Elektromagnetische update wo 11-1 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19 minuten leestijd

In dit artikel informatie over wat er in je lichaam gebeurd met hoge zonnevlammen en andere verstoringen en ook wat je er aan kan doen. Waarom heeft de een wel reacties en de ander niet. Kort overzicht: Hoge zonnevlammen M-klasse, elektronencrash. Verwachtingen: ZEER GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en verhoogde zonnewind. Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

Er waren niet veel verstoringen, maar toch erg pittig met hoge zonnevlammen van de M-Klasse de hele nacht en dag. Verder was er alleen maar een elektronencrash en geen andere verstoringen op deze woensdag. Er wordt voor woensdag 11-1 en donderdag 12-1 een verhoogde zonnewind verwacht (rond 550 km/sec), begin van de avond is er nog niets zichtbaar daarvan. en de zeer hoge zonnevlammen gaan ook nog wel even door de komende week.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

❤️

Speciale informatie over verstoringen in het lichaam:

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet?

Door het X-raylicht en ook als er zonnestormen zijn of andere verstoringen neemt de elektrische component van elektromagnetische spectrum toe. Ook je bewustzijn en ook je trilling nemen toe. Maar als er te weinig energetische aarding is of magnetisch tegenwicht in de cellen, dan brengt het (meestal tijdelijk)schade of overbelasting aan je zenuwstelsel. (Komt ook door veel vuldig gebruik van elektrische apparaten zoals je mobiele telefoon, tablet, computer, televisie enz.). Dus door de schade aan het zenuwstelsel wordt je extra gevoelig voor elektromagnetische verstoringen. Daarom zeg ik ook altijd, zorg goed voor je zenuwstelsel, wanneer je last hebt van de elektromagnetische verstoringen. Dus afvoeren van het teveel van elektrische energie is belangrijk. (Grote zwarte Toermalijn met Seleniet en de speciaal geopende Hematiet er ook nog bij (zie webshop) of een aardingslaken (trek het aardingslaken uit de aardedraad wanneer er grote verstoringen zijn van het aardmagnetisch veld, dus bij grote zonnestormen) of boomknuffelen of met blote voeten op de aarde lopen, enz.)

Om nog dieper hier op in te gaan: door blokkades (die we allemaal verschillend hebben) en waar de hoge frequenties van de elektromagnetische verstoringen tegen op lopen, die worden in beweging gebracht door elektromagnetisch verstoringen. Blokkades zijn als een vastzittend brok die op psychisch, emotioneel, mentaal, energetisch niveau en die na langere tijd ook op fysiek niveau zichtbaar worden in de vorm van blessures of ziekte. Door de blokkades kan de hoogfrequente elektrische kosmische energie niet doorstromen en geeft het ongemakken. Maar de elektromagnetische hoogfrequente energie zorgt er ook voor dat de blokkade stap voor stap, op je eigen tempo kan worden opgelost. De blokkades zijn de reden dat de hoogfrequente kosmische energie van X-raylicht (zonnevlammen), zonnestormen en Schumannresonantie enz. niet kan doorstromen en begint op te hopen. Daardoor krijg je dan een overschot aan elektrische energie in je cellen.

Ik kreeg een vraag of het te veel aan hoogfrequente elektrische energie ook helend ingezet kan worden voor anderen. Deze extra ontvangen elektrische kosmische energie (dus vanuit onevenwichtige elektrische-magnetische verhoudingen) naar buiten richten op anderen om het teveel van elektrische energie als helende krachten in te zetten, dat kan mogelijk je zenuwstelsel overbelasten en zelfs beschadigen en het kan je ook uitputten. Je hebt een basis van magnetisch en elektrisch evenwicht nodig om het X-raylicht en hogere kosmische energie die tijdens elektromagnetische verstoringen van de Zon op aarde aankomen, ook op te nemen en door te laten stromen. En stap voor stap verhoog je dus je bewustzijn en los je oude trauma’s en blokkades op. Je geest wordt steeds meer vrij en autonoom. En daardoor heb je steeds minder ‘last’ van de verstoringen naar mate je steeds meer vrij bent van energetische, emotionele, mentale en fysieke blokkades. Je kan het dan beter opvangen.

Bij zeer grote verstoringen voel je dan vaak nog wel de verstoringen. Uitzonderingen zijn er natuurlijk wel, zoals mensen met een beschadigd zenuwstelsel die daardoor extra gevoelig blijven voor de elektromagnetische verstoringen. Vraag daarbij dan hulp van een arts of therapeut met speciale supplementen, kruiden of andere hulpmiddelen.

En wanneer alles erg vastzit op alle niveaus, dan merk je weinig van de verstoringen van de Zon. Dan kan de hoge frequentie van bijvoorbeeld het X-raylicht door hoge zonnevlammen niets of maar heel weinig in beweging krijgen. Of er ontstaat een fysiek probleem, zoals wetenschappelijk aangetoonde mentale breakdowns en hartproblemen (zie afbeeldingen met regenboogkleuren onderaan dit artikel voor de wetenschappelijke resultaten en symptomen) die toenemen tijdens verhoogde elektromagnetische verstoringen.

Dus voel jij de verstoringen, weet dan dat je bezig bent om te groeien en te helen. Dus neem rust en zorg goed voor jezelf. In mijn webshop staan prachtige zeer effectieve hulpmiddelen in de vorm van mineralen (grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje & speciaal geopende Hematiet). Mijn meditatie webinars zijn ook een goede manier om weer in evenwicht te komen.

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️

Donderdag is er weer een speciaal meditatie-webinar om te rust te komen en voor het loslaten van de dualiteit van de 3D Matrix en het vinden van je oorspronkelijke kosmos-aarde verbinding: donderdag 12 januari 2023 om 19:45 uur: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/volwassen-autonoom-zijn/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Ik wil je graag een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ikzelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met velen mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Er zijn geen bijzondere heden te melden voor de zonnewind voor deze woensdag.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE (rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is groen dus is er een normale intensiteit. De zonnewind snelheid en dichtheid zijn beide wel erg onrustig met pieken en dat voelt dat wel wat onrustig.

(Symptomen zonnewind is in de hele dag actief : MILD: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij kp-7. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de komende week en dat er pas weer verstoring zal zijn rond donderdag 19 januari. De andere weergave van zonnewind vooruitzichten geeft aan dat vanaf woensdag 11-1 de zonnewind heel langzaam weer zal toenemen. Op donderdag 12-1 rond middernacht zal de zonnewind dan ongeveer 550 km/cm3 hoog zijn is de verwachting (zie grafieken hieronder). Dat is een milde verhoging met waarschijnlijk ook reacties van de beschermende magnetosfeer van de aarde met bijna zonnestorm of zelfs zonnestorm. Overigens spreken de verschillende vooruitzichten elkaar tegen. Die hierboven laat zien dat er geen verhoging komt, die hieronder wel. We gaan zien wat het gaat worden.

Afb: Dit is een andere weergave van zonnewind vooruitzichten en deze geeft aan dat vanaf woensdag 11-1 de zonnewind heel langzaam weer zal toenemen. Op donderdag 12-1 rond middernacht zal de zonnewind dan ongeveer 550 km/cm3 hoog zijn is de verwachting (zie grafieken hieronder). Dat is een milde verhoging met waarschijnlijk ook reacties van de beschermende magnetosfeer van de aarde met bijna zonnestorm of zelfs zonnestorm.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. De verwachting is rust met de zonnewind voor de komende dagen. Ik denk persoonlijk dat er nog wel iets kan aankomen hier op aarde, met een verhoogde zonnewind op woensdag 11-1 en donderdag 12-1. Woensdag 11-1 tegen de avond is er nog geen verhoogde activiteit van de zonnewind. We gaan het zien.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van woensdag 11-1 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes). Er is 1 groot gat in de corona van de Zon NIET op de aarde gericht. Deze staat ook hoog op de Zon en daardoor hoor je ze wel met fluittonen, maar deze plasma gaat niet aankomen op aarde. Er waren opnieuw meerdere hoge zonnevlammen, van de M-klasse. De situatie is uitzonderlijk en hooggespannen. Nog niet eerder hadden we in de nieuwe zonnecyclus 25 zo’n hoge potentiële M- 70% en X-klasse 30% zonnevlammen verwachting. Dit gaat nog wel even door, omdat er een paar heel actieve grote complexe zonnevlammen op de Zon zichtbaar zijn en ook op de aarde gericht staan, en ook weer nieuw zichtbaar worden aan onze zijde van de Zon.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: NIET AAN DE ORDE (gat staat niet meer op de aarde gericht. Je kan het wel horen, maar minimaal.) De plasma zal niet aankomen op aarde, maar wordt wel gehoord met fluittonen. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor woensdag 11-1. Waar de rode pijlen bij staan laat zien welke zonnevlekken de grote zonnevlammen produceren. Er staan ook nog een paar zonnevlekken op de aarde gericht, waarvan een met hoge potentie voor het produceren van een grote zonnevlam: de AR3182 , maar deze produceren op dit moment alleen hogere C-klasse zonnevlammen. Het is niet te hopen dat deze zonnevlek grotere zonnevlammen gaat produceren terwijl deze op de aarde gericht staat, want dan krijgen we aan de dagkant van de aarde grote blackouts, ook in Europa.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor woensdag 11-1. Er waren een aantal hogere zonnevlammen, M-Klasse. Zie lijst hieronde).

Afb: Dit is de nieuwe zonnevlek op de rand van de Zon, de AR3186. Deze produceerde op woensdag 11-1 rond 9:30 uur een M-3.14 hoge zonnevlammen op de rand van de Zon. Dus dat was opnieuw een mega explosie.

(Symptomen zonnevlammen mild tot gemiddeld: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de lijst met zonnevlammen van woensdag 11-1. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op woensdag 11-1, met een 70% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 30% kans op grote X-klasse zonnevlammen. Zo hoog hebben we het in deze nieuwe zonnecyclus 25 nog niet gezien. Dus het is echt een grote alert. En dus een grote kans op de ZEER GROTE X-KLASSE ZONNEVLAMMEN en dus is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. De rode pijl staat naast de zonnevlek AR3184 en laat zien dat er nog weer een krachtige zonnevlek bij komt woensdagavond waarschijnlijk zichtbaar aan onze kant van de Zon. Er zijn nu een heel aantal grote complexe zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar, dus de komende week zorgt dat voor extra grote zonnevlammen. De verwachting is dat deze zonnevlek de komende week meer grote X-klasse zonnevlammen zal gaan produceren. Deze zonnevlek heeft de potentie om 70% M-klasse en 30% X-klasse zonnevlammen te produceren. Dit is een uitzonderlijk hoge verwachting van X-klasse zonnevlammen. die hebben we nog niet eerder gezien in deze nieuwe 25ste cyclus van de Zon. De komende week is het weer pittig.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er was in de ochtend een elektronencrash tussen 8:00 en 13:00 uur. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat het de komende dagen ongeveer hetzelfde zal zijn en dus met de mogelijkheid voor korte periode met elektronencrash. Kijk voor de symptomen hieronder.

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 12 januari 2023: Voor meer info: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-12jan23/ & vrijdag 27 januari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-vr-27jan23/

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op zaterdag 7 januari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-7-januari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update ma 9-1 & di 10-1 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update do 12-1 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update wo 11-1 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie