Elektromagnetische update vrijdag 28-6 & VOORUITZICHT WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,1 minuten leestijd

Kort: Heftige hoge zonnestorm (Hp-8), elektronencrash, X-ray pieken, hoge Schumannresonantie en ‘ongewone magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Lees meer in het artikel op de website. En met het vooruitzicht voor de komende week. Lees meer…

Onderaan het artikel staat informatie wat je zelf kan doen om de ascentiesymptomen te verminderen die ontstaan door verstoringen van de Zon.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

Voor inzicht in de actuele processen in jezelf en in de wereld, lees het artikel van de nieuwe Maan die deze hele maand aan de orde is.: https://inzichten.com/2024/06/de-nieuwe-yin-yang-verbinding/ & het laatste artikel van de volle Maan van 22-6: https://inzichten.com/2024/06/een-nieuwe-innerlijke-ruimte-manifestatie/

❤️

ZONNESTORMEN & ZONNEWIND:

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de magnetosfeer op de zonnewind.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Onverwacht was daar ineens een hele hoge zonnestorm. Deze is niet afkomstig van een zonnevlam en of uit een gat in de corona van de Zon, maar van een filament, opbouw van plasma die uit een soort van scheur komen. En dat komt altijd heel plotseling. Het is super zeldzaam dat zo’n uitbarsting een G4 zonnestorm veroorzaakt. Was voor het laatst in zonnecyclus 22 of zoiets (we zijn nu bij zonnecyclus 25), dus echt heel lang geleden want 1 zonnecyclus duurt ongeveer 12 jaar. Vanaf vrijdag 28-6 rond 2:00 uur begon er een milde reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde met kp-4. Pas rond 13:00 uur liep het verder op naar hele pittige zonnestorm, met het hoogtepunt rond 16:00 uur met Hp-8.333. Dat is een mega hoge zonnestorm en totaal onverwacht hoog. Vanaf 18:30 zakte het weer naar meer normale waarde rond kp-5. De zonnewind dichtheid liep erg hoog op met de hoogste piek rond 17:00 uur met ongeveer 75 p/cm3 en dat is hoog en goed voelbaar. De zonnewind snelheid liep op naar 500 km/sec en dat blijft zaterdag ook nog wel op dat niveau. De verwachting is dat er in de nacht en op zaterdag nog zonnestorm kp-4 of kp-5 zal zijn, maar niet weer van die hoge zonnestorm.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid op vrijdag 28-6

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid op vrijdag 28-6

VERWACHTINGEN ZONNESTORM/WIND:

KORTE UITLEG VOOR DE KOMENDE WEEK: Er komt waarschijnlijk nog een 2de zonnestorm, die direct achter de zonnestorm aan komt die vrijdagmiddag actief was. Dus daarom ook nog zaterdag 29-6 milde zonnestorm kp-4 en kp-5. De verwachting is dat deze zonnestorm in 2 delen, die nu actief is nog een paar dagen nodig heeft om uit te rollen. Vanaf zondagavond is het weer helemaal achter de rug. Of als er toch ruimte zit tussen de 2 zonnestormen, dan zien we die op zaterdagavond 29-6 of zondag 30-6 opkomen met opnieuw een verhoging van de kp-index en zonnewind snelheid en/of dichtheid. De verwachting is dat er niet veel andere activiteit zal zijn met zonnestorm. Maar dat kan eventueel veranderen wanneer er nieuwe zonnevlekken in het zicht draaien van de aarde. Maar omdat deze zonnevlekken voor de 3de keer terugkeren is de verwachting dat dit rustig zullen blijven, later deze week.

Afb: Dit is een andere verwachting voor 3 dagen.

Afb: Dit is een grafiek met de verwachtingen voor de zonnewind voor 3 dagen.

Afb: Dit is weer een ander vooruitzicht die laat zien dat de verwachting voor de zonnestorm van vrijdagmiddag 28-6 echt niet verwacht was zo groot te zijn. Ook laat dit overzicht zien dat het de komende week niet super actief zal zijn met zonnestorm. Maar dat kan dus veranderen, met de nieuwe zonnevlekken die in het zicht van de aarde komen.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN:

Afb: dit is de Zon van vrijdag 28-6 (Er zijn GEEN gaten in de corona te zien).

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van vrijdag 28-6.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er zijn veel zonnevlekken, maar ze zijn gelukkig allemaal redelijk mild met alleen C-klasse zonnevlammen de afgelopen dagen. Omdat er toch een aantal zonnevlekken op de aarde gericht staan de komende week, is er toch een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van vrijdag 28-6

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN KOMENDE WEEK: De hoogte van de zonnevlammen valt mee, met alleen C-klasse zonnevlammen de afgelopen dagen. Omdat er toch een aantal zonnevlekken op de aarde gericht staan de komende week, is er toch een GROTE ZONNEVLAM ALERT voor de komende week. Maar vermoedelijk zal het mee gaan vallen, omdat de nieuwe zonnevlekken, terugkerende zonnevlekken zijn, die nu voor de 3de keer in het zicht van de aarde komen. Dus 3 rondes van de aarde rond de Zon nog steeds actief zijn. Dat gebeurd niet zo vaak.

Afb: Dit is het overzicht van de zonnevlammen voor de komende week.

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor vrijdag 28-6 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo is de verwachting, maar kan hoger oplopen door de nieuwe terugkerende zonnevlekken die aarde gericht staan vanaf maandag 1-7.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (GEMIDDELD/LAAG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie activiteit was tussen 11:00 en 15:00 uur met een hoge intensiteit van maximaal 54 amplitude.

Symptomen HOOG alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met C-klasse zonnevlammen en een verhoogde zonnewind snelheid. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN:

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 7 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG: Vanaf vrijdag 28-6 rond 13:00 uur tot ongeveer 19:00 uur was er een periode met elektronencrash. De verwachting is dat dit af en aan de komende dagen aan de orde is. De afgelopen week waren er steeds korte momenten met milde elektronencrashes. De verwachting is dat de situatie nog een paar dagen in elektronencrash blijft. het kan ook meevallen en tegen neutraal aan zijn.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE op de aangegeven tijden: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

X-RAY PIEKEN (gemiddeld)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van zonnewind dichtheid.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er was kort een periode met zeer hoge X-ray pieken rond op donderdag 28-6 rond 23:00/00:00 uur met pieken rond 85 p/cm3. Deze DSCOVR satelliet weergave was zelfs hoger dan die van de ACE (zie hierboven de zwarte grafieken). Dat is bijzonder, want dat is meestal anders. De verhoogde zonnewind dichtheid op beide grafieken op vrijdag 29-6 is de zonnestorm, die pittig hoge zonnewind dichtheid had.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het momen uurt. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon was er weer op donderdag 20-6 rond 20:00 uur weer geswitcht naar de ‘abnormale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon. Dus de milde verstoring is weer actueel voor de komende week.

Afb: Zoals je kan zien gaat de ‘ongewone’ magnetische verbinding (groene stralen) nog wel minimaal 5/6 dagen door.

(De milde symptomen VANAF DONDERDAG 20-6 ROND 19:00 WEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zondag 7 juli 2024 start om 19:45 uur. LET OP!!! 1 DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-7-juli-2024/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 11 juli 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 11 juli 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-11-juli-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

test
'Vertrouwen in de kracht van het Licht'

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 28-6 & VOORUITZICHT WEEK

Plaats een reactie