Elektromagnetische update vrijdag 5-7 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,6 minuten leestijd

Kort: Plotseling en onverwacht zeer hoge piek zonnewind dichtheid met milde situatie tegen zonnestorm aan. Er is een gat in de corona nog net niet aarde gericht en milde C-klasse zonnevlammen en switch naar ‘normale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) en donderdag was er een kort gemiddelde Schumannresonantie piek. Lees meer in het artikel hieronder…

Onderaan het artikel staat informatie wat je zelf kan doen om de ascentiesymptomen te verminderen die ontstaan door verstoringen van de Zon.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Voor inzicht in de actuele processen in jezelf en in de wereld, lees je in de volgende artikelen die deze hele maand aan de orde zijn.: De volle Maan van 22-6: https://inzichten.com/2024/06/een-nieuwe-innerlijke-ruimte-manifestatie/ & het laatste artikel van de nieuwe Maan van zaterdag 6-7: https://inzichten.com/2024/07/vertrouwen-in-de-kracht-van-het-licht/

❤️

ZONNESTORMEN & ZONNEWIND:

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de magnetosfeer op de zonnewind.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De situatie is mild, maar plotseling en geheel onverwacht was er vrijdagmiddag rond 14:00 uur ineens een periode met zeer hoge zonnewind dichtheid. Dit zouden ook X-ray pieken kunnen zijn, maar omdat ook de beschermende magnetosfeer van de aarde reageerde met een milde kp-4 situatie tegen zonnestorm aan tussen 14:30 en 15:00 uur, is dit waarschijnlijk toch echt een verdwaalde zonnewind die plotseling verdicht was. Ik heb dit nog niet eerder zo gezien. Bijzonder. Er was geen reactie bij de zonnewind snelheid.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid.

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid met een hoge piek rond 14:00 uur onze tijd. (=UTC+2 uur)

VERWACHTINGEN ZONNESTORM/WIND:

KORTE UITLEG VOOR DE KOMENDE WEEK: De verwachting is mild voor de komende week. Vanaf zaterdag 6-7 staat deze wel op de aarde gericht en dan vanaf maandag 8-7 kunnen we milde verhogingen van zonnewind gaan zien, die dan aankomt op aarde, met mogelijk af en toe een kp-4 situatie tegen zonnestorm aan.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Overzicht vooruitzichten voor de komende week

Afb: Dit is een andere verwachting voor 3 dagen.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN:

Afb: dit is de Zon van vrijdag 5-7

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 gat in de corona van de Zon, maar NIET op de aarde gericht. Vanaf zaterdag 6-7 staat deze wel op de aarde gericht en dan vanaf maandag 8-7 kunnen we milde verhogingen van zonnewind gaan zien, die dan aankomt op aarde, met mogelijk af en toe een kp-4 situatie tegen zonnestorm aan. (zie rood kruisje in het vakje.) Er zijn wel zonnewinden afkomstig uit deze gaten in de corona en die hoor je met hoge fluittonen/ruis.)

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er zijn weinig zonnevlekken. Er zijn wel C-klasse zonnevlammen en af en toe een verdwaalde net aan M-klasse zonnevlam. De actieve zonnevlekken staan niet meer direct op de aarde gericht. Maar omdat deze zonnevlekken de komende 2 dagen in de zone komen waar ze weer oplaaien is het mogelijk dat in het weekend er toch wat kans is op M-klasse zonnevlammen. Er is geen hoge grote zonnevlam alert, want de verwachting is 35% kans op M-klasse en 5% kans op X-klasse en 5% kans op protonenstorm. Dus dat is mild en de verwachting is dat dit de komende week zo blijft. Dus geniet van de redelijke rust. De moeheid komt door de manipulatie van het weer vermoed ik. Heel veel mensen zijn intens moe.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van vrijdag 5-7

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN KOMENDE WEEK: De komende week zet de situatie door zoals die nu op vrijdag 5-7 is en doordat er zo weinig zonnevlekken zijn, is de verwachting dat het langzaam nog rustiger wordt met vooral C-klasse zonnevlammen en een enkele kans op M-klasse zonnevlammen. Er is wel kans op X-klasse zonnevlammen zoals je kan zien met 5%. Dat gaat dan om een enkele plotselinge X-klasse zonnevlam. De kans is niet groot, maar zeker wel aan de orde.

Afb: Dit is het overzicht van de zonnevlammen voor de komende week.

Afb: Dit is de verwachting voor de zonnevlammen kracht van vrijdag 5-7 en dit blijft ongeveer zo de komende dagen/week.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (GEMIDDELD)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie activiteit was op dinsdag 2-7 actief tussen 17:00 en 20:00 uur met een hoge intensiteit van ongeveer 48 amplitude. En op donderdag 4-7 was er een korte hoge piek rond 12:30 uur met een gemiddelde intensiteit van maximaal 40 amplitude.

Symptomen GEMIDDELD alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met C-klasse zonnevlammen, maar wel mild dus. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN:

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 7 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG: Er was een milde elektronencrash tussen 6:30 en 8:00 uur. De komende dagen is de verwachting dat er regelmatig elektronencrashes zullen zijn en daar tussen neutraal. Het kan ook meevallen en neutraal aan zijn.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Symptomen elektronencrash AF en TOE WEL AAN DE ORDE op de aangegeven tijden: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is vanaf vrijdag 5-7 weer naar de ‘normale’ magnetische verbinding gegaan tussen aarde en Zon (HCC). Dit zal te zien aan de grote van het vak met rode stralen ongeveer 5 dagen zo zijn en dan weer naar de ongewone magnetische verbinding gaan (groene stralen) met de milde symptomen.

(De milde symptomen gaan vanaf vrijdag 5-7 weer afnemen. En zijn waarschijnlijk vanaf ongeveer woensdag 10-7 weer aan de orde WEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Plaats deze week nog je bestelling, want volgende week zijn we 1 week gesloten, tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden.

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan zaterdag 6 juli. DE MEDITATIE IS EEN DAG LATER OP zondag 7 juli 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-7-juli-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 11 juli 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 11 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-11-juli-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 25 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-25-juli-2024/

Deel deze post op social media

'Vertrouwen in de kracht van het Licht'
Elektromagnetische update zondag 14-7 & VOORUITZICHT

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 5-7 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie