Elektromagnetisch update dinsdag 20-4 & update woensdag 21-4

Geschreven door: Manuela van der Knaap

25,2 minuten leestijd

Korte opsomming: Grote M-Klasse X-ray zonnevlam, flinke elektronenstorm (iedere middag), Schumannresonantie (maandag intens en dinsdag minder) en een sterk verstoord magnetisch veld (ernstig in de nacht). Lees meer…

Er was in de nacht een enorme zonnevlam net niet gericht op de Aarde (Ar2816). Ook is sind maandag de zonnevlek aan de westzijde van de Zon (AR2817) erg actief. Deze stond net niet op de Aarde gericht, maar veroorzaakte toch een enorme M-Klasse X-ray (M1.11) zonnevlam hier in onze atmosfeer op Aarde. Waarschijnlijk krijgen we rond de 23ste de plasma binnen op Aarde in de vorm van een zonnestorm. Deze grote M-Klasse zonnevlam was actief rond 2:40 uur Europese tijd (UT+2). zie rode pijl. De constante X-ray licht stroom is ook verhoogd naar halverwege de B-klasse, doordat er veel actieve zonnevlekken zijn op dit moment en een hele grote serie van B-klasse zonnevlammen. En dat betekent constante X-ray lichtstroom die wel verhoogd is, maar niet extreem. Dat was lang geleden dat we zo’n grote X-ray zonnevlam hadden. Dit geeft dus meestal felle ascentiesymptomen zoals: misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren is ook mogelijk. Er komt dan in ene keer zoveel licht binnen in ons energiesysteem en dat moet je dan ook verwerken. Ook is het mogelijk dat je heel slecht geslapen hebt. Dan blijf je een soort van alert of kun je helemaal niet slapen, omdat je zoveel licht door je heen krijgt dat je gewoon het helder en wakker bent. Het hele lichaam kan in vuur en vlam staan en helemaal tintelen. UPDATE DINSDAGAVOND: Er was zelfs een flink black out in de Stille Oceaan. Dan valt de stroom uit. Ik had vanmiddag contact met iemand uit Ghana en daar was ook een groot deel van de dag de stroom uitgevallen. Dus deze M-Klasse zonnevlam had best grote impact.

De elektronen zijn steeds in de middag op stormlevel. Dus niet een klein beetje, maar steeds flink. Wat je daarvan kan merken is dat de elektrische energie dan flink hoog is. Dit geeft weer heel andere symptomen, zoals verhoogde elektriciteit en met meer gemak hoger bewustzijn kunnen verbinden. Maar kan ook heel intens zijn, omdat de trilling omhoog gaat in de cellen en het kan voelen alsof alles staat te trillen. Of je kruinchakra reageert sterk op de hoge frequentie met pijn of gevoeligheid. Aarden kan wel moeizamer zijn tijdens een elektronenstorm.

De Schumannresonantie was vooral op maandag heftig actief tussen 22:00 en 6:00 uur Europese tijd. Hoogste intensiteit tussen 22:00 en 23:00 zondagavond 18-4 (A1= 65 amplitude en dat is hoog). Het was een gedeeltelijke, dus vooral de lagere frequenties kwamen in beweging. De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet. Er is best wel intense andere activiteit, dus de SR is zeker voelbaar. Op dinsdag 20-4 is er ook gedeeltelijke activiteit tussen 4:00 en 12:00 uur en nog steeds aan het stijgen na 12:00 uur. Hoogste piek om 8:30 en 9:30 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit is iets lager dan gisteren, maar nog wel aan de hoge kant (A1=52 amplitude).

Het magnetisch veld is ook flink in beweging. Vooral in de nacht is de verstoring heel groot. Een verstoord magnetische veld kan het moeilijker maken om energetisch met de Aarde te verbinden. Je kan mogelijk steeds wisselend warme voeten (goed geaard) en koude voeten (slecht geaard) ervaren.

Hieronder kun je de grafieken zien van de wetenschappelijke metingen die gedaan zijn van de hierboven beschreven verstoringen. Deze staan rond 15:00 hier klaar. Er staat een korte uitleg onder de grafieken en de beschrijving van de symptomen staat eronder uitgebreid beschreven. En er staat nu een nieuw artikel over de huidige innerlijke en collectieve processen op de website: https://inzichten.com/ware-grenzen-die-bevrijden/

UPDATE WOENSDAG 21-4: Nog steeds elektronenstorm actief (al vanaf maandag) (mogelijke symptomen: hoge elektrische energie, moeizamer aarden). De zonnewind snelheid is nog wel verhoogd (550 km/sec), maar niet meer zo extreem. (Razen van deeltjes door je heen, zenuwachtigheid, kort lontje, na een paar dagen zonnewind kun je heel erg moe worden.) En tussen 2:30 en 9:30 uur was het magnetisch veld van de Aarde verstoord. ( wisselende goede (warme voeten) en slechte aarding (koude voeten). Het ziet er naar uit dat we vrijdag 23-4 op Aarde een klein staartje mee kunnen krijgen van de grote explosie op de Zon van dinsdagnacht (M-klasse zonnevlam) in de vorm van een zonnestorm (zie vooruitzicht in verslag dinsdag hieronder bij de sectie van ‘Activeiten van de Zon’ hieronder. (zie symptomen hierboven bij verhoogde zonnewind snelheid). Dit is net wel of net niet of deze protonen gaan aankomen op Aarde. We gaan het vrijdag helder krijgen. De rest van de dinsdag en woensdag waren er nog kleinere B-Klasse zonnevlammen, alleen rond 2:30 was er een net aan C-klasse X-ray zonnevlam (C1.6). De activiteit begint op woensdag af te nemen. (Mogelijke ascentiesymptomen zoals: misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of pijnlijke oren is ook mogelijk.) En de gaten in de corona van de Zon zijn ook nog steeds op de Aarde gericht, maar het is al een stuk minder dan de afgelopen dagen en wordt vanaf vandaag gaande weg minder (mogelijke symptomen: grove ruis in hoofd en oren horen.)(Einde update).

UPDATE VRIJDAG 23-4: Er is voor vrijdagmiddag/avond een verhoogde zonnewind of zonnestorm verwacht. Dit zijn de protonen die aankomen op Aarde en dinsdag 20-4 geproduceerd zijn door de grote explosie op de Zon die een M-Klasse X-ray zonnevlam veroorzaakte in de atmosfeer van de Aarde. De zonnewind snelheid loopt rond 19:30 uur Europese tijd op met een lichte verhoging. Deze is rond 21:00 uur 17 p/cm3, niet echt een grote verhoging. Er kan nog meer komen in de nacht, maar waarschijnlijk krijgen we alleen een staartje mee van de protonenstorm die deze explosie uit heeft gespuwd en valt het allemaal reuze mee. Donderdag 22-4 waren er de hele dag B-Klasse X-ray zonnevlammen en rond 22:00 nog een bijna C-Klasse. Kijk in het artikel hieronder voor de ascentie symptomen. (Einde update.)

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

__________________________________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. Steeds was er in de middag elektronenstorm in de middag. En vooral op zondag 18-4 erg hoog. Tijden die worden weergegeven zijn UT. Dus omrekenen naar Europese tijd is +2 uur.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

___________________________________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van dinsdag 20-4. Er is nog steeds een groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht (nr 46), dus dat is voelbaar en hoorbaar met een grove ruis die door je heen raast. De zonnewind die nu op Aarde is actief is op dinsdag is afkomstig uit dit gat in de corona van de Zon (nr 46) en is dus nog steeds plasma aan het spuien in de richting van de Aarde. Dus vandaar dat de vooruitzichten van de experts aangeven dat pas rond dinsdag 20-4 de zonnewind verhoging zal gaan afnemen. (zie grafiek vooruitzicht.)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van dinsdag 20-4. We zien 3 actieve zonnevlekken op de Zon. De AR281 & AR2816 produceren sinds maandag zonnevlammen, maar staat dus niet op de Aarde gericht. Waarschijnlijk heeft deze zonnevlek de grote M-Klasse zonnevlam in de nacht geproduceerd.
Dit is een weergave van de X-ray stroom. Er was in de nacht een enorme zonnevlam net niet gericht op de Aarde (Ar2816). Ook is sind maandag de zonnevlek aan de westzijde van de Zon (AR2817) erg actief. Deze stond net niet op de Aarde gericht, maar veroorzaakte toch een enorme M-Klasse X-ray (M1.11) zonnevlam hier in onze atmosfeer op Aarde. Waarschijnlijk krijgen we rond de 23ste de plasma binnen op Aarde. Deze zonnevlam was actief rond 2:40 uur Europese tijd (UT+2). zie rode pijl. De constante X-ray licht stroom is ook verhoogd naar halverwege de B-klasse, doordat er veel actieve zonnevlekken zijn op dit moment en een hele grote serie van B-klasse zonnevlammen. En dat betekent constante X-ray lichtstroom die wel verhoogd is, maar niet extreem.

Dat was lang geleden dat we zo’n grote X-ray zonnevlam hadden. Dit geeft dus meestal felle ascentiesymptomen zoals: misselijkheid, maagpijn, angstgevoelens, draaierigheid, hoofdpijn en migraine, plotselinge voedsel of andere intolerantie (Histamine aanvallen). Plotseling slecht zien, of orenEr komt dan in ene keer zoveel licht binnen in ons energiesysteem en dat moet je dan ook verwerken. Ook is het mogelijk dat het heel slecht geslapen hebt. Dan blijf je een soort van alert of kun je helemaal niet slapen, omdat je zoveel licht door je heen krijgt dat je gewoon het helder en wakker bent. Het hele lichaam kan in vuur en vlam staan en helemaal tintelen.
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van maandag 19-4. Weergave van de tijd is U.T. (Europese tijd is +2 uur)De rest van de zonnevlammen worden niet meer weergegeven. Er was dus een grote X-ray zonnevlam van de AR2816 op de rand van de Zon rond 2:40 uur Europese tijd (UT+2) in de nacht.
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van dinsdag 20-4. De rest van de zonnevlammen worden niet meer weergegeven. Er was dus een grote X-ray zonnevlam van de AR2816 op de rand van de Zon rond 2:40 uur in de nacht.

Zonnevlammen symptomen

Lees de onderstaande symptomen als pittig, want er was in de nacht een enorme X-ray zonnevlam van de M-Klasse:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Het ziet er naar uit dat we vrijdag 23-4 op Aarde een klein staartje mee kunnen krijgen van de grote explosie op de Zon van dinsdagnacht in de vorm van een zonnestorm. Dit is net wel of net niet. We gaan het vrijdag meemaken.

________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is de weergave van de Schumannresonantie. De Schumannresonantie was vooral op maandag heftig actief tussen 22:00 en 6:00 uur Europese tijd. Hoogste intensiteit tussen 22:00 en 23:00 zondagavond 18-4 (A1= 65 amplitude en dat is hoog). Het was een gedeeltelijke, dus vooral de lagere frequenties kwamen in beweging. De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet. Er is best wel intense andere activiteit, dus de SR is zeker voelbaar. Op dinsdag 20-4 is er ook gedeeltelijke activiteit tussen 4:00 en 12:00 uur en nog steeds aan het stijgen na 12:00 uur. Hoogste piek om 8:30 en 9:30 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit is iets lager dan gisteren, maar nog wel aan de hoge kant (A1=52 amplitude).

Schumannresonantie activiteit symptomen

Op donderdag was de intensiteit van de SR activiteit hoog, maar op zaterdag erg laag. Dus zo kun je ook de mogelijke symptomen interpreteren. Omdat er veel verschillende verstoringen waren de afgelopen dagen, kan de SR dus weer intenser voelen dan in verhouding staat tot de intensiteit. Het is als het ware een optelsom waar de SR net de druppel is. We hebben al dagen iedere dag SR verstoringen gehad de afgelopen week. :

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de weergave van de Schumannresonantie intensiteit. De Schumannresonantie was vooral op maandag heftig actief tussen 22:00 en 6:00 uur Europese tijd. Hoogste intensiteit tussen 22:00 en 23:00 zondagavond 18-4 (A1= 65 amplitude en dat is hoog). Het was een gedeeltelijke, dus vooral de lagere frequenties kwamen in beweging. De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet. Er is best wel intense andere activiteit, dus de SR is zeker voelbaar. Op dinsdag 20-4 is er ook gedeeltelijke activiteit tussen 4:00 en 12:00 uur en nog steeds aan het stijgen na 12:00 uur. Hoogste piek om 8:30 en 9:30 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit is iets lager dan gisteren, maar nog wel aan de hoge kant (A1=52 amplitude).

_____________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZONNEWIND EN REACTIES

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid gemeten door de GOES 16 satelliet. De zonnewind snelheid is al aan het zakken op dinsdagmiddag, was in de nacht nog iets meer verhoogd. Rond 2:00 uur Europese tijd (UT+2) was er zelfs een piek van rond de 670 km/sec en dat is flink. Dus het was wel bal in de nacht, omdat er rond die tijd ook een grote M-Klasse X-ray zonnevlam actief was. De waarden zakken op dinsdagmiddag onder de 600 km/sec en dus was minder intens.
Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

Deze is redelijk rustig. Er is nog wel verhoogde zonnewind, maar geen zonnestorm meer op deze dinsdag 20-4.
Dit is een weergave van de vooruitzichten van de zonnewind. De vooruitzichten zijn dat deze zonnewind pas rond dinsdag 20 april zal gaan afnemen en tot die tijd verhoogd blijft. Dit komt omdat de zonnestorm afkomstig is uit een zeer groot en breed gat in de corona van de Zon verbonden met de zuidpool van de Zon. Ik verwacht rond de 550 tot 500 km/sec. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de zonnewind is waarschijnlijk alleen vanaf vrijdag en op zaterdag verstoord tot zonnestorm niveau (kp-5 rood). Daarna is de zonnewind gezakt. Op dinsdag was deze nog 600 km/sec, dus wel voelbaar met symptomen. Woensdag rond de 550 km/sec en zakt nog verder op deze dag. De normale waarde van zonnewind is rond de 400 km/sec. Dus 550 km/sec is wel voelbaar, maar niet extreem verhoogd.

Symptomen zonnestorm

Er is vanaf vrijdag 16-4 een zonnestorm actief. Deze is vanaf maandag milder. Op dinsdag nog 600 km/sec, dus wel voelbaar met symptomen. Woensdag rond de 550 km/sec en zakt nog verder op deze dag:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

___________________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetische veld ziet er onrustig uit. Vooral in de nacht steeds een grote verstoring. zie rode pijlen (aangegeven tijd in de grafiek is UT dus =2 uur voor Europese tijd).
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er waren geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van dinsdag 20-4. Het magnetisch veld was licht verstoord door de binnenkomende zonnewind. Ook op grondniveau gemeten in Noord-Europa (zie bovenstaande grafiek) op de lagere breedtegraden, net boven Nederland. Dus dat is bij ons in Nederland, België, Duitsland en Denemarken dan een extra verstoring. Dit duurde tot ongeveer 6:00 uur E.T. De mogelijke symptomen zijn: afwisselend warme voeten (goed geaard) en koude voeten (minder goed geaard), ook kun je je minder stabiel voelen of duizeligheid ervaren.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.
UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

________________________________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de nieuwe Maan van maandag 12 april 2021: https://inzichten.com/wonderen-van-ons-bewustzijn/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de volle Maan van zondag 28 maart 2021: https://inzichten.com/liefde-en-de-heilige-strijd-van-het-hart/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Er is een extra webinar op dinsdag 20 april 2021 om 19:45 omdat het weer een zeer intense nieuwe Maan was en we gaan de periode met SUPERMANEN in voor de komende maanden en die zijn ook altijd extra intens. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-20-april-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DINSDAG 27 april 2021 om 19:45 rond de volle Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-supermaan-27-april-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 17-4
Elektromagnetische update zaterdag 24-4

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update dinsdag 20-4 & update woensdag 21-4

3 Gedachten

 1. jo dinsdag 20 april 2021 om 14:15- Beantwoorden

  wat een hitte zeg, en blijft maar doorgaan, 2 nachten niet geslapen. But all for the good course.
  Heel veel aangeraakt en opgelost. There is more t come.
  tot vanavond
  vr gr jolanda

  • Manuela van der Knaap dinsdag 20 april 2021 om 14:52- Beantwoorden

   Precies er wordt veel wat vastzit in trilling gebracht. Het is met deze M-Klasse zonnevlam wel heel intens op deze dinsdag. Alle cellen staan te trillen. Sterkte Jolanda <3

 2. Erol woensdag 21 april 2021 om 00:35- Beantwoorden

  Goedeavond/nacht manuela
  Ik heb hem dit keer ook weer zwaar te pakken gehad en ik kon alles voor me gevoel lange tijd goed hendelen.
  Vandaag gestoorde uitbarstingen gehad
  Na lange tijd wat beter denken overal mee om te kunnen gaan. Zegt soms dus helemaal niets bij mij vind het soms ook moeilijk om te zien wat nou precies mijjn lessen van deze energieen zijn het brengt me soms op gevaarlijke kruispunten en wil me er nooit meer in verliezen. Het gevaarlijke punt is ik voel en zie dit dus ook altijjd pas achteraf .het is schijnbaar teveel energiie informatie op het momemt zelf .
  Om een lang verhaal kort te maken
  Ik wist en vind het dan altijd zo leuk om te weten dat je artikel erop staat .
  Ik zij ik weet het ik wist het het artikel is er vanavond en jahoor ik lees het nu altijd om me eigen moment . Dus vond het toch wel tijd om iets te schrijven erbij
  Het geeft me toch wat rust en dankbaarheid. Owjaa en ik had ook de hitte in de ochtend alsof alles me organen huis in vuur en vlam stond
  En de eerste momenten begreep ik niet het leek ney of ik me vingers / handen had verbrand heel gek gevoel nog nooit gehad. Dit was maandag nacht inderdaad. Ik wens iedereen die dit leest en u veel sterkte en geluk want ik denk dat we dat wel kunnen gebruiken met ze allen groeten Scarfam

Plaats een reactie