Elektromagnetische update ma 13-5 & di 14-5 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,6 minuten leestijd

Kort: Nog steeds hoge zonnevlammen M- en X-klasse die aankomen op aarde met protonenstorm, toch weer een hoge kp-7 zonnestorm en 2x Schumannresonantie. Met uitleg waarom ik denk dat de impact van deze hoogfrequente verstoringen afgelopen week op een heel andere manier bij ons binnenkomt. En vooruitzichten voor de protonenstorm en wanneer de rust weer terugkeert. Lees meer in het artikel hieronder…

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: we hebben afgelopen dagen een historische situatie gehad met recordniveas voor de hoogste X-klasse zonnevlammen en zonnestorm tot bijna kp-12. Die zonnestorm was heel kort heftiger dan het beroemde Carrington event, waarbij in de tijd dat de Telegraaf met in gebruik genomen was alle elektrische apparatuur doorbrandde. Nu waren er wel black-outs maar het viel allemaal reuze mee. Ook werden de bijwerkingen van de verstoringen van de Zon veel minder heftig ervaren dan verwacht. Hieronder geef daarover mijn visie. Terug naar de extreme zonnestorm: die was zaterdag 11-5 op de top met bijna kp-12 en zonnewind snelheid tot 1000 km/sec. en protonenstorm. Zondag in de nacht was er ook nog een pittige kp-7 zonnestorm en maandag overdag was er af en toe milde zonnestorm kp-5. Maar het lijkt erop dat het nu echt voorbij is met alle heftigheid. Er was voor maandag 13-5 op dinsdag 14-5 in de nacht nog een milde kp-5 zonnestorm verwacht, maar die bleef uit.

De zonnevlek die het veroorzaakt is vertrokken naar de zijkant van de Zon. Had maandagochtend nog een langdurige CME rond 12:00 uur, die opnieuw een protonenstorm activeerde. Protonenstorm is het heftige zusje van zonnestorm met grovere deeltjes en met meer impact dan een zonnestorm. Deze impact gaat ook nog een milde zonnestorm geven rond woensdag 15-5 in de ochtend, met waarschijnlijk een kp-5, maar misschien zelfs wel nog lager. Maar vanaf woensdag is de actieve zonnevlek echt naar de achterkant verhuist van de Zon. Dinsdag 14-5 in de nacht rond 4:00 uur priduceerde de heftige zonnevlek vanaf de rand van de Zon toch nog een hoge zonnevlam X-1.72, dus die geeft maar niet op. Dit was waarschijnlijk wel zijn laatste kunstje voor nu. Er staat dan nog een kleine zonnevlek op de aarde gericht die wel M-klasse zonnevlammen produceert, maar niet meer zo heftig als afgelopen week. Dus het einde is echt in zicht.

Meer informatie over het grote Carrington Event: https://en.wikipedia.org/wiki/Carrington_Event

MIJN VISIE OP ANDERS ERVAREN VAN SYMPTOMEN EN WAAROM DEZE HEFTIGHEID ER NU IS: Ik zie de Zon als een doorgeefluik van frequenties en we zijn nu bezig met een energetische doorbraak op persoonlijk en collectief niveau. De spanningen zijn maximaal en ook de vernieuwing is dat. Dus dat laat de Zon ook zien met zonnevlammen en andere activiteit. Je kan er meer over lezen in mijn astrologische artikelen (zie hieronder) of bekijk mijn laatste video. Deze verstoringen van de Zon zorgen er voor dat de trilling in het lichaam omhoog gaat en we in contact komen met blokkades, maar er ook op deze manier effectief doorheen kunnen werken. Lees onder het artikel wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

De impact van de grootste zonnestorm van deze eeuw was anders dan voorheen. Ik hoorde van veel mensen dat ze het anders hebben ervaren en die ervaring had ik ook. Tegelijkertijd zie ik met een hoog tempo mensen wakker worden en andere keuzes maken, grote doorbraken en inzichten ervaren.

Met de nieuwe Maan meditatie (zie agenda) hadden we een zeer bijzondere ervaring. Er was multidimensionaal een totale uitwisseling van frequenties. De Goddelijke Wezensessentie nam haar plek (opnieuw) in op de centrale plek en van stof tot Bron werden alle dimensies gecalibreerd, wisselde informatie uit en en toen na 1,5 uur calibreren daalde er een nieuwe realiteit in, zo ongelofelijk zuiver, maar toch heel gewoon. Een realiteit zonder pijn(lichaam) en zo zuiver en sereen als het zuiverste water, maar dan niet vloeibaar. Het was echt een realiteit. Een realisatie, een slotsom van alle ervaringen die tot een nieuwe realisatie kwamen. Vervolgens werd deze realiteit geïntegreerd in de lichaam met hitte en trilling. De groei van het licht en de trillingsverhoging in de mens zijn ongekend. We zijn voor mijn gevoel door het zwaartepunt van transformatie/transmutatie heen. Dat wat ervaren is in mijn meditatie webinarveld staat klaar om ervaren te worden, ook in latere webinars. Deze impact van trillingsverhoging en de geboorte van de nieuwe realiteit, ging hand in hand met de zonneactiviteit. En door de trillingsverhoging en nieuwe kristallijne realiteit in ons, ontvangende de hoge trillingen ook anders dan voorheen. Misschien is dat niet voor iedereen zo, maar we kunnen zeker met veel meer gemak het oude achter ons laten en de nieuwe realiteit omarmen en gaan leven. (Ondersteund kristal voor de kristallijne integratie is de Divine Lace Crystal (zie webshop)).

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: maandag overdag was er af en toe milde zonnestorm kp-5. Maar het lijkt erop dat het nu echt voorbij is met alle heftigheid. De zonnevlek die het veroorzaakt is vertrokken naar de zijkant van de Zon. Had maandagochtend nog een langdurige CME rond 12:00 uur, die opnieuw een protonenstorm activeerde. Protonenstorm is het heftige zusje van zonnestorm met grovere deeltjes en met meer impact dan een zonnestorm. Deze impact gaat ook nog een milde zonnestorm geven rond woensdag 15-5 in de ochtend, met waarschijnlijk een kp-5. Maar vanaf dinsdag is de actieve zonnevlek echt naar de achterkant verhuist van de Zon. Er staat dan nog een kleine zonnevlek op de aarde gericht die wel M-klasse zonnevlammen produceert, maar niet meer zo heftig als afgelopen week. Dus het einde is echt in zicht.

Afb: dit is de Zon op maandag 13-5. De gaten in de corona van de Zon staan niet meer op de aarde gericht.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen. Onze tijd +2 uur.

Afb: dit zijn de zonnevlammen van maandag 13-5. De grote zonnevlam vanaf de rand van de Zon rond 11:45 uur M-6.6 met CME staat nog niet op de lijst, want die was nog niet bijgewerkt.

Afb: Dit is de weergave van de grootste M-klasse zonnevlam die maandag 13-5 rond 11:45 uur actief was, dit was een M-6.6 zonnevlam vanaf de rand van de Zon.

Afb: Dit is opnieuw een grote zonnevlam vanaf de rand van de Zon. Dit was opnieuw van die heftige zonnevlek een mega explosie, want anders komt die niet aan als een X-1.7 rond 4:00 uur, terwijl de zonnevlek op de rand van de Zon staat.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Kort beschrijving verwachtingen: De verwachting is dat vanaf woensdag de actieve zonnevlam echt naar de achterkant van de Zon is vertrokken. Maar gaf dinsdagnacht 14-5 rond 4:00 uur nog een laatste kunstje met een X-1.72 vanaf de rand van de Zon. Verder is nog 1 actieve zonnevlek die op de aarde gericht staat en M-klasse zonnevlammen produceert zeker nog tot vrijdag 19-5. Maar het wordt een stuk rustiger en deze zonnevlek is mogelijk minder actief. Dus we gaan het zien.

Afb: dit is de grote zonnevlam alert. Die is nu nog extreem, maar gaat eind van de dag op dinsdag 14-5 afnemen naar meer normale waarde.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind van de afgelopen 10 dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. Vanaf zondagavond 12-5 rond 23:00 uur is het situatie alweer aan het zakken. Dat is eerder dan verwacht. Onze tijd +2 uur.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. Dit is de situatie tot dinsdagmiddag 14-5.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: maandag 14-5 overdag was er af en toe milde zonnestorm kp-5. Maar het lijkt erop dat het nu echt voorbij is met alle heftigheid. De zonnevlek die het veroorzaakt is vertrokken naar de zijkant van de Zon. Had maandagochtend nog een langdurige CME rond 12:00 uur, die opnieuw een protonenstorm activeerde. Protonenstorm is het heftige zusje van zonnestorm met grovere deeltjes en met meer impact dan een zonnestorm. Deze impact gaat ook nog een milde zonnestorm geven rond woensdag 15-5 in de ochtend, met waarschijnlijk een kp-5. De zonnewind snelheid was in de nacht nog 900 km/sec. En dat is enorm hoog. Maar gelukkig is in de loop van de maandag de situatie naar meer ‘redelijke’ waarde gezakt van rond de 600 km/sec. op maandagavond en rustig verder gezakt naar 550 op dinsdagmiddag 14-5. Ik verwacht dat het pas op donderdag 16-5 rond normale waarde zal zijn.

SITUATIE DINSDAGMIDDAG 14-5: de verwachting was dat er maandag op dinsdag nacht nog wel kp-5 zou zijn, maar dat bleef uit met zelfs geen situatie tegen zonnestorm aan. Dus we kunnen wel constateren dat de zonnestorm nu echt voorbij is. De zonnewind snelheid is nog wel verhoogd op dinsdagmiddag rond 550 km/sec, dus dat is wel een trillingsverhoging. Alleen de protonenstorm is nog bezig en dat is intenser dan de zonnestorm. (zie protonenstorm verder naar beneden.) De verwachting is dat de protonenstorm op woensdag 15-5 pas weer gaat zakken.

Afb: Dit is de zonnewind snelheid, die was zondag extreem hoog op 1000 km/sec. Maar is op maandag flink gaan zakken naar meer normale waarde.

Afb: De laatste informatie over de zonnewind snelheid. Deze zakt heel erg langzaam richting normale waarde. En zal waarschijnlijk pas donderdag 16-5 echt helemaal tot rust zijn gekomen.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN: Toch wordt er voor de nacht nog zonnestorm verwacht rond kp-6. Dat is nog best wel flink.

UPDATE DINSDAGMIDDAG 14-5: de verwachting was dat er maandag op dinsdag nacht nog wel kp-5 zou zijn, maar dat bleef uit met zelfs geen situatie tegen zonnestorm aan. Dus we kunnen wel constateren dat de zonnestorm nu echt voorbij is. De zonnewind snelheid is nog wel verhoogd op dinsdagmiddag rond 550 km/sec, dus dat is wel een trillingsverhoging. Alleen de protonenstorm is nog bezig en dat is intenser dan de zonnestorm. (zie protonenstorm verder naar beneden.) De verwachting is dat de protonenstorm op woensdag 15-5 pas weer gaat zakken.

Afb: dit is de verwachting voor de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de zonnewind/zonnestorm. 

❤️

PROTONEN (HOOG)

UITLEG ACTUELE SITUATIE: Opnieuw werd de protonenstorm die al weer aan het zakken was weer opgestuwd naar protonenstorm level, door een CME vanaf de rand van de Zon, door de super heftige zonnevlek die de afgelopen dagen zo heftig heeft huisgehouden. Om 13:00 uur begon deze impact en rond 16:00 uur kwamen de protonen weer op stormlevel en bleef dus doorstijgen. De verwachting is dat de protonenstorm in de loop van woensdag 15-5 weer gaat zakken onder stormlevel. Daarna is het nog een dag of 2 of 3 voordat die weer normaal is.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) WEL AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op maandag 13-5 met een korte full spectrum piek rond 12:00 uur (Europese tijd) met een intensiteit rond de 50 amplitude. Full spectrum betekent dat zowel hoge frequenties al lage frequenties in het lichaam en energielichaam allemaal in trilling worden gebracht. Dus dat is heftiger, maar vooral anders dan een gedeeltelijke activatie, zoals die was op dinsdagochtend. Zo’n full spectrum kan je veel makkelijker optillen naar fijne en hogere frequenties.

En opnieuw activiteit vanaf 6:00 uur op dinsdagochtend 14-5 die stijgende is wanneer ik deze update schrijf. Rond 12:30 is die rond de 42 amplitude. Dat is hoog, maar niet extreem en deze is gedeeltelijk actief. Dus alleen de lagere frequenties komen dan in trilling.

(Symptomen tot HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 15 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24 Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 11-5 & VOORUITZICHTEN
EXTRA Elektromagnetische update di 14-5 & wo 15-5 VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update ma 13-5 & di 14-5 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie