Elektromagnetische update zaterdag 6-2 & zondag 7-2

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,8 minuten leestijd

Even een korte update voor deze zaterdag. Er is een elektronenstorm, kosmische stralingsalert, verhoogde zonnewind, Schumannresonantie, gaten in de corona van de Zon staan op de Aarde gericht. Leer meer hieronder in een korte samenvatting. UPDATE ZONDAG 7-2: Zonnestorm, elektronencrash, magnetisch veld zeer verstoord, lichte Schumannresonantie activiteit en wereldwijd seismische activiteit tijdens de zonnestorm, dus de Aarde staat te trillen. Kort verslag hieronder en grafieken hieronder bijgewerkt. (Er komt geen extra artikel. Alle informatie staat in het artikel van zaterdag 6-2 hieronder bijgewerkt met nieuwe grafieken en uitleg en symptomen erbij.)

KORT VERSLAG ZONDAG 7-2: Vanaf middernacht liep de zonnewind verder op naar een zonnestorm (kp-index level 5 rood). De zonnestorm begon alweer te zakken in de ochtend en de zonnewind is rond koffietijd weer uit de grootste verstoring (kp-3). Sinds zondagochtend hebben we ook weer een elektronencrash, dus die elektronenstorm was van korte duur. (symptomen zware benen, pijnlijk onderlichaam en zwaar op de hand zijn, diep gaan in de processen.) Tegelijkertijd tijdens de zonnestorm ook een zeer verstoord magnetisch veld en wereldwijde seismische activiteit. De Schumannresonantie was weer licht geactiveerd, gedeeltelijk, maar niet extreem ongeveer hetzelfde als de verstoring van zaterdag hieronder beschreven. Het lijkt allemaal al snel weer richting normale waarde te gaan en daardoor valt het allemaal gelukkig wel mee. De nacht was wel flink verstoord en misschien kon je daardoor niet slapen. Omdat de zonnewind afkomstig is uit 3 gaten die achter elkaar stonden, zal er nog meer zonnewind komen de komend dagen, in golven. De vooruitzichten geven aan dat er niet nog meer zonnestormen komen, maar we gaan zien of ze gelijk hebben.

Ik heb de grafieken hieronder bijgewerkt. (Er komt geen extra artikel. Alle informatie staat in het artikel van zaterdag 6-2 bijgewerkt met nieuwe grafieken en uitleg en symptomen erbij.)

Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Hieronder verslag van zaterdag 7-2:

De grafieken zijn bijgewerkt voor zondag 7-2 met een update en uitleg. Alle symptomen staan eronder.

In de middag gingen de elektronen in stormlevel. Dit betekent dat de elektrische energie verhoogt is en dan kun je met meer gemak verbinding krijgen met de kosmos en andere dimensies van het bestaan. En aarding kan dan wat moeizamer zijn. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Normaal wordt het magnetische zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is. Maar het magnetisch veld van de Aarde is licht verstoord en magnetisch neemt de kracht wel iets toe, maar omdat de elektronen in stormlevel zijn, houdt dat het elektrische en magnetische beter in evenwicht. Al hoewel het elektrische in stormlevel nog steeds verhoogd is. Als de zonnewind die op zaterdagmiddag binnenkwam doorzet, dan gaan de elektronen weer uit stormlevel. Ik zal de wijzigingen hier dan bijwerken.

In de middag kwam er een golf zonnewind binnen en begon de zonnewind dichtheid op te lopen. Niet extreem overigens (nog over de 15 p/cm3). Maar de kosmische stralingsalert die actief geworden in de nacht zal in de middag wel niet meer aan de orde zijn. Symptomen zonnewind zijn nihil, tenzij deze nog verder oploopt, wat mogelijk is, maar dan is de stroom zonnewind al eerder dan zaterdag op zondagnacht aangekomen. Ik zal de informatie aanpassen in dit bericht als dat aan de orde is. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen). Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks of hieronder in het artikel bij de symptomen voor de kosmische stralingsalert.

De Schumannresonantie werd gedeeltelijk actief in de middag op deze zaterdag, maar is van een lage intensiteit. Deze activiteit is pas van belang als er veel andere groter verstoringen zijn, dan is de SR net de druppel die veel in beweging zet. Voor de lagere frequenties in de hersenen en het lichaam komen met deze gedeeltelijke activatie in trilling. Buiten de elektronenstorm is verder niets heftigs te melden.

Er zijn geen actieve zonnevlekken op de Zon en de verwachting is dat daar heel misschien pas na woensdag 10-2 verandering in gaat komen, maar het kan ook nog langer zo blijven zonder zonnevlekken op de Zon. Daardoor is de X-ray lichtfrequentie erg laag (lage A-Klasse). Maar er zijn wel aardig wat gaten in de corona van de Zon waarvan een deel nu ook op de Aarde gericht staan. Deze zijn met een dag of 3 allemaal niet meer direct op de Aarde gericht. En zoals al aangegeven draaide vandaag zaterdag 6-2 een nieuw gat aan onze kant van de Zon in het zicht en zondag nog een. Die staan dan vanaf woensdag weer op de Aarde gericht en spuwen dan weer plasma de kant op van de Aarde.

Symptomen wanneer de gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht staan: dat je grove fluittonen hoort en voelt. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al op het moment dat deze vertrekt vanaf de Zon. Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen. Maar soms is het ook gewoon een kwestie van uitzingen en het proces van ontwikkeling doormaken.

Proces van dit moment: Het sterkste innerlijke proces gaat op dit moment om een grote drang naar vrijheid en er kan enorme druk zijn in je energielichaam van iets dat wil uitbreken. Vooral het hart kan een grote druk laten voelen, het wil naar buiten stromen, maar dat lukt dan niet. De truck is dat er eerst beter geaard moet worden en dan kan de hartsenergie wel uitstromen. Het gaat om het vinden van die oerverbinding met de Aarde. Deze gaat dieper dan de aarding die we gewend zijn te maken. De speciaal geopende Hematiet en Bolderopaal in mijn webshop kunnen deze lagen in het energielichaam helpen herinneren. Ook zijn er dus grote veranderingen in het energielichaam bezig, die flinke ongemakken kunnen veroorzaken. Vooral het zenuwstelsel is bezig met een upgrade en ik hoor ook veel mensen over concentratieproblemen. Ik heb daarom extra webinars ingepland.

Het complete artikel staat rond 18:00 uur hieronder. Daarin kun je onder de grafieken de uitleg lezen en de symptomen staat er ook bij. Kijk ook in het bericht van vrijdag 5-2 voor het vooruitzicht voor de komende week: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-5-2-vooruitzicht-komende-dagen/

Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com

De elektronen gingen in stormlevel rond 14:30 Europese tijd (UT+1). Als de zonnewind die op zaterdagmiddag binnenkwam doorzet, dan gaan de elektronen weer uit stormlevel. Ik zal de wijzigingen hier dan bijwerken. Het lijkt erop dat de elektronen afvlakken op de grens. UPDATE ZONDAG 7-2: De elektronenstorm was zoals verwacht van korte duur en op zondagochtend vanaf 9:30 uur was er weer een elektronencrash. Lees symptomen hieronder bij ‘Elektronencrash’. De verwachting is dat deze elektronencrash op zondag nog wel actief blijft.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. De zonnewind loopt op boven de normale waarde vanaf 14:00 uur en gaat daarna door stijgen. Het hoogste punt tot nu toe was rond 17:30 uur met 22.40 p/cm3. Dat is niet heel hoog, maar waarschijnlijk loopt het nog verder op en is dit de bijna zonnestorm die verwacht werd op zaterdag naar zondagnacht. En die is dus een paar uur eerder. Omdat door de experts aangegeven werd dat het om een bijna zonnestorm gaat met Kp-index level 4 (gele balken zie hieronder), zal de zonnewind dichtheid nog wel verder oplopen. De zonnewind snelheid loopt meestal later pas op. Ik zal de informatie in dit artikel bijwerken als dat aan de orde is. UPDATE ZONDAG 7-2: De zonnewind dichtheid kwam in pieken, maar niet extreem.

Symptomen zonnestorm

Er was een zonnestorm zondag in de nacht, die in de ochtend weer zakte. Daarna is de situatie weer mild verhoogd. Dus lees onderstaande informatie met dit in gedachten:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De zonnewind snelheid is nog niet verhoogd in het begin van de zaterdagavond. Dat is normaal, die loopt altijd pas later op. Dus ik zal de gegevens bijwerken als de zonnewind snelheid ook oploopt. UPDATE ZONDAG 7-2: zonnewind snelheid liep later op dan de zonnewind dichtheid zoals altijd. deze was niet extreem hoog. Liep op vanaf 18:00 uur zaterdag 6-2 en werd rond 1:00 uur pas wat hoger rond de 500 km/sec. De hoogste piek was rond 533 rond 9:00 uur Europese tijd (UT+1).
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer rond de Aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden. We zien tussen 4:00 uur en 13:00 uur Europese tijd (UT+1) dat er een kosmische stralingsalert is. Omdat de verwachtte zonnewind binnen kwam rond 14:00 uur geeft de volgende balk kp-index level 2 aan. Dat is dus in de verste verte geen kp-index 4 (gele balk) zoals voorspeld werd door de experts, maar dat kan nog komen. De zonnewind kan nog oplopen. Dus tot nu toe is alles mild. UPDATE ZONDAG 7-2: Tussen 1:00 en 7:00 uur was er een heuse zonnestorm, die ging na 7:00 uur naar bijna zonnestorm (Kp4 geel) en na 10:00 uur was alles voor de beschermende magnetosfeer weer normaal. De zonnewind komt uit 3 gaten in de corona van de Zon die achter elkaar staan en daardoor krijgen we nog meer zonnewind verhoging de komende week. Volgens de experts krijgen we geen zonnestorm meer de komende week. Maar we gaan het zien. Grafiek is van Potsdam Duitsland.
Dit is een weergave van de Zon van zaterdag 6-2. Er zijn drie gaten in de corona van de Zon die plasma in de vorm van zonnewind in de richting van de Aarde spuwen. Dit kan voor hooggevoelige fluittonen in oren en hoofd geven. De eerste zonnewind die uit deze gaten stroomt naar de Aarde werd op zondag 7-2 verwacht, maar is al op zaterdagmiddag aangekomen. De experts geven aan dat er mogelijk een kp-index level 4 kan komen (gele balken zie hierboven) met een bijna zonnestorm niveau. maar het lijkt allemaal mee te vallen. Er is nog een nieuw gat in de corona van de Zon aan de linkerkant in het zicht gekomen vanuit de Aarde bezien en deze zal ongeveer rond woensdag of donderdag op de Aarde gericht staan.
UPDATE ZONDAG 7-2: Gaten in de corona van de Zon staan niet meer op de Aarde gericht. Dus de golven van zonnewind die nu op Aarde zijn aangekomen zullen over een dag of 4 ophouden. Er zijn nog steeds geen actieve zonnevlekken te zien. Er komt wel iets aan, zie je aan de linker kant. Verwacht pas op dinsdag in het zicht van de Aarde.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Energetisch hebben die fluittonen waarschijnlijk te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is een weergave van het magnetisch veld van de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. Het magnetisch veld van de Aarde is licht verstoord en magnetisch neemt de kracht wel wat toe, maar omdat de elektronen in stormlevel zijn, houdt dat het elektrische en magnetische beter in evenwicht. Al hoewel het elektrische in (elektronenstormlevel) nog steeds verhoogd is. Als de zonnewind die op zaterdagmiddag binnenkwam doorzet, dan zal het magnetisch veld meer verstoring laten zien en gaan ook de elektronen weer uit stormlevel. Ik zal de wijzigingen hier dan bijwerken. Het magnetisch veld in Noord-Europa is niet heel erg verstoord, dus ik plaats hiervan geen grafiek op zaterdag. UPDATE ZONDAG 7-2: Het magnetisch veld is heel erg verstoord door de zonnestorm. Dit begon rond 18:00 uur en zal in de loop van de zondag meer tot rust komen.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

UPDATE ZONDAG 7-2: Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze zondag 7-2 is voor de lagere breedtegraden extreem verstoord tijdens de zonnestorm, daarna is het weer normaal. Voor de hogere breedte graden is de verstoring de hele dag al extreem.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van de Schumannresonantie. Deze was gedeeltelijk actief op zaterdag 6-2 actief vanaf 14:00 uur Europese tijd (UT+1) De gedeeltelijke SR is zeer mild, maar kan heftiger ervaren worden als er nog andere verstoringen tegelijkertijd actief zijn. Begin van de zaterdagavond is de SR nog steeds mild actief. Ik plaats de update hier als er meer zichtbaar is. UPDATE ZONDAG 7-2: De Schumannresonantie is weer licht en gedeeltelijk actief. De activiteit is erg klein, maar kan wel veel symptomen doen ervaren als er nog andere verstoringen zijn zoals de zonnestorm van zondagnacht. Dus de nacht kan erg onrustig zijn geweest met symptomen aflopende in de ochtend.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit. Deze was niet zo hoog. Deze was actief op zaterdag 6-2 vanaf 14:00 uur Europese tijd (UT+1) met de hoogste intensiteit rond 15:00 uur (A1=31). Deze gedeeltelijke SR is zeer mild, maar kan heftiger ervaren worden als er nog andere verstoringen tegelijkertijd actief zijn. De SR is nog actief als ik deze update plaats op zaterdagavond, dus ik werk het later bij als er meer informatie is. UPDATE ZONDAG 7-2: Er was een kleine piek van de SR met een lage intensiteit rond 11:00 uur Europese tijd (UT+1) A1=32. Dat is dus mild, maar kan doordat er ook een zonnestorm bezig is veel intenser worden ervaren.
Dit is een weergave van een klein artikel op de website van SpaceWeather.com De weergave van de coronographics van de SOHO satelliet wordt de laatste dagen niet goed weergegeven, dus kon ik bovenstaande zonnevlam ook niet in de updates meenemen. Maar achteraf dan toch nog post ik graag de informatie van https://spaceweather.com/ De bijzondere zonnevlam was aan de westzijde van de Zon op 4 februari rond 7:06 Europese tijd (UT+1).

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Artikel over de energieën rondom de volle Maan: https://inzichten.com/zuivere-autonome-hartskracht/

Artikel over de energieën en processen van begin februari: https://inzichten.com/energieen-en-processen-van-dit-moment-begin-februari/

*Het jaarartikel voor 2021 (van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020). ‘Welkom in het Watermantijdperk’

*En deel 2 van het jaarartikel 2021: ‘Doorgang van oud naar nieuw’

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (innerlijke processen voor het komende half jaar)

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DONDERDAG 4 februari 2021 om 19:45. Dit is een EXTRA webinar, ter ondersteuning voor de intense processen van dit moment. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-4-februari-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende webinar met nieuwe Maan is op donderdag 11 februari 2021. Dit is de link naar de informatie over dit webinar: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-11-februari-2021/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 5-2 & vooruitzicht
Elektromagnetische update maandag 8-2

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 6-2 & zondag 7-2

Plaats een reactie