is het in deze tijd voor de meeste mensen niet (meer) nodig om nog van alles en nog wat te doen om je bewustzijn in beweging te brengen. De toenemende verstoringen brengen de meeste mensen al genoeg activatie en bewustwording. Dus omarm de verstoringen en weet dat het een doel dient. De mineralen waar ik mee werk en die ik ook adviseer om je te helpen versnelt te ont-laden en een richting te wijzen, zijn vrienden op je pad om je te begeleiden op een snelle en positieve manier de doorgang te vinden in jezelf. Van binnenuit herinneren dus. En om je zelfstandig te maken, te leren naar jezelf te luisteren, van binnenuit te volgen en zelfstandig te maken.

Wat je het meest dient in een wereld van groeiend eenheidsbewustzijn is leren hoe te luisteren naar jezelf en het vertrouwen in jezelf te vergroten. Of om je passie te vinden en dus het plezier te vergroten in je leven. Deze verslagen van de verstoringen zijn er voor om je inzicht te geven in elektromagnetische verstoringen, zodat je ze zelf kan gaan herkennen. Dat is wat ik je graag wil brengen met mijn updates. Ik wens je alvast een heel fijn week ❤️

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb je veel aan deze elektromagnetische updates, dan ontvang ik met veel dankbaarheid een HARTdonatie, zodat dit werk gratis aangeboden kan blijven worden: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

Lees meer over de actuele innerlijke en wereldse processen rond de volle Maan van 4 juni 2023: https://inzichten.com/het-al-omvattende-hart/

En de nieuwe Maan van 19 mei 2023: https://inzichten.com/met-hart-ziel/

Interesse in een online workshop die inzicht geeft in wat er in de Schepping/universum en jouw binnenwereld aan het ontvouwen is?: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen/

❤️

❤️

______________________________________________________________________

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland van 10 dagen, per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek. TIJDEN IN DE GRAFIEK +2 VOOR ONZE TIJD.

Afb: Dit is de HP-30 grafiek van donderdag 29-6. Met af en toe een onrustige situatie tegen zonnestorm aan (gele balken). (+2 voor onze tijd in de grafiek.)

De zonnewind is nog steeds verhoogd (500 km/sec), maar dus niet extreem. Van officiele wegen wordt er geen verhoogde bijna zonnestorm verwacht, maar ik denk dat er wel zal zijn, omdat de zonnewind snelheid nog te hoog is rond 500 km/sec. Dus ik denk dat je voor de komende dagen af en toe milde bijna zonnestorm kan verwachten (kp-4- / kp-3.776) en zo was het ook op deze donderdag 29-6. Maar dat is dus allemaal mild en afkomstig van de gaten in de corona die de afgelopen week plasma richting aarde hebben gespuwd.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm : WEL MILD AAN DE ORDE NU. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Kp-6 is heftig en Kp-7 is zeer heftig. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de zonnewind snelheid weergeeft van donderdag 29-6. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel en dus gemiddeld van intensiteit vanaf 5:00 uur rond 490 km/sec. en verder de hele dag rond 500 km/sec. Deze milde verhoging blijft waarschijnlijk toch aan de orde afkomstig van gaten in de corona van de Zon aankomen op aarde. Maar zeer mild allemaal (verwachting kp 3,667 tot kp-4, dat is bijna zonnestorm/ alleen onrust).

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE TIJDENS HET ZONNEMAXIMUM. (ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK hierboven.) (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. Volgens deze vooruitzichten hierboven zijn er de komende nacht GEEN verhogingen van de zonnewind. Maar de lange termijn verwachting laat wel een milde verhoging zien voor donderdag, maar niet voor de komende nacht op 30-6. Ik verwacht wel dat er opnieuw de komende nacht milde bijna zonnestorm zal zijn (kp-3,667 tot kp-4), omdat de zonnewind snelheid te hoog is om geen reactie te geven in de beschermende magnetosfeer, maar allemaal dus zeer mild en dus te verwaarlozen wat betreft echte impact. Dit zal deze week zo doorgaan met af en toe deze zeer milde verhoging.

Afb: lange termijn vooruitzichten voor de Kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm. De lange termijn verwachting laat wel een milde verhoging zien voor donderdag, maar niet voor de komende nacht op 30-6. Ik verwacht wel dat er opnieuw de komende nacht milde bijna zonnestorm zal zijn (kp-3,667 tot kp-4), omdat de zonnewind snelheid te hoog is om geen reactie te geven in de beschermende magnetosfeer, maar allemaal dus zeer mild en dus te verwaarlozen wat betreft echte impact. Dit zal deze week zo doorgaan met af en toe deze zeer milde verhoging.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachting is GEEN verhoogde zonnewind (kp-4). Maar ik denk daar anders over. Zie alinea hierboven.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (gemiddeld tot intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van donderdag 29-6 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er is 1 gat dat op de aarde gericht staat (nr 18). De rode pijl is een zonnevlek AR3354 op de aarde gericht staat met potentieel hoge M-klasse zonnevlammen. Er is nog een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Er staat een actieve zonnevlek op de aarde gericht, de AR3354. Deze produceert vooral C-Klasse zonnevlammen, maar rond 16:00 uur plotseling toch een M-klasse zonnevlam M-3.85. Omdat er geen CME bij betrokken is, alleen X-ray licht, is er geen heftige protonenverhoging of -storm actief geworden. (Symptomen: overbelast zenuwstelsel, onrust enz.) Er is nog steeds EEN GROTE ZONNEVLAM ALERT MET 40% kans op M-klasse en 10% kans op X-klasse zonnevlammen. Dus in potentie kan het beste nog heftig zijn zo op de aarde gericht. Er zijn nog steeds enorm veel zonnevlekken op de Zon. En er staat een klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd).

(Symptomen gat in de corona van de Zon: WEL AAN DE ORDE. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Protonen dinsdag 27-6. De protonen zijn NIET verhoogd.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: NU NIET AAN DE ORDE. Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser en grovere deeltjes. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor donderdag 29-6. (Grafiek +2 uur voor onze tijd.)

(Symptomen zonnevlammen GEMIDDELD TOT HOOG: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op donderdag 29-6. Er was een hoge M-Klasse zonnevlam rond 16:00 uur M-3.85 waarschijnlijk aarde gericht zonder CME en die staat nog niet op de lijst. Tel 2 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit zijn de verwachtingen van de zonnevlammen op deze donderdag 29-6. Er is een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. Er staat een actieve zonnevlek op de aarde gericht, deze is niet super actief, maar voor de komende 5 dagen is de kans op hogere X-ray zonnevlammen en CME’s (aarde gericht) groter.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Links bij het rode pijl zien we de nieuwe zonnevlekken die zichtbaar is geworden. Deze zonnevlekken gaan mogelijk voor nog wat extra activiteit zorgen de komende week.

❤️

3. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG & GEMIDDELD)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk minus 5 uur voor onze tijd.

De Schumannresonantie was woensdag 28-6 tussen 9:00 en 13:00 uur pittig hoge Schumannresonantie (86 amplitude) en vanochtend op donderdag 29-6 tussen 9:00 en 11:00 uur (50 amplitude). Woensdag was een zeer hoge intensiteit en donderdag een gemiddelde intensiteit, niet super hoog. Samen met de elektronenstorm en de M-klasse zonnevlam voelt de SR verstoringen dan ook best heftig aan.

(Symptomen HOOG & GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag nauwelijks met alleen kleine C-klasse zonnevlammetjes. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoringen waren (deels) full spectrum, dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk minus 5 uur voor onze tijd. Deze grafiek geeft de intensiteit weer van de verstoring in amplitude.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (hoogfrequent) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er is sinds zaterdag 17-6 een elektronenstorm actief. Op donderdag 29-6 gingen de elektronen vanaf 5:00 uur uit elektronenstorm en om 13:30 uur er weer in. De verwachting is dat dit komende dagen wat milder zal gaan worden, net niet in elektronenstorm.

(symptomen elektronenstorm: WEL AAN DE ORDE. De energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten zijn dat de elektronenstorm iets zal afnemen de komende dagen. Maar de vooruitzichten zijn meestal niet zo accuraat. Zie symptomen hierboven.

(Symptomen voor een elektronencrash: NIET AAN DE ORDE: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (gemiddeld)

Afb: Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde.

Het magnetisch veld is steeds mild verstoord. Op donderdag was het magnetische veld toch best aardig verstoord.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

6. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING (MILDE SYMPTOMEN)

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) IS VANAF ZONDAG 26-5 JUNI WEER ACTIEF. De verstoring van de Crossing is cyclisch en duurt ongeveer 1,5 week (tot ongeveer 5 juli of langer) en is actief wanneer de magnetische verbinding tussen aarde en Zon weer anders is dan normaal.

(Symptomen WEL AAN DE ORDE: De MILDE symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van zondag 18-6 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-18-juni-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

** Op donderdag 22 juni 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. Zondagavond 11 juni om 19:45 online: De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 22 juni 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-22jun23/

❤️

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 27-6 & vooruitzichten
'Bevrijden van het ware menselijke potentieel'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 29-6 & vooruitzichten

Plaats een reactie