Samenvallen met jezelf

Nieuwe maan 5 april 2019

In dit artikel vind je informatie over de nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019. Het gaat deze Maan(d) over een nieuwe vorm van authentieke, blije, vrije en meer natuurlijke verantwoordelijkheid die aan het ontstaan is. Het verstand evolueert naar bewustzijn met de nodige ongemakken. Het hart heeft deze Maan(d) weer een hoofdrol en dit kan uitstromen of je loopt vast in spelletjes door projecties en verlangens van het hart die niet authentiek zijn.

Functie van de Maan

Deze nieuwe Maan(d) brengt ons weer de nieuwe informatie over het ascentie proces voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan. Dus we halen nu de informatie op met de nieuwe Maan om deze te integreren in de maand die voor ons ligt. De volle Maan is daarin het maximale punt van uitdrukking in de stof.

Authentieke verantwoordelijkheid

Alles in deze horoscoop ademt vernieuwing, zoals de lente. Zon en Maan in Ram is verbonden met de pioniersgeest, de vernieuwing. Het wordt ook tijd dat we de zwaarte van veranderingsprocessen van de afgelopen tijd achter ons laten. Het kan lijken alsof verantwoordelijkheid nemen ineens niet zo zwaar meer is, maar gewoon iets wat noodzakelijk is om een gezonde basis te bouwen voor jezelf. Dit is een ander soort verantwoordelijkheid: authentieke verantwoordelijkheid. ( Zuidelijke Maansknoop conjunct Saturnus en Pluto in Steenbok 8ste huis. )

Blije en vrije verantwoordelijkheid

Authentieke verantwoordelijkheid is gebaseerd op innerlijke universele waarden en daarin weet je wat je waard bent en waar jij voor staat. ( Noordelijke Maansknoop 2de huis conjunct zwarte Zon 1ste huis in Kreeft. ) Dan is verantwoordelijkheid nemen niet zwaar of iets wat is opgelegd, maar iets dat je in eigendom neemt. Zoals bijvoorbeeld gezonde en juiste voeding tot je nemen, die past bij wie je nu bent. Een lichaam kan moeilijker evolueren en al dat fotonenlicht ontvangen, als het steeds door niet de juiste voeding in een verzuurde staat en lage trilling gehouden wordt. Door je proces van verandering helemaal in eigendom te nemen, ontstaat er een blije verantwoordelijkheid, waar je mee samenvalt, die authentiek is en geen moeite kost. ( Diamant (7de huis) Saturnus, zuidelijke Maansknoop en Pluto in het 8ste huis in Steenbok. En zwarte Maan in Waterman en Vissen in 10de huis. )

Volwassen bestuur

Dit zien we overigens ook terug op het niveau van de wereld. Willen wij een toekomst hebben, dan zullen we onze rommel moeten opruimen, zoals het puin in de ruimte dat om de Aarde heen zwermt en daar enorme problemen veroorzaakt. Het is ‘part of the deal’ van volwassen worden en consequenties aanvaarden. Dit werkt ook door voor wat betreft het 5G netwerk, de plastic soep in de zee, Brexit en andere bestuurlijke vraagstukken. En voor het Brexit proces komt daar nog een extra element bij namelijk dat de fragmentatie van het loskomen van de Engelsen van Europa pijnlijk is en het extreem zichtbaar maakt dat we nooit helemaal los zijn van de omgeving. ( Priapus in Leeuw en Maagd. )

Van verstand naar bewustzijn

De komende Maan(d) inspireert de goddelijke stroom die binnenkomt om de ruimte en lichtheid van ons bewustzijn te laten stromen in ons leven. We leren weer nieuwe lagen te openen in ons lichaam, hersenen en daarmee in ons leven om de ruimte, transparantie en ons bewustzijn te gebruiken. Sinds juli 2018 staat de Bron instroom (zwarte Maan) in Waterman en tijdens de volle en nieuwe Manen in deze periode ( online activatie&meditaties ) hebben we steeds nieuwe verbindingen tussen verstand en bewustzijn mogen openen. Het bewustzijn kreeg steeds meer integratie in de hersenen. Veel mensen hebben veel hoofdpijn, duizeligheid en vreemde poefs en pafs in het hoofd ervaren, wanneer er weer nieuwe lagen open gingen in de hersenen. Je herkent ze als ascentie symptomen als er daarna nieuwe ruimte, een gevoel van lichtheid en transparantie ontstond in de hersenen en vaak ook in de rest van het lichaam. Bij gezondheidsklachten en twijfel consulteer een arts en/of therapeut.

Ontwikkeling van het Hart

Het hart speelde in de vorige cyclus van de Maan in maart een grote rol. Ook daar gingen nieuwe lagen open. ( Volle Maan Venus in samenstand met de zwarte Maan in Waterman. ) Met deze nieuwe Maan staat Venus, die verbonden is met de liefde en het hart, bij de gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen. Als het universele bewustzijn goed kan doorstromen dan opent het Hart zich op nieuwe kosmische universele lagen. Daar komen we alleen als er onvoorwaardelijkheid is. Te beginnen bij onvoorwaardelijkheid naar jezelf en naar alles wat er in je leeft. We mogen zonder oordeel de lagere en de hogere frequenties van ons bewustzijn omarmen. Ze zijn een onderdeel van wie wij in Wezen zijn: multi-dimensionale Wezens. Als het nieuwe niveau van het hart -dit is het Kosmisch Hart- opent, dan ontstaat er een immense stilte en rust in jezelf. Die is er dan niet alleen tijdens meditatie, maar ook gedurende activiteiten en steeds vaker blijft deze staat van liefde dan stabiel.

Verlangens projecteren

Vanuit overleving speelt het ego en je afgescheiden voelen een grote rol deze Maan(d), alsof je jezelf dan waarneemt in allemaal kleine stukjes, sterk gefragmenteerd. De liefde heeft dan een giftige staart ( Venus conjunct Nessus ) en speelt spelletjes met jouw verlangens die geprojecteerd worden op de omgeving. Echte (kosmische/universele) liefde begint bij jezelf en geeft rust en stroomt van daaruit naar de omgeving, is vrij, heeft geen belangen en staat op eigen benen. Van daaruit wordt vanuit jouw unieke ZIJNskwaliteit bijgedragen aan het geheel. Dan is er een centrering in jezelf. ( Zwarte Maan in Waterman conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen, Nessus, Neptunus Mercurius in Vissen 10de huis oppositie Priapus in Leeuw en Maagd. )

Rust en samenvallen met jezelf

Voor het ontvangen van de stroom kosmische energie is het nodig om de versnelling los te laten. Daardoor kun je samenvallen met jezelf, in een diepe rust en kan het bewustzijn en de stroom universele energie haar werk doen. Met de online activatie&meditatie kan ik je begeleiden in het ontvangen van deze stroom, het openen van het kosmisch Hart en ontvouwen van het nieuwe energielichaam. Je bent van harte welkom. Ik wens je een goede Maan(d).

Heb het goed… 

©Manuela van der Knaap    

LAATSTE NIEUWS:

Ik wil je graag een gezond, liefdevol en gelukkig 2023 in vrijheid. Ik zelf sluit een zeer pittig jaar af, dat vele uitdagingen had. Dank jullie wel voor jullie support en trouwe aanwezigheid. Ik heb echt genoten van de verbindingen die ik met vele mocht hebben dit jaar. Ik heb een goed gevoel bij 2023 en zie het leven met vertrouwen tegemoet. (Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.)

1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Je kan gewoon aankopen doen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon door. Workshops en consulten starten nog niet.

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 19 januari 2023
Geplaatst op 18 januari 2023

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Het is een maand van een scherpe overgang naar nieuwe inspiratie en verandering. We worden geroepen om onze unieke individuele plek in te nemen in het grotere geheel. Daar is moed voor nodig en het helen van pijn. Lees in dit artikel wat je hierin kan tegenkomen en wat de pijn en inspiratie je willen vertellen. Deze informatie is trouwens actueel voor heel 2023. Lees meer…
Het gaat over de grote en diepe transformaties van dit moment, die op zeer effectieve manier helen wat afgescheiden is geraakt in ons. In dit artikel diepere uitleg over het onderbewuste en heling daarvan. Echt volwassen en autonoom worden om te kunnen gaan schitteren en over valkuilen en kansen van deze transitieperiode. Lees meer…
Het gaat deze maand over het loskomen van oude zware patronen in je zelf en je dagelijks leven. We breken uit de Matrix en hierbij ontmoet je enorme ‘Forces of Nature’. Lees meer…

Plaats een reactie