Elektromagnetisch update dinsdag 21-5 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,1 minuten leestijd

Kort: Zeer hoge X-ray pieken, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten corona aarde gericht, tegen elektronenstorm aan, hoge Schumannresonantie activiteit en verder alleen C-klasse zonnevlammen. Lees meer in het artikel…

KORTE UITLEG SITUATIE DINSDAG 21-5: Ik heb veel mensen gehoord die intens moe waren, mistig in het hoofd, hoofdpijn hadden en zo nog meer. Er waren wel zeer hoge X-ray pieken, die kunnen uitgestelde symptomen geven en hoge Schumannresonantie en C-klasse zonnevlammen op de aarde gericht, maar alleen X-ray licht, dus verder geen protonenstorm of zo die onderweg is. Laat even weten onderaan deze pagina hoe het was voor jou vandaag?

En de switch van de magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) was weer voorbij vanaf 21-5 rond 3:00 uur, dus vanaf dat moment nemen de milde symptomen af (slapende en tintelende handen en voeten en je aarding voelt vreemd.)

Heb het goed… ❤️

Manuela van https://inzichten.com

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4

Video gaat over de actuele processen voor dit moment, persoonlijk en collectief niveau.

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. Dit keer was er wel een weergave op de andere DSCOVR satelliet metingen (zie grafiek hieronder). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er was een korte periode met zeer hoge X-ray pieken rond 1:00 uur in de nacht met een intensiteit van ongeveer 175 p/cm3 hoog. Deze werden dit keer ook zichtbaar in de zonnewind dichtheid (zie grafiek hieronder) van de metingen van DSCOVR satelliet en dat is meestal een teken dat er veel pieken waren in een iets langere periode dan korte momenten.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, waar we zien dat er hoge pieken waren. Die vielen samen met de hoge X-ray pieken van de ACE satelliet. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (hoog)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De elektronen zijn sinds zondag 19-5 regelmatig tegen stormlevel aan en het loopt heel langzaam op. Op dinsdag was het bijna de hele dag tegen elektronenstormlevel aan. Volgens de verwachtingen gaat dit vanaf donderdag 23-5 weer veranderen naar normaal. Maar ze zitten er met de vooruitzichten nogal eens naast. Dus we gaan het zien.

Symptomen elektronenstorm NET AAN tegen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was actief tussen 8:00 en 10:00 uur met een hoge intensiteit van ongeveer 44 amplitude. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen HOOG alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt rond die tijd, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

PROTONEN (HOOG)

UITLEG ACTUELE SITUATIE: Op vrijdag 10-5 begon de protonenstorm en we hebben eigen bijna de hele tijd verhoogde protonen gehad. Ze zijn op deze dinsdag eindelijk bijna op normale waarde.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) NIET MEER AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van dinsdag 21-5

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. nr 39 boven aan dat is wel een hele grote, maar ik verwacht dat die stroom zonnewind boven de aarde langs gaat en ons dus niet bereikt. De andere is niet een super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG VAN DE ACTUELE SITUATIE: Er staat een enorm grote zonnevlek op de aarde gericht en daarom is de dreiging voor grote zonnevlammen er ook met 55% kans op M-klasse zonnevlammen en 10% kans op X-klasse zonnevlammen en ook 10% kans op protonenstorm, omdat het ook een CME kan worden de deze zonnevlek afvuurt. Tot nu toe alleen C-klasse met puur X-ray licht.

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren op zondag 19-5

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren op maandag 20-5

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren op maandag 21-5

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor dinsdag 21-5 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo, omdat er een grote zonnevlek op de aarde gericht staat. De verwachting is dat deze vooral C-klasse zonnevlammen zal voortbrengen en af en toe een M-klasse zonnevlam.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 30 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 30 mei 19:45 uur:  https://inzichten.com/events/special-ameditatie-do-30mei24/  Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 13 juni 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-13jun24/

 

https://inzichten.com/events/special-ameditatie-do-30mei24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update do 16-5 & vr 17-5 & VOORUITZICHTEN en evaluatie extreme week en manipulatie
'Bevrijden van je Wezens-essentie. De grote doorbraak.

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update dinsdag 21-5 & VOORUITZICHTEN

6 Gedachten

 1. Saskia dinsdag 21 mei 2024 om 22:02- Beantwoorden

  Na een aantal weken rust (bij mij begon het in okt ‘22, bijna continue elke dag) zijn de symptomen sinds een paar dagen weer sterk toegenomen. Druk in het hoofd, lichaam, tegen paniek aanvallen, niet goed kunnen lezen, schrijven. Rare en geen fijne energiën die ik door mijn lichaam voel (vooral mijn benen). Vooral gister en vandaag was heftig!

  • Manuela van der Knaap dinsdag 21 mei 2024 om 22:20- Beantwoorden

   Dank je wel voor je reactie Saskia. Dat is wel intens dat je dit iedere dag ervaart. Sterkte voor jou. Ik neem aan dat je ook al helemaal doorgelicht bent door de medische wetenschap? Mijn vraag om reacties was om helder te krijgen of je vandaag (dinsdag) nog iets hebt ervaren dat anders is dan andere dagen.

 2. Diana dinsdag 21 mei 2024 om 23:51- Beantwoorden

  Dag Manuela
  Niet veel bijzonders dan de steeds terug kerende energie doorwerkingen die ik sinds eind 90 jaren ervaar .Voor vandaag een zekere moeheid stijfheid en onrust die ik heb omgezet in creativiteit .later ben gaan fietsen. Maar halverwege de fietstocht sloeg de vermoeidheid sterker toe. Er was wel een x Ray bezig rond dat tijdstip zag ik later. Maar ook een drukkende atmosfeer van het naderen onweer. Het ging hier behoorlijk te keer . Opmerkelijk was na het heftig onweer en regen er een energie oplifting was en helderheid. De lucht is heel schoon vanavond. Groetjes Diana

 3. Petra woensdag 22 mei 2024 om 08:15- Beantwoorden

  Een heel pittige dinsdag! Vanaf de middag voelde het alsof de dienstmeisjes mijn middeleeuws corset aan het toesnoeren waren en tegen de avondkant was het alsof al mijn cellen werden uitgewrongen als een dweil ook stijve schouders en onder mijn oksels. Enorme disbalans in mijn systeem

 4. Sheila woensdag 22 mei 2024 om 23:20- Beantwoorden

  Er is nauwelijks nog balans te vinden. De trein dendert door en al het oude werkt niet meer. Zware en stroperige energie en het nieuwe nog niet in zicht.
  Dus zwemmen en bijna opgeven. Wellicht is dit dan de acceptatie waardoor het volgende zichtbaar kan worden. Vandaag al minder intens als gisteren maar wel erg nutteloos voelend. Waar gaat het naartoe ? Frustrerend maar ook weer nieuwsgierig naar Hoe gaan we dit doen ? m.a.w…. een zooitje ;)

  • Manuela van der Knaap woensdag 22 mei 2024 om 23:37- Beantwoorden

   Heb je misschien steun aan mijn meditatie-webinars, want die zijn er als anker voor deze tijd. En ook de speciale mineralen voor deze tijd. Vooral de speciaal geopende hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ Helpt om het GOddelijke licht, je aarding te herstellen en ook nog eens af te voeren en de grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ zijn gezamenlijk een super trio in deze intense tijden om je dagelijkse onderhoudt te doen, zodat je weer bij jezelf kan komen. Heel veel kracht en liefde voor jou Sheila <3

Plaats een reactie