Van woede naar warme oerkracht

De processen ná de volle Maan van oktober 2019

Dit is een bonusartikel over de huidige processen. Het is de komma achter het artikel van de volle Maan dat ik vorige week met je heb gedeeld. In dit artikel kun je lezen over woede en het oerveld van de Aarde, vuur in je aarding, het hoogste kosmische licht en tegelijkertijd enorme kracht. Over hoe we onze verbinding met de oerkracht verloren en hoe je deze nu weer kunt herstellen en over het webinarenergieveld… (en sorry het is weer een lange tekst geworden 😉)

Ik wil deze keer mijn ervaring en inzichten graag met jou delen van het webinar dat ik organiseerde op maandag 14-10 rondom volle Maan. De energie van de volle Maan was best wel heftig en er is veel woede op dit moment enorm aanwezig in en om ons heen. Ik hoop dat deze informatie je inzicht kan geven in dit proces in jezelf. Deze informatie is net even die extra komma achter het artikel van de volle Maan,dat ik vorige week gedeeld heb.

Herijken kosmisch licht

Net zoals bij het nieuwe Maan webinar was de energie weer enorm kristallijn, openend, onvoorwaardelijk en super liefdevol. Dit is volgens mij echt de invloed van de Bron instroom die nu verbonden is met de zwarte Maan in Vissen in samenstand met Neptunus (Neptunus staat bij de niet gecorrigeerde zwarte Maan, dit is het stille punt van je diepste Kern/Godsvonk). Deze energie maakt dat de kosmische verbinding, het kosmisch licht, de 2eenheid, net hoe je het wil noemen, opnieuw wordt geijkt en op een hele zuivere en pure manier kan worden ervaren. En dat is dus ook echt voelbaar in de webinars.

Zachtheid en kracht

Wat nu anders was dan tijdens de nieuwe Maan webinar, was dat er naast de onvoorwaardelijk liefdevolle Bronenergie ook een enorme kracht aanwezig was. De aarding voelde voor veel deelnemers vol, warm en gaf een diepe bedding met vuur en was tegelijkertijd niet zwaar en grof. Deze twee krachten naast elkaar en zo in eenheid met elkaar was echt heel bijzonder om te ervaren. Met zoveel zachtheid, rust en onvoorwaardelijkheid werd ons deze integratie van de energie aangeboden, ieder kwam hierin zijn of haar eigen blokkades tegen en had unieke ervaringen.

Opnieuw vuuraarding

Deze vuurbedding in eenheid met de oerkracht in de Aarde was er ook al in mei en juni (rond Pinksteren) van dit jaar in mijn eigen proces en ook collectief kwam dit toen beschikbaar. Deze oerkracht opende zich in de webinars als een nieuwe manier van aarding verbonden met het instinct (en de Gal). Deze vuuraarding was toen verbonden met de energie van Mars, dit is onze mannelijke en strijdlustige kant. Rond Pinksteren 2019 stond Mars samen met de zwarte Zon (energie van de Bron) en mochten we deze kracht ontmoeten in zijn optimale vorm van Eenheid en Heelheid en laten ontvouwen in onszelf. En nu de Mars- en de gewonde Ramenergie weer zo intens aanwezig is, zien we deze kracht opnieuw krachtiger actief worden. ( Cheiron in Ram in samenstand met de zwarte Maan in Vissen. En Mars oppositie Cheiron in Ram. Priapus in Maagd conjunct Mars in Weegschaal in het 4de huis. En begin deze maand was het Mars in samenstand met het overlevingsmechanisme in Maagd. )

Astrologische verwijzing

Astrologisch gezien is op dit moment de vuuraarding die veel mensen ervaren verbonden met Cheiron die nu in Ram staat en daar voorlopig blijft tot april 2027. Cheiron staat samen met de instroom van de Bron ( zwarte Maan ) in Vissen. Je kunt hierover meer lezen in mijn artikel over de volle maan.

Zuivere kracht

Cheiron in Ram vraagt van ons om jezelf op een gezonde manier centraal te zetten en niet meer het kaas van je brood te laten eten. Voor velen is de maat vol en daardoor is er een enorme macht, onmacht en woede. ( Saturnus conjunct Diamant ingaand Pluto in Steenbok. ) Je kunt de woede naar buiten laten stromen om je ‘gram te halen’, maar daarmee verlies je veel kracht. Wat de energie toont is dat als deze soms woedende kracht, de Aarde in kan stromen en ontvangen wordt door de oerkracht in de Aarde, dat er dan warmte ontstaat, onvoorwaardelijk commitment en een enorme stevigheid in je basis. De energie wordt dan bevestigd met een gevoel van onvoorwaardelijk commitment, door jezelf en de oerkracht van de Aarde. De anders vernietigende instinctieve kracht, die naar buiten geprojecteerd omslaat in vernietigende woede, kan met gemak ontvangen worden door het enorme oerveld van de Aarde. Deze instinctieve kracht komt dan in een zachte, warme bedding. Als je dan naar buiten treedt, dan is dit vanuit schone kracht en zal de kracht die warm ( vuur ), stevig en toch hoogfrequent is, zeker zijn doel treffen op een zuivere manier.

Verloren oerkracht

Deze schone kracht, die zich laat voelen als een warme aarding vol met vuur en commitment, is verbonden met onze Gal en het instinct. Ooit was deze schone kracht ( van woede naar duidelijkheid en kracht ), verbonden met ons instinct en in eenheid met de oerkracht in de Aarde. Toen ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix kwam, hebben we ons laten verleiden ( zondeval? ) en is de verbinding met het onvoorwaardelijke liefdevolle oerveld van de Aarde verloren gegaan. We hebben ons instinct losgelaten en vielen ten prooi aan manipulerende krachten, die werkzaam zijn via schuld en schaamte ( Cheiron ). Daarmee ontstond de dualiteit in ons en het onderbewuste en waarmee alle krachten die niet in het ideale plaatje hoorde en de pijn daarover afgescheiden raakte in onszelf. En zo ontstond projectie. ( Overlevingsmechanisme Priapus in Maagd. )

Oefenen voor Meesterschap

Op dit moment hebben we de mogelijkheid om deze warme vuurkracht in ons te herstellen. De kracht van het instinct en de Gal wordt ontvangen door het oerveld van de Aarde. Dit grote oerveld van de Aarde is er voor gemaakt om deze instinctieve kracht te ontvangen. Daarmee komt deze kracht in haar juiste proporties en laat haar ware aard zien. Door deze zacht en toch krachtige vuurkracht in de aardeverbinding, kan tegelijkertijd het hoogfrequente kosmische licht aanwezig zijn op een veilige en krachtige manier. Dan is het beschermt. Wat we mogen oefenen de komende tijd is te ervaren wanneer we deze verbinding met de vuuraardingverliezen. Zijn er belangen of ben je niet trouw aan jezelf? Hierin mogen we Meesterschap verwerven. Hier is veel te leren en bewust te maken in en voor jezelf. Het is een mega snelle manier om je creaties echt praktisch te aarden en in de vorm te brengen. En dit geeft waarschijnlijk ook weerbaarheid om het 5G stralingsgeweld te kunnen weerstaan. Ik hoop dat deze beschrijving je een beetje op weg kan helpen.

Het webinarveld

Ik ben benieuwd wat de energie in het volgende webinar ons weer gaat brengen en wat ieder op zijn of haar eigen manier bewust kan maken door de ervaring van deze energie. Het webinar is een veld van gelijkwaardigheid, waarin mijn Wezensessentie en mineralen ( kristalnetwerk ) de frequenties multi-dimensionaal en praktisch beschikbaar maakt tot in de materie aan toe. Deze Wezensessentie in mij verzorgt de verbindingen in het energetische groepsveld op een transparante manier en hierdoor blijft een ieder in zijn of haar eigen energieveld, verbonden met de eigen ervaring en beleving van wat zich innerlijke wil ontvouwen.

Groepsveld voor het Watermantijdperk

Daarnaast is het veld echt een nieuwetijdsveld waar gelijkwaardigheid en de nieuwe energie van het Watermantijdperk zich laten gelden. Iedere deelnemer levert ook een bijdrage aan het gehele veld, door zijn of haar eigen innerlijke proces te laten ontvouwen. Als de Wezensessentie (Godsvonk) van een deelnemer geopend is in het lichaam, dan stroomt deze Wezensessentiekracht steeds bewuster mee in het collectieve veld van de groep. Alleen dat al is een bijzondere ervaring. Als deelnemer leer je daardoor deze kracht in jezelf steeds beter herkennen en praktische ontvouwen. Daarmee leveren we stap voor stap een bijdrage aan het laten ontvouwen van het nieuwe groepsveld van eenheid voor het Watermantijdperk. En ook een bijdrage aan het grotere geheel en de integratie van de huidige collectieve en individuele krachten. Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring van zoveel onvoorwaardelijkheid, schoonheid, intens rust en liefde, iedere keer weer opnieuw op een andere manier.

Heb het goed… <3

© Manuela van der Knaap

LAATSTE NIEUWS:

De bestelling worden 1x per week op dinsdag verzonden.  webshop.

YouTube video. ‘Radicale vernieuwing en de kracht van de bezielde basis van het leven’. Radicale verandering in 2023. Podcast met Manuela over 2023:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Deze BIJNA SuperMaan is er een van vernieuwing en verandering. Ook zijn (optische) illusies, angsten en jezelf even helemaal kwijt zijn meer aan de orde dan normaal. Je wordt uitgedaagd om een nieuwe zuivere basis te vinden in jezelf en je kwaliteiten en de plek die jij inneemt in de wereld helder te krijgen. Lees in dit artikel hoe je zo soepel mogelijk door deze intense periode van transformatie heen kan bewegen en wat deze periode je brengt. Lees meer…
De nieuwe Maan laat de processen zien voor de komende maand, tot de volgende nieuwe Maan. Ook rond deze nieuwe Maan worden er weer veel onbewuste angsten aangeraakt in relaties en door macht en manipulatie en egoïsme die hoogtij vieren in de wereld. We mogen ze bekijken en helen in onszelf en in de wereld. Het is intens, maar de beloning was nog nooit zo groot. Lees in dit artikel hoe je de parels van deze nieuwe Maan kan oogsten.
Een van grote confrontatie en transformatie voor het vinden van jezelf en een nieuwe basis in jezelf waar je op kan bouwen. Emotioneel kan deze volle SuperMaan extra confronterend zijn. Lees in dit artikel hoe je dit kan omzetten naar iets positiefs. In dit artikel ook informatie over de bijzondere activatie van de nieuwe Maan van 16 augustus en de initiatiekracht hiervan, die lijkt op het startpunt van maart 2020 toen de situatie rond het virus begon. Lees in dit artikel welke krachten er nu bij betrokken zijn. Lees meer…

Plaats een reactie