Een nieuwe innerlijke ruimte & manifestatie

Volle Maan in Steenbok 22 juni 2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,5 minuten leestijd

Dit is de beschrijving voor de volle Maan in Steenbok van zaterdag 22 juni 2024. De chaos en vernieuwing is maximaal en al het oude begint uit elkaar te vallen. Ook lichamelijk is het heel pittig. Er wordt een bijzondere beweging van ons gevraagd om in de vernieuwing te kunnen meegaan. In dit artikel lees je daar mee over en ook over mogelijke hulpmiddelen. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je liever op een witte achtergrond? Open dan de pdf bovenaan het artikel.

Andere vorm van mannelijke yangkracht nodig

In het vorige artikel van de nieuwe Maan van 6 juni is er diepe transformatie actief op lichamelijk niveau. Dus is het lichamelijk heftig, hou daar dan rekening mee, want er is veel intern aan het veranderen in ons. Dat heeft rust, tijd en aandacht nodig. De ‘Organ-isatie’ van het lichaam is in transitie naar het nieuwe. En ook de verbinding in de basis van het leven tussen mannelijke/yang en vrouwelijk/yin is aan het veranderen. De overspannen yangkracht is terug gefloten het laatste half jaar en vindt nu weer een nieuwe basis in de binnenwereld. Daarmee valt de oude basis van creëren in de wereld weg en zal opnieuw moeten worden ont-dekt. (Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan 6-6-2024: https://inzichten.com/2024/06/de-nieuwe-yin-yang-verbinding/ )

Overlevingsmechanisme: Projectie en chaos

Vanaf maart 2024 staat Neptunus al verbonden met het overlevingsmechanisme, maar dat proces is nu op zijn piek en loopt nog door tot begin oktober 2024. Het proces dat hierbij hoort gaat over ongrijpbare angst, chaos en slachtofferschap en van daaruit gaat men zoeken naar een schuldige en dan gaat men projecteren. Zo krijgt men misschien toch nog vat op situaties die uit de hand lopen. Dat is volgens kenners ook het mechanisme dat men al vanuit de oudheid toepast. Zoals in de tijd van heks verbrandingen gebeurde. Als er een schuldige konden worden aangewezen voor de problemen dan kwam er wel weer rust onder de bevolking. Maar inmiddels weten we dat het niet werkt. Dit is ook zo in je eigen leven. Met frustratie en boosheid projecteren op een ander geeft dan misschien heel kort een beetje rust, als je het bij de ander neerlegt, maar dat wat er zit los je niet op door het bij de ander neer te leggen. Het is jouw angst, jouw onrust, jouw frustratie. Ook al heeft die ander steken laten vallen. (Saturnus conjunct Priapus, Neptunus, gecorrigeerde Priapus, ruime conjunctie met noordelijke Maansknoop en die weer een ruime conjunctie met Cheiron in Ram. Groot driehoek: Uranus in Stier in het 1ste huis driehoek Pluto in Waterman 10de huis en zwart Maan in Maagd 6de huis.)

Alles valt uit elkaar

Het lijkt wel of alles uit elkaar aan het vallen is in losse delen. In het dagelijks leven is het bijna niet mogelijk om het leven te organiseren. Vooral de verbindingen met systemen, automatisering, digitalisering en elektriciteit loopt flink uit de hand. Het zijn de zaken en mensen die vastzitten in de oude energie, die niet mee kunnen in de nieuwe organisatie van het leven. En daar heb je op een praktische manier wel mee te maken, als je in verbinding gaat met de wereld om je heen. Het oude dat vastzit in de duale wereld, dat krijgt geen ondersteuning meer van het universum. En het nieuwe is nog niet helemaal stabiel en duidelijk. (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven.)

Falen van connecties

Het overlevingsmechanisme dat ik in de alinea bovenaan heb beschreven, dat is in volle gang. De wereld verkeert in een steeds grotere chaos. Dus als jij en ik deze chaos ontmoeten in de oude vastzittende duale systemen, dan is dat in die systemen ook aan de orde. Er is enorme vernieuwing bezig en die maakt dat het oude niet meer werkt, maar het nieuwe is er nog niet. We kunnen dat nog het beste zien in de wereld van de technologie, waar de organisatie en verbindingen die tussen de losse onderdelen horen te werken, jammerlijk falen. Ook al wordt er flink gepocht met nieuwe AI robots en technologie, toch hoor ik uit de praktijk ervaringen dat ook hier chaos heerst en men alle vat op de situatie kwijt is. De vernieuwing van AI in combinatie met kwantumcomputers is niet meer te beheersen door de specialisten. Het niet werken van connecties kan ook aan de orde zijn in bedrijven, scholen, overheid, politiek en instellingen, tussen afdelingen of in een nieuwe website of iets anders dat je nieuw hebt opgezet en waar de connecties tussen alle facetten niet lopen. Maar dat kan ook in een gezin of familie aan de orde zijn, waar veranderingen een nieuwe koers vragen. De transitie naar het nieuwe moet, maar vanuit het overlevingsmechanisme is er dus een ongrijpbare chaos en doet de tijd ook vreemde dingen. (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven.)

Het antwoordt ligt vanbinnen

Hoe je wel vat krijgt op de situatie, is door naar je innerlijke stroom te gaan en helemaal in het hier en nu te komen, dienstbaar aan dat wat de innerlijke stroom van je vraagt. Dit valt niet mee, want we hebben de neiging om het buiten ons te gaan organiseren. De extraverte yangkracht, in de patriarchale wereld, vraagt constant van ons om over onze grenzen te gaan en oplossingen te zoeken buiten ons. Maar de nieuwe yin-yang verbinding die nu in ons aan het ontstaan is, heeft de mannelijke yang weer dieper naar binnen geroepen. Misschien voelt het heel onnatuurlijk, maar verbindt je met je hart en rust en blijf daar en wacht af tot er een oplossing komt. En daarmee bedoel ik niet dat je stil moet vallen en niets meer moet doen, maar doe de dingen van binnenuit. Verbonden met je hart en met jezelf of doe ze niet. Want de organisatie in het lichaam en multidimensionale energielichaam, dat is de eerste organisatie die de nieuwe stroom energetisch kan oppakken. (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven. Achtbaan zwarte Maan in Maagd 6de huis oppositie Saturnus conjunct Priapus, Neptunus gecorrigeerd Priapus en Zon conjunct Venus, Mercurius en zwarte Zon 3de huis oppositie Diamant in Steenbok conjunct MC en Maan.)

De nieuwe basis van Licht

Ook onze multidimensionale binnenwereld is in vernieuwing. Er komt een ongelofelijke berg ‘bagger’ uit de lagere dimensies in jezelf en ook vanuit het fysieke lichaam, dat nu losgelaten kan worden. Soms is ziek zijn de meest optimale manier om dit los te laten, vooral omdat je dan volledig in de overgave moet en dat is de meest grondige manier van transformatie. De laatste maanden is het steeds duidelijker dat het licht van de multidimensionale energie in ons, steeds meer de basis wordt van het leven. Het innerlijke licht wordt steeds krachtiger en de laatste maand ontstaan er nieuwe wegen naar buiten voor dit innerlijke licht. Dit was allemaal te voelen in mijn meditatie-webinars en ont-wikkeld zich van binnenuit. (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven. Groot driehoek, dus mag ruimere conjunctie zijn: Uranus in Stier in het 1ste huis driehoek Pluto in Waterman 10de huis en zwart Maan in Maagd 6de huis.  Voor de meditatie-webinars: https://inzichten.com/agenda/ )

Super heling

Ik kreeg aan de hand van een nieuw kristal de ‘United Colors of Happinez Crystal’, aangereikt dat we er nu aan toe zijn om ook multidimensionaal te vernieuwen en er is een nieuw veld aan het open gaan in onze binnenwereld. Dit nieuwe veld gaat eerst alle facetten van jouw bewustzijn omvatten, zodat alles wat je ooit multidimensionaal hebt geleefd, ervaren en opgebouwd, mee gaat doen in het nieuwe. Van daaruit gaat er een nieuwe communicatie op gang komen tussen alle facetten van jouw multidimensionale bewustzijn. Dus alles wat je in deze Schepping ooit hebt geleefd of ont-wikkeld aan talenten, gaat met elkaar uitwisselen. Dit betekent super heling, omdat wonden die opgelopen zijn in sommige levens of existenties, juist in andere dimensies een kwaliteit zijn, omdat je die daar op die niveaus wel hebt kunnen ont-wikkelen. Daardoor kan het hele bewustzijn en multidimensionale energielichaam zichzelf helen. En ik kreeg te zien dat van daaruit nieuwe kwaliteiten en inzichten zullen ontstaan in het bewustzijn, die super verrassend en zelfs grappig zullen zijn. (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven en astrologische achtbaan zwarte Maan in Maagd 6de huis oppositie Saturnus conjunct Priapus, Neptunus gecorrigeerd Priapus en Zon conjunct Venus, Mercurius en zwarte Zon 3de huis oppositie Diamant in Steenbok conjunct MC en Maan.)

Nieuwe manifestatie

Ook geeft dit nieuwe veld van bewustzijn de mogelijkheid om vanuit iedere dimensie deze nieuwe fris verworven talenten in onze realiteit neer te zetten. Dit is wat we de komende tijd verder laten ontvouwen in ons en daarvoor is dit nieuwe mineraal naar mij toegekomen: de ‘United Colors of Happinez Crystal’. De boodschap van het kristal is dat we verrassende nieuwe manifestaties kunnen verwachten, die we gaan neerzetten. Met meer lichtheid, humor, liefde en zachtheid, als vanzelf. Het kristal gaf aan: ‘Het gaat weer leuk worden.’ Ik wens je toe dat je verbinding kunt krijgen met dit nieuwe veld in jezelf en anders kan het kristal je misschien daarbij helpen. Maar begin met naar binnen gaan en de rust te vinden in jezelf om van daaruit met nieuwe ogen te kijken naar de wereld. Laat je op termijn verrassen door wat er naar voren komt vanuit jezelf om zaken op te lossen. (Het nieuwe kristal: https://inzichten.com/product/united-colors-of-happinez-crystal/) (Zie voor astrologische verwijzingen de alinea hierboven.)

Dit is een zeer interessante video van Terrence Howard met Joe Rogan, waarin Terrence verteld over zijn zeer interessant uitvindingen die hij met het model van de Flower of Life heeft gevonden en laat zien dat de Flower of Life universele wetten van elementen, zwaartekracht en andere puzzels bevat. Hierbij wordt super helder dat de Flower of Life echt een basis heeft in het multidimensionale universele buiten de Matrix, in de Eenheid. https://www.youtube.com/watch?v=g197xdRZsW0

En nog een tweede video met uitleg en toetsing van de uitvindingen van Terrence Howard en de universele wetten, scheikunde en de elemententafel: https://www.youtube.com/watch?v=So5zO7DL17I

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 22 juni 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-22-juni-2024/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 27 juni 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 27 juni 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-27-juni-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 11 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-11-juli-2024/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zo 16-6 & ma 17-6 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetische update za 22-6 & zo 23-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Een nieuwe innerlijke ruimte & manifestatie

Plaats een reactie