Elektromagnetische update vrijdag 10-5 & VERWACHTINGEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21 minuten leestijd

Kort: Mega hoge zonnevlammen (X-3.98), GROOTSTE HOGE ZONNEVLAM ALERT van deze eeuw, gat corona aarde gericht, Protonenstorm, hele hoge X-ray pieken en nog steeds is de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) actief. Met informatie over een mega super zonnestorm die verwacht wordt. Lees meer hieronder…

Helemaal onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

UPDATE VRIJDAG OP ZATERDAGNACHT TIJDENS DE STORM: De grafieken zijn bijgewerkt. De laatste update laat zien dat de hoogste piek rond 00:30 uur was en dat het opliep naar bijna kp-12. (Kp-11,667). Dat is hoger dan de beroemde Carrington event met een categorie 5 event met intens noorderlicht tot aan de evenaar. Een unieke zonnestorm. Ik ben benieuwd of en waar er black-outs waren. Ik vond de symptomen persoonlijk erg meevallen, daar had ik meer van verwacht.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Zon is super actief, omdat er een monsterlijke grote zonnevlek al de hele week op de aarde gericht staat en die produceert hoge M- en X-klasse zonnevlammen. Dit gaat nog door tot minimaal zondagavond, zal wel zondag al gaan afnemen. Het is nog even kijken hoe de nieuwe zonnevlekken zullen zijn, want dan gaat het weer opnieuw oplopen. Er wordt vrijdagnacht 10-5 op zaterdag 11-5 een super hoge zonnestorm verwacht. Ik heb nog niet eerder in al die jaren zo’n hoge verwachting van zonnestorm gezien. Dus dit geeft een grote kans op noorderlicht met prachtige aurora’s en een zeer grote kans op grote black-outs op aarde (stroom uitval) of apparaten die kapot gaan, doorbranden. Voor ons mensen is het ook heftig om dit op te vangen. DE ZONNESTORM IS BEGONNEN ROND 16:30 UUR met kp-5 en vanaf 19:00 direct al op hoog op Kp-8. Vanaf donderdagochtend zijn ook de protonen aan het oplopen, dus dan voel je al dat de intensiteit en de symptomen toenemen. Protonen geven dezelfde symptomen als zonnestorm, maar dan intenser, heftiger. Vanaf vrijdag 15:30 uur is er een protonenstorm actief en dat zal de komende dagen nog wel actief blijven en dus naast de heftige zonnestorm actief zijn. Lees de symptomen in het artikel onder de grafieken. Onder de grafieken staat ook uitleg wat de grafieken weergeven.

Ik zie de Zon als een doorgeefluik van frequenties en we zijn nu bezig met een energetische doorbraak op persoonlijk en collectief niveau. De spanningen zijn maximaal en ook de vernieuwing is dat. Dus dat laat de Zon ook zien met zonnevlammen en andere activiteit. Je kan er meer over lezen in mijn astrologische artikelen (zie hieronder). Deze verstoringen van de Zon zorgen er voor dat de trilling in het lichaam omhoog gaat en we in contact komen met blokkades, maar er ook op deze manier effectief doorheen kunnen werken. Lees onder het artikel wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

Video: Uitleg over de actuele processen, spanning en mega vernieuwing en transformatie in jezelf en in de wereld: https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De zonnevlek AR3664 is al de hele week flink actief en vuurt grote M- en X-klasse zonnevlammen richting de aarde. Deze zonnevlek staat nu op de rand van de Zon en daar wordt een zonnevlek meestal nog actiever. Dus zeker tot zondagavond zijn er nog hele hoge zonnevlammen. Er is ook een SUPER GROTE ZONNEVLAM ALERT met 95% kans op M-Klasse en 60% kans op X-klasse zonnevlammen en 50% kans op een protonenstorm.

Afb: Dit is een weergave van de Zon van vrijdag 10-5. De gaten in de corona (waar de nummers bij staan), staan wel op de aarde gericht. De rode pijl is de super actieve zonnevlek die grote zonnevlammen produceren.

Afb; Dit is de magnetische weergave van de Zon. Waar de rode pijl bij staat is de grote zonnevlek die afgelopen week is gegroeid naar een monsterlijke grote.

Afb: Dit is de weergave van de grote zonnevlam X-4.52 die rond 8:30 uur actief was. Onze tijd is +2 uur.

Afb: Dit is de weergave van een super grote X-klasse zonnevlam die rond 8:00 uur actief was, dit was een X-3.98 zonnevlam en niet meer direct op de aarde gericht.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen.

Afb: Zonnevlammen van woensdag 8-5

Afb: Zonnevlammen van woensdag 8-5

Afb: Zonnevlammen van donderdag 9-5

Afb: Zonnevlammen van vrijdag 10-5. Onze tijd is +2 uur.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Kort beschrijving verwachtingen: Zeker tot zondagavond is de super grote zonnevlek AR3664 nog actief met grote zonnevlammen produceren. Omdat het zo’n monsterlijk grote zonnevlek is, is de kans op protonenstorm ook groot, zeker ook nog op zaterdag. Ik verwacht dat het zondag 12-5 wel zal afnemen. Er staan ook weer een paar grote nieuwe zonnevlekken op de andere rand van de Zon. Daar is pas morgen meer zicht op of die ook grotere zonnevlammen produceren of niet.

Afb: Dit is de potentie van de zonnevlammen voor vrijdag 10-5, maar dit zal zeker nog tot maandag hoog blijven. Ik heb in al die jaren dagelijks bekijken van de zonnevlammen nog nooit zo’n hoge Solar Flare Threat gezien. Er is ook een hoge dreiging van Protonen, omdat die super grote zonnevlek op vrijdag 10-5 en zaterdag 11-5 met een CME de aarde kan bereiken met een protonenstorm.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind van de afgelopen 10 dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. Onze tijd is +2 uur.

Afb: laatste update zonnestorm rond middernacht, met een situatie tegen kp-9 aan. De situatie kan nog hoger oplopen en nog lang aanhouden in de nacht.

Afb: De laatste update laat zien dat de hoogste piek rond 00:30 uur was en dat het opliep naar bijna kp-12. (Kp-11,667). Dat is hoger dan de beroemde Carrington event met een categorie 5 event met intens noorderlicht tot aan de evenaar. Een unieke zonnestorm. Ik ben benieuwd of en waar er black-outs waren. Onze tijd is +2 uur.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Het is redelijk mild met de zonnewind. Maar er wordt een zeer hoge zonnestorm verwacht voor vrijdag 10-5 op zaterdag 11-5. De zonnestorm is al begonnen rond 16:30 uur en we zitten al op kp-8 vanaf 19:00 uur. Zie meer bij de verwachtingen.

Zoals al aangegeven in de verwachtingen voor de week van afgelopen zaterdag 4-5 begon de zonnestorm rond 21:00 uur en was even kort actief tot 22:00 uur met een kp-4. Nam even af en werd weer actief vanaf 23:30 en duurde tot 4:00 uur, met het hoogste punt tussen 2:00 en 3:00 uur met kp-6. Dat is dus precies volgens de verwachtingen. Het was ook weer een magnetisch geladen zonnestorm, die dus niet tegen gehouden kan worden door de beschermende magnetosfeer van de aarde, omdat de magnetische polarisatie gelijk was. Die zonnestormen zijn vaker rond een zonnemaximum en daardoor zijn er dan hogere zonnestormen en soms ook meerdere zonnestormen tegelijkertijd (Stellar zonnestormen).

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid tijdens de zonnestorm. Het maximum tot middernacht is niet zo hoog als verwacht (900 km/sec.), maar rond 730 km/sec. Dat is al pittig hoog. De complete situatie kan nog verder oplopen.

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid tijdens de zonnestorm. Die liep op tot middernacht naar een maximum van rond de 55 p/cm³. Dat is pittig hoog. De geke situatie kan nog hoger oplopen.

VERWACHTING ZONNESTORM:

Doe je riemen maar vast, want er wordt een mega hoge zonnestorm verwacht voor vrijdag 10-5 op zaterdag 11-5 in de nacht tot kp-8. Die hebben we nog niet gehad tijdens dit zonnemaximum. We gaan zien of het ook zo heftig uitpakt. Er is dus ook kans op noorderlicht in Nederland en België. En je zal zeker het razen van energie door je heen kunnen ervaren en de andere symptomen die bij zonnestorm horen. Zie hieronder eerste kolom (uit onderzoek gekomen).

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de zonnewind/zonnestorm. Er wordt een super grote zonnestorm verwacht in de nacht van vrijdag 10-5 op zaterdag 11-5.

Afb: Dit is de verwachting voor de komende dagen voor de zonnestorm. Met een kp-8 of misschien zelfs nog hoger is de verwachting. De zonnestorm is al begonnen vrijdag 10-5 rond 16:30 uur en we zitten al op kp-8 vanaf 19:00 uur.

Afbeelding tekst over NEW CARRINGTON EVENT hierboven: Dit is wat de experts er van zeggen. Met een carrington Event zijn er grote problemen met elektriciteit die er uit kan knallen. Apparaten die kapot kunnen gaan. Vooral oude apparaten kunnen plotseling de geest geven. De tekst hierboven is overgenomen van https://spaceweather.com/ Meer informatie over Carrington Event: https://en.wikipedia.org/wiki/Carrington_Event

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de zonnewind voor de komende dagen. We zien dat voor 11-5 een zeer hoge zonnestorm wordt verwacht met een zonnewind snelheid tot 900 km/sec en zonnewind dichtheid tot rond de 90 p/cm3. Dus dat is mega hoog. De zonnestorm is al begonnen vrijdag rond 16:30 uur en we zitten al op kp-8 vanaf 19:00 uur. Zie meer bij de verwachtingen.

❤️

PROTONEN (HOOG)

De protonenstorm vanaf donderdag 9-5 mild gaan oplopen en bereikte op vrijdag om 15:30 uur ook de stormlevel. Dit gaat de komende dagen nog door. Als er nieuwe CME’s komen dan loopt het nog hoger op of blijft op het stormlevel. Dit samen met de verwachtte zonnestorm is een hele pittige situatie.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) WEL AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. Dit keer was er wel een weergave op de andere DSCOVR satelliet metingen (zie grafiek hieronder). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren vrijdagnacht 10-5 weer zeer hoge X-ray pieken rond 4:00 uur rond 105 p/cm3 & rond 8:00 uur ongeveer 200 p/cm3 (ZEER HOOG) & rond 11:00 uur 150 p/cm3. Dit keer werden ze ook zichtbaar in de zonnewind dichtheid, maar wel lager (zie grafiek hieronder).

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, waar we zien dat er hoge pieken waren. Die vielen samen met de hoge X-ray pieken van de ACE satelliet. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (woensdag 8-5 gemiddeld)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op woensdag 8-5 tussen 7:00 en 11:00 uur met een intensiteit van 37 amplitude. Dus dat is niet super hoog. De andere dagen was de intensiteit heel laag en daarom heb ik die ook niet beschreven. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen tot HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde op dinsdag 30-4 rond 18:00 uur was weer de switch naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) (UTC is +2 uur voor onze tijd.) Ik verwacht dat deze milde verstoring HCC aan de orde is tot volgende week zondag 12-5.

(De milde symptomen VANAF DINSDAGAVOND 30-4 AAN DE ORDE tot ongeveer zondagavond 12-5 : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: Dit is de actuele weergave van de magnetische verbinding tussen aarde en Zon. En die laat zien dat mijn inschatting van zondag de HCC verschuiving weer zal zijn inderdaad klopt.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 15 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24 Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op woensdag 15 mei 2024 : /

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Opheldering en de helende dialoog
Elektromagnetische update zaterdag 11-5 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 10-5 & VERWACHTINGEN

8 Gedachten

 1. Lianne vrijdag 10 mei 2024 om 19:57- Beantwoorden

  Voor mensen die gevoelig zijn voor zonneactiviteit en het moeilijk hebben nu. Ik heb beschadigd zenuwstelsel, pijn praktisch ondraaglijk vooral tijdens heftige zonneactiviteit zoaks deze storm due nu net begonnen is! Sinds gisteren heb ik nicotine pleisters opgeplakt (7 mg) en de pijn is enorm gereduceerd!! Voor rokers, weet niet of dat samen kan. Nicotine is niet verslavend, het is medicijn! Ze voegen verslavende stoffen toe aan tabak. Dit is mijn ervaring. Kijk/voel zelf of dit ook vor jou is. Maar ik moet dit delen <3

  • Manuela van der Knaap vrijdag 10 mei 2024 om 20:27- Beantwoorden

   Sterkte Lianne <3 en ook voor alle anderen die het zwaar hebben tijdens deze heftige stormen.

   • Lianne zondag 12 mei 2024 om 09:30- Beantwoorden

    Dank Manuela, ik vergat te noemen hoe dankbaar ik ben voor de toermalijn met selenietstaafje en de hematiet. Dat zijn zulke innige metgezellen geworden!
    Zo ook het Nieuwe Aarde Kristal en en…
    God zij dank voor alle hulp en ondersteuning <3

    • Manuela van der Knaap zondag 12 mei 2024 om 11:05- Beantwoorden

     Zo fijn dat ik iets kan bijdragen aan het verminderen van de symptomen. Ik ben dankbaar voor mijn gave om met de Wezentjes van de mineralen te werken en zo de Goddelijkhrid in de materie voor jullie beschikbaar te maken. Het is voor mij iedere week weer genieten om de bestellingen in afstemming klaar te maken.

 2. Lianne Maas vrijdag 10 mei 2024 om 20:02- Beantwoorden

  O ik vergat geloof ik te zeggen dat ik nicotine pleisters bedoel. Heb een goede storm allemaal!!!!!!!

 3. Vin zaterdag 11 mei 2024 om 20:05- Beantwoorden

  Zocht bewust naar info, heb me nl nog nooit met zonnenstormen bezig gehouden. Wilde naar een agenda of tijden zoeken, eens vergelijken of mijn ervaring overeenkomstig zijn. Dat ik gevoelig ben voor de maan, ook magneetveld, dat wist ik. Maar dit? Dus maar gewoon accepteren? Heb ook geen andere keuze. Tabellen uit het verleden zijn ook interessant om te vergelijken. Bedankt !!

  • Manuela van der Knaap zaterdag 11 mei 2024 om 21:46- Beantwoorden

   Er zijn regelmatig updates. En je kan vooruitzichten lezen. Misschien komt er ik de toekomst een live weergave.

   Wat bedoel je met gewoon accepteren? Je kan de natuur in of een zoutbad nemen. Of een bad met natriumbicarbonaat met zeezout. Dat helpt allemaal om het te ontladen. Sterkte 💞

 4. […] UITLEG ACTUELE SITUATIE: De zonnestorm was extreem vanaf vrijdagavond (zie verslag vrijdagavond https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-10-5-verwachtingen/ ) De zonnestorm liep op vrijdagavond naar een bijna kp-12. Dat is groter dan het beroemde […]

Plaats een reactie