Elektromagnetische update zondag 7-1

Geschreven door: Manuela van der Knaap

6,2 minuten leestijd

Kort: verhoogde protonen, mild verhoogde zonnewind, pieken zonnewind, kosmische stralingsalert, GROTE ZONNEVLAM ALERT, kleine gaten corona aarde gericht, C-klasse zonnevlammen en andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC).

Het is rustig op de Zon. Er staat wel een complexe zonnevlek op de aarde gericht en dus is er een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 45 % kans op M-klasse, 10% X-klasse en 10% kans op protonenstorm. Er zijn alleen maar kleinere C-klasse zonnevlammen afgelopen dagen en ook op deze zondag.

Het zijn vooral de protonen die verhoogd zijn, die milde symptomen geven en kosmische stralings alerts. Verder is het erg rustig.

ik zet alleen veel relevante info erop met grafieken en symptomen.

Het astrologische artikel voor de nieuwe Maan zal maandag op de website geplaatst worden.

Heb het goed…💞✨
© Manuela van https://inzichten.com

UPDATE ZONDAG OP MAANDAGNACHT 8-1: Er was om 23:00 uur een grotere zonnevlam C-8.78. Dat is niet echt een hele grote maar energetisch is deze heftig. Ik vermoed dat deze afkomstig is van de complexe zonnevlek die op de aarde gericht staat, omdat de protonen vanaf middernacht weer mild oplopen. Er komt een hele hoge lichtfrequentie binnen die in het hoofd en zenuwstelsel veel licht geneert. Doordat de beschermde magnetosfeer zwak is met kp-0 komt de hoge frequentie veel meer binnen en is goed voelbaar. De combinatie maakt dat de trilling in het energielichaam en het fysieke lichaam omhoog gaat en alles komt in trilling. Dat is fijn omdat het veel opruimt van de oude patronen en lage opgeslagen trilling. Maar slapen valt zo niet mee. Ook komt er met deze hoge lichtfrequentie veel kou vrij uit het lichaam, wat een teken is van diep loslaten. Bijvoorbeeld een heel koud hoofd hebben of keel, dus best wel plaatselijk. Jezelf In het artikel van de nieuwe Maan werd deze grote update voor de mensheid en zeer hoge lichtfrequentie ook al aangereikt. Dus de opbouw naar de nieuwe Maan is al bezig. Maandag komt het artikel op de website. Veel sterkte allemaal. Je kan onder dit artikel ook je ervaringen delen ( ipv voorheen op het Telegramkanaal chat). Ik zet onderaan het artikel nog even de grafiek en symptomen van de zonnevlammen erbij net de lijst van zonnevlammen.

Heb het goed…💞

© Manuela van https://inzichten.com

❤️

ZONNESTORM OF KOSMISCH STRALINGSALERTS:

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De rode stipjes zijn de periode met kosmische stralingsalerts. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT: De zonnewind is vreemd. Met op deze zondag bijna de hele dag mild verhoogde zonnewind snelheid rond 480 km/sec. Die af en toe ineens wegvalt. Dat was ook zo bij de zonnewind dichtheid, alleen was die kort flink verhoogd tussen 19:00 en 20:00 uur met 30 p/cm³. Er was weinig tot geen reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde. Er was een lange periode met kosmische stralings alert tussen 2:00 en 9:00 uur. En verder af en toe kosmische stralings alert.

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Afb: dit is de weergave van de zonnewind dichtheid. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Symptomen kosmische stralingsalert: WEL AAN DE ORDE af en toe ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) NIET AAN DE ORDE (alleen tijdens hogere piek zonnewind dichtheid tussen 19:00 en 20:00 uur. Verder heel mild aan de orde voor zonnewind snelheid als die rond de 480 km/sec was. Zie afbeelding. : Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

Afb: protonen

Afb: we zien de protonen oplopen na de C-8.78 zonnevlam rond 23:00 uur.

De protonen zijn nog steeds verhoogd door de hoge X-ray zonnevlam X-5 die tijdens de jaarwisseling om 23:00 uur plotseling geproduceerd werd vanaf de rand van de Zon. Dat is nu een week erna. Dat heb ik nog nooit eerder gezien, zolang door 1 event.

Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) AAN DE ORDE ivm verhoogde protonen. Vanaf een paar uur na de grote zonnevlam op 31-12-2023 rond 00:00 uur is het gestart: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: Zon maandag 8-1

Korte uitleg actuele situatie, zie bovenaan het artikel.

Afb: X-ray zonnevlammen. (Is dus puur hoog X-raylicht.)

Afb: lijst met zonnevlammem.vam zondag 7-1

Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA: Er staat 1 klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen).

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: De groene stralen zijn de ongewone verbinding tussen de aarde en de Zon. De verwachting is dat dit rond woensdag weer naar de normale magnetische verbinding zal gaan.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN:Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. De verwachting is dat zaterdag de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding (rood).

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische updates woensdag 3-1:
'De hoogste potentie van mens Zijn'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 7-1

4 Gedachten

 1. Frederiek maandag 8 januari 2024 om 07:38- Beantwoorden

  Hoi Manuela, bedankt voor de update en fijn dat er weer een plek is om te communiceren! Ik ben blij met de bevestiging dat er wat aan de hand was, want ik had ineens sinds lange tijd weer last van hartfladderen en voelde me verder ook niet echt lekker. Duizelig, moe, ook nogal dwangmatig met opruimen en schoonmaken (wat wel handig is natuurlijk 😂). De laatste tijd komt er ook veel oude emotionele ‘shit’ naar boven, vooral ‘s nachts als ik een paar uur wakker lig. Dat kan dan ook mooi opgeruimd worden…. 🔥❤️

  • Manuela van der Knaap maandag 8 januari 2024 om 11:21- Beantwoorden

   ❤️ Sterkte Frederiek

 2. Annemiek maandag 8 januari 2024 om 13:01- Beantwoorden

  Erg voelbaar!. Ik lag weer te sidderen in bed vanmorgen van de lichtfrequenties en hitte in bovenlijf en moet mezelf uit bed sleuren in deze kou en staat van vermoeidheid. Ik checkte al de zonnevlammen en zag geen extreme piek, maar inderdaad wel KP 0 zonnewind en dan komt alles voor mijn gevoel altijd sterker door. Fijn dat jij aangeeft dat de inkomende frequenties toch inderdaad erg sterk zijn. Het blijft maar heftig deze winter …..
  Lieve groet, Annemiek

  • Manuela van der Knaap maandag 8 januari 2024 om 13:21- Beantwoorden

   Het is de Kp-0 in verbinding met de zonnevlam en dus aangegeven door het oplopen van de protonen, die laten zien dat er iets aankwam op aarde. De zonnewind is sowieso erg vreemd met die verhogingen die steeds wegvallen. En over de heftigheid, de transformatie en gang de Matrix uit is op zijn hoogtepunt nu. We vertrekken nu uit de Matrix, uit de dualiteit en verhuizen energetisch naar het oorspronkelijke Scheppingsveld. Dus daarom liggen veel mensen van binnen in een totale verbouwing. Ik ga dit uitgebreid bespreken in de 3 luik workshop ‘Scheppingen en zo… in 3 delen’ die op zondag 14 januari start. Energetisch begeleid ik de deelnemers door die transitie en integratie heen. Ik verwacht dat er bij deze nieuwe 3 luik weer nieuwe lagen zullen openen. Sterkte Annemiek <3

Plaats een reactie