Elektromagnetische updates woensdag 3-1:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

1,7 minuten leestijd

Afb: dit is de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind, kp-index).

Afb: dit is de zonnewind snelheid

Afb: dit is de zonnewind snelheid

Afb: dit zijn de X-ray zonnevlammen.

Afb: er is nog steeds een super hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT.

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 3-1: De zonnestorm die de super grote zonnevlam naar de aarde zou brengen heeft de aarde zo goed als zeker gemist. Er was alleen een milde verhoging (tegen kp-4 aan). Er was alleen nog een M-1.15 zonnevlam om 19:00 uur op dinsdag 2-1.

Afb: dit is de weergave van protonen.

Waar de intensiteit vandaan komt is de protonenstorm, die we nu op deze woensdag aantikken vanaf 7:00 uur. (Afkomstig van de grote zonnevlam). Die protonenstorm is al vanaf oudjaar toen de grote zonnevlam was aan het opbouwen. Dat is heftig voelbaar met symptomen als intense moeheid, hoofdpijn, spierpijn, ruis/fluiten horen, hoge frequentie dus slecht aarde. Wiebelig zijn in je onderlichaam. Dit laatste ook doordat er een andere magnetische verbinding is tussen aarde en Zon (HCC).

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) AAN DE ORDE ivm protonenstorm. Vanaf een paar uur na de grote zonnevlam op 31-12-2023 rond 00:00 uur is het gestart: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed…💞✨
© Manuela van https://inzichten.com

******************

Deel deze post op social media

Met een mega knal op de Zon het nieuwe jaar in. Zin & onzin
Elektromagnetische update zondag 7-1

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische updates woensdag 3-1:

Plaats een reactie