Elektromagnetische update vrijdag 5-2 & vooruitzicht

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,4 minuten leestijd

In dit artikel ook de VOORUITZICHTEN voor de komende dagen en week. Er zijn zeer hoge X-ray pieken en gaten in de corona van de Zon, verder is het op dit moment elektromagnetisch gezien rustig. Lees ook de beknopte beschrijving van het huidige proces.

Net na middernacht waren er zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid (100 p/cm3). En wat lagere pieken in de nacht en vroege ochtend. Deze plotselinge enorme pieken van hoogfrequent X-raylicht hebben impact op ons energielichaam. Je kunt wakker worden van deze plotselinge pieken en het lichaam en energielichaam kan soms in een soort shock komen. Het verwerken van de grote hoeveelheid licht die in een piek plotseling daar is geeft dan uitgestelde ascentiesymptomen, waardoor je op momenten dat je rust neemt en gedurende de dag ascentiesymptomen kunt ervaren. Lees in het artikel over de symptomen, maar ook onderaan bij de alinea ‘Waarom deze updates?’

De zonnewind komt binnen in golven afkomstig uit verschillende gaten in de corona van de Zon. De vorige golf die begin van deze week begon is weer tot rust gekomen en is niet meer verhoogd (ongeveer 400 km/sec.). De volgende golf van zonnewind die binnenkomt wordt verwacht in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari. Waarschijnlijk nu weer net geen zonnestorm, maar een flinke verhoging van de zonnewind die tegen een zonnestorm aanzit. De symptomen die je tijdens een verhoogde zonnewind of zonnestorm kan voelen zijn: dat je de deeltjes door je heen denderen. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart.

Er zijn geen actieve zonnevlekken op de Zon en de verwachting is dat daar heel misschien pas na dinsdag 9-2 verandering in gaat komen, maar het kan ook nog langer zo blijven zonder zonnevlekken op de Zon. Daardoor is de X-ray lichtfrequentie erg laag (lage A-Klasse). Maar er zijn wel aardig wat gaten in de corona van de Zon die nu ook op de Aarde gericht staan. Deze zijn met een dag of 3 allemaal niet meer direct op de Aarde gericht. Zaterdag komt er nog nieuw gat aan onze kant van de Zon en zondag nog een. Die staan dan vanaf woensdag weer op de Aarde gericht en spuwen dan weer plasma de kant op van de Aarde.

Symptomen wanneer de gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht staan: dat je grove fluittonen hoort en voelt. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al op het moment dat deze vertrekt vanaf de Zon. Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen. Maar soms is het ook gewoon een kwestie van uitzingen en het proces van ontwikkeling doormaken.

Het magnetisch veld liet ook een reactie zien op de binnenkomende zonnewind en is nog steeds best wel verstoord. In Noord-Europa voor de lage breedte graden, net boven Nederland (Noordzee), was de verstoring van het magnetisch veld er nog wel, maar niet extreem. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en die kan dus haperen. Maar ook de aarding kan vreemd zijn en van moment tot moment verschillen. Dan weer goed en dan heb je warme voeten en dan weer slecht met koude voeten.

Er was op donderdag 4-2 in de middag een korte periode met een kosmische stralingsalert. Omdat de zonnewind binnenkomt met golven is de kracht van de zonnewind zeer wisselend en zo ook de reactie van de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Dit kan allemaal erg onrustig aanvoelen. Lees de symptomen van kosmische stralingsalert in het artikel hieronder (of op mijn website).

Proces van dit moment: Het sterkste innerlijke proces gaat op dit moment om een grote drang naar vrijheid en er kan enorme druk zijn in je energielichaam van iets dat wil uitbreken. Vooral het hart kan een grote druk laten voelen, het wil naar buiten stromen, maar dat lukt dan niet. De truck is dat er eerst beter geaard moet worden en dan kan de hartsenergie wel uitstromen. Het gaat om het vinden van die oerverbinding met de Aarde. Deze gaat dieper dan de aarding die we gewend zijn te maken. De speciaal geopende Hematiet en Bolderopaal in mijn webshop kunnen deze lagen in het energielichaam helpen herinneren. Ook zijn er dus grote veranderingen in het energielichaam bezig, die flinke ongemakken kunnen veroorzaken. Vooral het zenuwstelsel is bezig met een upgrade en ik hoor ook veel mensen over concentratieproblemen. Ik heb daarom extra webinars ingepland.

Er was op woensdag 3-2 en donderdag 4-2 een Schumannresonantie activiteit. Deze was gedeeltelijk en had op beide dagen een lage intensiteit. Deze gedeeltelijke SR is zeer mild, maar kan heftiger ervaren worden als er nog andere verstoringen tegelijkertijd actief zijn. Kijk voor de tijden en symptomen in het hele artikel hieronder of op de website.

In het complete artikel hieronder kun je onder de grafieken de uitleg lezen en de symptomen staat er ook bij.

Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Er waren zeer hoge X-ray pieken op deze vrijdag in de nacht. De grootste pieken waren rond 1:00 uur Europese tijd (UT+1) en werd zichtbaar in de zonnewind dichtheid met ongeveer 100 p/cm3. De tweede periode was rond 4:00 uur met ongeveer 30 p/cm3 dat is niet super hoog, maar een lichte reactie van de zonnewind dichtheid. En de derde periode was rond 8:30 met ongeveer 50 p/cm3 en dat is ook niet zo extreem als in de nacht, maar wel al flink. Lees de symptomen hieronder.

x-ray pieken symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Deze is geleidelijk aan steeds verder afgezwakt en was eind van de vrijdagmiddag rond de 400 km/sec. En dat betekent dat de zonnewind niet meer verhoogd is.
Dit is een VOORUITZICHT ZONNEWIND/STORM van de kp-index. De kp-index geeft de reactie aan van de zonnewind op de beschermende magnetosfeer van de Aarde. De volgende golf van zonnewind die binnenkomt wordt verwacht in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari. Waarschijnlijk nu weer net geen zonnestorm (kp-index level 4 gele balk), maar een flinke verhoging van de zonnewind die tegen een zonnestorm aanzit.
Dit is een VOORUITZICHT ZONNEWIND/STORM voor de komende week van NOAA. Ook deze laat zien dat er een verhoging van de zonnewind op Aarde aankomt rond zondag 7-2.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer rond de Aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden. De beschermende magnetosfeer laat een onrustig beeld zien de afgelopen dagen tijdens de verhoogde zonnewind. Die stabiliseert op vrijdag 5-2. Er was een korte periode kosmische stralingsalert op donderdag 4-2 tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+1). De nieuwe zonnewind wordt verwacht op zondag.
Dit is een weergave van de Zon van vrijdag 5-2. Er zijn drie gaten in de corona van de Zon die plasma in de vorm van zonnewind in de richting van de Aarde spuwen. Dit kan voor hooggevoelige fluittonen in oren en hoofd geven. De eerste zonnewind die uit deze gaten stroomt naar de Aarde wordt op zondag 7-2 verwacht met een bijna zonnestorm niveau (Kp-index level 4 gele balken)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Energetisch hebben die fluittonen waarschijnlijk te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is een weergave van de X-ray stroom. Er zijn geen actieve zonnevlekken op de Zon en de verwachting is dat daar heel misschien pas na dinsdag 9-2 verandering in gaat komen, maar het kan ook nog langer zo blijven zonder zonnevlekken op de Zon. Daardoor is de X-ray lichtfrequentie erg laag (lage A-Klasse). Deze duikt rond 17:00 uur nog verder weg, omdat de laatste zonnevlek nu ook naar de achterkant van de Zon verdwijnt. De eerste activiteit van zonnevlekken wordt verwacht rond dinsdag 9-2.
Dit is de laatste grafiek van het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16. Deze laat onrust zien.
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag van 5:00 tot 6:00 uur Europese tijd (UT+1 en opnieuw op vrijdag 5-2 tussen 4:30 en 5:20 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze vrijdag 5-2 is voor de lagere breedtegraden wel verstoord, maar niet zo extreem als de laatste weken.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. Deze zijn op dit moment niet verhoogde of gecrasht, dus gelukkig wat normaler. Als de zonnewind binnenkomt op zondag 9-2, dan gaan de elektronen waarschijnlijk weer crashen.

Elektronencrash symptomen

Die zijn nu niet gecrasht, maar de verwachting is dat dit rond zondag 9-2 weer aan de orde is.

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De Aarde magnetische verbinding met de polen van de Zon is al een paar weken erg instabiel en wisselt steeds van magnetische verbinding met de polen van de Zon. (HCC) De heel situatie is dus nog steeds niet echt een stabiel en we zien dan ook een grillige situatie. Het lijkt erop dat het zich weer iets gaat stabiliseren. We zijn sinds vrijdag 5-2 weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (rode stralen). De onstabiele situatie van de afgelopen maanden geeft bijna continu dezelfde symptomen zoals wanneer de Aarde de ongewone magnetische verbinding maakt met de noordpool van de Zon. Dus de volgende symptomen zijn bijna continu: Je kan mogelijk een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De magnetische verbinding met de Zon is nu normaal, maar er zijn door instabiele situatie bijna continu toch onderstaande symptomen waar te nemen. Die zijn nu al maanden bijna continu actief. Dus daarom zijn onderstaande symptomen toch van kracht.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie. Deze was gedeeltelijk actief op woensdag 3-2 actief tussen 6:00 en 14:00 uur Europese tijd (UT+1) en opnieuw tussen 20:30 en 5:30 op donderdag 4-2. Een gedeeltelijke SR is zeer mild, maar kan heftiger ervaren worden als er nog andere verstoringen tegelijkertijd actief zijn.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit. Deze was niet zo hoog. Deze was actief op woensdag 3-2 actief tussen 6:00 en 14:00 uur Europese tijd (UT+1) met de hoogste intensiteit rond 9:00 uur (A1=36) en opnieuw tussen 20:30 en 5:30 uur op donderdag 4-2 met de hoogste intensiteit rond 3:00 uur (A1= 25). Deze gedeeltelijke SR is zeer mild, maar kan heftiger ervaren worden als er nog andere verstoringen tegelijkertijd actief zijn.
Dit is een weergave van een klein artikel op de website van SpaceWeather.com De weergave van de coronographics van de SOHO satelliet wordt de laatste dagen niet goed weergegeven, dus kon ik bovenstaande zonnevlam ook niet in de updates meenemen. Maar achteraf dan toch nog post ik graag de informatie van https://spaceweather.com/ De bijzondere zonnevlam was aan de westzijde van de Zon op 4 februari rond 7:06 Europese tijd (UT+1).

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Artikel over de energieën rondom de volle Maan: https://inzichten.com/zuivere-autonome-hartskracht/

Artikel over de energieën en processen van begin februari: https://inzichten.com/energieen-en-processen-van-dit-moment-begin-februari/

*Het jaarartikel voor 2021 (van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020). ‘Welkom in het Watermantijdperk’

*En deel 2 van het jaarartikel 2021: ‘Doorgang van oud naar nieuw’

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (innerlijke processen voor het komende half jaar)

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DONDERDAG 4 februari 2021 om 19:45. Dit is een EXTRA webinar, ter ondersteuning voor de intense processen van dit moment. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-4-februari-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende webinar met nieuwe Maan is op donderdag 11 februari 2021. Dit is de link naar de informatie over dit webinar: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-11-februari-2021/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 2-2 & update woensdag 3-2
Elektromagnetische update zaterdag 6-2 & zondag 7-2

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 5-2 & vooruitzicht

Plaats een reactie