Elektromagnetische update zaterdag 11-5 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,4 minuten leestijd

Kort: Zeer hoge zonnevlammen, SUPER HOGE ZONNEVLAM ALERT, protonenstorm zet nog verder door, mega hoge zonnestormen tot kp-12 en opnieuw hoge zonnestorm verwacht kp-8. Nu pas gaan de symptomen heftiger voelbaar worden. Lees in het artikel waarom. Lees in het artikel over de symptomen en uitleg onder de grafieken….

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

LAATSTE UPDATE ZONDAGOCHTEND 12-5 VROEG. Ik wens iedereen een fijne moederdag.

De hoogste piek was rond 00:30 uur en dat het opliep naar bijna kp-12. (Kp-11,667). Dat is hoger dan de beroemde Carrington event met een categorie 5 event met intens noorderlicht tot aan de evenaar. Een unieke zonnestorm, die ook op zaterdag nog pittig hoog is. Ik heb weinig gelezen over black-outs (stroomstoringen) Ik vond de symptomen persoonlijk erg meevallen, daar had ik meer van verwacht. Maar de zonnewind snelheid is zaterdagavond pittig hoog opgelopen naar 900 km/sec, dus nu pas gaan de symptomen er pittig inhakken. In de nacht werd het zelfs 1000 km/sec. De reactie van de beschermde magnetosfeer begint in de nacht al te zakken naar meer normale waarde van kp-5. Maar de zonnewind snelheid blijft dus wel super hoog en daardoor voel je wel de symptomen nog intens. De verwachting is dat die zondag ook nog zo hoog zal zijn (rond 800 km/sec.) Pas zondagavond gaat de situatie van de zonnewind snelheid verminderen. Sterkte allemaal.

Meer informatie over het grote Carrington Event: https://en.wikipedia.org/wiki/Carrington_Event

Ik zie de Zon als een doorgeefluik van frequenties en we zijn nu bezig met een energetische doorbraak op persoonlijk en collectief niveau. De spanningen zijn maximaal en ook de vernieuwing is dat. Dus dat laat de Zon ook zien met zonnevlammen en andere activiteit. Je kan er meer over lezen in mijn astrologische artikelen (zie hieronder). Deze verstoringen van de Zon zorgen er voor dat de trilling in het lichaam omhoog gaat en we in contact komen met blokkades, maar er ook op deze manier effectief doorheen kunnen werken. Lees onder het artikel wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com


❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

De Zon blijft maar grote zonnevlammen produceren. Zoals al aangegeven in het artikel van vrijdagavond gaat dit nog tot zondagavond door. Deze zonnevlek staat nu op de rand van de Zon en daar wordt een zonnevlek meestal nog actiever. Dus zeker tot zondagavond zijn er nog hele hoge zonnevlammen. Er is ook een SUPER GROTE ZONNEVLAM ALERT met 95% kans op M-Klasse en 75% kans op X-klasse zonnevlammen en 50% kans op een protonenstorm. Dat is extreem hoog.

Afb: Dit is een weergave van de Zon van zaterdag 11-5. De gaten in de corona (waar de nummers bij staan), staan wel op de aarde gericht. De rode pijl is de super actieve zonnevlek die grote zonnevlammen produceren.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen. Onze tijd +2 uur.

Afb: Dit is de weergave van de grootste X-klasse zonnevlam die rond 3:30 uur actief was, dit was een X-5.89 zonnevlam en niet meer direct op de aarde gericht.

Afb. Dit zijn de zonnevlammen van zaterdag 11-5. Het was weer intens. Onze tijd is +2 uur.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Kort beschrijving verwachtingen: Zeker tot zondagavond is de super grote zonnevlek AR3664 nog actief met grote zonnevlammen produceren. Omdat het zo’n monsterlijk grote zonnevlek is, is de kans op protonenstorm ook groot, zeker ook nog op zaterdag. Ik verwacht dat het zondag 12-5 wel zal afnemen. Er staan ook weer een paar grote nieuwe zonnevlekken op de andere rand van de Zon, maar die lijken redelijk rustig te zijn.

afb: dit zijn de verwachtte heftige zeer hoge dreiging van zonnevlammen, met 99% kans op een protonenstorm. Er is ook een protonenstorm bezig en dit blijft nog wel even doorgaan. Heftig hoor.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind van de afgelopen 10 dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. Vanaf 23:00 uur is het situatie alweer aan het zakken. Dat is eerder dan verwacht. Onze tijd +2 uur.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De zonnestorm was extreem vanaf vrijdagavond (zie verslag vrijdagavond https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-10-5-verwachtingen/ ) De zonnestorm liep op vrijdagavond naar een bijna kp-12. Dat is groter dan het beroemde Carrington event. Bijna overal op aarde was noorderlicht te zien. Ik ben verder geen informatie tegen gekomen over grote black-outs, terwijl dat wel in de lijn der verwachtingen zou liggen. De zonnewind snelheid is vanaf zaterdagavond extreem hoog en dat is de verstoring die echt wel de symptomen goed voelbaar maakt. Lees de verwachtingen verder naar beneden.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid tijdens de zonnestorm. Het maximum loopt zaterdagavond verder op naar rond 910 km/sec. Dat is al extreem hoog. De complete situatie kan nog verder oplopen. Dit niveau is zo intens dat de symptomen zeker voor de meeste mensen voelbaar zijn. In de nacht loopt het verder op naar ongeveer 1000 km/sec. Dat is bizar hoog.

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid tijdens de zonnestorm. Die liep op tot middernacht naar een maximum van rond de 50 p/cm³. Dat is pittig hoog. De hele situatie kan nog hoger oplopen.

VERWACHTING ZONNESTORM:

Heb je de riemen nog steeds goed vast? Want de zonnestorm gaat nog fff door en loopt in de nacht op naar 1000 km/dec. Zonnewind snelheid. Dat is extreem hoog en maakt dat je de symptomen echt wel gaat voelen. De kp-index (reactie beschermende magnetosfeer op de zonnewind) herpakt zich er is de nacht alweer gezakt. Dus de verwachting dat het zondag ook nog de hele dag rond kp-8 zal zijn kan worden bijgesteld naar kp-5 en dus een stuk beter behapbaar.

De situatie is echt extreem. Er is dus ook kans op noorderlicht in Nederland en België. En je zal zeker het razen van energie door je heen kunnen ervaren en de andere symptomen die bij zonnestorm horen. Zie hieronder eerste kolom (uit onderzoek gekomen).

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de zonnewind/zonnestorm. De zonnestorm zet door de komende nacht met kp-8. Pittig hoog dus. Door de opgelopen zonnewind snelheid gaan nu de symptomen er ook flink inhakken. Het zenuwstelsel heeft het zwaar. Voelt als branden en hitte.

Afb: Dit is de verwachting voor de komende dagen voor de zonnestorm. De verwachting is dat vanag zondagochtend de situatie weer rond redelijk normale waarde zal zijn.

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de zonnewind voor de komende dagen. We zien dat voor zondag 12-5 nog steeds een pittige hoge zonnewind wordt verwacht. Terwijl de kp-index laat zien dat het mild is vanaf zondagochtend. Dus de symptomen zijn ook zondag nog steeds voelbaar met zo’n hoge zonnewind snelheid van rond de 800 km/sec. Pas zondagavond gaat die zonnewind snelheid zakken richting normaal. Maar de kp-index (reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind) begint zich te herstellen in de nacht naar kp-5. Maar je voelt het wel deze hoge zonnewind snelheid die in de nacht rond 1000 km/sec. hoog is en zondag ook nog hoog zal blijven.

❤️

PROTONEN (HOOG)

De protonenstorm is vanaf donderdag 9-5 mild gaan oplopen en bereikte op vrijdag om 15:30 uur ook de stormlevel. Dit gaat de komende dagen nog door. Als er nieuwe CME’s komen dan loopt het nog hoger op of blijft op het stormlevel. Dit samen met de verwachtte zonnestorm is een hele pittige situatie.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) WEL AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is zaterdag 11-5 al rond 13:00 uur weer naar normaal geswitcht. De symptomen gaan nu dus langzaam weer afnemen.

.

(De milde symptomen VANAF ZATERDAGMIDDAG DINSDAGAVOND 11-5 NIET MEER AAN DE ORDE : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 15 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24 Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 10-5 & VERWACHTINGEN
Elektromagnetische update ma 13-5 & di 14-5 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 11-5 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie