Elektromagnetische update donderdag 25-3 & vrijdag 26-3

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22 minuten leestijd

Donderdag 25-3: Korte zonnestorm, bijna C-Klasse X-ray zonnevlam, kleine X-ray piek, magnetische veld onrustig. Vrijdag 26-3: Korte bijna zonnestorm, kleine X-ray zonnevlammetjes, hoge X-ray pieken, magnetisch veld onrustig in de nacht, wereldwijde seismische activiteit. Lees meer hieronder…

Op donderdag 25-3 was er in het begin van de nacht een heuse kort durende zonnestorm (kp-5 rood). Het oplopen van de zonnewind begon al op woensdagavond. Verder was er tot in de ochtend was er een bijna zonnestorm, maar de zonnewind snelheid was niet super hoog (maximaal 480 km/sec, maar gemiddeld 430 km/sec.), dus de reactie van de beschermende magnetosfeer was groter dan normaal. Rond de equinoxen is de reactie van de beschermende magnetosfeer vaak heftiger op binnenkomende zonnewind. Deze reactie voelen wij als druk in ons energielichaam en onrust. (symptomen: Moeheid, duizeligheid, misselijk, hoofdpijn, emotioneel uit evenwicht zijn (kort lontje) enz.) Het magnetisch veld was op woensdagavond en donderdag tot in de ochtend onrustig (symptomen: wisselend verbinding met de Aarde). Er was ook een bijna C-Klasse X-ray zonnevlam (B-8.3) in de middag en daarna is het onrustig gebleven met kleine X-ray zonnevlammetjes, ook op vrijdag. (symptomen zijn mild: overbelasting zenuwstelsel, hoofdpijn/migraine, emotioneel instabiel, enz.) Ook waren er kleinere X-ray pieken (50 p/cm3) in het begin van de nacht. Deze geven dezelfde symptomen als de zonnevlammen. En er waren ook gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht (symptomen: hoge grove fluittonen in hoofd en oren.)

Op vrijdag 26-3 was er opnieuw vanaf donderdagavond een verhoogde zonnewind. Dit keer kwam er geen zonnestorm, maar een korte periode met bijna zonnestorm (Kp-4 geel) in het begin van de nacht. Opnieuw was de zonnewind niet extreem hoog (max. 485 km/sec.) Rond de equinoxen is de reactie van de beschermende magnetosfeer vaak heftiger op binnenkomende zonnewind. Deze reactie voelen wij als druk in ons energielichaam en onrust. (symptomen: Moeheid, duizeligheid, misselijk, hoofdpijn, emotioneel uit evenwicht zijn (kort lontje) enz.) Het magnetische veld was onrustig in de nacht tijdens de verhoogde zonnewind, maar niet heel bijzonder. Er waren wereldwijd milde seismische activiteiten in de vroege ochtend, dus de Aarde heeft licht geschut. Er waren steeds kleine X-ray zonnevlammen en dat is begonnen op donderdag 25-3 na de bijna C-Klasse X-ray zonnevlam. (symptomen nauwelijks) Ook waren er hoge X-ray pieken in de nacht en ochtend (tot ongeveer 80 p/cm3). (Symptomen: hoge plotselinge korte lichtfrequenties die niet in een keer verwerkt kunnen worden. Hierdoor ontstaan uitgestelde ascentiesymptomen gedurende de dag(en) er na. Zenuwstelsel, hoofdpijn/migraine, enz. Zelfde symptomen als zonnevlammen.) En er waren ook gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht (symptomen: hoge grove fluittonen in hoofd en oren.)

Er wordt een nieuwe zonnestorm (kp-5) verwacht op zondag 28-3. Het vooruitzicht laat zien dat we dit kunnen verwachten voor zondag, maandag en dinsdag.

Het uitgebreide artikel met de grafieken en uitleg onder de grafieken en symptomen beschrijving eronder staat hieronder rond 20:00 uur.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Dit is de weergave van de Kp-index. De kp-index is een weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op zonnewind en andere kosmische verstoringen. Op donderdag 25-3 was er in het begin van de nacht een heuse kort durende zonnestorm (kp-5 rood). Het oplopen van de zonnewind begon al op woensdagavond. Verder was er tot in de ochtend was er een bijna zonnestorm, maar de zonnewind snelheid was niet super hoog (maximaal 480 km/sec, maar gemiddeld 430 km/sec.), dus de reactie van de beschermende magnetosfeer was groter dan normaal. Rond de equinoxen is de reactie van de beschermende magnetosfeer vaak heftiger op binnenkomende zonnewind. Tussen een zonnestorm 1:00 en 4:00 uur kp-index level 5 (rode balk) en daarna een bijna zonenstorm tussen 4:00 en 10:00 uur nog kp-index level 4 (gele balken). Daarna zakte het af naar normale waarden.

En op vrijdag 26-3 was er opnieuw een kleine reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Dit keer kwam er geen zonnestorm, maar een korte periode met bijna zonnestorm (Kp-4 geel) in het begin van de nacht. Opnieuw was de zonnewind niet extreem hoog (max. 485 km/sec.) en dus de symptomen zijn mild. Tussen 1:00 en 4:00 uur was er een bijna zonnestorm Kp-index level 4 (gele balken). Daarna weer normale waarden.
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid van donderdag 26-3. Het licht oplopen van de zonnewind begon al op woensdagavond vanaf 20:30 van 400 km/sec naar maximaal 430 km/sec Tot in de ochtend was er een bijna zonnestorm, maar de zonnewind snelheid was niet super hoog (maximaal 430 km/sec.) en dat betekent ondanks de zonnestorm toch milde symptomen. De zonnewind bleef op donderdag heel licht verhoogd.
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid van vrijdag 26-3. De zonnewind loopt op donderdagavond al op vanaf ongeveer 21:30 uur. Opnieuw was de zonnewind niet extreem hoog (max. 485 km/sec. rond 5:00 uur) en dus de symptomen zijn mild. De verhoogde zonnewind duurde tot ongeveer 10:00 uur.

Symptomen zonnestorm

Er was op donderdag een zonnestorm in de nacht en op vrijdag een bijna zonnestorm in de nacht. Lees onderstaande informatie als mild, omdat de zonnewind snelheid toch redelijk laag bleef:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een vooruitzicht van de Kp-index. De kp-index is een weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op zonnewind en andere kosmische verstoringen. We zien dat voor zondag 28-3, maandag 29-3 en dinsdag 30-3. en opnieuw een verhoogde zonnewind (bijna zonnestorm level 4 geel) voor vrijdag 2-4.
Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet van 3 dagen. We zien waar de rode pijl staat hoge X-ray pieken die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werden. Dat was op donderdag 26-3 in de nacht rond 1:30 uur Europese tijd (UT+1) met ongeveer 50 p/cm3. Dat zijn milde X-ray pieken.

Op vrijdag 26-3 was dit vroeg in de ochtend rond 6:30 uur ongeveer 80 p/cm3 en dat zijn flinke X-ray pieken en opnieuw rond 10:30 met ongeveer 40 p/cm3. Deze laatste pieken zijn dus mild.

x-ray piek symptomen

Lees onder de afbeelding hierboven hoe hoog de pieken waren en rond welke tijd:

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is de weergave van de X-ray stroom gemeten door de sateliet GOES 16 van 3 dagen. Er was op donderdag 25-3 een bijna C-Klasse X-ray zonnevlam (B-8.3) in de middag rond 15:00 uur Europese tijd (UT+1) en daarna is het onrustig gebleven met kleine X-ray zonnevlammetjes, ook nog steeds op vrijdag. Zie het overzicht van X-ray zonnevlammen in de lijst hieronder.

X-ray Zonnevlammen Symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 26-3. Er waren ook gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht (zie rode puntjes). (symptomen: hoge grove fluittonen in hoofd en oren.) Omdat er nog er drie gaten in een lijn staan houden we voorlopig de stroom zonnewind die richting de Aarde komt en ook deze symptomen. De rode pijlen zijn zonnevlekken.
Dit zijn de zonnevlekken op vrijdag 26-3 op de Zon ( waren er ook op donderdag, maar dan iets verder naar links). de zonevlek AR2811 staat op de Aarde gericht, maar is al aan het afbreken op vrijdag 26-3. De grotere X-ray zonnevlam van donderdag 25-3 bijna C-Klasse rond 16:00 uur was afkomstig uit de linker zonnevlek AR2812 en zo ook bijna alle kleinere A en B-Klasse X-ray zonnevlammetjes. De zonnevlek AR2810 (rechts) zal op zaterdag naar de achterkant van de Zon verdwijnen.
Dit is de laatste grafiek van het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16. Op donderdag was het magnetisch veld onrustig tijdens de zonnestorm vanaf 23:00 tot 8:00 uur en op vrijdag 26-3 vanaf 1:00 tot 8:00 uur Europese tijd (UT+1).
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er waren op woensdag en vrijdag arcjets. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa voor vrijdag 26-3. De verstoring is voor Noord-Europa was de hele dag flink. Er lijkt steeds een cyclus te zijn van een paar weken rust voor de lagere breedtegraden (onderaan deze grafiek) en opgevolgd door een periode met een paar weken zeer verstoord magnetische veld voor de lagere breedtegraden in Noord-Europa (zie onderaan de bovenstaande grafiek). We lijken nu weer naar de cyclus te gaan die weer sterk verstoord is.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronenstorm werd actief vanaf 15:00 uur Europese tijd (UT+1).

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon is al een paar weken sinds lange tijd heel erg stabiel verbonden met de zuidpool van de Zon. Dat is de normale magnetische verbinding met de Zon. Vanaf dit moment op 6-3 is de verstorende Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) weer voorbij. Dus dat is goed nieuws. Even niet zo sterk de verstoring van slapende handen en voeten. Het lijkt erop dat het evenwicht in de cyclus van 3 weken verbonden met de zuidpool van de Zon en 1 week of minder met de noordpool van de Zon na een lange tijd eindelijk weer is hersteld. De verwachting is dat pas over een week of 3 de magnetisch verbinding met de Zon gaat switchen en we weer onderstaande symptomen kunnen ervaren.
Dit is een weergave van de Heliospheric Currentsheet en die was vanaf 4:00 uur plotseling helemaal rood en dat betekent dus dat er alleen een magnetische verbinding is met de negatief geladen zuidpool van de Zon. De andere verbinding )groen) met de noordpool van de Zon is zo zwak dat die even niet meer in beeld is.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onderstaande symptomen zijn nu niet aan de orde, omdat de Aarde de normale magnetische verbinding maakt met de Zon:

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Onderstaande symptomen zijn nog niet aan de orde:

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

_____________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het volle Maan artikel over de volle Maan van 27 februari 2021: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door-het-geheel/

Artikel over de nieuwe Maan(d) van 11 februari 2021: https://inzichten.com/levende-energetische-uitwisseling/

Artikel over de energieën en processen rond 19 februari en over Mercurius retrograde: https://inzichten.com/helen-van-oude-sociale-wonden/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 29 maart 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-29-maart-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

*

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )
*
Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Liefde en de heilige strijd van het hart
Elektromagnetische update zaterdag 27-3 & zondag 28-3 & weekoverzicht

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 25-3 & vrijdag 26-3

Plaats een reactie