Naar buiten met jouw unieke bijdrage!

Nieuwe Maan in Vissen energieën voor Maart 2019

In dit artikel kun je lezen over de vele wisselingen van energieën die we in maart te verwerken krijgen. Mercurius retrograde wordt uitgelegd en hoe je hierin mee kunt bewegen en de vernieuwende periode van Uranus in Ram gaat over naar de rust en stabiliteit van Stier. Thema’s voor deze Maan(d) zijn: waarachtige eenheid en spiritualiteit versus vals licht en dualiteit, tweelingzielen en heling van de man-vrouw eenheid in jezelf en het nu toch echt naar buiten brengen en innemen van jouw unieke plaats in het geheel in gelijkwaardige verbinding vanuit broederschap naast elkaar.
De nieuwe Maan is op 6 maart 2019 om 16:04 GMT (17:05 Europese tijd) in Vissen met Neptunus (heerser Vissen) er boven op. Met nieuwe Maan komt die nieuwe informatie (frequentie) binnen voor de nieuwe Maan(d), die actueel is tot de volgende nieuwe Maan(d) op 5 april. De nieuwe Maan is dit keer een super spirituele nieuwe Maan en kan veel energetische informatie en inzicht bewustmaken over wat werkelijke eenheid en spiritualiteit is.

Love & light syndroom

Maar ook de schaduwkant van Vissen en Neptunus is zeer actueel. In de dualiteit van de Matrix wordt Vissenenergie bedrog, illusie, astrale projectie, angst en juist afscheiding. Valse spiritualiteit viert hoogtij waarin het Love&Light syndroom met haar valse licht de kop op steekt. Alleen Love & Light mag er zijn, de schaduw wordt geprojecteerd en afgescheiden. Je bent dan alleen maar Love&Light. De afscheiding wordt maximaal en dit geeft voeding aan een diepe afscheiding en zelfs angst voor alles wat niet Love&Light is. Deze Maan(d) kan ons leren wat werkelijke eenheid is. Werkelijke eenheid sluit niets uit, maar is onvoorwaardelijk. Ook de schaduw wordt omarmd, te beginnen met de scherpe randjes en weggestopte schaduwstukjes in jezelf waar je niet mee in vrede bent.

Mannelijk-vrouwelijk en eenheid

Als er evenwicht is, dan is het mannelijke actieve principe en vrouwelijke ontvangende principe in jezelf in evenwicht en gelijkwaardig aanwezig. Door beide krachten te omarmen, kan de eenheid ook herstellen in jezelf. Dan is het mogelijk om op een goede manier voor jezelf op te komen, mag je een (gezonde) IK zijn (mannelijke kant) en kun je het ook ontvangen (vrouwelijke kant). Dan beweeg je de dualiteit van de Matrix uit. Die mannelijke of vrouwelijke kracht wordt vaak naar buiten geprojecteerd, naar de man of vrouw in ons leven en de tweelingziel. Als je deze kracht blijft voeden buiten jezelf, dan ontkracht je de eenwording in jezelf, omdat je manifestatiekracht dan afhankelijk is van iets buiten jezelf. Dit zijn dus lessen en groei die deze nieuwe Maan(d) voor ons in petto heeft.

Jouw unieke bijdrage

Bij deze nieuwe Maan staat de zwarte Maan in Waterman in het 6de huis. Deze goddelijke stroom inspireert om jouw unieke plek in te nemen in de praktische ordening van het leven. De afgelopen jaren zijn we gestimuleerd om onze eigen unieke toegevoegde waarde en creatieve expressie te gaan zien, herkennen, erkennen en naar buiten te brengen. ( Afgelopen 2 jaar noordelijke Maansknoop in Leeuw en Priapus in Leeuw. ) We hebben gezien dat de vele facetten naast elkaar konden bestaan en iedereen een ander stukje van het hele spectrum brengt, waardoor het hele spectrum zichtbaar wordt. Dus niet vanuit afgescheidenheid en concurrentie, maar naast elkaar als broeders en zusters, elkaar stimulerend, inspirerend en in samenwerking. Deze nieuwe Maan zal nog meer op een praktische manier helder maken wat jouw plek is in de organisatie van het geheel en je stimuleren deze plek in te nemen, zichtbaar te maken en verder uit te bouwen. Hiermee bouwen wij met elkaar een web van bewustzijn dat sterker is dan het individu. ( zwarte Maan in Waterman in 6de /7de huis oppositie Priapus in Leeuw 12 de huis, ascendant en 1ste huis. )

Veel wisselende energieën

Rondom deze nieuwe Maan zijn er ook veel wisselingen van energieën. Deze steeds wisselende energieën kunnen veel onrust en instabiliteit oproepen. Mercurius gaat retrograde lopen, Uranus gaat van Ram naar Stier, de goddelijke instroom van de (gecorrigeerde) zwarte Maan gaat van Waterman naar Vissen en Cheiron is net van Vissen naar Ram gegaan.

Retrograde Mercurius

Mercurius is retrograde gegaan (of terwijl terug gaan lopen) gegaan op 5 maart om 19:28 ( 19:20 stationair ) en zal tot 28 maart 16:00 ( 14:41 Stationair ) retrograde blijven lopen. Een retrograde periode wordt aangegeven als een lastige periode, omdat alles wat met beweging te maken heeft verstoring kan oplopen. Mercurius regeert over beweging, informatie, communicatie en bijvoorbeeld verkeer. Vaak lopen afspraken anders of gaan niet door, zijn er problemen in het verkeer en foutjes in de communicatie. Mercurius in retrograde vraagt van ons om naar binnen te keren en intern te communiceren en daar eerst orde op zaken te stellen. Dus als je goed verbonden bent met je binnenwereld en regelmatig in een interne dialoog bent, dan zal de retrograde Mercurius periode helemaal geen problemen geven. Ruim in deze Mercurius retrograde periode dus tijd in om aan je innerlijke communicatie en beweging gehoor te kunnen geven, dan zal het ook buiten je beter stromen.

Herstel schone mannelijk kracht

Cheiron is verbonden met de gewonde heler en in Ram vraagt Cheiron om voor jezelf te gaan; oftewel een ‘ik’ te mogen zijn. Zoals je in het vliegtuig je bij nood eerst het mondkapje voor jezelf moet omdoen voordat je een ander mag helpen. Als je niet voor jezelf zorgt, dan heeft een ander ook niets aan jou. In deze periode dat Cheiron in Ram staat van 18 februari 2019 10:10 tot april 2027, leren we op een gezonde manier de mannelijke kant in onszelf in te zetten. Onnodige strijd wordt geëlimineerd. We leren schoon te handelen, zonder bijbedoeling, gewoon omdat het gedaan moet worden en in actie te komen voor dat wat rechtvaardig is en handen nodig heeft. Dit is de kracht van de zuivere krijger. ( Ram-Weegschaal as ) Dus actie voeren en actief aan de slag met het afval probleem, het milieu, culturele vraagstukken enzovoort. De gewonde mannelijke kant in ons en in de maatschappij wordt in deze periode geheeld.

Stabiliseren van vernieuwing

Uranus is op de dag van de nieuwe Maan van Ram naar Stier gegaan om 9:30 en zal daar nu voorlopig blijven. In de periode vanaf mei 2010 heeft Uranus in Ram flink huisgehouden en een enorme vernieuwing op gang gebracht. Nu Uranus in Stier is, tot april 2026, is er een nieuwe periode aangebroken waarin we alle vernieuwing gaan stabiliseren en opbouwen met een stevige basis. Het hart, de onvoorwaardelijke (moeder) liefde, rust, veiligheid, (ge)bouwen aan stabiliteit spelen in deze periode de hoofdrol. En in je eigen leven kan alle opgeklopte vernieuwing en stuwing om jezelf op een nieuwe manier zichtbaar te maken, stabiliseren en tot rust komen in een nieuw jasje.

Wisseling in de goddelijke stroom

In de komende Maan(d) gaat ook de zwarte Maan, die verbonden is met de goddelijke stroom in ons en in de wereld, van Waterman naar Vissen. Op 9 maart begint deze stroom voor een deel al in Vissen te stromen. ( gecorrigeerde zwarte Maan ) Naast de goddelijke inspiratie stroom van de zwarte Maan in Waterman (tot in juli) met thema’s als bewustzijn, broederschap, gelijkwaardigheid versus ego en vrijheid, stroomt ook de goddelijke inspiratiestroom van zwarte Maan in Vissen. De thema’s van de zwarte Maan in Vissen zijn: eenheid versus afscheiding, tweelingzielen/ man-vrouw thema’s, chaos versus ordening en zuiverheid en organisatie en dienstbaarheid.

Zuivere eenheid

In de periode vanaf 9 maart wanneer de goddelijke stroom en inspiratie van de zwarte Maan door Vissen loopt, zijn de thema’s die ik eerder in dit artikel beschreef in de alinea’s ‘Love&Light syndroom’ en ‘Mannelijk-vrouwelijk en eenheid’ zeer actueel aanwezig. Het overlevingsmechanisme is in deze periode verbonden met Maagd energie en de thema’s van het overlevingsmechanisme zijn: ordening, uit elkaar vallen in fragmentatie, oordelen, zuiver moeten zijn tot het zeikerige aan toe. Of het ontstaan van chaos bij afwezigheid van ordening. We mogen onszelf in deze periode onszelf herijken wanneer het gaat om onvoorwaardelijke werkelijke ervaringen met eenheid. Als de eenheid goed kan stromen, dan wordt de Maagd energie een praktische energie, die alles op een dienstbare manier kan aarden en praktisch ordenen. Deze beweging gaat door tot 8 maart 2020. Tot juli blijft ook de zwarte Maan in Waterman nog wel actueel.

Samengevat

Kortom samengevat gaan we een periode in van wisselingen van energieën en daarmee ook van je doel. Geleidelijk zal er meer rust komen in de basis en wordt alle vernieuwing neergezet in een nieuwe stabiele ordening. We zijn ook actief met het herstellen van het gewonde mannelijke handelen in ons en in de maatschappij. Deze Maan(d) zal je specifiek uitdagen om jouw unieke bijdrage naast alle andere bijdragen in verbinding als broeders en zusters zichtbaar en praktisch te gaan maken en dus naar buiten te komen met wat jij hebt bij te dragen.

Veel succes en heb het goed…

©Manuela van der Knaap

LAATSTE NIEUWS:

Ook ik start langzaam weer op met de werkzaamheden. 1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Dus je kan gewoon aankopen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon. Workshops en consulten starten nog niet.

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en kristalmiddagen  Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

Er zijn weer nieuwe Phi-Vogel-Wortel-Amethisten binnengekomen. Dit is pure Magie in de vorm…

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 23 september 2022

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

In dit artikel informatie over weer frequentie upgrades die op lichamelijk niveau ongemak kunnen veroorzaken, het lijden van materieel verlies en de val of transformatie van het financiële systeem of een plotselinge aanval. Dus maak de riemen vast, de rit in de achtbaan gaat zeer waarschijnlijk nu beginnen. Dit artikel zit boordevol video’s, linken en informatie. Lees meer…
Het is een intense maar magische volle Maan, die je (mogelijk worstelend) opnieuw geboren laat worden. Veranderingen zijn bezig zich te voltrekken, in ons, in de maatschappij en zelfs in het hele zonnestelsel. Lees ook in dit artikel welke impact het overlijden van Queen Elizabeth mogelijk heeft. Dit artikel zit boordevol video’s, linken en informatie. Ik neem je mee door het transformatieproces heen, naar de magische heling die ter beschikking staat rondom deze volle Maan. Met een videoboodschap van mij. Ik wens je veel kijk- en leesplezier…
Deze nieuwe Maan brengt ons de innerlijke en wereldse processen voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan. Het gaat over het gevecht van het beschadigende ego en de diepe innerlijke donkere transformaties waar jij en de wereld doorheen gaan. Over hoe je angsten kan loslaten voor de veranderingen van het systeem. Wat is de garantie van de Oerwet? En hoe kan je ontsnappen uit de dualiteit in jezelf en de Matrix. Hoe stroom je van een angstig NEE naar een vreugdevol JA!!!

Plaats een reactie