EXTRA Elektromagnetische update di 14-5 & wo 15-5 VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11 minuten leestijd

Kort: de grootste zonnevlam tot nu toe. & update woensdag Schumannresonantie in de nacht en ochtend en nog steeds hoge zonnevlammen. Helaas gaat de gekkigheid nog even door, want er is een ‘nieuwe’ zonnevlek in het zicht gekomen die direct al start met een hoge X-klasse zonnevlam. Lees meer hieronder met grafieken en uitleg symptomen…

UPDATE WOENSDAGAVOND 15-5: En ja hoor, daar was ook vanaf de andere rand van de Zon een hoge X-3.0 zonnevlam rond 16:30 uur. Helaas moet ik de conclusie trekken dat het de komende week nog door zal gaan met hoge zonnevlammen die mogelijk ook zonnestormen produceren, omdat er dus een nieuwe zonnevlek actief is die net in het zicht draait van de aarde. Het is ook mogelijk dat dit een oude zonnevlek is die nu voor de 2de rotatie op de aarde gericht komt te staan. Of het weer zo idioot zal zijn als de afgelopen week, dat verwacht is eerlijk gezegd niet. Maar een X-3.0 is een super grote zonnevlam als die vanaf de rand van de Zon komt. (EINDE UPDATE)

UPDATE WOENSDAGOCHTEND 15-5: Opnieuw een hoge zonnevlam X-3.48, zeer waarschijnlijk weer vanaf de rand van Zon van dezelfde zonnevlek die alle ophef veroorzaakte afgelopen week. Er was bijna tegelijkertijd toen die super hoge zonnevlam dinsdagavond er was, ook een mega ontploffing aan de andere zijkant van de Zon (zie afbeelding zonnevlam). Dus dat betekent dat er een nieuwe super grote zonnevlam richting de aarde in het zicht gaat komen. Dus dan blijft het onrustig. We gaan het zien. Er was dinsdag tussen 10:00 en woensdagochtend 7:00 uur gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit, met de hoogste intensiteit rond 00:00 uur met een amplitude van 66 en dat is super hoog. De SR versterkt alles wat er al aangeraakt is en dus ook de verstoringen van de Zon worden intenser voelbaar. Ik heb de nieuwe grafieken en informatie hieronder erbij gezet. (EINDE UPDATE)

UPDATE DINSDAGAVOND 14-5: De zonnevlek die de hele week al zoveel ophef veroorzaakt staat op de rand van de Zon en produceerde om 14:30 uur een X-1.25 en om 18:30 een nog grotere X-8.79. Dat is de grootste zonnevlam die ik heb gespot de afgelopen jaren. Mega explosie dus, omdat die vanaf de rand van de Zon komt. Dit zijn echter wel de laatste kunstjes van deze zonnevlek, omdat die vanaf woensdag toch echt aan de achterkant van de Zon komt te staan.

Kijk voor alle andere informatie over de verstoringen en de vooruitzichten van dinsdag in het artikel van vanochtend: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-13-5-di-14-5-vooruitzichten/

Heb het goed…💞
©Manuela van https://inzichten.com

❤️

ZONNEVLAMMEN

Afb: Dit is de super grote zonnevlam van dinsdagavond, daar waar de rode pijl staat. Je ziet aan de andere rand van de Zon ook een mega explosie, die nog aan de achterkant/zijkant van de Zon is. Dus er komt nog meer aan met hoge zonnevlammen. Dat is zeer waarschijnlijk.

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen. Er waren extreem hoge zonnevlammen dinsdagmiddag.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Kort beschrijving verwachtingen: De verwachting is dat vanaf woensdag de actieve zonnevlam echt naar de achterkant van de Zon is vertrokken. Maar gaf dinsdagnacht 14-5 rond 4:00 uur nog een laatste kunstje met een X-1.72 vanaf de rand van de Zon. En op woensdagochtend rond 10:30 uur nog een hoge X-klasse X-3.48. Maar deze zonnevlek is echt uitgepraat vanaf woensdagmiddag. Verder is nog 1 actieve zonnevlek die op de aarde gericht staat en M-klasse zonnevlammen produceert zeker nog tot vrijdag 19-5. Maar er was ook toen op dinsdagavond die hele hoge X-klasse zonnevlam er was ook een explosie op de andere zijkant van de Zon, dus dat is een signaal dat er een nieuwe zonnevlek in het zicht van de aarde komt die best wel heftig kan zijn. Dus dan kan de heftigheid nog doorgaan de komende week. We gaan het zien.

Kijk voor alle andere informatie over de verstoringen en de vooruitzichten in het artikel van dinsdagochtend: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-13-5-di-14-5-vooruitzichten/

UPDATE WOENSDAGAVOND 15-5 OVER ZONNEVLAMMEN:

UPDATE WOENSDAGAVOND 15-5: En ja hoor, daar was ook vanaf de andere rand van de Zon een hoge X-3.0 zonnevlam rond 16:30 uur. Helaas moet ik de conclusie trekken dat het de komende week nog door zal gaan met hoge zonnevlammen die mogelijk ook zonnestormen produceren, omdat er dus een nieuwe zonnevlek actief is die net in het zicht draait van de aarde. Het is ook mogelijk dat dit een oude zonnevlek is die nu voor de 2de rotatie op de aarde gericht komt te staan. Of het weer zo idioot zal zijn als de afgelopen week, dat verwacht is eerlijk gezegd niet. Maar een X-3.0 is een super grote zonnevlam als die vanaf de rand van de Zon komt. (EINDE UPDATE)

Afb: Dit is de ‘nieuwe’ zonnevlek die start met de productie van een X-3 zonnevlam op woensdagmiddag rond 16:30 uur.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die de Zon heeft geproduceert.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op dinsdag tussen 10:00 en woensdagochtend 7:00 uur gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit, met de hoogste intensiteit rond 00:00 uur met een amplitude van 66 en dat is super hoog. De SR versterkt alles wat er al aangeraakt is en dus ook de verstoringen van de Zon worden intenser voelbaar.

(Symptomen tot HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 15 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur:  https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24 Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update ma 13-5 & di 14-5 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update do 16-5 & vr 17-5 & VOORUITZICHTEN en evaluatie extreme week en manipulatie

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over EXTRA Elektromagnetische update di 14-5 & wo 15-5 VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie