Elektromagnetische update zo 16-6 & ma 17-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,9 minuten leestijd

M-klasse zonnevlammen, milde GROTE ZONNEVLAM ALERT, milde situatie tegen zonnestorm aan (Kp-4,667), gat corona aarde gericht, hoge Schumannresonantie en weer een switch van de magnetische verbinding tussen aarde en Zon naar ‘normaal’ (HCC). Maandagavond is er weer milde bijna zonnestorm en ook in de nacht is die nog actief. En je lees de verwachtingen voor de week. Ik wens je veel lees plezier…

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

Onderaan het artikel staat informatie wat je zelf kan doen om de ascentiesymptomen te verminderen die ontstaan door verstoringen van de Zon.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Voor inzicht in de actuele processen in jezelf en in de wereld, lees het artikel van de nieuwe Maan die deze hele maand aan de orde is.: https://inzichten.com/2024/06/de-nieuwe-yin-yang-verbinding/

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van maandag 17-6

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere gaten in de corona van de Zon, waarvan 1 deels nog op de aarde gericht. nr 45 Nr 46 is een heel groot gat, maar die zonnewind gaat boven de aarde langs en komt dus niet aan op aarde. Je hoort deze zonnewind wel met hoge fluittonen/ruis.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er staat een zonnevlek (AR3712) op de aarde gericht en deze vuurt continu C-klasse zonnevlammen richting de aarde en af en toe M-klasse zonnevlammen. Dit betekent dat er steeds zonnewind onderweg is naar de aarde en die komt aan op aarde met regelmatige milde situaties tegen zonnestorm aan met kp-4 en soms waarschijnlijk net zonnestorm met kp-5. Er was nog een grote zonnevlam rond 10:00 uur, maar die was op de achterkant van de Zon. Hooggevoelige mensen hebben die wel gevoeld, ook al kwam er geen plasma aan op aarde (zie afbeelding hieronder)

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit was de zonnevlam die rond 10:00 uur aan de achterkant van de Zon was. (Lees meer hierboven.) Dit was zeker een X-klasse zonnevlam, maar dus niet aarde gericht.

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van zondag 16-6 en maandag 17-6.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN KOMENDE WEEK: Er staat een zonnevlek op de aarde gericht en die vuurt vooral C-klasse zonnevlammen en regelmatig ook M-klasse zonnevlammen. Dit is nog tot vrijdag aan de orde, omdat tot dan de zonnevlek AR3712 en AR3716 op de aarde gericht staat. De AR3716 produceert (tot maandagavond wanneer ik deze update schrijf) alleen C-klasse zonnevlammen. Maar wat er nog niet is meegenomen, dat is dat er een paar terugkerende zonnevlekken zijn, die vanaf dinsdag in het zicht komen vanaf de aarde en dan dus ook hun duit in het zakje doen. De grote uitbarsting van maandagochtend 17-6 rond 10:00 (zie afbeelding hierboven), laat zien dat er minstens 1 van die oude zonnevlekken nog steeds heel erg actief is met grote zonnevlammen. Dus ik verwacht de de druk vanaf vrijdag extra zal toenemen als deze zonnevlekken op de aarde gericht staan. Dus het blijft onrustig met kans op grote zonnevlammen, zeer waarschijnlijk nog meer dan een week. Maar het kan ook plotseling meevallen.

Afb: Dit is het overzicht van de zonnevlammen voor de komende week.

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor maandag 17-6 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo is de verwachting.

Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

PROTONENSTORM

UITLEG SITUATIE VOOR DE KOMENDE WEEK: De verwachting van protonenstormen is laag rond 10%. Deze dreiging is er omdat er een actieve zonnevlek AR3712 op de aarde gericht staat. Vanaf dinsdag komen er heftig actieve terugkerende zonnevlekken in het zicht van de aarde, dus het kan dan de kans op protonenstormen toch weer extra oplopen. We hadden op maandag 17-6 een flinke uitbarsting aan de achterkant van de Zon van een van deze nog steeds actieve zonnevlekken, dus de kans dat het weer intenser wordt is best wel aanwezig.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) NIET MEER AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is het overzicht voor de protonenstormen voor de komende week.

Afb: Dit is de actuele situatie voor de protonenstorm. We hebben vanaf woensdag 12-6 een situatie gehad met verhoogde protonen en dat is altijd intens en flink uitputtend.

❤️

ZONNESTORMEN & ZONNEWIND

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de magnetosfeer op de zonnewind.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De zonnevlek die op de aarde gericht staat vuurt milde zonnestormen richting de aarde. Op zondag 16-6 was er activiteit tegen zonnestorm aan rond kp-4 (hoogste kp-4,677) tussen 23:00 (15-6) en 2:30 uur en nog een keer tussen 19:30 en 22:30 uur met ook weer rond kp-4 (hoogste kp-4,677). Op maandag was vanaf 17:00 uur de situatie weer tegen zonnestorm kp-4 aan. De verwachting is dat het in de nacht ook mild verhoogd zal zijn. De zonnewind snelheid was op maandag 17-6 in de nacht mild verhoogd tot maximaal 545 km/sec. en vanaf 16:00 uur met maximaal 475 km’/sec. Dat zijn geen hele hoge zonnewind waarde.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid op maandag 17-6.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM/WIND:

KORTE UITLEG VOOR DE KOMENDE WEEK: De verwachting is dat het zoals het nu is nog zal blijven de komende week, omdat de zonnevlek AR3712 op de aarde gericht staat en C- en M-klasse zonnevlammen produceert, die milde bijna zonnestormen voortbrengen op aarde, met soms zonnestorm kp-5. Er er stond afgelopen dagen een klein gat in de corona op de aarde gericht die ook zonnewind naar de aarde stuurt. Die verhoogde zonnewind/storm wordt dinsdag 18-6 verwacht. Maar met nieuwe grote zonnevlekken die vanaf dinsdag 18-6 in het zicht komen van de aarde, kan het toch nog hoger gaan oplopen de komende week. Dat is nog niet meegenomen in het overzicht hieronder.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is het overzicht voor de zonnewind/storm voor de komende week.

Afb: Dit is een andere verwachting voor 3 dagen. De kp-4 voor dinsdag is de milde kp-4 zonnestorm die op maandagavond 17-6 al bezig is.

Afb: Dit is een grafiek met de verwachtingen voor de zonnewind voor 3 dagen.

Afb: Dit is weer een ander vooruitzicht die laat zien dat het de komende week niet super actief zal zijn met zonnestorm. Maar dat kan dus veranderen, met de nieuwe zonnevlekken die in het zicht van de aarde komen rond dinsdag 18-6.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie activiteit was hoog op zondag 16-6 tussen 7:00 tot 16:00 uur met een hoge intensiteit van maximaal 55 amplitude. En op maandag 17-6 was die milder tussen 6:00 en 17:00 uur met maximaal 30 amplitude en dat is een milde verhoging. Er waren C- en M-klasse zonnevlammen rond die tijd, dus deze SR was zeker wel goed voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen HOOG alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met C en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

zonnewind/storm. Het ziet er rustig uit, maar kan zomaar veranderen als de terugkerende badass zonnevlam begint te vuren.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon was er weer op zondagochtend 16-6 rond 7:00 uur (rode stralen) naar de ‘normale’ magnetische verbinding.

Dit betekent dat de milde symptomen langzaam verdwijnen vanaf dat moment.

(De milde symptomen VANAF ZONDAG 7:00 NIET MEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 22 juni 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-22-juni-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 15-6 & VOORUITZICHTEN
Een nieuwe innerlijke ruimte & manifestatie

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zo 16-6 & ma 17-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie