Elektromagnetische update do 16-5 & vr 17-5 & VOORUITZICHTEN en evaluatie extreme week en manipulatie

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,2 minuten leestijd

Kort: Zeer hoge X-ray pieken, situatie nog steeds tegen protonenstorm aan, mildere GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm. Donderdag 16-5 was er een milde elektronencrash, zonnestorm tot kp-6, protonenstorm en een wisseling van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), die nu weer in een ‘ongewone’ magnetische verbinding zijn. In dit artikel ga ik de situatie van de afgelopen weken evalueren, omdat er toch een factor van manipulatie was van HAARP. Lees meer in het artikel hieronder…

Het artikel wordt geschreven en zal rond 22:00 uur op de website beschikbaar zijn. Ondertussen kan je lezen over de innerlijke en wereldse processen in dit artikel of kijk de video.

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

Evaluatie afgelopen heftige periode met zeer hoge zonnestormen en zonnevlammen:

Er was vanaf zondag 5-5 een situatie met extreme zonnestormen tot bijna kp-12 en zonnevlammen van een super hoog niveau X-8.79 zonnevlam op dinsdag 14-5. Vooral in het weekend vrijdag 10-5 tot maandag was het extreem, met waanzinnig aurora’s over de hele wereld waar te nemen, zo konden we lezen in de grafieken van de metingen van de satellieten. Ik publiceer al jaren informatie over de verstoringen van de Zon en de symptomen die vele mensen ervaren. Wat opvallend was, is dat veel mensen heel erg weinig de symptomen die normaal zijn bij zonnestormen hebben ervaren. Ik zelf ook. Dat is op zich helemaal geweldig, want dat kan betekenen dat er echt iets veranderd is in ons en we dus beter de trillingen kunnen opvangen die uitgezonden (doorgegeven) worden door de Zon. We hebben bijzondere dingen ervaren tijdens de laatste meditatie-webinars, dus er begint in ons ook echt iets te veranderen. In dit artikel van 14-5 geef ik bovenaan kort uitleg over die veranderingen in ons en de wereld en de ervaringen in de meditatie-webinars. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-13-5-di-14-5-vooruitzichten/

Afb: Dit is een overzicht van 10 dagen van de Hp-30 (iedere 30 minuten een weergave met een balk). Dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm/-wind/.

Manipulatie?

Maar pas kort geleden kreeg ik informatie toegestuurd van een lezer van mijn artikelen, dat HAARP opnieuw betrokken zou zijn en dat het doel was om man-made aurora’s te creëren: https://www.activistpost.com/2024/05/haarps-aurora-switch-was-turned-on-last-week-to-create-artificial-airglows.html Dit betekent dat misschien niet de hele ervaring van een bijna K-12 zonnestorm de hele waarheid was, maar deels dus aangewakkerd door manipulatie met frequenties door HAARP. En dat zou ook kunnen verklaren waarom veel mensen niet zoveel hebben ervaren tijdens deze extreme stormen. Wat hebben de grafieken weer gegeven? Of waren ook de grafieken gemanipuleerd? Waarschijnlijk zullen we nooit een echt antwoord krijgen (NASA = Never A Straight Answer?). En het enige waar we dus op af kunnen gaan is onze eigen eerlijke ervaring. Dit past helemaal in de lijn van wat ik in mijn artikelen en video’s ook uitleg. Er is zoveel verwarring en manipulatie (Priapus conjunct Neptunus in Vissen), zoals het niet weten of de persoon op een video ook echt die persoon is of en AI gegeneerd beeld. En tegelijkertijd wordt de innerlijke waarneming steeds sterker en duidelijker (Jupiter conjunct Uranus, nu ook conjunct Venus). Dus de totale verwarring waar de wereld in verkeerd, dient ons ook, doordat we buiten onszelf op niet veel meer kunnen vertrouwen.

Dit is het officieel fact check verhaal: https://haarp.gi.alaska.edu/may-space-weather-faq In dit artikel wordt geschreven dat HAARP actief was tussen 8 en 10 mei 2024. In dat weekend was de zonnestorm het meest heftig. Doe er mee wat jij zelf denkt dat klopt.

Vorige HAARP activatie

We hebben in eind februari 2024 een bevestigde ervaren gehad (op 27 & 28-2) met uitzendingen van HAARP. Ik en velen met mij hebben deze manipulatie wel heftig gevoeld. Wat ik toen heb ervaren was dat alle cellen enorm aan het trillen waren en ik kon duidelijk voelen dat het in trilling gebracht werd door iets buiten mij. De Smokey Citrien Oerspace Crystal was een uitkomst om een beschermend veld neer te zetten en mij te beschermen, waardoor ik er vrij snel al doorheen kon slapen en gewoon goed wakker werd. Want vooral de nachten waren toen heftig. Je kan in het volgende artikel meer lezen en de aankondigingen bekijken van deze HAARP manipulatie: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-1-3-vreemde-symptomen-vooruitzichten-week/ Maar deze keer was de ervaring met actieve HAARP uitzendingen echt anders. In februari 2024 was er manipulatie van de ionensfeer begreep ik en nu dus was het doel om Aurora zichtbaar te maken. ( https://inzichten.com/product/smokeycitrienoerspacekristal/ )

Zelluf doen

Ik pleit altijd al dat jij zelf en jouw ervaringen de basis zijn van de elektromagnetische updates. Je eigen proces verbonden met blokkades in het lichaam worden extra goed voelbaar tijdens hoge zonnevlammen en zonnestormen, omdat die niet kunnen meebewegen en door laten stromen wat geblokkeerd is. Daarom is bij iedereen de ervaring ook anders. Als je helemaal afgesloten bent van je binnenwereld, dan kan je heel goed alles buiten je houden en die mensen ervaren meestal niet veel, maar als het dan echt heftig is, dan krijgen ze ineens een heftig infarct of zo. (zie beschrijving in de afbeelding hierboven.) Dus gebruik de elektromagnetische updates van mijn website om te leren helder te krijgen, wat je waarneemt en om mee te bewegen met de groei en transformaties die de verstoringen in gang zetten in jou. Met mijn astrologische artikelen, video’s en meditaties om de innerlijke processen en die in de wereld helder te krijgen. En blijf trouw aan je eigen ervaring.

Conclusie

Mijn conclusie is, dat we nog sterker terug mogen gaan naar onze eigen ervaring, omdat extra manipulerende omstandigheden zoals HAARP, Radar en 5G met manipulerende frequenties steeds vaker invloed gaan hebben. In de stad en op plekken waar veel straling is (veel 5G torens), of als je mobiele telefoon naast je ligt terwijl je slaapt, dat zijn allemaal invloeden die maken dat de manipulaties je met meer gemak kan bereiken. De natuur en kristallen/mineralen zijn bijvoorbeeld een goede manier om jezelf te wapenen tegen deze invloeden. En natuurlijk zijn en nog veel meer beschermende opties. Ik zie wel dat er heel veel is dat net zo veel manipuleert met trilling of anders, als de schadelijke invloeden van HAARP en 5G. En ik vraag mij dan af of je daar nu zoveel meer mee opschiet. Het is in deze tijd juist zo belangrijk om in verbinding te blijven met de natuurlijke frequenties van bijvoorbeeld de Zon en de aarde, omdat die de ascentie frequenties aanreiken. Je kan in mijn webshop lezen over mineralen die je goed kunnen ondersteunen. Mijn mineralen/kristallen zijn niet geprogrammeerd of gemanipuleerd, maar in samenwerking met het Wezentje van het mineraal geopend en beschikbaar gemaakt, waardoor de werking veel directer en beter voelbaar is. Mineralen die ik adviseer voor deze tijd om los te komen van de manipulerende verstoringen zijn: Smokey Citrien Oerspace Crystal https://inzichten.com/product/smokeycitrienoerspacekristal/ (Een grote die je energetisch omvat en beschermd met aardekracht). Set van een grote zwarte Toermalijn uit India met een gratis Seleniet staafje erbij (voor reiniging van straling en negatieve energie en ophopingen), samen met een grote speciaal geopende Hematiet.(Om je te centreren, je Godsvonk en licht-as te activeren en te gronden en af te voeren, allemaal tegelijkertijd.) En natuurlijk is er nog meer, maar neem zelf een kijkje. En de meditatie-webinars om helemaal weer bij jezelf te komen en tot rust. https://inzichten.com/agenda/ Dit zijn slechts een paar manieren om je door deze periode van verwarring en manipulatie heen te helpen. Pak het aan zoals het jou past.

Het is een gigantische klus om al deze informatie te analyseren en te plaatsen. Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

https://inzichten.com/opheldering-en-de-helende-dialoog/
https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De heftige zonnevlek die vorige week die enorme verstoringen veroorzaakte verdween woensdagochtend naar de achterkant van de Zon. Bij de laatste grote zonnevlam van deze zonnevlek liet een nieuwe zonnevlek al van zich horen en die nam woensdag het stokje over en produceerde hoge M- en X-klasse zonnevlammen vanaf de andere rand van de Zon. Dus het leek erop dat de heftigheid door zou zetten, maar dat was gelukkig niet het geval en na 16:30 met een X-3 zonnevlam stopte de heftige zonnevlammen. Sinds dien is het rustig met alleen kleinere C-klasse zonnevlammen. Er zijn wel veel zonnevlekken op de Zon, waarvan er een paar met flinke intense magnetische kernen die op de aarde gericht staan. Daarom is er nog wel een GROTE ZONNEVLAM ALERT van 40% kans op M-klasse en 10% kans op X-klasse en zelfs een hogere kans van 25% kans op protonenstorm. We zijn eigenlijk net niet meer in protonenstorm, maar dat voelt nog net zo intens, want we zijn nog op de grens.

Dit is een weergave van de Zon van 17-5

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon. We zien veel zonnevlekken die actief zijn op de Zon en 2 grotere zonnevlekken met een rode kern, die op de aarde gericht staan. De rode pijl laat de zonnevlek zien die woensdag zo actief was.

Afb: dit is de nieuwe zonnevlek die woensdag zo actief was. Die is nu rustig, maar kan zomaar weer opvlammen.

Afb; Dit zijn de X-ray zonnevlammen van de afgelopen dagen.

Afb: dit is de lijst van de zonnevlammen van de afgelopen dagen.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN: Er is een gemiddelde kans op af en toe een hoge zonnevlam van M- of X-klasse, maar de heftigheid van de afgelopen weken is voorbij. De heftigheid heeft zoals ik het zie te maken met transformaties die we nu in de wereld en in onszelf doormaken en we zijn door de flessenhals heen voor mijn gevoel. Je kan daarover meer lezen in mijn nieuwe/volle Maan artikelen en jaarartikelen of video’s. Omdat de HCC (zie onderaan dit artikel) al veel eerder weer is switcht, is dit een teken dat de nieuwe zonnevlek wel echt een monster is, want deze heeft die magnetische switch veroorzaakt en dat kunnen alleen zeer grote zonnevlekken doen. Dus waarschijnlijk zal deze zonnevlek nog wel van zich laten horen de komende week, met grote zonnevlammen.

Afb: dit is de verwachting voor de zonnevlammen rond deze vrijdag 17-5

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

KORTE UITLEG ZONNESTORM: Op donderdag 16-5 was er verhoogde zonnewind tussen 7:30 en 16:00 uur, met tussen 8:30 en 11:00 uur kp-6, dat is een pittige zonnestorm. Op vrijdag 17-5 was er verhoogde zonnewind tussen 14:00 uur met kp-4, dus een situatie tegen zonnestorm aan. Vanaf 19:00 uur was kp-5, zonnestorm actief en heel kort tussen 20:00 en 20:30 uur werd zelfs kp-7 bereikt. Kijk voor jezelf of er iets in je werd aangeraakt. Want je kan ook heerlijk op de zonnestorm optimaal functioneren, want het versterkt wat er al in je is.

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: De zonnewind snelheid is niet heel erg hoog. Dus het is vooral de magnetische lading van de zonnewind die er voor zorgt dat de beschermende magnetosfeer geen kracht heeft en een zonnestorm heel gemakkelijk in onze atmosfeer kan binnendringen. Dit noemen we een Stellar zonnestorm.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN: De verwachting is redelijk rustig, maar doordat er tijdens deze periode van het zonnemaximum veel magnetisch geladen zonnestormen zijn (Stellar zonnestormen), kunnen simpele zonnewinden uitdraaien op hele hoge zonnestormen, zoals eigenlijk een beetje op vrijdagavond, met toch onverwacht een korte periode met kp-7 zonnestorm (zie hierboven).

Afb; Dit is de korte termijn verwachting voor zonnestormen. Die ziet er redelijk rustig uit.

Afb: Dit is een ander vooruitzicht voor de zonnewind en die laat ook een rustig beeld zien voor de komende dagen.

❤️

PROTONEN (HOOG)

UITLEG ACTUELE SITUATIE: Vrijdag 10-5 begon de protonenstorm en die is bijna de hele tijd actief geweest, door steeds nieuwe zonnevlammen (CME’s). Op donderdag 16-5 vanaf 22:00 uur kwamen de protonen onder stormlevel, maar nog steeds tegen protonenstorm aan. Dus dat kan je mogelijk nog steeds voelen met grove deeltjes die door je heen razen of anders symptomen, zoals een overbelast zenuwstelsel of juist opgetild worden door de hoge lichtfrequentie. De verwachting is dat het nog een dag of 4 of 5 gaat duren voordat de protonen weer op normale waarde zijn. Dus dinsdag 21 of woensdag 22 mei, verwacht ik. Mogelijk kunnen er nog nieuwe CME’s komen, omdat er nog een paar zonnevlammen op de aarde gericht staan, maar die kans is gemiddeld en niet super hoog.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) WEL AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. Dit keer was er wel een weergave op de andere DSCOVR satelliet metingen (zie grafiek hieronder). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er was een korte periode met zeer hoge X-ray pieken rond 4:30 uur in de nacht met een intensiteit van ongeveer 160 p/cm3 hoog. Deze werden dit keer ook zichtbaar in de zonnewind dichtheid (zie grafiek hieronder) van de metingen van DSCOVR satelliet en dat is meestal een teken dat er veel pieken waren in een iets langere periode dan korte momenten.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, waar we zien dat er hoge pieken waren. Die vielen samen met de hoge X-ray pieken van de ACE satelliet. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (zwaar)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De elektronen waren kort en heel mild gecrashed op donderdag 16-5 tussen 10:00 en 15:00 uur. De moment daarom heen en ook op vrijdag 17-5 waren niet noemenswaardig en neutraal.

De verwachting is waarschijnlijk zaterdag nog periode met elektronencrashes en daarna voor de komende dagen gewoon neutraliteit van de elektronen, dus geen crashes meer. We gaan het zien.

Symptomen elektronencrash WEL KORT AAN DE ORDE op de aangegeven tijden: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde vanaf vrijdag 17-5 vanaf middernacht, dus 00:00 uur. Vanaf dat moment was plotseling weer de switch naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) (UTC is +2 uur voor onze tijd.) Deze plotselinge switch is waarschijnlijk te danken aan de zeer grote zonnevlek die net in het zicht van de aarde is gedraaid en die woensdag die grote X-klasse zonnevlammen produceerde. Dus dat is echt wel een super monster die nu even rustig is op vrijdag. We gaan zien wat er verder komt. Ik verwacht dat deze milde verstoring HCC aan de orde is tot ongeveer woensdag 22-5.

(De milde symptomen VANAF VRIJDAG 00:00 AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Het is een gigantische klus om al deze informatie te analyseren en te plaatsen. Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

❤️

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/

Deel deze post op social media

EXTRA Elektromagnetische update di 14-5 & wo 15-5 VOORUITZICHTEN
Elektromagnetisch update dinsdag 21-5 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 16-5 & vr 17-5 & VOORUITZICHTEN en evaluatie extreme week en manipulatie

Plaats een reactie