De nieuwe stroom van het leven

Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019.

Dit artikel gaat over de volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019. Je kunt hierin lezen over hoe intens de transformerende kracht is deze maand, het Heilige Huwelijk van de oervelden, hoe ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix vatbaar werden voor manipulatie en uit elkaar viel in vele fragmenten en over het herstel van de eenheid en de oervelden en het instinct wat hier een rol in speelt. Maar ook de stroom die je de weg wijst om een authentieke basis te bouwen voor jouw leven, weg uit de vastzittende patronen van steeds oplopende financiën en een systeem waarin je wordt uitgemolken.


Tijdens de nieuwe Maan wordt het proces voor de komende Maan(d) geopend. Dit is dan actief tot de volgende nieuwe Maan. De volle Maan is het moment van maximale uitdrukking van dit proces. Deze volle Maan is net zoals de nieuwe Maan van mei 2019 een zeer diep transformerende periode.   

Intense Maan(d)

Het is zeker interessant om het artikel over de nieuwe Maan nog even te lezen. De energie van de nieuwe Maan is deze maand mei nagenoeg hetzelfde als van de volle Maan. De kern is dat er nu een nieuwe basis van eenheid gelegd wordt, waar materie en de Wezensessentie van de Aarde een onderdeel van zijn. De energie is confronterend, transformerend en zeer intens. (Zwarte Maan in Vissen 2de huis oppositie (Priapus in Maagd 8ste huis.) Dat zien we ook aan de enorme activiteit van zonnevlammen, Schumannresonantie en andere activiteit van de Zon en Aarde. Deze is echt extreem sinds de nieuwe Maan van 4 mei, met een zeer onrustig magnetisch veld van de Aarde.   

Een trillende Aarde

Op dinsdag 14 en woensdag 15 mei, kon er een enorm verfijnde trilling worden waargenomen die uit de Aarde kwam. Er werd wereldwijd overal dezelfde enorme seismologische verstoringen waargenomen. We worden in onze psyche, energielichaam en fysieke lichaam echt in alle hoekjes en gaatjes gereinigd en alles wat blokkeert wordt in trilling gebracht. Daarin waren deze trillingen en de intense zonnevlammen (CME’S) en zonnestorm (level 7 rood), kosmische straling, elektronen crash en stormen van de dagen en het weekend ervoor een katalysator. Overal waar het fotonenlicht nog niet was geweest mogen we diep loslaten en bewust worden. Kortom het is intens en neem je rust, want je lichaam en energielichaam moeten enorm hard werken om alles te kunnen verwerken en integreren. Alles wordt tijdens deze intense elektromagnetische activiteit uitvergroot. Ook kun je symptomen ervaren zoals, plotseling intens moe zijn of kortstondig onscherp zien, hartritme verstoringen, oude fysieke of psychische problemen die plotseling weer opspelen, duizeligheid, misselijkheid, enz. (zie onderstaande afbeelding voor een overzicht van symptomen.)

Bovenstaand overzicht van symptomen is afkomstig van SpaceWeatherNews.com

Elektromagnetisch nieuws

Bijna iedere dag als er elektromagnetische activiteit is, kun je op mijn tijdlijn op Facebook vinden over de actuele Zon- en Aarde activiteit met uitleg wat de verschillende verstoringen mogelijk kunnen doen op het energetische en fysieke niveau.  

Het Heilige Huwelijk van oervelden

Kort gezegd gaat deze Maan(d) over het ‘Heilige Huwelijk’ van de oervelden. De kosmische kracht van de Oerbron die van boven komt is al een paar maanden bezig om te integreren in ons lichaam. Dit is een super zachte energie die bij hen die daar aan toe zijn tot in iedere cel in het lichaam kan stromen. Sinds deze nieuwe Maan op 4 mei meldt de Oerkracht van het Wezen van Aarde zich en deze vurige oerkracht komt omhoog uit de Aarde om te integreren met de super zachte Wezensessentie in het lichaam. Als deze krachten integreren ontstaat het ‘Heilige Huwelijk’ in jezelf, die zich uitdrukt in eenheid, onvoorwaardelijkheid en stilte. Deze krachten zijn nog niet eerder tot in het fysieke lichaam geweest. (Zwarte Maan in Vissen 2de huis oppositie Priapus in Maagd 8ste huis voor zowel de nieuwe als de volle Maan.)  

Integratie

Deze integratie van de energie van de kosmos en Aarde in ons lichaam is een zeer intens proces. Iedereen ontmoet hierin andere uitdagingen en transformaties, omdat we allemaal andere blokkades hebben. Maar wat voor mij wel heel duidelijk geworden is, dat de zachte kosmische (Goddelijke) energie eerst indaalt, waarna de nieuwe vurige Aarde oerkracht ook ontvangen kan worden. Zonder deze zachte kracht is deze warme nieuwe instinctieve oerkracht veel te intens om te ontvangen en niet naar buiten te projecteren.

Nieuwe basis voor het leven

Als het niet zo goed lukt om deze krachten toe te laten, dan kan het zijn dat je vast zit in oordelen over jezelf of de ander. (Priapus in Maagd 8ste huis.) Het leven hangt dan aan elkaar van losse fragmenten waarin er geen samenhang of synchroniciteit is. Probeer dan meer in de stroom te komen door alles te laten zijn wat het is en mee te bewegen, in plaats van te kritisch te kijken naar wat er niet is. (zwarte Maan in Vissen 2de huis.) In deze stroom kun je dan meer in eigen basis komen en vanuit ontspanning je zegeningen tellen, de synchroniciteit ontvangen en ontdekken waar je vanuit ontspanning werkelijk blij van wordt. Dit is een mogelijke nieuwe basis vanwaaruit je verder kunt bouwen op een nieuwe manier gebaseerd op diepere authentieke lagen in jezelf en vanuit rust en ontspanning. Ook voor de financiën krijg je dan een nieuwe invalshoek te zien. Je kunt blijven door jakkeren en in de fuik lopen van de ratrace, maar dit pad loopt dood. De ratrace zal blijven vragen en de druk van de oplopende kosten blijft maar toenemen, alsof we vast zitten in een systeem dat ons leeg melkt. Deze Maan(d) geeft extra mogelijkheden om andere invalshoeken te ontdekken voor jezelf in je eigen leven. Vanuit deze stroom ga je de patronen doorzien en bewustmaken en dat is het begin van de verandering. (Wezensessentie: zwarte Maan in Vissen 2de huis oppositie Priapus in Maagd 8ste huis.) 

Huis in een koffer pixabay rechtenvrij

Instinct

Voor wie de warme, intense stroom van de oerkracht die uit de Aarde komt in zichzelf kan ervaren: deze is verbonden met de gal en ons instinct. Deze oerkracht is verbonden met het Wezen van de Aarde en draagt als kenmerk dat er onvoorwaardelijk commitment is naar jezelf. De gal spuwt als het nodig is om vet en giftige stoffen te elimineren. Deze instinctieve kracht bakt geen zoete koekjes, maar weet in één ogenblik wat er aan de hand is en of iets zuiver is of bedreigend. Dieren hebben dit instinct, maar wij zijn die verbinding verloren. (Cheiron in Ram in het 3de huis en Mars (als Heer van Cheiron) in Kreeft 7de huis Out Of Bounds Noord.)   

Speelbal van manipulatie 

Deze kracht van het instinct hebben wij tijdens de afdaling in de stof , dualiteit en Matrix ooit los moeten laten en daarmee konden wij een speelbal worden van manipulerende krachten. (Saturnus conjunct zuidelijke Maansknoop en Pluto in Steenbok 1ste huis.) Slachtofferschap versus daderschap en schuld en schaamte werden ingangen voor manipulatie, die we toen niet meer konden doorzien. De kosmische (goddelijke) Wezensessentie kracht en de Aarde oerkracht die in aanvang nog verbonden waren, raakten in ons de verbinding kwijt.   

Manipulatie bestuurders 

Dit proces van integratie van eenheid door middel van de oervelden is nu collectief in beweging gezet en zal zich nog verder in beweging zetten de komende jaren. (Zwarte Maan in Vissen 2de huis.) Voor het collectieve veld betekent dit proces inzicht en doorzien van manipulatie in het collectief. (Priapus in Maagd 8ste huis.) Voor een steeds groter deel van de bevolking wordt zichtbaar dat een deel van de leiders en bestuurders gemanipuleerd worden, waarvan vermoedelijk door gearrangeerde seksschandalen en een kleiner deel door financiële afhankelijkheid. Dit is waarschijnlijk een belangrijke reden dat veel misstanden in de doofpot blijven. Maar ook andere verborgen bestuurlijke structuren worden zichtbaar en erkend. Saturnus en Pluto staan nu in een bijna exacte samenstand in Steenbok met de zuidelijk Maansknoop en dat brengt oude bestuurlijke schandalen aan de oppervlakte. Pas in januari 2020 zal deze samenstand er weer in alle hevigheid opnieuw zijn, maar dan exact en om in alle hevigheid compleet zichtbaar te worden.

Voedende stroom

Als deze warme stroom van de instinctieve oerkracht op gang komt in ons, dan kan de gal extra opspelen als activator van deze oerkracht. Ook andere organen kunnen zich melden als ze niet kunnen meestromen en vetvertering kan extra moeite kosten of problemen geven. Ook kan er pijn zijn in spieren en ledematen, als de intense stroom zich hier stap voor stap doorheen gaat bewegen. De stroom van oerkracht is een voedende stroom en zal uiteindelijk de blokkades oplossen en waar mogelijk genezing en inzicht brengen. In dit proces speelt ziekte mogelijk op als katalysator. Er is veel oordeel over ziekte in het spirituele wereldje (Priapus in Maagd), maar deze kwalen die opspelen op het moment dat je eindelijk stroomt met dat waar je voor geboren bent, verdiept de integratie van de Wezensessentie tot in iedere cel en vezel van ons DNA, tot je helemaal als een diamant kunt schitteren. (Diamant conjunct Saturnus, zuidelijke Maansknoop en Pluto.)

Het ontstaan van gefragmenteerd bewustzijn

Voordat we in de dualiteit van de Matrix kwamen, waren deze oervelden nog verbonden in ons en was dit een kracht van heelheid, waarin de kosmos en de Aarde beide vertegenwoordigd waren. We waren toen nog heel in onszelf en niet gefragmenteerd. De wereld buiten ons was een spiegel. Deze viel uiteen in duizenden stukjes projectie en vormde een blokkade in het onderbewuste tussen het bewustzijn van de Hemel en die van de oerkracht van de Aarde. We zijn hierin gefragmenteerd geraakt in ons bewustzijn. (Zwarte Maan in Vissen 2de huis oppositie Priapus in Maagd 8ste huis voor zowel de nieuwe als de volle Maan.)  

Drakenvuur

Tijdens de laatste webinar met nieuwe Maan, die ik iedere nieuwe en volle Maan organiseer, hebben we mogen ervaren hoe met de nieuwe Maan van mei de heling van deze fragmentatie in gang werd gezet. (Priapus in Maagd in het 8ste huis.) En deze zal waarschijnlijk nog verder doorzetten met de webinar tijdens de volle Maan. Naast de kracht van onvoorwaardelijkheid was het helende vuur van de zuivere, rustgevende en balancerende drakenkracht hierin één van de katalysatoren. (Cheiron in Ram.)  

Herstelde eenheid

Als deze oervelden van de kosmos-Aarde verbinding in ons zijn hersteld, dan kan de eenheid in ons en in ons dagelijks leven zich weer herstellen. Dan hoeft de woede zich niet naar buiten te projecteren tegen een kracht die in oppositie is met ons, maar kan er vrede zijn in de verbinding met zachtheid, koestering en onvoorwaardelijkheid. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 7de huis.) Deze oervelden worden nu weer verbonden in de materie en in ons. Stap voor stap, ieder in zijn of haar tempo, kunnen we deze oervelden de komende jaren weer gaan integreren in ons en daarmee de manipulerende krachten gaan doorzien en achter ons laten.  

Heb het goed <3 

Manuela van der Knaap

LAATSTE NIEUWS:

De agenda staat weer gevuld helemaal klaar voor een boeiend en bloeiend najaar. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

MINERAAL VOOR DIT MOMENT: De Rozenkwarts met Titanium is vanaf 7 december weer leverbaar. Bestel nu alvast jouw exemplaar…

SPECIALE AANBIEDING VOOR DE FEESTDAGEN: hele mooie heldere Middel & Grote SELENIETLAMPEN voor een super lage prijs…

ER ZIJN NIEUWE CHRYSOCOLLA JUMBO’S EN KLEINE TROMMELSTENEN EN PLAKJES BESCHIKBAAR… (1-12-2021)Heel het gat in je persoonlijkheid en lage eigenwaarde…

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Bekijk mijn eerste videobericht over de processen voor het komende jaar (Zonsverduistering van 10 juni 2021). https://youtu.be/IVeA5eSW8zU

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

17 december 2021
09:45 - 18:00
Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 17 november 2021
Geplaatst op 9 november 2021

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

In dit artikel lees je over de totale Eclips en 2022. Er is een grote omkering in het bewustzijn en ons lichaam die nu bezig is. Het parallel tussen de tweede wereldoorlog en deze tijd en hoe de magische stroom van het kosmisch hart in het komende jaar voor bijzondere situaties zal zorgen. Ook staat dit artikel weer bol van de actuele, inspirerende en bewustmakende video’s. Ik wens je veel lees en kijk plezier…
We staan op een belangrijk kruispunt en doorgang naar het nieuwe tijdperk van Waterman. Daarin maken we nu innerlijk en in de wereld pittige tijden mee met hele diepe transformaties. De komende maand krijgen het mannelijke en vrouwelijke daarin een speciale rol. Lees in dit artikel wat deze processen zijn waar we nu doorheen gaan, op persoonlijk niveau en voor het massabewustzijn.
n dit beknopte artikel lees je over het gevecht en heling van het ego en het lichaam rond deze volle Maan en hoe dit de doorgang geeft om te gaan bouwen aan het nieuwe, dat nu een vlucht zal gaan nemen. Ook het overlevingsmechanisme staat in dit artikel beschreven en de beweging in het collectief. Ik wens je veel leesplezier…

Plaats een reactie