Elektromagnetische update za 22-6 & zo 23-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,9 minuten leestijd

Kort: M-klasse zonnevlam, GROTE ZONNEVLAM ALERT, milde verhoogde zonnewind met situatie tegen zonnestorm aan, milde Schumannresonantie, tot zondag situatie tegen elektronenstorm aan en vrijdag switch magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC.) Lees meer in het artikel hieronder…

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

Afb: Dit was de grote X-ray licht uitbarsting M-9.36 vanaf de rand van de Zon van een terugkerende zonnevlek.

UPDATE ZONDAGAVOND 23-6: Direct na het plaatsen van dit artikel was er zoals ik al aan had gekondigd in mijn artikel hieronder een bijna X-klasse zonnevlam geproduceerd door de terugkerende zonnevlek AR3723 met een M-9.36, dus niet op de aarde gericht. Dus dat beloofd weer een intense week te worden, als zelfs al vanaf de rand van de Zon zo’n hoog X-ray licht ons bereikt was dit een mega explosie. De grafieken zijn geupdate hieronder. (EINDE UPDATE.)

Onderaan het artikel staat informatie wat je zelf kan doen om de ascentiesymptomen te verminderen die ontstaan door verstoringen van de Zon.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Voor inzicht in de actuele processen in jezelf en in de wereld, lees het artikel van de nieuwe Maan die deze hele maand aan de orde is.: https://inzichten.com/2024/06/de-nieuwe-yin-yang-verbinding/ & het laatste artikel van de volle Maan van 22-6: https://inzichten.com/2024/06/een-nieuwe-innerlijke-ruimte-manifestatie/

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van maandag 17-6

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere gaten in de corona van de Zon, maar NIET op de aarde gericht. (zie rode kruisjes in de witte vakjes.) Er zijn wel zonnewinden afkomstig uit deze gaten in de corona en die hoor je met hoge fluittonen/ruis.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er staan op beide randen van de Zon actieve zonnevlekken. Op de randen van de Zon zijn ze altijd heftiger, met grotere zonnevlammen, dus daarom is er ook een hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse en 15% kans op X-klasse zonnevlammen en 15% kans op protonenstorm. Tot nu toe valt het mee, maar op vrijdag 21 juni liet de zonnevlek die nu net in het zicht draait van de aarde, al van zich horen aan de achterkant van de Zon met een enorme zonnevlam, zeker een hoge X-klasse. Dit is een terugkerende zonnevlam, die de vorige keer flink huisgehouden heeft met hoge X-klasse zonnevlammen en dus nog steeds actief. We gaan zien wat die gaat veroorzaken de komende week. Dus ook weer een grote kans op hoge zonnevlammen, zonnestormen en protonen stormen komende week. Voor nu valt het erg mee met af en toe een M-klasse zonnevlam, maar merendeel C-klasse zonnevlammen, niet aarde gericht.

Afb: Je ziet een terugkerende zonnevlam die vrijdag liet zien dat die nog flink actief is.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van vrijdag 21-6

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van zaterdag 22-6

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van zondag 23-6

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van zondag 23-6 de laatste update.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN KOMENDE WEEK: op vrijdag 21 juni liet de zonnevlek die nu net in het zicht draait van de aarde, al van zich horen aan de achterkant van de Zon met een enorme zonnevlam, zeker een hoge X-klasse. Dit is een terugkerende zonnevlam, die de vorige keer flink huisgehouden heeft met hoge X-klasse zonnevlammen en dus nog steeds actief. We gaan zien wat die gaat veroorzaken de komende week. Dus ook weer een grote kans op hoge zonnevlammen, zonnestormen en protonen stormen komende week. En rond 14:00 uur was er plotseling een hoge M-9.36 X-ray zonnevlam vanaf de rand van de Zon, van de terugkerende zonnevlek. Dus maak je riemen maar vast, dat wordt zeer waarschijnlijk een pittige week.

Afb: Dit is het overzicht van de zonnevlammen voor de komende week.

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor zondag 23-6 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo is de verwachting, maar kan hoger oplopen door de nieuwe terugkerende zonnevlekken.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN & ZONNEWIND:

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de magnetosfeer op de zonnewind.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De afgelopen week was er verhoogde zonnewind met op dinsdag 28-6 tot 600 km/sec. En toch was er weinig reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde met zonnestorm. Maximaal tot kp-4. Dus dat is bijna niks. Maar je voelt die verhoogde zonnewind dus wel met deeltjes die door je heen razen. En als dat een week duurt, dan is dat best wel een uitputtingsslag. Vrijdag 21-6 zakte de zonnewind weer naar normale waarde.

De actuele situatie voor zondag 23-6 is een milde situatie tegen zonnestorm aan met kp-4 vanaf 13:30 uur. Omdat we nu rond de zonnewende zijn, komt gewone normale zonnewind binnen via een abnormale hoek en daardoor kan er dus zelfs zonnestorm zijn als er geen verhoogde zonnewind is, zoals op deze zondag. In deze periode kunnen zonnestormen ook plotseling enorm hoog oplopen.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid op zondag 23-6.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM/WIND:

KORTE UITLEG VOOR DE KOMENDE WEEK: De verwachtingen zijn mild, met af en toe wat verhoogde zonnewind afkomstig uit de gaten in de corona van de Zon, die op de aarde gericht stonden afgelopen week. Dit kan nog veranderen, omdat er een terugkerend zonnevlek is die nog steeds pittig actief is (zie bij zonnevlammen beschrijving hierboven). Dus er is voor de komende week mogelijk vanaf woensdag een mogelijkheid voor zonnestormen. En vanaf maandag al protonenstormen, wanneer de zonnevlek in het zicht staat van de aarde.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is een andere verwachting voor 3 dagen.

Afb: Dit is een grafiek met de verwachtingen voor de zonnewind voor 3 dagen.

Afb: Dit is weer een ander vooruitzicht die laat zien dat het de komende week niet super actief zal zijn met zonnestorm. Maar dat kan dus veranderen, met de nieuwe zonnevlekken die in het zicht van de aarde komen.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN:

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 7 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG: Vanaf woensdagavond 19-6 was er steeds in de avond en nacht een situatie tegen elektronenstorm aan. Deze situatie duurde tot zondagochtend 23-6 rond 6:30 uur.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De verwachting is dat de situatie tegen elektronen storm aan voorbij is en de situatie neutraal zal zijn voor de komende tijd.

Symptomen elektronenstorm NET AAN tegen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (GEMIDDELD/LAAG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie activiteit was met een korte piek verhoogde op vrijdag 21-6 rond 19:00 uur met een gemiddelde intensiteit van maximaal 35 amplitude. En op vrijdagochtend was een zeer milde activiteit tussen 10:00 en 13:00 uur met de lage 22 amplitude. De verstoring op zaterdag 22-6 was zeer mild, dus die ga ik niet benoemen.

Symptomen GEMIDDELD TOT LAAG alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met C en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon was er weer op donderdag 20-6 rond 20:00 uur weer geswitcht naar de ‘abnormale’ magnetische verbinding tussen aarde en ZOn. Dus de milde verstoring is weer actueel voor de komende week.

(De milde symptomen VANAF DONDERDAG 20-6 ROND 19:00 WEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 27 juni 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 27 juni 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-27-juni-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 11 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-11-juli-2024/

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zondag 7 juli 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-7-juli-2024/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Een nieuwe innerlijke ruimte & manifestatie

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update za 22-6 & zo 23-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie